The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Hagyd abba a spamelést és tanuld meg egyetlen üzenetbe leírni a mondantódat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akkor a falu melelti kis hangya is veled egy szintû meg az óriás sárkány is ??? 😄
(ez csak 5let neke még nincs meG)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nagyon király a játék nyomtam ma vagy 9 órát viszont egy kis technikai lámer kérdést fel kell ,hogy tegyek:
Na az options-nál mit jelent a mode fülecskénél a v.sync
illetve a screen effectsnél a bloom meg a HDR szóval miben különböznek ezek egymástól? A None-t tudom mit jelent<#lama>
Kandurex
Tudod egy ilyen képet "megvizuálni" azért kemény élmény lehet... tuti nem aludnék pár hétig, aztán még hónapokig felsírnék éjjelente 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tudom, de én vizuális típus vagyok. 😊

Nekem is le van véve 0-ra, szóval látszanak. 😊

BEAST
nem nem , mire a "végére" értem már szuperhíró voltam 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
Ez amolyan szólás - mondás <#hehe>

Fejes021
az ilyen növények látszanak min. grass detailnál (nincs fû) is?

http://www.panoramio.com/user/518310

OFF

Függetlenül mindentõl, ha lehet választani, mi az amire a világon a legkevésbbé vágyom, akkor az tutira ott lenne az elsõ helyen, hogy egy férfi ******* le, pláne kézenállva. 😊

ON

Egyébként, a korábbi Alchemy témára visszatérve egy picit, a flax nevû növényt kell leszedni restore magickához, márpedig Kvatch és Skinred között tele van vele az út. Én 34-et szedtem össze, pedig már a felénél meguntam, hogy folyton le a lóról, növényt lelegelni, fel a lóra, menni 30 métert, le a lóról, stb...

Pozitív, hogy viszonylag biztonságos a környék, csak Skinred közvetlen közelében botlottam pár útonállóba, akiket a lovam segítségével(!) levertem.

Apropó ló, nagyot csalódtam a pacimban. Vágtázok az úton, szédít a sebesség, lobog a hajam meg minden, erre elhúz mellettem egy másik lovas, de mintha állnék... A másik, ez az önzõ gebe csak akkor rúg bele az ellenbe, ha õt is bántják!!! Amíg engem brutalizál valami rosszarcú, addig boldogan legel ez a dög, csak akkor ébred, ha neki is odasóznak. Olcsó lónak híg a leve? (500-ért vettem, azóta láttam, hogy van 2500-ért is.)

Kandurex
Hogyne, még Orbán is kezen állva sz*pjon le a megtiszteltetéstõl <#idiota>

(az Orbán nem tulajdon, hanem tárgynév, mindennemû kapcsolat személlyel csak a véletlen fantázia mûve) *** <#ravasz1>

Ebben mondjuk van valami. Ugyanakkor meg az is gáz, ha egy névtelen hurka menti meg a világot. Én úgy terveztem, hogy mire eljutok a fõküldetés végére, addigra minimum nemzetközileg ismert és elismert hõs legyek. 😊

Az npc-k haláláról van valakinek infója? Kis story ezzel kapcsolatban, nem hinném hogy spoileres:

Skingrad felé kalandozgattam, gondoltam kicsit tehetõsebb vagyok, veszek magamnak lakást. Körbekérdezek, mondják a grófnak az embere foglalkozik ezzel, keressem föl. Mint kiderült az ember ork volt és nem nagyon akart beszélni a dologról. Sebaj, hízelegtem és vicceket meséltem, majd egy kis pénzösszeg gazdát cserélése után kinyögi, hogy segyteni nem tud mert a gróf nem ad akárkinek engedélyt. Talán ha híresebb lennék. Kicsit mérges lettem, gyorsan bepiáltam a helyi kocsmába majd este magamhoz térve a távozás mellett döntöttem. Nehogy már az ilyen kis porfészkek urai valakinek képzeljék magukat!
Miközben a sötétség leple alatt elhagyom a fõkaput egy hullába botlok. Nem kevés megdöbbenéssel látom a orkot kiterülve az út közepén. Lentebb az út mentén egy borospalackot találtam, gondolom bepiált és lezuhant a vár felé vivõ útról.
Egy gyors ima után megszabadítottam mindentõl amire holtában már nincs szüksége aztán mentem jelenteni az õrségnek.
Csakhogy errõl nem lehet beszélni. Tehát jól értem ez egy bug az ai-ban? Többet házam már nem lesz? Vagy esetleg ezek is újratermelõdnek?
Amúgy engem zavar a dungeonok újratermelõdése, kipucoltam egyet pár héttel késõbb megint televolt banditákkal. Ráadásul varázsfegyverek tömkelegével, alig bírtam elfutni. Kérem én csak egy sima kalandozó vagyok aki bár mindenhez ért de semmihez igazán.

BEAST
tudom 😊 de annyira lekötött a fõszál hogy nem bírtam leállni , meg nem fogok egy leállni segíteni egy nyafogó csövesnek amikor nekem a világot kell megmentenem xD ... de most szép lassan befogom pótolni 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Úgy kell neked, én is 13-as szintû vagyok, pedig még jóformán el sem kezdtem a fõküldetést. 😊)

Hmuda
Kösszencs, ezt meglesem. :-) Vacsi után...

Most egy kicsit lelombozott a tény, hogy elfelejtettem normális save-t használni és most azért mert új karit indítottam elveszett minimum négy órányi munkám.

Ilyenkor olyan jó lenne ha végre raknának a sorozatba egy fenevitte profilrendszert a karaktereknek. Nem lenne valami nagy ördöngõsség. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BEAST
WoW MC xD után belépek és meglesem a város nevét ami mellett va a shrine ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
asszem a legdélebbi várostól észak-keletre van a shrine , 10es vagy 12es szint a min ... 2 "gyík" elopta a szemét ( drágakõ ) a városban van egy hunter és a felesége , meg kell kérdezni õket mit tudnak a dologról persze a válasz hogy nem is hallottak róla , menj ki majd sneak módban vissza , de csak állj az ajtóban , hallgasd ki hogy mit beszélnek , egy barlangban rejtették el a mocsárban , egy marák troll és farkas leverése után egy víz alatti üregben megtalálod , ha visszaviszed jutalmul a Skeleton Key-t kapod

Hmuda
Nemegészen...vannak fokozatok. Pl a goblinok között is vannak "osztályok" (síma, berserker, skirmisher, white skin, stb) amik alapján igazgatja a szintedhez. Ha már abszolút kinõtted azt a fajt, akkor jönnek az újabbak, pl trollok, ogrék...scampek helyett meg már clannfearek, dremorák, ésígytovább, ésígytovább. Nagyon jó lett ebben a játékban megvalósítva a szinthezigazítás. Én már 11-es szinten akármilyen goblint egy csapással lenyomok...az ogre már más tészta.

Hmuda
Ez engem most nagyon érdekelne. Utálom, hogy csak a szniki/magicka osztályoknak van valamilyen zárnyitási képessége (lockpick/alteration), de a harcos nuku...

Kandurex
Ezért hagytam abba pl a pirate os the carribean c. játékot. Fejlõdés, jobb hajók, de bár merre is mentünk az ellenfél valahogy mindig hasonló szintû volt. Az elején normális tengeri viszonyok, a végefelé még a kis Bendegúz árva halász is manowar típusú hajóval ment sügérezni.

Azt kellett volna agyon verni aki kitalálta a "hozzád iagzítom az ellenfelet" technikát.

BEAST
kb így megy ... de igazából a történet fogott meg , nem csak a fõszál , szal csak mentem mentem és mentem elõre xD

BEAST
sima lockpick szerint , csak nem használsz hozzá itemet , nekem elég alacsony volt a zárnyitás képességem , szal néha kb 20. próbára sikerül , de csak idõ kérdése 😄

Kandurex
De akkor mi értelme a fejlõdésnek, ha folyton hozzá igazítja a szörny szintjét.

pl. ábrázolom:

megyek lecsapom a goblint egy kis karddal, 20 csapás+ két hektó lötyit bevertem mellé

....hurrá szintet léptem.....õ is...megint 20 +csapás + két hektó lötyi

....hurrá szintet léptem...õ is...

ennek nincs értelme

PyRex
Õõõõ és azt hogy használod nyitáshoz?

Ja és persze melyik Shrine-ban? 😄D😄D

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Huhhhh!Nagy nehezen sikerült szereznem egy példányt a Collector's Editionbõl!<#wave>
PyRex
Ezt most komolyan mondod, hogy 50-es szintû vagy, vagy csak simán tudod, hogy annyi lehet a max 😊

BEAST
találtam egy shrine-t ahol egy elég egyszerû küldetés utána kaptam egy skeleton key nevû itemet , innentõl kezdve nincs szükségem lock pickre mert 2-3 próbálkozás után minden ajtót/ládát kinyit ... és végtelen alkalommal használható ... nemtudom érdekes , és még én aggódtam hogy a "harcosom" nem tud majd elbánni a zárakkal

BEAST
hát nemtom , valami elkerülte a figyelmemet , 14 vagyok , és most hogy körbefutottam a "világban" tele vagyok küldetésekkel , szal úgy 20 leszek mire ezekkel végzek és biztos soknak folytatása is lesz 😊 ... nemtom mi lesz a maradék 30 szintben ... biztos majd jönnek a fan modok meg a kiegek xD

BEAST
vegyél scrollt vagy spellt amit az ellen halála elött rátéve egy megfelelõ méretû kristályba zárja a lelket , ezután tudod használni a recharge-hoz

minden nagyobb városban van mage guild , itt varázslatokat tanulhatsz , alchemy alapanyagokat vehetsz , feltöltheted a mágikus fegyvereidet vagy beléphetsz a guild-be hogy különbözõ küldetéseket keresztül egyre magasabb rangod legyen

ati2002
Az elsõ kapunál ott a torony tetején nem bírok velük, állandÓan kinyírnak. Van egy kicsi goblin, egy fekete csukjás alak, meg egy páncélos. Van valami trükk?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

nem tud vki teljesitménynövelõ tippeket mer nekem a legfrisebb catalysttal szûz windows,törd mentes.Szóval hogy lehetne felgyorsítani picit?

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

bepe79
Az a feladatom, hogy a Thieves guild/book-ot szerezzem meg. Vagy valami ilyesmi, ha jól értettem az angol szöveget. Merre menjek? Mit csináljak?

Suzuki Swift GL 1.3

reaper4
hát nem könnyû anyag az biztos 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hmuda
Olyan szép (és híres!) ez a páncél. Kár, hogy meg kell válni tõle...

Na kezdõdhet az ereklyevadászat...

Hunnenkoenig
de hülye vagyok...
Sajat oldalam cimet rosszul irom...

http://honositasok.com

Hunnenkoenig
Ha lesz belöle annyi, hogy erdemes kitenni, akkor kiteszem.

Valszeg ide: http://magyaritasok.com

Zsolo007
JÓJó. De én szeretnék az lenni, egy helyet mondj pls, ne azt hogy mennyire jó vagy mennyire nem. Thx

PTW
Megkattanok. 4 éve várok keservesen a játékra, most itt van a kezemben a doboz és még 2 órát kell rohadnom melóban... ááá

bepe79
Szia! Az Oblivion magyarításának alpha v. beta-ját kiteszed majd valahová? Lesz publikus verzió belõle?

Thx és üdv: Bepe

Suzuki Swift GL 1.3

Laza
Es lvl50 a max (legalabbis en karimnal) ... ezekszerint ennyi a kihivas a jatekban?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hunnenkoenig
A gothic2-t is megcsinaltuk, ez is meg elsz :-))

Hunnenkoenig
Nem ennyi volt, csak probalkozom, hogy mennyire lehetseges es hogyan :-)

Nagyon is fogok vele jatszani, szoval nagyon gyorsan ne varjatok a teljes forditast :-)

PyRex
Õõõõ, láma kérdés: mik a mage guildek?
Másik: üres soul stone-nal mi a teendõ?

PyRex
LOOL, akkor mér csak az összes többi szöveget kell lefordítani 😄

PiszkosFred
Ennyi volt a játék, hogy már belekezdtél fordítani? ;] Hamar letetted...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hunnenkoenig

a kalózhajós forlonwatchman-os küldihez 3. szitnen nagyon csirke még az ember? csakmert az aljában a fõ lila szellemet szvsz emgsebezni se tudom õ meg 5 csapásból kikészit :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BEAST
a fõszálat , 2 guildet és néhány várost igen

BEAST
a fegyverre pakolt sigilt folyamatosan fel kell tölteni , amit souls stone-okkal vagy a mage guildekben az npc-vel teheted meg ... ruhán/ékszeren folyamatos a hatás