The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Remélem ha valaki összefut egy goldensainttel, az minden pózícióból lefotózza nekem, plspls ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Addig ez esetleg megteszi, még ha nem is csak Cyrodiil, de legalább szép (nekem a kedvencem a közkézen forgó Tamriel térképekbõl ;])
Tamriel
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szoval reszvet, akiknek nem jutott.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szerintem ha valaki lvl1-es, ergo tök kezdõ kalandozó, az igyekezzen elkerülni a veszélyesebb helyeket, és a fantasy világokban az erdõk általában ilyenek. Szóval szerintem az a reális hozzáállás, hogy amíg hurka vagyok, addig meghúzom magam, és nem nagyon hagyom el a kitaposott utat. Persze ez csak az én véleményem.
Viszont sajnos egyik alvas utan nem tudtam elolvasni a szoveget olyan gyors volt atoltesek kozotti tipp szoveg, csak a "Porphyric Hemophilia"-t lattam. benne. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tényleg nem tudja senki hogy a LOVAT KI LEHET E KÖTNI?????
Elõre is köszi
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A mozsár mellé még keríthetsz Alembicet, Calcinatort, és még valamit, aminek a neve most nem jut eszembe. 😊 Ha ezeket is felszedted, automatikusan használja õket, amikor ráklikkelsz a mozsárra.
Lehet befolyasolja a Redguard fertozes ellenallasa ?
nekem 2800+ 6600gt 128mb 1,5gb ram 400mhz
majdnem full garfikán 25-35 fps a szabadban
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
A vampiroknal a harc kozben szereztem be ezt a fertozest.
Érdeklõdésremre azt mondták, hogy lehet, hogy még jövõ hét sem lesz belõle, mert elkapkodják.
Elmennek a kiadók/forgalmazók a jó qrva anyjukba.
Most én is leszedtem mert már nem bírtam ki :-(
Azt hiszem kimondhatjuk: A kiadók nagyban hozzájárulnak a wrz terjedéséhez. Én mint elõrendelõ ezt nagyon köszönöm... de tényleg <#mf3>#mf3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
AMD 3400+ 2,4 Ghz
6600 GT 256mb
és a frissen beszerzett ramok: 2,5 giga
Tom, hogy menni fog, de szerintetek mennyire?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ki lehet kötni a lovat?????

Health és heal potion is van, gondolom neked a heal kell (a heal gyógyít, a health csak fortify). Most így hirtelen csak két összetevõ jut eszembe, ami tutira jó heal-re, a Venison és a Ham, de van még van még ezeken kívül is 3-4.
Ami a lényeg, minden alapanyagnak ugyebár 4-féle hatása lehet, minél magasabb az Alchemy szinted, annál többet ismersz ezekbõl. Alacsony skill mellett csak az egyik hatás ismert, tehát kevesebb a kombinációs lehetõség. (Én most 3 hatást ismerek, asszem 51 az Alchemy skillem.
Megjegyzem, igazán hatékony Heal Potion készítéséhez nagyon magas skill kell, én az 51-es skillemmel épp csak használható Healt tudok gyártani. Viszont restore potion-t már alacsony skillel is lehet tûrhetõt csinálni.
Közben annak is utánanéztem, hogy ha valaki nem akar piák gyártásával vacakolni (bár érdemes, nekem ez a legjobb pénzforrásom), az vehet magának mindenféler restoration piát is a Mages Guild-ekben, és "szaküzletekben".
Még egy apróság. a készített piák mindig nehezebbek, mint az összetevõk, ezért ha eladásra gyártasz, akkor célszerû rögtön a vevõ mellé állva mixelni.
A proci bõven jó,azzal hogy kicseréled 3200+ ra nem sokmindent érsz el,
vidkari + ram a legfontosabb.Egyébként ugyanilyen procim van mint neked,3200+ ra van húzva,azt még megpróbálhatod!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Lenne gy kérdésem,szereztem egy lovat,ki lehet kötni vhogy???
Mert ahogy leszálok róla,máris elcsámborog!!??