The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ugye a késõbbiekben lesz lehetõség saját varázslatot gyártani? Nem sokat játszottam a Morrowinddel, de ezt a lehetõséget kiemelkedõen jó ötletnek tartom. Remélem nem cseszték el...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ez a Chorol recomendation a finger of mountain mellék küldivel?

Ha igen akkor Chorolban lakik a "the grey Mare"-val jelölt helyen (Chorol déli részén) az emeleten van a ládika easy lockkal zárva. Én vettem itt ki szobát mert szintet is kellett lépnem(elég lepra hely de legalább olcsó), de szerintem az nem szükséges ahoz hogy feljuss a felsõ szintre.

Bandew
Nem feltétlenül van így. A kíváncsiság és a játék élvezete is fokozhatja a sebességet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Aki végigjátssza 4 nap alatt, az inkább gép mint ember. Ismerek egy kettõ ilyet. A legjobb foglalkozás nekik az online tesztelõ lenne. Õk a mennyiségre és nem a minõségre törekednek. Biztos várják a következõ gémet. Egy ilyen volumenûre várhatnak még pár évet. 😊
dronkZero
Tolvajcéh:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én valami rohadt nagy mákkal találtam meg õket. Pont elõzõ nap találkoztam egy faszival piacon, azt mondta, hogy úgy érzi, látni fogjuk még egymást. Épp valami betöréses rablásból futottam az õrök elõl Waterfrontba, ahol három ember állt éjfélkor egy fáklyával a kunyhók közt, az egyik a csóka a piacról. Beszélek vele, elzavar. Speechcraft, szóba áll velem, közli, hogy azzal, hogy megtaláltuk õt, az elsõ próbát ki is álltuk, meg hogy õ a céh helyi PR managere. Ahhoz képest, hogy nem s kerestem, csak megfordult a fejemben, hogy csak jó lenne már eladni a szajrét... 😊
Elvileg minden nap éjféltõl ott álldogál egy órát, és semmi elõzmény nem kell a csatlakozáshoz.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bandew
Sztem jó lenne a FAQ-t átírni Gyakra Ismételt Kérdések-re, mert sztem sokak nem tudják mi az a FAQ és úgy kérdeznek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ZsZso
Piros szöveg ... azt jelenti Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ). Katt rá ... pár kérdésre meg is van a válaszod.

Inventoryt megnyitni pedig: <TAB> ... kard ikonra katt (alsó sorban)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tibor16
Sziasztok, - mindenkitõl elnézést kérek, de a legegyszerûbb dolgokra nem találtam a a magyarázatot, - nagyon megköszönném, ha vki venné a fáradtságot és leírná... 1-2 órát játszottam vele, és nem sikerült rájönnöm, hogyan kell az életerõm növelni (enni), illetve az életerõm növelni (pl varázsitalt inni) és a gyorsbillentyûket aktiválni (gondolom a fegyverekhez stb), késõbb vásárolni, ill eldobni tárgyakat. Bocsi... elõre is köszi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Fritz Von...
És bevallom, hogy hasznltam a fast travelt. De csak egy esetben, az antivámpír questnél. Soksok helyet kellett végiglátogatni néha többször is, hogy meglegyenek az összetevõk. És már nagyon szerettem volna megszabadulni.
Minden más esetben nincs fast travel. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Hehe. Én nem is folytatom a fõ sztorit csak akkor, ha már nem találok sehol semmilyen más questet. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

PiszkosFred
Mekkora? 2 és fél nap játék után láttam 2 várost (City és Chorrol), meg vagy 5-6 romot és dungeont. És kábé a játéktér 1%án ha jártam. ;] Igaz nem sietek, Fast Travel kilõve, beszélgetek sokat, keresek régi ismerõsöket, pletykákat, néha követek egy-egy npct, hogy mit csinál egész nap (fõleg miután találtam egy jó kardot, de épp rámnyitott amikor le akartam nyúlni 😄 - most elõbb megnézem melyik idõszakban merre lopja a napot, és úgy lopom el), stb. Én maradéktalanul elégedett vagyok, úgy magába szippantott a világ, hogy minden egyéb dolog jelenleg másodlagosnak tûnik...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CS@
Na a szintezéshez(9764 és 9618kapcsán) hozzászólnék én is mert szerintem meg így korrekt, ahogy van, örülök, hogy ez így van és nem kényszerítenek senkit a tápolásra.
Szinte minden játék ebben a szellemben készül és nem kell, hogy ez is közéjük tartozzon.

A fõküldibe semmilyen helyre nem kell elhelyezni semmiféle tápos jószágot azért, hogy a játékost visszatartsa, ha akar akkor menjen, ha nem akkor úgysem megy. Mint ahogy a Morronál is láthattuk, hogy akár néhány perc alatt végigjátszható, de nem muszáj.
Ha pedig a mágus karakterem 100x annyit gyakorolja az ugrálást mint Carl Lewis akkor igenis nyomja le õt elvégre gyakorlat teszi.

Igaz itt még csak 8dik szintû vagyok, de még nem adtam oda(és még nagyon sokáig nem is fogom) a király nyakláncát. Morrot elsõ végigjátszásnál úgy nyomtam végig jó hosszú idõ alatt, hogy nem adtam át a papírt Caiusnak csak mentem amerre jól esik, nem is voltam teljesen tisztában azzal, hogy hol is a vége. Ettõl függetlenül ez volt a legélvezetesebb végigjátszásom.

ZsZso
Na ezé' útálom a magyar windows -t. Nem lehet rákeresni a neten a hiba pontos szövegére 😞. " Error "oblivion.exe" "-re semmi hasznosat nem találtam 😞

itt néznék körbe a helyedben. Hátha volt hasonló probléma másnál is, és hátha van már rá megoldás. Sok Szerencsét!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

csácsá, az a lényeg hogy az én gépem éppen hogy veri a minimumot.
Le lehet valahol a játékban állítani a képminõséget stb, hogy úgyahogy elmenjen a game?

MI a legalacsonyabb fölbontás? le lehet valahogy redukálni a "fogyasztását"?
Csak azért kérdezem, ha naon szaggatna, vagy ilyesmi akkor nem szerzem meg a játékot, bár naon szeretném, mert a Morrowind mellet éjszakákat töltöttem el!

Esetleg van vaki akinek szintén gyengébb gépe van?

Elõre is köszönöm a segítséget!!!! Respekt
ZsZso
ugyanakkora mint a crackelt. Ne aggódj.

Lenne egy olyan hibám, hogy ha az iso-t daemontoolsal telepítem(kiirt dvd-röl) akkor a telepítö CRC hibával leáll, miért?????Próbáltam többféle lemezzel is és iróval is!!
Kérlek segitsetek !!!<#help><#help><#help><#help><#help>

A Reinstall már megvolt párszor az eredeti exe-t is visszamásoltam már de nem segített. Bár az eredeti exe is pont ugyanakkora mint a crack, ami gyanús.. 😊 Valaki nem írná meg , hány Kb az eredeti exe?
4.6 giga talán

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Helló!

Segítsetek lécci! Radeon 9800-asom van, 6.3-as catalyst.
A láthatatlan emberes faluba értem, és bizonyos helyekre ha nézek, leesik a framerate 1 fpsre 😞
Mit lehet tenni?
(bocsi, ha már volt róla szó, kerestem rá, de nem találtam)
tegla
De úgy kb?
Úgy kb akkora mint a Morrowindban kb 😊

Na a "boldban"-ez gondolom bolt lenne ha beszéltél az ipsével elmondja,hogy mi a szitu és a journalodban is megvan a lényeg csak olvasni kéne illetve ha nem tiszta beszélj még a csókával és elmondja sztem még1x csak a te kedvedért.

Lopott cuccokat eladni thieves-n belül nekem Ongar az emberem Bruma-ban,este a helyi kocsmában,nappal a házikójában megtalálod.

Zombi és zombi között ofc van különbség.
-Van gyors zombi és lassú zombi
-Hörgõs és nem hörgõs
-Fejnélküli és fejes
Na de sztem a különbség az lehet,hogy mágikus v. silver fegyverrel kéne sebezned,gondolom.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

DonnieBrasco
(a Bethesda bevallottan azért csinálta "bármikor, könnyedén" végigjátszhatóvá a fõsztorit, mert rengeteg alkalmi, abszolute nem hardcore játékosnak (NEM Beast 😊 csak ennyire érdekes a játék - õk azok, akik ha szembekerülnek egy nem azonnal megoldható problémával (+5 szinntel nagyobb monszta egy kulcsfeladatnál), akkor sírva rohannak apuhoz hogy "szemét a gép" és sose játsszák végig a játékot, és terjesztik a rossz hírt. Na hát ezért az iránytû, a fast travel és könnyû rövid fõküldi. A csipszevõ vígjátéknézõ "fastfood" igénytelen fogyasztórétegnek.

De nekünk meg ott van a hihetetlen mélység... a fõküldi csak egy questsorozat a sok közül 😊)) de nem? És tényleg jól indul, hangulatos - de megálltam, hogy belekezdjek!

DB

A ti kung-futok nem erős!

ZsZso
privi ment

DonnieBrasco
Hát akkor nem semmi a hatékonyság/sebesség amivel végignyomtad a játékot... mondom nekem 16 óra alatt alig sikerült belekapnom valamibe is.. igaz - 16 questet már végigcsináltam és van 12 függõ 😊 meg kipucoltam 10-12 barlangot/erõdöt/bányát, de ebben a tempóban minimum 120-150 óra játék lesz mire befejezem (csak a T guildet akarom végignyomni, de fighter, se mage, se dark b., se aréna, azt majd más karikkal 😊) Szóval számomra szinte hihetetlen, hogy 4 napja van kint és van, aki végignyomta. Ilyet utoljára egyetemista koromban tudtam csinálni, és akkor is csak FPS-sekkel 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

LoCk
Ja még valami!
Hol lehet házat venni?
Eddig egy nagyon szép kis városban voltam, de ott nem igazán hajlottak rá.
High Elf karakterem van.
Vagy ha valaki tud egy küldetést, aminek pot ez a vége, azt is szívesen veszem, ha nem egy romos kísértet tanya.
Ezt is privbe ha kérhetem.
Nyugi minden privbe kapott hasznos dolgot elmentek, és késõbb, majd a rendelkezésére bocsájtom bárkinek.

Elõre is köszönöm!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Üdv..én is újrakezdtem,még az elején egy redguard saját classal.
Alább olvastam hogy votl aki nyálát csorgatta a jó páncélokra,hát elõször én is,de pl az aréna páncél már egész jó.A blades is, de most hogy ujra kezdtem,a Kvatchban hozzám csatlakozott imperial õrök egyike elhullott a hosszú küzdelem alatt,én meg gondoltam ne menjen pocsékba a péncélja felvettem,hát láttam csodát.Eddig 18 volt a legjobb armor értékem, ezzel rögtön 24re ugrott fel,ami így az elején egész kellemes.

Más a szintezésrõl szóló beírás nagyon korrekt,én a Might and Magic sorozatban azt kedvetlem,adott térképen adott erõsségû szörnyek nyüzsögtek,ha alacsony szinten odakolbászoltam,hát jól elkenték a számat. :-)

De ami nekem nem tetszett pont Kvatchban, hogy az idétlen npc (a tökéletes AI ellenére) egyszerüen elém ugrik miközben én apritom a szörnyeket.Volt vagy 2 sikeres visszatöltésem ezért, mikor az imperial belugrott a flare spellembe....boldog voltam.
(nem, és nem ARRÓL a katonáról húztam le a vértjét!!!!)
:-)
Bandew
Amúgy mekkora a játéktér? Nyílván nem akkora mint a Morrowindban, de úgy kb?

LoCk
Valaki aki tud segíteni plz. tegye meg! 😊
Kalandozásaim után, most visszatértem a fõszálhoz.
Most ott tartok,hogy valami könyveket kell megtalálnom.
Elmentem egy boldba, ott vartyogott valamit a csávó, amire ugye én nem igazán figyeltem oda, de asszem valami shrin-t kell megtalálni...
Tehát nem tom valaki help!A térkép nem jelöl semmit.
Ha lehet privbe küldjétek a helpet!

THX!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

VKiller
Hi

A lopott cuccot.
A Thieves Guildon belül hol?
Melyik városéban?
Jó elõre tudni <#smile>

hogy lehet eladni? Csak 2 órát játszottam még vele és nem tom.

grebber
Hát ez se valami oltári értelmes kérdés de zombi és zombi között is van különbség?Mert a katakombákba nyomulok és csomot lezuzok könnyedén de van amit 4 órája csapkodok azt semmi hatás.

Next PC upgrade: 2022

Bandew
Másold vissza az eredeti exe-t. Vagy reinstall.

ZsZso
!!!!FAQ!!!! Olvass ... aztán kérdezz!

Hali! Van egy kis problémám a játékkal, bemountolom majd felinstallálom minden szép és jó... Cracket bemásolom, indítanám az Obliviont, de csak annyit ír, hogy a program leáll, mert az "oblivion.exe" hibát észlelt. Majd megveszek, hogy kiprobálhassam, de semmi nem segített eddig rajta... Valakinek nincs ötlete?
PyRex
PICIT SPOILER:

Na ma reggelre végigvittem a fõ történetet. Erre vártam 😊 Most szabadon kalandozhatok, nem mondom, hogy nem tetszett a történet (bár a vége szerintem picit szomorú), de ez volt a vágyam, hogy ne lássak több oblivion-kaput 😊 És még csak 7. szintû vagyok, bár mintha egyre gyorsabban lépnék szintet. 😊 Most kezdem a Thief / Fighter / Mage Guild-eket, az Arénát, a Dark Brotherhood-ot, stb... 😊 És még ezeken kívül rohadt sok quest van - imádom a játékot. Mire meg befejezem, szerintem lesz valami mod vagy küldetéslemez... 😊 Meg ki akarom próbálni azt is, hogy milyen vámpírnak lenni 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

grebber
Érdekes mert már a tutirialba tele voltam és ott irja hogyan kell belépsz a cuccokhoz a tárgyon amit el akarsz dobni SHIFT+BAL Klikk.

Hi all!!!!

Segitsetek plz!!!Már a játék felénél vagyok,de még mindig nem tudom hogy kell eldobni egy cuccot😞Nagyon kinos hogyha nem tudok megmozdulni egy nagy csata után és vissza kell töltenem..

Elöre is köszi!
grebber
Letöltöttem de térkép nincsen benne.

PyRex
gondolom vmi codec packot felpakoltál, amit nem kellett volna. ha így van, próbáld meg eltávolítani, de lehet, hogy csak windows reinstall oldja meg.

Nagyon jó a játék(hosszú évek óta a legjobb), de van egy gondom a videókkal.
Minden programban akadoznak a videók, amik RAD Bink video lejátszót használnak (SWAT4,Oblivion stb). Nem tudja valaki, hogy lehet ezt megszüntetni mert már nagyon unom.

Mayday
Ebbol ezt a terkepet nem tudja valaki belinkelni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
LOL hogyan kell varázsolni?Sajnos nem jöttem rá.

Marha fasza a király odaadta a medálját kijöttem a katakombákból átmentem a kis hidon és megint lementem egy katakombába azt ott van annyi záras ajtó mint a csuda lehet is beletörni a lockpick-eket.Sajnos még 2-es és 3-as zárat egyszer sem tudtam kinyitni😞

reménytelen
Mage's Guild tagja vagyok, megvan az összes ajánlás, bejutottam az egyetemre a birodalmi fõvárosban.
Hol, kinél, és fõként hogyan lehet saját varázslatot készíteni?
tigeroo
mondanátok pár saját konfigot, és hogy mennyire (jól) fut a game?:S
Ebola75
Nem tudom....csak mert elállítódott? akkor sem...nézd meg az imél fijókod!

CarajoEsp
Nekem ugyan ez a problémám, és sok Külföldi fórumon is, értetlenül állnak a dolog felett😄 Szerintem így jártunk😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

cenobite
Mitõl lehet az, hogy a játék nem tud screenshot-ot csinálni. Pedig eddig tudott. Aztán ma "elfelejtette". Megnéztem az ini-t, ugyanúgy van, nem állítódott el.

gamertag: kenobita

CarajoEsp
Mennyi memóriád van? Most olvastam egy fickót, aki kicsit átírta az Ini-t és ha mi.1giga memód van, akkor hoz jópár Fps-t. Ittvan:FpsBoost

Davidus
fû+árnyékok kikapcs

V9ykn8_TZL0

PyRex
dettó de ne érdekel, annyira jó a game, hogy akad hát akad 😄

CarajoEsp
Most akartam feltenni egy Modot, amely szebb textúrát csinál az érméknek, de a Data könyvtárban, nincs Textures külön, pedig elméletileg ide kéne telepítenem. Másnak is így van, vagy csak így telepíti a játékot?

VKiller
A Thieves Guildon belül hol?
Melyik városéban?
Jó elõre tudni <#smile>