The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pancelokra gondolok, nem skill ott nem sok a 37 😛

May the force serve you well!

Jagi
nekem legalább 3 van

szerintem meg egy magenek is marha gyenge a desructinon, 45 fire dmage on touch,78 manna 95% varazslat mellet. es van ugy 250mannam kb. 3at tudok nyomni aztan rohangalas :/. Az arene szerintem marha nehez magussal, bar nem probaltam meg harcost.Ja es 13 szinten vagyon.

hen-tes
milyen követ hozol ki? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ha jól tudom, 16 van, és mindet be kell zárni, talán még ez a lényege is. Meg a fõquestek.
hen-tes
nekem sem sikerült még rontani :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Így jártam. Most legalább újrakezdhetem, most már tapasztaltabban.
deep
Nem tudom mennyire spoiler a kérdésem, de inkább abban írom, nehogy sírás legyen😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lépten nyomon belebotlok egy Oblivion Gate-be. MEnnyire érdemes ezekbõl kihozni a követ? Már kihoztam vagy 10bõl és ott vannak nálam, aztán ennyi? Becsukódik a kapu és örülünk? Vagy ez a játék tulajdonképpeni lényege? Nem vágom esküszöm.

Köszi😄
Me0w
Igen, de az nem F5-F9, ami peldaul hasznos ha tizenkettedszerre b*szok el egy Average zarat es mar felrobbanok az idegtol 😄 Sajnos annyira tetszik a zarnyitas, hogy ha very easy ha very hard, nem erdekel, kezzel nyitok 😛

(Egy eleg durva bug v. feature a jatekban: Oblivionben is vannak zart ajtok, oda is ugyanezt a zar ikont teszi, es ugyanugy kell feltorni! Gondolom neha nyitottak egy kaput hogy vegyenek par zarat, nehogy valaki atmenjen az ajtoikon 😄)

Together we'll fly someday...

MerlinW
Normál Save is csak 2 kattintás, ráadásul meglepõen gyorsan ment a progi.

[merlinw.org]

Me0w
Defense mint a pancelokbol adodo vedelem, vagy az armor skill vagy mire gondolsz? 😊

MerlinW
émmégcsak lvl3 vagyok, 14 -es deffel. De eddig nem volt bajom belõle (valszeg nem jártam még rossz helyen😊 )

[merlinw.org]

Me0w
Quicksave is neha bugos elegge, es nekem sajnos az ujjam ra van tapadva a gombra 😞 Lehet ugy kellett volan megcsinalni a jatekot, hogy menteni csak varosban lehet, mondjuk 8 ora alvas automatikusan elmenti a jatekot, kicsit ovatosabban jatszanek, mint most 😞

Van olyan, hogy egy varázslat besül? Mert nekem eddig nem volt, igaz, én mondjuk elég jó vagyok a témában, magasak a skilljeim, de eddig ilyet nem tapasztaltam (ellentétben a Morrowinddel, ott gyakran megesett az ilyesmi). Ugyanígy megszûnt(?) a hibázás lehetõsége a piakészítésnél, legalábbis nekem eddig még egyet sem "sikerült" elrontani.

nektek mennyi a deffenzetek ? 37 mar jo?

MerlinW
Áhámm. Értem.

Viszont ezt az egyeskettesgombos trükköt még nem probálam😊 Mondjuk nem vol még rá szükségem mert mikor ijjal nem ment oda sóztam valami mágikusat, ami pontott tett a monszta élete végére, de lehet nem árt a késöbbiekben ha tudok harc közben fegyvert váltani😊)

Ez azért is poén mert olvastam több helyen is hogy van ilyen, de mindig elfelejtettem kiprobálni😊

[merlinw.org]

Ja, elfelejtettem példát írni ilyen üzletre, pl. Imperial City-ben a Gilded Caraffe (bár ez rohadt drága bolt), a többi városban pedig a Mages Guild valamelyik tagja árul ilyen piákat.

PiszkosFred
Tudják, de lényegesen kevesebb manájuk van, és a spell "sikerességi mutatója" is alacsonyabb. Vagyis egy warrior is tud Destructionnal támadni, de max 1-2 spellt tud ellõni, az is gyengécske, és lehet hogy besül..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MerlinW
Van pl a Thief vagy milyen csillagjegy amivel láthatatlan leszel 1 percre.

[merlinw.org]

Me0w

Ti hogyan hasznaljatok effektiven az ijjat es a kozelharci fegyvereket ugyanazon harcban? Mintha nekem kiirna, h harc kozben nem valtoztathatok felszerelest.
Csak mert vicces lenne messzirol megsorozni az ellent, es ha kozel ert, akkor meg szepen kozelharci fegyverrel elpaholni.

Egyszeruen 😊 Knyitod az inventoryt, es a pici ujaddal nyomvatartod az 1-es gombot a billentyuzeten, ekkor megjelenik egy hotkey bar. Ilyenkor mig nyomva tartod az egyest, rakattintasz a kardodra, ami ott megjelenik. Ekkor elengeded az egyest, es megnyomod a kettest. Ide a fenti modszerrel berakod az ijadat. Mikor meglatod a monstert tavolrol, nyomsz egy kettest, felhuzod az ijat es losz. Ekkor meg kb egy vagy ket lovesed van ha nem tudsz felugrani valami magasabb pontra, es rajtad lesz. Ekkor nyomsz egy egyest, es eloveszi a kardodat, ha epp nincs nyilvesszo huzva a hurra.

Az NPC arusoknal mi az a Haggle, mire szoglal es hogyan kell hasznalni?

A merchandise skilledtol, az NPC merchandise skilljetol es az NPChez valo viszonyodtol fuggoen alkudhatsz az arakbol. A csuszka easy es hard allasa kozott barangolhatsz, a hard jelenti szamodra a legkedvezobb vasarlasi felteteleket, de ezt csak expert merchandiseon erdemes probalni. Egyebkent minden alkalommal, mikor vennel/eladnal, de a magas alkuertek miatt visszautasitasra kerul az ar, a viszonyod romlik az NPC-vel (ezt a jatek mondja, en meg nem vettem eszre)

A kulonbozo elohalottak ellen milyen tipusu fegyverek es magiak hatasosak?

Altalaban a magikus fegyverek jobbak, ilyet szerezhetsz pl. ha megcsinalod az Imperial Cityben az Unfriendly Business kuldetest.A varazslatokrol majd valami satnya varazslo tobbet tud mondani gondolom.

PiszkosFred
Farkasok lehet megfertõzõdtek. Vagy egykét Blight-os õzike lehet megharapott amikor nem figyeltél ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Alkímiával foglalkozó üzletekben lehet kapni ezt orvosoló löttyöket, vagy ha csinálni akarsz magadnak ilyet, akkor nézz be a FAQ-ba, ott vannak a receptek. Mindenestre ha betegségtõl mentek le az értékek, akkor elõbb egy Cure disease is kell, mert különben nem ér semmit a többi.

Ááááá!!!!!
Legyen legalább két save-etek, mivel én pont most jártam úgy, hogy lementettem a játékállást, és mikor töltöttem volna be újra a fõmenübõl, kiírta:
Save game is corrupt. Returning to game.
Erre visszalépett a fõmenübe. 😞
Franc se gondolta volna, hogy még a asvegame is bugos. 😞
Laky
melyik fajjal/csillagjegy/stb. lehet a legjobban lopni/rabolni, illetve lehet-e a járókelõktõl észrevétlenül lopni?
a Snake módot (CTRL) hogyan kell normálisan használni, mert mindig észrevesznek <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

MerlinW
Én íjjat magasabb helyekrõl használom, ugy nincs prob a közelharccal. Ill ha mégis arra kerüll a sor akkor közel/távolharci varázslatokhoz folyamodom (Frozen, Flame, stb). Igaz Battlemage vagyok, de gondolom a spelleket tudják használni a nem mágus karik is.

[merlinw.org]

haggle alkudozas.
a csuszkaval tod beallitani az ajanlatod, amit az elfogad vagy sem.

vonatkozik vetelre es eladasra is.

minel jobban alkudozol, annal olcsobbak lesznek a vasarolhato cuccok, es annal tobbet kapsz az eladott cuccaidert.

Azt szeretném kérdezni, hogy hova kell mennem ha a pirosba fordult tulajdonságaim szeretném helyreállítani /mert a strenghtemet meg luckomat már pirossal jelzi/. Vagy nem is lehet rendbehozni?

Why so serious?

hen-tes
mindenképpen próbálj valami mágikus fegyvert szerezni, és azt is nézd meg, hogy jó állapotban legyen mindig a fegyvered

MrStokes
Lenne par kerdesem:

Ti hogyan hasznaljatok effektiven az ijjat es a kozelharci fegyvereket ugyanazon harcban? Mintha nekem kiirna, h harc kozben nem valtoztathatok felszerelest.
Csak mert vicces lenne messzirol megsorozni az ellent, es ha kozel ert, akkor meg szepen kozelharci fegyverrel elpaholni.

Az NPC arusoknal mi az a Haggle, mire szoglal es hogyan kell hasznalni?

A kulonbozo elohalottak ellen milyen tipusu fegyverek es magiak hatasosak?
Pl eszrevettem, h a zombik nagy ivben lesajnaljak, hogyha fagyvarazslattal megyek ellenuk. Gondolom a tuzzel tobbre mennek ellenuk. Valamint a zombikat karddal kaszabolva igen sok ideig tartott nmegolni oket. Nem tudom, hogy ez azert lehetett, mert sokkal tobb HP-juk volt, mint az eddigi lenyeknek, vagy csak a sword nem tul hatasos ellenuk. Na ez miatt is kerdezek ilyen okossagokat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

egyelõre localban.
ha vki ad tárhelyet, fel tudom tenni.
Jagi
Bocs vettem a fáradságot és rákerestem 😊

Jagi
Simán. Hol van?

Jagi
Hát kb így gondoltam én is 😊

Ööö, van egy 600 megás Oblivion.Complete.Strategy.Guide.pdf
Prima Official Game Guide kiadvány, 373 oldal, a karakter kreálástól kezdve a várostérképekig minden miegyéb benne van.

Érdekel ez vkit?
Sheltem
Nem kell enni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Úgy nem fogod tudni lezárni a vitát, hogy levonsz egy teljesen rossz következtetést, aztán pont... Ennyi erõvel õ is írhatná, hogy tényleg felesleges a vita, mert te az akciójátékokat szereted, õ meg az RPG-ket, és ezért te inkább lebutítod a játékot, õ meg nem, pont.

Hozzáteszem, hogy tudtommal anno pont te kezdted el a vitát, amikor regáltál az általam leírottakra.

Ugyanakkor nincs ezzel semmi gond szvsz, teljesen kultúrált vita volt, pro és kontra elhangzottak az érvek és senki nem gyõzött meg senkit. 😊

Hmuda
Nem egy nagy katasztrófa. Kifosztasz 4-5 katakombát és máris megveheted.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

tibor16
Gondoltam, körülnézek 1 kicsit. Elindultam Morrowind felé, fel a hegyekbe. Szépen rámesteledett, ezekután megtámadott 1 farkas. Gondolom vadászott és éhes volt. A hegyeken nem lehet átkelni ugyan de a megfelelõ magasságban elértem a hóhatárt. Hajnalban õzeket láttam, vagy 3 rohant el mellettem, majd fellöktek. Szépen hajnalodott - a színek meg minden, sz'al yóól nézett ki. Alig játszottam vele, de ezt ki kellett próbálni, naggyon bejön. Csak azt nem értem, az erõm leesett 180-ra, itt enni is kell, mert különben lefogyok? - vagy mivan? 😊 Mellesleg dolgoznom kellene, de nem bírtam ki... 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Jagi
csak 20k?<#guluszem1>

PyRex
Basszus, az Imperial City alatti csatornarendszer hihetetlen nagy és tele van vámpírral 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Próbálom visszafogni magam...ez NEM Sims😊

PyRex
Berendezheted, de asszem a cuccokat magától rakja bele (veszel valamit és mire visszamész a házhoz, ott lesz benne), tehát nem te mondod meg, hogy mi hova kerüljön, legalábbis az én kis lepusztult halászkunyhómnál így volt 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hmuda
Van egy-két házam, de eddig a Skingrad villa tetszik a legjobban. Van ott minden mi szem-szájnak ingere: tágas hálószoba, étkezõ, tûrhetõ mennyiségû vitrin, személyzeti szállás (csak személyzet nem jár hozzá 😛), stb. Nekem nagyon bejött, de fõleg a vitrinek miatt. 20.000-be kerül mellesleg, külön bútorvásárlást nem számítva.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jagi
ez engem is érdekelne, hogy ki kell-e hajigálni mindent és izlés szerint bepakolni, vagy üres pecóba költözök-e be....

LoCk
Hol lehet megvenni a legszebb házat és mennyibe kerül?
Hány évig kell rá gyüjteni?
Ja és ha van házad be is lehet rendezni, kandallót begyújtani, szõnyegeket venni stb.? Vag ymár berendezve adják a házat? 😊
Ha lehet ne öljetek meg a kérdésemért! 😊

THX!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

MrStokes
A hetvegen elkezdtem 1 Dark Elf Spellsword-ot, kivancsi leszek, mennyire fogok vele tudni boldogulni. Ugy vettem eszre, hogy ez egy harcos-magus keverek, aki tud hasznalni nehez verteket. Eddig nagyon tetszik a jatek. Nagyon feeling-es, es vegre a grafikara sem lehet egy arva szavam sem. 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hmuda
Ugyan hagyd már. Úgyse fog senki senkit meggyõzni, fölös most megint elkezdeni a vitát. Te a kihívás ellen vagy én meg a kihívás mellett. Pont.

Úgyis csak eladni járok az üzletekbe, vásárolni csak alkímiához szoktam hozzávalókat, de az meg van a céhnél.

deep
Én így csináltam😊
Nem adtam oda neki a cuccaim, ellenem fordult így kinyírtam. Felvettem a láthatatlanná tevõ gyûrûm /megjegyzem szart sem ér, mert nehézvértem van és csörgök mint egy vasedénybolt/ és belopakodtam. A sötétben kivártam a szertartás végét elhúzott a fõmufti, a többike szépen elmentek. Ekkor a bentmaradt 2 kecseget lezúztam és fel a könyvet. Ezután azért még szép módszeresen kinyírtam az összeset és lootoltam😄
ati2002
Úgy tudom a fõszál az olyan 20-25-30 óra tiszta játékidõ, a többi mellékes meg 200 és 300 óra között van.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----