The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 ev mulva tan be is felyezi...
219811987118196 év múlva:az utólsó végül.....
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
V9ykn8_TZL0
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
thx
Ez az elsõ lépés ... aztán jönnek a büntipontok 😊
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Köszönöm még 1x Tomo-nak a segítségét, már nálam is megy a játék..😊
Egy kérdés: H a f**ba tudom eldobni a cuccaimat, amik nem kellenek? Az elején telitömtem magam, nem tudok már mozogni, és próbáltam már majd mindent, de nem tudom eldobni a felesleget..
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Egyenlõre én is el vagyok röppenve a játéktól, nagyon jó.
Szépen csinálom a kisküldetéseket, dumálgatok, boltozok, felfedezek, igyekszek jól fejlõdni,..ilyesmi.
Az égegyadta világon semmivel nincs bajom, a graf is ok (bár vga-t veszek én is a jelenlegi helyett, de ezt tudtam, fel is voltam rá készülve, és idõszerû is).
Nagyon bitang <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez nem is feher embernek valo munka...
Csodalom, hogy egyaltalan ezt megirta valaki, nem hogy meg leforditotta nemetre, franciara, olaszra stb.
Mondjuk a nemet forditas eleg gany es hianyos... nem csodalom...
Még mindig Brumában vagyok, a hercegnõnek segítettem egy ereklyét megszerezni. Marha jó sztorik vannak, aki tud angolul, érdemes elolvasni. Aztán ahogy visszaértem a reliccel, kaptam egy jó kis agilitys ringet jutalmul. 😊
És a helyi templomban felvettem a vámpír gyógymód küldit is. Ez azért lesz fasza, mert Imperial Cityben lehet beszélni a mágusokkal, ehhez azonban guild tagnak kell lenni. Most Brumában várom az este 10 órát, ahol a brumai guild ajánlóját megkaphatom. Már csak 4 város és egy kisebb halom quest van hátra ahhoz, hogy egyáltalán beszélhessek a gyógymódról... Ahogy nézem, egyre többet fogok éjjel utazgatni. 😊
Én nem is tudom, de valahogy ez az a játék, ahol EGYÁLTALÁN nem is figyelem, hogy lvl hányas vagyok. Még mindig csak lvl 2, de ez valahogy nem annyira fontos. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még csak a dungeonból épp hogy kijutottam, de amitõl féltem az beigazolódott. A karaktergenerálással, fõleg az arc kialakítással napokat is el lehet pepecselni, ezért gyors összecsaptam szegény mágusomat (egyelõre;])
6600gt, 1gb mem, 2.8as proci - eddig 1024ben, mediumon, csúszkák általában 3/4re húzva: tökéletes. Habár kinn a szabadban egy picit gondolkodott a gép, amikor bejött a képbe a fû meg a fa ;] Ott majd még alakítani kell a dolgokon.
Irányítással nemtudom mi a gond, sokan furcsállották, szerintem simán szokható. nem mondom, néha pofánlõttem az õröket az elején a use helyett, de ez már legyen az õ bajuk ;] A kezelõfelület is megszokható, legalábbis eddig. Kétségtelen, hogy a wow után, ahol ikonból játszott az ember, kissé többet kell az inventoryt használni tárgyak váltásánál, de megszokom. Hmuda is hiányolta, hát mostmár értem, tényleg hiányzik a réteg öltözködés. De ez legyen a legnagyobb baj ;]
Harcot nemtudom milyen, eddig pofánlõttem mindenkit, mielõtt megüthetett volna, majd meglátjuk.
Most megbuherálom az .ini-t (csinálok mostmár én is shotokat), aztán go vissza, vár a fõváros. Azt hiszem lõttek minden hétvégéi programmak, a következõ pár hónapban ;]
Elvakult, elfogult és fan vagyok, lehet ezért, vagy azért mert a játék úgy jó ahogy van, de eddig nagyon de nagyon tetszik.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Viszont én is fordítgattam egy kicsit, és nálam nincs gond, persze azért, mert angol verzióm van.
1024 (800-ra csökkentem mindig PS-el)
Large textúrák
Mindenben max látótávolság, kivéve a füvet, azt teljesen kikapcsolom
Árnyékok teljesen kilõve
Bloom...ezt ahogy a kedvem tartja de többnyire off
Víz totál minimumon, csak a tükrözõdést néha
kétszeres AA
Driverbõl max AF
Nem gyors, akad is néha mint a fene, de játszható és ez a lényeg.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
. pedig pörög a topik 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Töltsetek le ezt a rar fajlt, csomagoljatok ki es a benne levö cuccot masoljatok a jatek könyvtaraban talalhato DATA mappaba.
Ezutan a jatekot inditva a masodik opciot (nalatok valszeg "Gamefiles") valasszatok ki es a listaban jelöljetek be az "oblivion" es az "oblivion_hun" fajlokat.
Ezutan OK es jatek inditasa.
Nem sok minden van, csak a menükben nehany dolog es egy ket leiras, nev, rendszerüzenetek...
Mivel nemetböl forditom, szeretnem tudni, hogy megy-e az angollal is?
Játékélmény:Ez ami számít és ez tényleg negyon top.A fõküldetések és a mellékküldetések is nagyon jól kidolgozottak(pl:Kvatch visszafoglalása
Zene:van,van de nem erre figyelün
Szóval sztem úgy 96%.Bocs ha nem nekem szólt a kérdés.
Már nem tudok mire gondolni... 😞
Megkérdezhetem mi a véleményed a játékról ennyi játékóra után?
Beváltott mindent amit vártál tõle?
Így eleje felé még elég nehéz megitélni de te már többet tudsz mondani 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
rendet tettem
harci sebesülés
ez meg egy furcsa pózban összeesõ zombi... 😊
Az iránytûre kattitnva bejövõ újabb lehetõsgekbõl:
1 kehely-aktuális quest
2 kehely-felvett questek;ha itt rákattintasz vmelyikre akkor ezután az lesz az aktuális quest amit csinálsz és amit-elvileg-mutat a térkép v. iránytû
3 kehely-végzett questek
De ezekre az alapvetõ dolgokra magad is rájöhetsz csak ki kell próbálnod ill. használni a lehetõségeket;nem nagy õrdöngõsség hidd el...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D