The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Leírnád pontosabban , hogy mi van ott? Akkor talán beugrik valakinek. Milyen questnél tartasz ? Legalább írd körbe legyen annyi agyad.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fritz Von...
Akinek nem lenne elég a mani, annak javaslom az arénát. Cím, rang, jó felszerelés és mani jár a gyõzteseknek. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

he vki.amikor Kvatch/n'l 't kell menni oblivionba ott mi a q***a vmit kell csinalni

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Fritz Von...
LOL. Akkor sietnie kell, hogy felvásárolja azt a 10 db-ot. 😛

Hunnenkoenig
Becsben 80 euro az angol CE a Maria-Hilfer Strassen

(Lassan reszesedest kerek az üzlettöl a reklamert...)

Mondom, ha 10-et elad, megvan a játék ára 😊
Fritz Von...
Szerintem annyira égõ manapság 2000,-Ftért ilyen üzletet csinálni. Inkább nevetséges. Bazeg, ha keresni akarsz, akkor ne 20000-ért hirdesd. Bár többért meg még szánalmasabb lenne.
Ehh. Az ilyenek sose halnak ki...
És mire elég az a szaros 2000,-Ft amit ezen keresel? 3 üveg sörre?

j0nNyKa
Thief guilddel nem halad senki? 2 napja nem jovok ra, hogy hol lehet ez a "pale lady (Mina)"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A zombikat hogy kell megölni a vár pincéjében?
Akármit csinálok mindíg kinyírnak😞

tibor16
sziasztok, bocsi a lámaságért, de még az elején vagyok a börtön után közvetlen - vannak ott ládák, meg 3 kulcsom is lesz, de a zárnyitást nem értem, mindig eltörik az összes kulcs. Leírná vki, hogy is kell - elõre is köszi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PiszkosFred
Hát remélem hogy az én verzióm lesz az igaz, mert ha nem, akkor tényleg bosszantó bug. De modderek és peccsek javíthatják ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Na megjött a mail a CDGbõl, hétfõre itt a CE ;] Addig már csak kibírom valahogy...

http://www.driverheavendownloads.net/omegadrive.htm
omega driver Atihoz
Hmuda
Ha valaki szervez majd tömeges CE vásárlást külföldrõl (lehetõleg angolt) akkor légyszi írjon privit, mert a dvd tokos putriváltozathoz nagyon nem fûlik a fogam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Jakuza]
Hat azert a napon ne szaladgaljanak ennyire.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsolo007
Elég baj az hogy ez feature...

guardian hero
Azért mert a balkánon élünk, még nem kell támogatnunk a rablókat. Angliából (game.net) 40 fontért bármikor rendelhetõ, postaköltség olcsóbb mint itthonról. Az egész kijön max. 15eFt-ból sztem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

PiszkosFred
Majd ha hosszabb ideig leszel vámpír, akkor te is tapasztalod, hogy a vámpíroknak is lesz egykét "special feature"-ük ;] És akkor talán változik ez a véleményed, legalábbis mérséklõdik a "baromságból" "érdekességnek".

A zombikat hogy kell megülni a vár pincéjében?
Me0w
640x480 minimum?

Together we'll fly someday...

DonnieBrasco
Javaslat Oblivion FAQ-ba.

ATI kártya tulajoknak NE ajánljátok azt az NGO drivert, mert SOKKAL rosszabb lesz tõle az Oblivion.
Helyette az Omega driverhez kéne link.

Köszi!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Lobsterman
Meglepõdnél, de 17-18 FPS körül mozgott elég stabilan a Doom3 😊

LegionarR
Ezt én is így gondolom, bár az is fontos szerepet játszik benne hogy a Quake + Fear stb. unalmas grafikájúak sztem. Bár én szeretem mindet, de ez nem ide tartozik.

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Szerintem sem, nálam is hasonlóan néz ki.
Ha Photoshopot ráengedték volna, akkor még sokkal szebb lenne 😊
PiszkosFred
Általában a vámpíroknak vannak szektáik. Morrowindban három nagy vámpír család volt, írtották is egymást keményen, itt Cyrodiilben is tutira van pár klán, akik befogadnak, küldetéseket adnak, javíttathatsz náluk, stb. Mivel a Telvannik errefelé már nem nagyon élnek - max túristák - ezért keresni kell olyan népeket, akik nem félnek a vámpíroktól, és õk is segíthetnek. Ez biztos hogy nem a fõváros lesz, erre látatlanban is meg merek esküdni.

Vagyis vámpírként keresd meg saját klánodat, ne járj a fõúton és forgalmasabb helyeken, került a Légiót, stb. Játssz úgy, mintha Duskwoodból mennél BBbe, lev20asként, és el akarod kerülni a hordát és kempelést ;]

Ja, és hagyd otthon a napszemüvegedet, ezúttal nem lesz rá szükség.

Ez jó, vegyünk 10 darab CE verziót, majd adjuk el 20-ért,
s máris egy ingyen megvan 😊
Hunnenkoenig
Ez nem bug, hanem feature.

Azer forognak, hogy mindig lombnak hasson. Ha a textura elet latnad, akkor bizonyos szögböl nem latszodna a fel lombozat.

Keresztbe rakott texturak ( X ) meg hülyen neznenek ki levelnel...

Igy mindig minden level lapjaval van feled es a teljes latvanyt nyujtja.

Sheltem
Nálam simán néz ki így...Nem kell ehhez photoshop.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MrStokes
Ezt orommel hallom, akkor nalam csak jobb lesz 😄 (x850xt ^_^')

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

deep
Mivel Bethesdáéknál készült a kép, valószínû 5 Ghz, 4Gb ram 4db 7900GTX és egy adag Photoshop<#idiota>
PTW
mivel országos szinten nagyon kevés érkezik, és nem lesz belõle utánpótlás, akinek kell érdemes nagyon rámenni. 576 nál 18 ezer forint és nagyon kevés van.

Ha valakit érdekel egy haveromnak van egy eladó bontatlan 20 ért.

aKit érdekel priviben írjon

MrStokes
Igazad van. akkor lehet h nem is PC-s, hanem X360 oO

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zsolo007
Egyébként feltûnt már nektek, hogy bugosak a fák? Nekem ugyanis forognak a fa levelek. Egészen pontosan: (nehéz leírni) ha beállsz egy fa alá (nem kell közvetlenül alá) és ránézel a lombozatra és elkezdesz jobbra-balra fordulni, akkor a "falavelek" ellentétes irányba, az ágaktól teljesen függetlenül mozognak 😄

Megpróbálok csinálni róla videót vagy képet, mert nem lehet jól leírni 😊

Nem én készítettem a képet.
Viszont nálam is hasonlóan néz ki (6600GT)
Nem tudom, hány FPS, nem szoktam mérni, de bõven játszható.
MrStokes
Kozben megerdeklodtem, es 576-ban 18e HUF-ot mondtak nekem a CE-re. Meg hogy lesz v 3 db az adott uzletben. Gondolom a forgalmasabb helyeken levo uzleteikben azert lesz tobb is. De tenyleg osszesen 30 db van nekik...

kill3r22
Azért hasonlits össze egy képet! Quake4 Doom3 Fear sokkal rosszabb Grafikáju gamék...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Hyder
shift + bal klikk

Steam: [HUN]Feriggno

Hunnenkoenig
Szo volt itt a 7600GT-röl... tudja valaki, mi a helyzet a textura villogassal? Azt olvastam most regi cikkekben, hogy minden ilyen kartyanal vibralnak...

Ez javitva lett valahogy?

Amugy összeraktam magamnak egy gepet, amit meg kene venni... vagyis csak MoBo, proci, video kari es ram...700 euro... francba...multkori almodozasaim meg 450 euronal teljesedtek ki...

Most kezdhetek gürizni, hogy összejöjjön a penz...

Zsolo007
Ez hivatalos kép, vedd észre jobb alul a szöveget 😄

MrStokes
ehhehhe...

Le van írva a pár centivel feljebb lévõ FAQ-ban is (olvasd el, érdemes, sok hasznos van benne) amúgy meg az inventoryban a shift + click a tárgyon.
panther112
Vettétek a jtékot, vagy fizetõs warez, hogy ilyen gyorsan megvan Nektek? eMule-lal szedi valaki, vagy leszedte már? Ha igen melyik file-t Szerintem az a 2005 nov 22s release valami más lesz, mert az csak 1,2 gb

MrStokes
Ez nagyon szep! milyen konfiggal, milyen beallitasokkal es mekora FPS-sel?

Sziasztok,hogyan kell cuccokat eldobni mert rohadtul nem birok rájönni.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

[Jakuza]
Az lehet de most egy szeduletes baromsaggal talalkoztam.
Kijottem a Vampiros barlangbol a Vampire Thief meg kijott utanam.
Ez meg tok jo dolog lenne, csak hat idekint verofenyes napsutes volt.
Szerinted szamitott is valamit ?
Nem nagyon, mert semmi baja nem lett a fenytol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mindenesetre jól hangzik. Reméljük tényleg így lesz, habár nem hiszem, hogy bárki megmérné, hogy tényleg annyi-e.. 😊)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Azért ezt elég nehéz volna egy 5200-as kártyával életre kelteni...
Aragorn10
Na skacok aszthiszem elakadtam a fõküldiben!!!
Egy Azura szoborhoz kell mennem de,hogy a szoborral mit kell csinálnom az passz!!
Ha valaki már megcsinálta segithetne😊😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Olyan 4 GB körül