The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
OFF:
Hehe ... WOWba is úgy volt, hogy a legfélelmetesebb, legerõsebb harcosaink mind-mind herbalisták (növényszedõk) voltak 😊. Jó volt, mikor Onyxia (nagy sárkány) gyilkolászása (ami jó 40 fõs mulattság) után bejelentették, hogy elmennek csoportosan legelni 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

BEAST
19 és fél xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tatyla
vámpirként kicsit problémás nappal mozogni 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

cenobite
Amúgy itt voltatok már? Mindenféle tuti kis virágot lehet szüretelni. Fincsi!

gamertag: kenobita

Sheltem
Hanyadik szintû vagy most?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ZsZso
Jajjj, nagyon jó, hogy szóltál. Firefoxomban nem mutatta ... IEben elõjött. Most már jó! Amúgy ZsZso.

OFF:
Azé' nem Zso, meg ZsoZso, mert ezekbõl a nickekbõl van kismillió. ZsZsoból viszont (tudtommal) csak 1 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

BEAST
szerintem ez butaság , de mindegy ... Morrowind-ben is a fõszálra koncentráltam , de ott mindig keresnem kellett más küldetéseket hogy folytathassam , ezért egy elég izgalmas , hosszú történet lett belõle ... de mivel itt az egész világ a te szintedhez igazodik nincs az hogy nem mehetsz tovább mert két lépéssel arrébb már izommobok vannak , én "sajnos" nem vagyok ennyire türelmes , nem szeretek rohangálni a küldetések után ... amint kiszabadultam a börtönbõl és megismertem a város fõbb helyszíneit mentem is tovább , mert beleéltem magam , tetszett ... és nem kezdtem el nyafogó kereskedõk meg átvert vásárlók sirálmait orvosolni , szerintem ez nem az én hibám , ha jól tudom még nem volt ilyen játék ahol ahol az ellenfelek ilyen módon változnak a karaktertõl függõen , nem azt mondtam hogy rossz , sõt jó , csak rövid.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cenobite
Kija virágot szeresse rossz O'k û nem lehet. 😄

Kockáspiton
Hi all! Segítség kéne az Oblivionban (milyen meglepõ). Na szóval, megyek arenaba beszélek a fél-ork csávóval, mondja menjek ide meg ide találjak vmi bizónyítékot az õ nemes mivoltára, blablabla... Ok odamegyek lecsapok mindenkit beérek az út végére egy csávó nekem ugrik késsel, lecsapom, megyek megtalálom a naplót, végig lapozom gyorsan az utolsó sorban ez áll: "I want blood blood blood blood blood....." Leteszem a könyvet megjelenik a quest log hogy kiderült hogy, vmi lord igazából vámpír volt, gyorsan odarohanok a késes hullához, vörösen izzik a szeme... na b*zz most mi legyen gondolom. Attól is lehetek vámpír hogy csak késsel nekem támadt? Ha igen hogy tudom meggátolni a kór kifejlõdését, még mielõtt átalakulnék?

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Hunnenkoenig
Zsozso reszemröl is gratula a FAQ-hoz!

Nalam az oldal szet van kicsit csuszva.
A legfelsö ket kocka balra van rakva, mig a többi közepen jelenik meg.

Hmuda
Lehet balance cuccok miatt. Hogy néz már ki, hogy fogsz 6 gyûrût és mindegyikbe belegyömöszölsz valami ûbertáb enchantot (nighteye, regenerate hp/mag/end, skillbónuszok, miegymás)? :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sheltem
Na gyerekek játszottam egész nap oblivionnal így tudok mostmár összetettebb véleményt mondani.

Isteni lett 😊
Komolyan olyan összetett küldetések vannak, hogy leesik az állam.
Thief és a Dark Brotherhood küldetéseit csinálom ezerrel ARENA -ban még nem is voltam.

Kérdésem: 3 guild tagja vagyok(dark br,blades,thief), lehetek ettõl függetlenül mind az 5 tagja is(harcos, mágus pluszban)vagy "csak" 3hoz tartozhatok? (mert a statoldalra annyi fér el).
Másik kérdésem, hogy találok olyan tálat amibe tudok kotyvasztani?

Amúgy level6 vagyok a Dark Brotherhoodot érdemes nyomni mert nagyon jó cuccokat ad, bár vannak eléggé brutális küldetései is :>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aragorn10
Nálam is volt bug fõleg a legrosszabkor a vége felé amikor elteleportálnak egy szigetre ott kell egy kõ amivel be lehet jutni egy helyre meg is szereztem erre meg eltûnik az inventoryból ráadásúl már rámentettem most kezdhetem pár órával késõbbrõl!!LOL

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Én ennek igazából örülök. Próbáltál már eladni neki drágább cuccokat is, mint a szám? Lehet, hogy azt mutatja, hogy minél nem vesz drágább cuccokat... Bár a Morrowindben úgy volt még, ahogy mondod.

ZsZso
Amúgy sose értettem ezeket az RPGket. Francért hívják GYÛRÛnek ezeket az itemeket, ha csak 2 (azaz két) db lehet rajtam egyszerre. Hívják karperecnek, és akkor azt mondom OK (kicsit cinkesebb változat, ha bokaláncként vezetik elõ 😉. De, hogy gyûrûbõl mért nem tudok minimum 6ot felvenni, azt nem értem ... (10 már lehet nyomná az ujjaim 😊))

Aragorn10
Menj nappal azt hiszem akkor van ott!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

BEAST
már párszor leirtam 😊 de mégegyszer : egyél ( igyál vért ) és megint mászkálhatsz a napon , beszélhetsz , vásárolhatsz ... éjszaka keress egy alvó embert majd kattints rá mintha beszélnél vele és válaszd ki a 'feed' opciót ... vagy ahogy én csináltam , teljes vámpírként használd a képességeidet , a vampire 'charm' spell ideiglenesen kezesbáránnyá változtatja a célpontot , mivel én nem akartam vért inni , én így oldottam meg a gemet beszerzését 😊

cenobite
Fõszálat el sem kezdtem még. Sztem nem is fogom egy jó ideig. Barangolok, kalandozok, satubbi. Ezt szeretem, ez az amiért annyira vártam ezt a játékot. <#nevetes1>

Hmuda
Az nem bug hanem feature. Nem poén ha eladásnál napokat kellene várni a bolt elõtt, hogy folyton újratöltse a pénztárcáját. Így fölösleges tököléstõl mentenek meg minket és több idõ marad játszani.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cenobite
Nem tudom, észrevettétek -e, de néhány karakter különbözõ hangokon szól hozzánk. Az Imperial City-ben pl. van egy koldus nõ, akivel ha beszélek, az egyik kérdésre ilyen kis nyöszörgõ vénasszonyos hangon válaszol, a többire meg tiszta, kissé mély tónusú hangnemben. Meg találkoztam még egy "kéthangú" fickóval is. Mindegy, ez nem von le a játék élvezeti értékébõl, de odafigyelhettek volna jobban a szinkronra.

Tatyla
éjszaka...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DonnieBrasco
Miért, az nem komoly bug, hogy a kereskedõknek nem csökken a pénze mikor sorba adom el nekik a cuccokat? 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Hiba volt a fõszálra koncentrálni, ennyi az egész!
Élni kell a világban, ez a megoldás.

Más: torrentben már leszedhetõ a "making of TES4😮blivion" Xvid verziója, és szedik is rendesen... nem nagyon hallottam még ilyenrõl korábban...
Ez a játék minden üt. Megyek is vissza 😊))

DB

A ti kung-futok nem erős!

Hmuda
Na megvan az elsõ komolya bug. Kaptam egy gyûrût valamelyik küldiért. Valami Resistace-os tökfölös cucc, mivel olyan dolgokat véd, amikre már Redguardként van védelmem. Fogalmam sincs, hogy mikor történt, de most azon vettem ésre magam, hogy ugyan már régen levettem a gyûrût, de az efektus még mindig rajta van a karakteren. Mind szép és jó lenne, de emiatt az csak egyetlen gyûrût lehet mellette használni mert bár fel tudok húzni még egyet, de annak már nem érvényesül a hatása a bugos darab miatt. Nem engedi felhúzni a bugos gyûrût olyan hibaüzenettel, hogy jelenleg nincs lehetõségem ezt felhúzni. Eldobni se engedi, mert elvileg quest itemnek írja de jutalomként elég bajos ha annak veszi (containerbe se engedi elrakni pont emiatt). Nagyon zavaró.

cenobite
Nem is fogom kimosni! 😄

ZsZso
ZsZso ... és nagyon szépen köszönöm az elismerést! <#worship>

Már nagyon unom, hogy nem találok 5 grand soul gemet, nem vehetek, mert már annyira durván kifehéredtem, hogy senk sem áll velem szóba... már teljesen kívülállónak érzem magam... A nappali táj szépségében sem gyönyörködhetek, mert elvakít a fény (mondjuk ez az effekt nagyon szép :-) ) Loptam gemet, de az a nyanyának nem teccik... Ha valaki talált nagyobb mennyiségû gemet az légyszi PRIVIBEN irja meg merre található, hogy biztos elolvassam, mert most megyek vissza vért szippantani... de már nagyon unom az ízét :-)

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

ZsZso
Javítottam a FAQn ... hála égnek észrevettem a hozzászólásod. Lécci legközelebb küldjetek egy PÜt, ha hibát láttok! Köszke 😉

És fákylát ol lehet venni? Esetleg valahol olyan tárgy, ami nightseeinget ad permanently?

Aragorn10
Pedig ott van mikor mentél reggel vagy este ???

Mindenhol kerestem, de nincs.
Lockpickek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Imperial (központi város) city falain kivül, az alsó részét járd körbe, ott közvetlenül a fal mellett találsz egy sötét figurát, nála van minden nap 30 lockpick eladó

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Hol kerested az a filet? Mindenhol keres.

aki talált már glass armort, és emlékszik, hogy merre, az megoszthatná velem 😊

BEAST
hááát ... nálam kb most jött el az az idõ amikor szép lassan kezdek visszaszokni a WoW-ba ... már ittis meg ottis csak cuccokat meg xp-t farmolok 😊) ... crusaderként nincs kedvem Dark Brotherhood vagy Thief küldiket csinálni , és az az igazság hogy a fõsztori nélkül a világot sincs kedvem átszelni hogy minden npc-t megkérdezzel nincs e esetleg valami problémája amit egy munkanélküli szuperhíró megtudna oldani 😊 ... most pár napig szünet , utána talán kezdek egy sunyibb karaktert hogy assasin meg thief részeket csináljak , de szerintem igazán megoldhatták volna hogy a fõszál egyes pontjait csak bizonyos szint elérése után érhetem el , mint ahogy a szent helyek ( shrine-ok ) küldetéseit is csak egy bizonyos szint elérése után fogadhatom el , addig szóba sem állnak velem ... így "rákényszeríthették" volna a játékost hogy addig is más kalandok után nézzen ... a sztori nagyon jó , engem teljesen lekötött , 2 napon keresztül fel sem tudtam állni a monitor elöl mert annyira kiváncsi voltam hogy folytatódik ... a játék tetszik meg minden , de emlékeim szerint a Morrowindnek sikerült tovább lekötnie

Hunnenkoenig
A magyaritas topikba beraktam egy linket a magyar inditoprogramhoz!

Akit erdekel a magyaritas az neha nezzen at oda: Magyaritas - Oblivion

Tatyla
azt elolvastam és...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
el is juttotam az elsö kapuig ott de Raminus Polusig nem értem el csak pár teleporton jutottam lejebb + találtam 3 zárt ajtot de a mágusok egyike se volt az emlitett személy,felül kivül pedig mindkét rácsos ajto zárva...
a fö probléma itt az hogy nem tudok az Arcane university azon szárnyához jutni...

Helló
Ha tud, akkor valaki légyszi segítsen!
A problémám: a játék igen gyakran kidob, és a F.A.Q-ban leírtak egyike sem oldja meg a problémát (ffdshow+HP nincs, és az mpeg2dmx.ax nevû fájl sincs a gépemen).
reaper4
soxor úgy érzem h ez a game min 6 hónapig "mellettem" marad. mintha sose lenne vége 😊 és ez jó 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Lehet valahol kapni fáklyát? Mert találok ugyan néhányat, de lemerülnek, s elusztulnak, az Oblivionban meg abszolúte nem látok semmit, fákylával is csak alig-alig. Nem lehetne áthekkelni, hogy nagyobb legyen a fénye? 😊

reaper4
tök állat 😊 a vámpíroknak dolgozok 😊 vagyis nem biztos de a dark brother bandában nyomulok 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

lockpick-et keresek sokat, vennék is! hol keressem, mert a fegyverboltban csak 1 volt! IC-ben vagyok

ok! köszi!

Hmuda
Márpedig akkor várnod kell tovább. Nincs más módja hogy kihozd onnan, tekintve hogy el van barikádozva az ajtaja... 😛

1 napja várok!!!
bazz! okos vagy, tartsd meg magadnak!

LoCk
Valaki meg tudná nekem mondani pontosan, hogy hol találok egy olyan embert, akinek sok pénze van mindent megvesz, és jó áron is veszi a cuccokat? !

THX!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Hmuda
Amennyi idõd most elment az üzenet beírására már régen megnézhetted volna. Bent van? Vársz egy órát. Bent van még? Még egy órát. Még mindig? Na még egy órát...nem egy nagy agymunka.

valaki tudja meddig kell arra várni hogy az a k...a Agarmir elhúzzon a kecójából?

Hmuda
Remélem azért a TES5-ben már felfogadnak valakit aki képes normális animációkat készíteni. A baltákat/kalapácsokat még mindig úgy fogja a karakter mintha kétkezes kardok lennének (meg még van jópár hiányosság).

drop
9397 hozászolásnál levan irva részletesen