The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
én is az eredetit kerestem rögtön 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Zsolo007
Hát 😊 megpróbálok valami képet keríteni róla

ZsZso
Hát igen ... lehet tiszta hülyeség ebben a topikban a spoiler tag -et használni, hisz a játékkal kapcsolatos hozzászólások 85-90%a mind mind spoiler

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Fõleg ha látnánk az eredetit. :-)

De tény, hogy még ez a legéletszerûbb fej amit a játékban láttam...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zsolo007
A legutóbbi bugozásom után, csak, hogy dícsérjem egy picit a gémet 😊)

Tegnap este szobatársam látván az Oblivion részletes arcgenerálását, úgy gondolta megpróbálja megcsinálni a sjaát arcát 😊)). Elõ a fényképekkel, meg én is segítettem, elbasztunk vele egy órát. A végére már nehéz volt, meg fáradtak is voltunk, de sikerült 😊.

Profilból sikerült legjobban, a legfõbb vonalakat sikerült jól eltalálni, olyan 75-80%-os hasonlóság, lehet picit több 😊

Ez félig profil félig elölrõl, ez még mindíg egész korrekt, 70%

És végül szembõl, ezt viszont nagyon nagyon nem sikerült jól eltalálni, olyan 55-65%

cenobite
Pár hét játék után a fórum csupa fehér "Spoiler" comment-ekbõl fog állni. 😄

gamertag: kenobita

ZsZso
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mutatja az iránytûd, hogy hol a kövi hal, ha az aktív questnek a halasat választod. Halat én így gyûrtem le:
Megyek elõre, míg oda nem érek a halhoz, 2-3 csapás, aztán hátra ... ezt ismételgettem. Így viszonylag keveset tudott sebezni. Sok Sikert!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DonnieBrasco
Nord vs. Boszi (csak light spojler)

Na szóval Brumában találkoztam a régi jó párossal, nem akarom elmesélni az egészet, de egész komoly hosszú sztorit kerekítettek ezúttal, nagyon jó kis küldi volt 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Fejes021
a "makrók"ban le van írva

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
Aza helyzet hogy az aláírásomban lévõ géppel, max látótávolság amúgy minden más off vagy min (kivéve a tree detail az kb medium). dungeonban nem mértem, de folyamatos volt, kint 30-50fps városban max 30 fps, viszont sajnos ha néhányan leállnak dumálni mellettem az utcán akkor csak 10. De összeségében játszható.
De azért nem bántam meg hogy már megrendeltem az uprgradet a gépemhez.

DonnieBrasco
Nemtom, nekem a Go Fish! küldiben nem sikerült sokat tenni, elmentem "halér'", az elsõ majdnem kinyírt aztán nem jött több pedig úszkáltam felalá mint Búvár Kund.... 😞

DB

Looserke
Nah kipróbáltam én is a gradiátorosdit...eddig mindenkit legyaktam pedig volt, hogy ketten jöttek rám...most már 150 aranyat kapok a nyert meccsekért, csak kár hogy a kinyírt muksók fegyvereit nem lehet eltenni...

ZsZso
Hehe ... még mindig itt vagy elakadva? 😊 Sajna én még nem csináltam ...

Viszont! Van az Imperial város közelében egy inn. Ott adnak egy questet, ahol a környékbeli romokból kellene begyûjteni mindenféle bort. Már jártam 3-4-ben, de egyben se leltem. Vmit rosszul csinálhatok. Ti találkoztatok már ezzel a q -el ?

PiszkosFred
Megvan már, kevertem. Ez a nagydumás "nyomulós" Nord a baltájával ;] Na az ilyen kis apróságok miatt asszem nekem megint reszeltek a következõ fél évben. Mennyi most a munkanélküli segély? 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kandurex
Itt mit kell csinálni?

(fingers of the mountain --- küldetés)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DonnieBrasco
Spoiler light!!

Persze, az egyik kocsmában azt dumálták, hogy állítólag a Nerevarine lelépett Morrowindbõl valami expedícióra, de már nem emlékszem, hova 😊

DB

PiszkosFred
A tóparton? ;]

Találtál más visszatérõ motívumot a Morrowindbõl? Karakter, hír, pletyka, stb.. Neadj'sten Caius apánk?! ;]

DonnieBrasco
Anno a Morrowind egyetlen CD volt - na azt se volt könnyû elhinni ám! 😊

DB

MrStokes
A Battlemage sajatossaga hogy nehez pancelzatot viselhet meg pajzsokat? oO

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Fritz Von...
De, egész "kis" helyet foglal, csak egy DVD. 😊

Ha elõször a látványt nézem valahol, akkor tuti nem mondom meg, hogy elég hozzá egy DvD. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

DonnieBrasco
Talán nem szpojler....

Ki emlékszik a sok "Pucér Nord vs trükkös boszorkány" küldikre Morrowindbõl? Tegnap este nagyot kacagtam az egyik kisvárosban... 😊))

DB

nekem is pont ez jutott eszembe 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A block skillem sajna csak 11, szenvedek is miatta, valamelyik könnyen fejleszthetõ varázslós skill helyet azt kellett volna választanom.

Sheltem
Egyetértek, hogy az, de a "kis" szó nem illik az Oblivionhoz semmiféle tekintetben 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nagyon durva kis gém...

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

PiszkosFred
Nem mondtam hogy késnek. Csak a modok mint újítás és nagyszerû lehetõség az xbox kapcsán volt mindig is kihegyezve, lévén hogy nekik ez újdonság, a konzol mivoltuk miatt. De most a xboxlive vagymifenével megoldhatják - nem értek hozzá, majd egy szaki kijavít ;]

Még csak ma van az EU premier ne felejtsd el ;] Az hogy ti már harmadik napja toljátok, az szép, de a Bethesda szerint még csak msot kezdõdik a fõszezon (inkább hétfõtõl). Megvárják amíg garantáltan mindenkihez eljutott aki akarta, és majd akkor. Hova siessenek, az elsõ pár nap úgyis azzal telik, hogy mindenki szinoníma szótárakat búj, mert nem talál több szót a fantasztikusra... 😄

Szal lesznek modok, annyiszor mondták hogy tuti nem akarnak ezzel beégni, de azért Eunak utol kell érni a mekdöncilend fiait...

Fritz Von...
Jaja, ez a nyíl effekt nagyon el lett találva. Bár ugye nekem a pajzsomban voltak... (block) 😊

Errõl jut eszembe, viszont amikor lõtt az ellenfél, akkor meg az volt mókás, hogy a meccs végére pont úgy néztem ki, mint egy tûpárna, asszem 8 nyílvesszõ állt ki belõlem. 😊 Egy csomó ideig fel se tûnt, csak az volt gyanús, hogy mit keres 8 nyílvesszõ az inventorymban. Aztán rájöttem, hogy ezek nem a hátizsákban vannak, hanem bennem. 😊

DonnieBrasco
Nem egészen. Azt írja, hogy a "gyári" control centert feltétlenül szedd le. A "csupasz" gyári drivereket már simán lekapja.
Persze ettõl még nem árt "kézzel" elõzõleg leszedni a régit valóban, ártani biztosan nem fog!

DB

DonnieBrasco
Legújabb Omega leszedi, legalábbis a drivert tuti.
Ha van Catalyst control center is, azt érdemes kézzel lekapni elõbb mindenképp!
Omegában egyébként érdemes pár dolgot tweakelni (a Direct3D fül alatt), sokat lehet dobni az FPS-en!

DB

Fritz Von...
Omega csak az elõzõ omegát szedi le. A telepítõben direkt le is van írva, hogy a gyári ATI drivert el kell távolítani.

PiszkosFred
Drukkolok neked. Nekem hétfõ napközben itt a CE, ez már talán 99%, persze még mindig feltámadhatnak a dinoszauruszok és megehetnek mindenkit, vagy becsapódhat egy meteor és brúszvilisz ezúttal szarik rá, esetleg jön Chuck és lenyúlja a példányomat. De talán nem... ;]

Jaja, ez nagyon bejön. Egyébként mágusoknak van még egy elõnyük. Ha nem lõ az ellenfél, akkor körbe-körbe rohangászva tudod magad gyógyítani. Bár ez biztos elég röhejes látvány lehet a nézõknek. Viszont hatékony, és bizonyos esetekben elengedhetetlen, kétszer is csak ennek köszönhettem, hogy megúsztam élve.

via_mala
A Catalyst-ot mindenképp pucold le elõbb.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

DonnieBrasco
Omega okos: leszedi az elõzõt install elõtt 😊 még rá is kérdez.

DB

DonnieBrasco
Hehe:

XBOX review-k

Ennyi 10-est meg 100-ast is rég láttam... és még mennyi lesz 😊

DB

Fritz Von...
Bizony. Én Battlemage vagyok pl. Nagyon jó taktika az, hogy mielõtt a kapu megnyílik és elkezdõdik a harc, elõtte idézel egy lényt magad mellé segíteni. Ezt ugyanis megengedi a játék. Sõt a csontim a rácson belülre született. 😊

Davidus
ez jó de én nem akarok vámpír lenni😄

V9ykn8_TZL0

Bucser
PC-re késõbb jnnének a modok...oO... Hmm Gáz lenne😊 Mondjuk úgysincs még elég erõs gépem hogy fusson rajt úgyhogy még csak csámcsogok a ti elmondásaitokon😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fritz Von...
Szedd le az összes catalystot, fõként a control panelt.

Valaki itt érdeklõdött, hogy mekkora a bejárható terület a Morrowindhez képest. Pontos adatom nekem sincs, de érzésre nekem nagyobbnak tûnik az Oblivion. Pláne, ha arra gondolok, hogy kb. 25 óra tiszta játékidõ alatt sikerült nagyjából bejárnom 2 várost (van vagy 20), a fõküldetésben lényegében sehol sem tartok (a legelsõ feladatot csináltam meg - Jauffre), egy városok közötti utat jártam végig.

A Fighters Guildben tanonc vagyok, a varázslócéhben még az se, a tolvajokhoz meg be se léptem. Az Arenában asszem 6 meccsem volt eddig.

Erre volt elég 25 óra. Ergo, a teljes játékidõt ilyen tempóban kb. nettó 7-800 órára saccolom. Szvsz ez elég sok...

Fejes021
Lejött. Fölraktam. Kijutottam a szabadba. Nem szép, de 9600Xt-tõl ne várjunk csodát.
Fölrakom az omega drivert.
Mielõtt felrakom, a régi catalistot leszedjem vagy csak simán mehet rá?

Hmuda
Elég szomorú, ha PC-re meg késni fognak a modok. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Davidus
csak az a gond hogy mire nyitnának a boltok már süt a nap és én szépen meghalok😛

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
xboxra igérték villámgyorsan, a pcrõl nem volt ilyen info, csak hoyg ott is lesz hamar ;]

DonnieBrasco
Még a végén elõbb kapod meg, mint én (még mindig semmi, de ma tuti meg kell jönnie!!!!)

DB

Hmuda
Naná, minden harcmodor megengedett. Mindegy, hogy most kaszabolod vagy megsütöd.

Mage-eknek is érdemes Arénázni? 😊
Hmuda
Hm, vajon merre késnek már a hivatalos modok? Mikor legutoljára szó volt róla úgy volt, hogy már rögtön megjelenéskor lesz minimum a lópáncél...

Fritz Von...
Nagyon egyszerû. A lockpickkel pöcögteted a zárnyelvet felfelé és amikor a felsõ pontban van, akkor egér katt. A very easy zárakat 99%-os hatékonysággal ki lehet nyitni. A nehezebbekhez már kell a skill 😊