The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Á, nem kell annyi... epp szorakozok az SDK-val...kiexportalom neki az összeset azt olvasgathat :-)

10 ev mulva tan be is felyezi...

hát senkit sem tudok itt felbosszantani! már ez a fórum sem olyan mint rég

az 1-sõ feladat......

219811987118196 év múlva:az utólsó végül.....

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

hát válaszoltál csak feleslegeset!

ZsZso
no comment ... akinek erre a hozzászólásra lesz kedve válaszolni, azé minden elismerésem 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

jazzy
ha elkezdenenk leirni mik a feladatok szerintem 1 ev mulva se vegeznenk a commentekkel:\
valaki leírta már hogy mik a feladatok a gamában, mert elakadtam, és fingom nincs mit kéne csinálnom! ha nem plz nagy vonalakban írjátok le ameddig eljutottatok. ja és egy normális térkép nincs valakinek? elõre is legelõ!

Davidus
késõbb lesznek jó dungeonok is vagy marad ez a 10 perces 3 csonti 4 zombi kaptafa?😛 minimum egy "fõmonsztert" elvárnék minden dungeon végén

V9ykn8_TZL0

ZsZso
Mivel nem te voltál az elsõ aki feltette ezt a furcsa kérdést (a kiadás után pár nappal) bettem a FAQba 😊))))))

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Nekem megy a forditás.

thx
ZsZso
HEHE ... már eszembe jutott hamarabb is , hogy "pirosozzuk" ki a FAQt, de magamban tartottam. Most mikor megláttam, hogy piros lett, nevettem egy jót 😊
Ez az elsõ lépés ... aztán jönnek a büntipontok 😊

jazzy
folosleges kijavitani 1 elrontott betut 1 spam hozzaszolassal
shift+bal klikk

Bicsánat, az elõzõ hozzászólás törölve, f*sz voltam, itt a FAQ felül.., sorry😊..

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hali!

Köszönöm még 1x Tomo-nak a segítségét, már nálam is megy a játék..😊
Egy kérdés: H a f**ba tudom eldobni a cuccaimat, amik nem kellenek? Az elején telitömtem magam, nem tudok már mozogni, és próbáltam már majd mindent, de nem tudom eldobni a felesleget..

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Hunnenkoenig
Hm...sajna nem kezeli a hosszu ö es ü betüket...

b-type
moddokat próbált már vki?
Egyenlõre én is el vagyok röppenve a játéktól, nagyon jó.
Szépen csinálom a kisküldetéseket, dumálgatok, boltozok, felfedezek, igyekszek jól fejlõdni,..ilyesmi.
Az égegyadta világon semmivel nincs bajom, a graf is ok (bár vga-t veszek én is a jelenlegi helyett, de ezt tudtam, fel is voltam rá készülve, és idõszerû is).
Nagyon bitang <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hunnenkoenig
Biztos, hogy addigra befejezed, mert tömenytelen mennyisegü szöveg van.

Ez nem is feher embernek valo munka...

Csodalom, hogy egyaltalan ezt megirta valaki, nem hogy meg leforditotta nemetre, franciara, olaszra stb.

Mondjuk a nemet forditas eleg gany es hianyos... nem csodalom...

Fritz Von...
Ez a game nagyon jó! 😊
Még mindig Brumában vagyok, a hercegnõnek segítettem egy ereklyét megszerezni. Marha jó sztorik vannak, aki tud angolul, érdemes elolvasni. Aztán ahogy visszaértem a reliccel, kaptam egy jó kis agilitys ringet jutalmul. 😊
És a helyi templomban felvettem a vámpír gyógymód küldit is. Ez azért lesz fasza, mert Imperial Cityben lehet beszélni a mágusokkal, ehhez azonban guild tagnak kell lenni. Most Brumában várom az este 10 órát, ahol a brumai guild ajánlóját megkaphatom. Már csak 4 város és egy kisebb halom quest van hátra ahhoz, hogy egyáltalán beszélhessek a gyógymódról... Ahogy nézem, egyre többet fogok éjjel utazgatni. 😊
Én nem is tudom, de valahogy ez az a játék, ahol EGYÁLTALÁN nem is figyelem, hogy lvl hányas vagyok. Még mindig csak lvl 2, de ez valahogy nem annyira fontos. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jeanne Frasoric adta és Brumai Mage Guild.
PiszkosFred
Na szomszéd gyerek hazajött pestrõl az egyetemrõl, zsebében egy CEvel... (még az asszonyt is felajánlottam hogy hadd csináljak belõle egy biztonsági másolatot ;], de kiderült, hogy a videókártyája jövõ héten lesz meg, így asszony is maradt és a CE is enyém hétvégére).

Még csak a dungeonból épp hogy kijutottam, de amitõl féltem az beigazolódott. A karaktergenerálással, fõleg az arc kialakítással napokat is el lehet pepecselni, ezért gyors összecsaptam szegény mágusomat (egyelõre;])

6600gt, 1gb mem, 2.8as proci - eddig 1024ben, mediumon, csúszkák általában 3/4re húzva: tökéletes. Habár kinn a szabadban egy picit gondolkodott a gép, amikor bejött a képbe a fû meg a fa ;] Ott majd még alakítani kell a dolgokon.

Irányítással nemtudom mi a gond, sokan furcsállották, szerintem simán szokható. nem mondom, néha pofánlõttem az õröket az elején a use helyett, de ez már legyen az õ bajuk ;] A kezelõfelület is megszokható, legalábbis eddig. Kétségtelen, hogy a wow után, ahol ikonból játszott az ember, kissé többet kell az inventoryt használni tárgyak váltásánál, de megszokom. Hmuda is hiányolta, hát mostmár értem, tényleg hiányzik a réteg öltözködés. De ez legyen a legnagyobb baj ;]

Harcot nemtudom milyen, eddig pofánlõttem mindenkit, mielõtt megüthetett volna, majd meglátjuk.

Most megbuherálom az .ini-t (csinálok mostmár én is shotokat), aztán go vissza, vár a fõváros. Azt hiszem lõttek minden hétvégéi programmak, a következõ pár hónapban ;]

Elvakult, elfogult és fan vagyok, lehet ezért, vagy azért mert a játék úgy jó ahogy van, de eddig nagyon de nagyon tetszik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

reaper4
kipróbáltam. jó. csak így tovább 😊 de sajna elõre látom h csak akkor lesz kész amikor már befejezem 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

jazzy
Mondj varost.. Esetleg fickot aki questet adta
Csak részben mûködik. Mentés betöltésénél kiírja, hogy valamennyi rész nem elérhetõ a játékból.
Viszont én is fordítgattam egy kicsit, és nálam nincs gond, persze azért, mert angol verzióm van.
Hmuda
2.8Ghz, 1G ram, 9600XT 256

1024 (800-ra csökkentem mindig PS-el)
Large textúrák
Mindenben max látótávolság, kivéve a füvet, azt teljesen kikapcsolom
Árnyékok teljesen kilõve
Bloom...ezt ahogy a kedvem tartja de többnyire off
Víz totál minimumon, csak a tükrözõdést néha
kétszeres AA
Driverbõl max AF

Nem gyors, akad is néha mint a fene, de játszható és ez a lényeg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én nem kértem letolást egy egyszeru kérdést tettem fel! Válaszoltatok rá kész nem kell fikázni! Gondolom sok a szöveg benne de azert remenykedtem mert volt már olyan hogy hamarabb jutottak hozzá egy játékhoz és megcsinálták a magyarosítást!! Nah mind1 azert thx!
Hunnenkoenig
Ja, most megy sima kattal is... na mindegy..lenyeg, hogy leszeditek :-)

reaper4
senki nem örül velem ? 😊 ez lehangoló 😞
. pedig pörög a topik 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hunnenkoenig
a fajl letöltese jobbkatt --> save as vagy a feljövö oldalrol a linkre kattintva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mage Guild azthiszem az elsõ küldije, de nem biztos. Szóval el kell menni a városokba és megkérdezni a többi Mage Guild-nak mik az elvárásai stb. Ott akadtam el, hogy már csak egy guild lenne hátra. A gond ott van, hogy nem tudok az egyik Guildban lemenni az egyik helyiségbe, mert be van zárva az ajtó, kerestem kulcsot össze vissza, de semmi. Sõt azthiszem az egyik gyíkarcú adott is valamit, de akkor is azt írta ki, hogy zárva az ajtó. Pls help!
Hunnenkoenig
Megkerhetlek titeket, hogy probaljatok ki, hogy az eddigi forditas müködik-e nektek az angol verzioval!

Töltsetek le ezt a rar fajlt, csomagoljatok ki es a benne levö cuccot masoljatok a jatek könyvtaraban talalhato DATA mappaba.

Ezutan a jatekot inditva a masodik opciot (nalatok valszeg "Gamefiles") valasszatok ki es a listaban jelöljetek be az "oblivion" es az "oblivion_hun" fajlokat.

Ezutan OK es jatek inditasa.

Nem sok minden van, csak a menükben nehany dolog es egy ket leiras, nev, rendszerüzenetek...

Mivel nemetböl forditom, szeretnem tudni, hogy megy-e az angollal is?

jah ha már itt vok nem tud vki vmi helyet ahol van egy Sneak és/vagy security oktató?

Véleményem:Grafika:jó,csak azért ehhez túl gépigényes,ha közel mek a falakhoz ott azért vannak csúnya textúrák.
Játékélmény:Ez ami számít és ez tényleg negyon top.A fõküldetések és a mellékküldetések is nagyon jól kidolgozottak(pl:Kvatch visszafoglalása,vagy a Mage Guild 1. küldetéesének 1-sõ rész.a lovaglás jópofa csak valamiéert pl Kvatchnál megtaposta Captain Martius aztán õ meg ideges lett és kinyírta<#buck>.És a harcrendszer végre jó,az íj használható,és a varázslás is hasznos lett.Fõleg a Destruction.
Zene:van,van de nem erre figyelün.A hangok jók és tényleg realisztikusak[pl.mikor egy kard és egy pajzs összecsapódik.
Szóval sztem úgy 96%.Bocs ha nem nekem szólt a kérdés.

reaper4
bebeee 2szintû lettem bebeee 😄

Amúgy az elképzelhetõ hogy valaki úgy választotta meg a képességeit, hogy nem vehet egy bizonyos varázslatot?
Már nem tudok mire gondolni... 😞
Rage47
Mitöl függ h a táj milyen részletes?
Sheltem
Szia

Megkérdezhetem mi a véleményed a játékról ennyi játékóra után?
Beváltott mindent amit vártál tõle?
Így eleje felé még elég nehéz megitélni de te már többet tudsz mondani 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

rezes
tek

Fonok.Ki az a corporation?

nem ott van, a Market districtben(asszem igy hivjak) van.

spatrik: ez az árus Imperial City melyik részén van? Mert sajna elég nagy egy város. Ja, még az Arcane University-be nem tudok bemenni, remélem nem ott van.
Hmuda milyen beállításokkal és milyen gépen játszol?

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

pl válassz bretont és akkor alapból kapsz.Imperial city-ben a nagyob árusnál van(mert ban n2-az egyik fõleg conjuration-ös,a másik inkább destructionös->na az!)

már majdnem készen vannak 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tinman
Szerinted a Morrowindhez van magyarosítás? És a Baldur's Gate 2-höz? Icewind Dale 2-höz? Na mire ezekhez lesz talán, majd lesz a Morrowindhez is és ezt követõen TALÁN lesz az Oblivion-hoz is. Hogy mikor? Évek... talán 4-5 év is lehet vagy több.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Írjon már valaki egy olyan helyet és embert, ahol/akinél biztos lehet kapni Shock spellt. Már egy csomó helyen kerestem, de senkinél sem találtam.
lol

raziel.
okos

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Sziasztok! Nem tudjátok magyarosítás várható vmikorra???? Ha tudtok vmi hirt plíz irjátok!!! THX
tegla
Ne spammold már tele percenként légyszives a topicot.

Az iránytûre kattitnva bejövõ újabb lehetõsgekbõl:
1 kehely-aktuális quest
2 kehely-felvett questek;ha itt rákattintasz vmelyikre akkor ezután az lesz az aktuális quest amit csinálsz és amit-elvileg-mutat a térkép v. iránytû
3 kehely-végzett questek

De ezekre az alapvetõ dolgokra magad is rájöhetsz csak ki kell próbálnod ill. használni a lehetõségeket;nem nagy õrdöngõsség hidd el...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D