The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
heh , egy jól felszerelt mage-t soha sem tudnál leverni , sõt még csak a közelembe sem érnél 😛 ... egy csöppet nehezbbé teszlek hogy mozdulni se bírj , vagy csak paralizállak utána szép "lassan" megsütlek a varázsbotommal ami elég szépen eszi az armorodat , nehezít és tûzzel sebez ^^ ... de azóta kezdtem egy assasint a fíling miatt ... sneakbõl szórom a crit nyilakat , a harcok leginkább pár másodpercig tartanak , bármi ellen , az a pár másodperc is anyni hogy körberöhögöm az ellent mert nem lát 😄 ha többen vannak inv spell vagy poti elmászok is vissza sneak 😊 Dark elven assasin ftw! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Tudom általában véve kissé idióta vagyok, de azért azt észrevettem volna, ha nincs manám, vagy rossz spellt használok ;] Ez esetben nem említettem volna, közröhej tárgyává válva, nomeg valamilyen szinten azért tisztában vagyok az alapokkal - legalábbis remélem. Valami más lehet, nemtudom mi, de tény hogy furcsa volt néha...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MerlinW
lál

[merlinw.org]

MerlinW
Nyissunk Oblivion könyv klubot?😄DD

[merlinw.org]

Hmuda
Na kösz hogy emlékeztettetek a könyvekre...kezdem is összeírni a listát. 😛

Már csak egy Word-öt kell beszerezni, hogy normálisan is nézzen ki.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MerlinW
Térképen nincs semmi extra, ugyanaz mint a játékban a világtérkép.
A 600 megásban vannak a dungeonok térképei

[merlinw.org]

Kandurex
10. szint? Battlemagus 4. szinten.... championt avattak <#hawaii> 10. szinten úgy képzelem, hogy egy erõsebb szemöldök ráncolástól lehal az aréna <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Megg vannak nagyon faca több részes 4-5x 70-80 oldalas krónikák, "regények"😊

Sztem nagyon jó egyik s másik

[merlinw.org]

Sheltem
Hú ez a 19mb os térkép nekemis kéne. Fenn van ez valahol?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MerlinW
kopperfíld dávid powa😄

[merlinw.org]

Me0w
Vannak nagyon jo konyvek, peldaul a zarnyitas muveszete, az remekul leirja, hogyan is kell zarakat nyitni. De minden konyv erdekes, es tanulsagos az olvasgatasa 😊)

Together we'll fly someday...

MerlinW
Oblivion.Complete.Strategy.Guide.pdf 675MB
The Pocket Guide To The Empire - The Elder Scrolls IV - Oblivion - Collectors Edition - Pocket Guide-TEDOX.pdf 28 MB
The Elder Scrolls IV - Oblivion - Collectors Edition - Map-TEDOX.jpg 19MB

[merlinw.org]

de en nem harcolok en magus vagyok 😛
az olyan porias 😛

May the force serve you well!

MerlinW
Csak a Skingrad libraryban 3 órán keresztül olvastam a könyveket...😊

[merlinw.org]

Zsolo007
Az Oblivion kapuk bázárásával kap az ember sigil stone-okat, ezekkel enchantolni lehet valamilyen fegyvert... Kattints a kõre berakod a fegyvert és kész 😊

nekem szokot +2 ot adni iqra, amig mesz valamerre folyamatosan varazsolj idezest vagy detect lifeot, igy is csak +2 szoktam kapni. Egyszer volt +3.

Sheltem
Én shield nélkül csináltam végig 10. szintû karival az Arena-t. 1-2 támadó + gyógyító varázslat meg egy mágikus kard ennyivel.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Looserke
600 megás pdf???? <#wow3><#csodalk>

MerlinW
Mirõl beszélsz?😄D

Láttad te mennyi könyv van a játékban, a karakterekrõl ne is beszéljünk😊

[merlinw.org]

MerlinW
Klikk a bannerre, ill van torrenten egy 600 megás pdf😊

[merlinw.org]

Pajzs nelkul viszont tenyleg iszonyat nehez volt az arena nem tudom te egyaltalan, hogy maradtal eletben. A pajzs sokat segit. Idezes, vedekezes pajzsal, gyogyitas.
A 3 gladiatorig igy mar viszonylag egyszeu volt a dolog, de itt elegge elakadtam.

Looserke
Hali! Van egy SpellSword karakterem aminek az uralkodó tulajdonságai a Willpower és a Strenght. Miért van az, hogy vagy 10 szintet léptem fel olyan mágia iskolában ami az Intelligenc-re támaszkodik (asszem a Mysticizmusban) és mégsem ad semmi bónuszt az intelligenciára szintlépéskor pedig pl. sokat speechcraftolok és a personalityre mindig kapok +2-õt vagy +3at...

JuanG
készül a magyarósítás ha jól tudom, talán egy hónap, ha minden jól megy...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hali.Tudna vki valami vesésebb ismertetõt,neadj Isten kézikönyvet küldeni vagy valamit errõl a penge gammáról?Ugyabis még új vagyok a mûfajban,angolul sem vagyok túl jó.Szóval közel kotta hülye vagyok hozzá....<#shakehead>DE TETSZIK!!!<#eplus2>

hat ilyenem nem volt, en nem emelem a kezem mert pajzs van benne 😛
lehet hogy csak nem volt eleg mannad

PiszkosFred
Ok, akkor ezt rosszul értelmeztem. Azt hittem hogy hasonlóan a Morrowindhez, itt is van. Sorry ;] (viszont ezek szerint meg lehet szakítani a varázslást, mert Arénában sokszor volt hogy egyszerûen képtelen voltam varázsolni eleinte, csak emelte a kezét de az áldás már nem jött ki az újjbegybõl ;])

A spell effe.. X% annyit tesz, hogy annal tobb mannaba kerul a varazslat minel rosszabb. Ha vertet veszel fel romlik, ha no a vert skilled akkor javul a spell effect is. Nekem 95% 52 ligh armor skillel. A pajzs az rosszabb olyan 28 korul.
Sosem volt rontott varazslatom szerintem nincs is.

PiszkosFred
Legtöbbször fortify spellek, int vagy magicka, esetleg deflect, sanctuary, de a legjobb az absorb magic ;]

Me0w
Lehet nem vagyok kepben 😊 En magusokat csak a labam alatt latok ebben a jatekban 😄

Me0w
Miert nem azokat veszed meg, amik kellenek csak? En sem veszem meg az osszes kardot a boltban 😛P

Kandurex
...hümm...

Jagi
Hát igen. Jól össze lett rakva... + a modokkal istenkirály.
Kiváncsi leszek ehhez milyenek lesznek 😊

hmm nagyon gyorsan kell tudnod szaladni ha meg nem utottek meg csak 1x😛
En pezt meg nem koltok manna italokra, rengeteg megy el a varazslatokra, de azt hiszem mar nagyjabol megvan mind, volt vagy 20k arany.

Me0w
Gondolom targyakat, amik rendelkeznek reinforce magicka tulajdonsaggal.

PiszkosFred
Ez esetben viszont akkor mit keres ott a "spell eff... X %" kifejezés az inventory környékén? Nekem volt már hogy varázsoltam de nem volt semmi, csak leengedte a kezét a nénim. Vszínû nincs effektálva és üzenetet sem kapunk - hogy miért nem, passz ;]

Kandurex
constans effekten mit értesz?

milyen effekt?

PiszkosFred
Egy Destructionra építõ mage bárhol képes agyaggalamblövészetet rendezni. Kell hozzá pár constans effekt, és lesz annyi manád hogy nem lesz gond. Meg persze a manapotion az kötelezõ jelleggel legyen a hátizsákban, mert mana nélkül potyafrag a mágus. Eddig legalább Breton mágusnénimet összesen ha háromszor ütötték meg, abból kettõ csapda volt 😄 (kis túlzással persze)

Hmuda
Mindenki nézze meg Anvil világítótornya mellett a naplementét...azt hittem menten elolvadok...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Me0w
Ha egy moddal ki lehetne venni a save-load opciokat en mar orulnek 😄

szoval harcosoknak mennyi a panceljuk? irjatok szintet is😛

a battlemage mar nem igazi magus 😛, en igazi magus vagyok 😊
Szar is nekem de nagyon 😛, az idezes meg najabol eleg hatasoas, ha a lenyre tamadnak nem ram.

deep
Hát ami becsukja a kaput😄
MerlinW
Kollegaaa😊

[merlinw.org]

Hmuda
Maradjunk is ennyiben. :-) Tényleg elhamarkodott kijelentés volt a #10299. Elsimerem. Az akciójátékos állítást viszont tagadom. Ha akcióorientált lennék, akkor nem játszanék az egyik legjobb RPG-vel. ;-)

Sheltem
Milyen követ?

MerlinW
Az úgy más..😊 Szvsz egy ilyen játékban ugyanugy el kell viselni a hibáinkat mint az életben. Ha összetörünk 30 lockpicket, 20x annyiért veszünk egy tárgyat mint kellene, vagy elhasználjuk az összes point-unk egy ellenre (amit quickload után lehet hogy sérülés nélkül le tudnénk nyomni), el kell könyvelni h ez van, és játszani tovább. Ettõl lesz életszerü a világ. Szerintem

[merlinw.org]

Ch_Slater
én (mint írtam már korábban) kb. 2.5 évet játszottam a Morro-val, de nem értem a végére még a fõszálnak sem. kicsit sokat barangoltam mindenfelé <#idiota>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kandurex
Na ezért vagyok én battlemage, nem jön zavarba a karim, ha katanával kell hadonászni 😊

MerlinW
Ezt jó hallani😊 Akkor lesz kihívás😊

[merlinw.org]