The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés:
5 db Grand soul gem kéne nemmondom miért, hogy ne legyen spoiler.
Melyik vidéken találok, vagy kinél lehet venni?
Köszi!
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Remélem sikerált segitenem😄
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mar keszül a morrowind fontos mod is, ami meg szebb lesz.
Ez a modrol egy kep. En felraktam, mert nagyon jo!
én azt nem értem, hogy hogyan tolok fel egyszerre több ilyen kis zárat?
mert ugye easy-ben egyet kell csak feltolni és click, de a hardoknál már többet, és egyszerre csak egyet enged 😞
vagy csak akkor tudok egyszerre többet, ha fejlesztem a skillemet?
Teljesen új WinXp SP1, semmilyen codec nincs fent és „mpeg2dmx.ax” sem, nincs nyomtatóm. A ffdshow –ot nem tudom micsoda(codec?), de ilyet sem találtam.
bDSoundHWAcceleration=0 átírtam, de ez sem segített. Szerencsére itt van most még egy gép úgyhogy próbaként a tápot és a ramokat is kicseréltem de ez sem segített.
Több videó kártya drivert kipróbáltam eredménytelenül.
Ha vannak még 5letek szívesen veszem. THX!
azért engedj neki egy harapást, mielõtt levágod 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerintetek a vámpíros dolgokat beletegyem (ugyanis elég sokan kérdezték)? És ha igen, írna össze vki egy kis szösszenetet? Én még egy vámpírral se találkoztam, így félek nem lennék hiteles 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Még mindig kérdezem (fõleg a profiktól): ha mondjuk szeretnék pénzt (házat akarok venni 😊, akkor mi a legális módja a meggazdagodásnak? Nem akarok lopni, mert állandóan õrökbe botlok mindenhol 😊
Na és ha megvan a lóvé és mondjuk veszek házat, akkor ha ott tárolom az éppen nem használt cuccokat, akkor azt ellopják onnan? 😊)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Én Chorrelben vettem, a templomban. Asszem attól a nõi orktól. Rámmosolygott a drága, aztán kirázott a hideg 😄 Ott vettem a healt is. Van ott paralízis, poison is, de azokra nem volt pénzem.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Egy mod, ami a menüt kicsinyiti...azaz 12 sort ad a 6 helyett, igy pl az inventory jobban attekinthetö:
UI-mod.rar
Egyszerüen csomagold ki az Oblivion/Data mappaba es inditsd a jatekot.
Egy menü mappanak kell megjelennie a data könyvtarban amiben xml fajlok vannak.
readmeben bent van az info.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Többnyire mágia guilderekben simán feltöltik... hm...az ár változó: általában 1000 aranytól a csillagos égig
jobban jársz, ha saját magadnak töltögeted soulgemekkel
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Durva bot uh. örülnék, ha újra töltve lenne..😊
THX!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
A Véleményed osztom, énis Max Dif.-en nyomom, és így kegyetlen. Egy patkány 20Nyíl 40-es Marks-sal😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Megérkezett az 576 Shopokba az Elder Scrolls IV: Oblivion gyûjtõi változata - a PC-s verzióról van szó. A "normál" (azaz: nem gyûjtõi) verzió hétfõn lesz kapható. A Collector's Edition extrái:
- Speciális csomagolás, hasonlít a Gyûrûk Ura DVD-pakkokhoz.
- Negyvennyolc oldalas füzetecske a játékról, és egy 112 oldalas "útikönyv" az Oblivion világáról - benne a játék híres / hírhedt területeivel és szereplõivel.
- Térkép, limitált kiadású érme
- Bónusz DVD: Making of... film, koncepciós rajzok, titkok, érdekességek.
www.576.hu
Kell?
Privben leírom, hogy hol van ráadásul egy küldetést is véghez viszel vele.
Egyébként megvettem a CE-t tegnap. Azóta tolom, már a második kaput zártam be.
Sok szépet leírtak már, pár dolgot írnék én is végre, közel 24órányi játék után, ami egyelõre tetszik vagy nem tetszik. Szerencsére szerepjátszással áthidalható a legtöbb probléma.
- Guildekhez csatlakozva a guildház cuccai szabadon mozdíthatóak. Morrowindben is volt egy "supply chest" kezdeti segítségnek, gondolom itt ezt a célt szolgálja. De azért elég mókás, amikor a fickó mögül lekapkodom az alkimista lombikokat és mozsarakat, majd adom is el neki, õ meg szó nélkül megveszi.
- Hát a lovaglás hatalmas fun, de az irányítás eléggé...szóval kezdetleges. Remélem a PCs peccsben lesz egy olyan változtatás, hogy a ló fordulását egy jobb egér gomb lenyomásával megoldhassuk - lásd WoWban. Ha már harcolni úgy sem lehet lóró, akkor használjuk az egér gombjait, nem? ;]
+ Tetszik az NPCk élete. Pl egy árus nem fog veled boltolni ha rátörsz a városban, vagy épp ebéd közben. Meg kell várnod, amíg vissza nem sétál a pultjához. Ez guildeknél is igaz, fél napig mentem a fickó után, mire hajlandó volt visszatántorogni a munkájához. Jó munkaerõ, ha guild leader leszek, kirúgom 😄
+ Tetszik az is, hogy komolyan meg kell küzdeni egy-egy spellért, vagy új cuccért. Nem tanít boldog boldogtalan minden bokorban, meg kell keresni a megfelelõ embereket. Addig nem kezdtem kalandba, amíg nem találtam cure disease és minor heal spelleket (ez nálam beidegzõdés, minden karakter ezzel indított már Morrowindben is. Miért? Elmúlt párszáz vámpíros kommentje elég jó magyarázat erre😄)
+ A grafika, a hangulat, az egész, az 10skálán 20pont ;] Kár tovább ragozni, valami iszonyatosan magával ragadó.
- Nem tetszik a Fast Travel, nem is használom. Biztos hogy hasznos meg minden, de három kattintásból átutazni a fél világot, nálam illuzióromboló (tudom, ez az én hülyeségem;])
+ Tetszik az inventory, szerintem elég jó, hamar megszokható. Kár hogy nem méretezhetõ át, vagy rakható más pozícióba, de segond. Az eladás/vásárlásnál egy picit bosszant hogy mindig rákérdez a dolgokra, jó lenne egy ctrl vagy shift lenyomásával auto adná a dolgokat, és nem kellene folyton yes-t nyomni. (ha van ilyen benne, akkor nem szóltam, eddig nem találtam ;])
- Ami viszont nagyon nem tetszik, és asszem ezt már DB is írta, hogy ha egy picit is figyelmetlen vagy, akkor a korábbi nyitott ajtó helyett a zárt ajtónál már megvan a baj. Vagyis ekkor viszont nem ártana egy yes/no, hogy tényleg be akarok e törni. Kijöttem a boltból, itthagytam a gépet egy pillanatra, mire visszaültem, beesteledett. Mentem volna a boltba vissza, és már törtem is fel a zárat, véletlenül... Pech.
+ Imádom a gladiátor fõnököt. Az a pofa haláli, fõleg a stílusa és a hanglejtése. Elsõosztályú!
- Tényleg hiányzik a réteges öltözés, amelyet Hmuda is hiányolt. Biztos hogy lesz majd ebben változás, legalábbis remélem. Szeretnék megint ingeket hordani a páncél alatt, stb. Még akkor is, ha ennek csak látszólag van értelme.
+ Azt írta valaki, hogy könnyû a játék. Tudom, ez is az én perverzióm, de a dif slidert felhúztam maxra, már az elején. Azóta nem osztom az illetõ ezen a véleményét 😄
+ Nagyon jók a hangok, a háttérzajtól kezdve az NPCkig. Az ember észre sem veszi hogy a monitor elõtt ül, úgy magába szippantja ez az atmoszféra.
...és még lenne mit írni, de várnak éjfélkor a fõtéren 😄
Kérdés: a boltosoknál ez a haggle, ezt kifejtené valaki hogy pontosan mit is takar? Ez lenne a boltos felvirágoztatása a késõbbi drága cuccok miatt? Most akarok utánaolvasni egykét oldalon, de ha valaki tudná, akkor megköszönném a választ.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.