The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tojesz
Akkor innen le lehet tölteni a 19 megás térképet<#smile>Remélem ez most nem a remove link lesz😄

azt tudom. cask ati párti vagyok 😊

http://thenamelessphoto.com/

PyRex
Nem igaz, az ATi kártyái a 9700-tól tudnak HDR-t, csak nem pont úgy, ahogy an nVidia kártyák és mivel az terjedt el jobban, mindenhol azt használják. De ATi-hoz emlékszem leszedtem kb. 2-3 éve egy techdemót, már abban is volt HDR.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Kandurex
6600 -tól

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

deep
Meg az nVidia 6800-tól felfelé😄
deep
Hát barátom nem támogatja a kártyád. Marad a bloom.
x800as széria még nem tudja a hdrt. csak 1-2 játékban. az x1800-1900 közti karik már tudják.

http://thenamelessphoto.com/

Me0w
Mivel az x800-as szeriaban nincs igazi csak emulalt HDR.

Together we'll fly someday...

PyRex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bizonyos helyeken lehet találni VARLA STONE-t. Na az azért jó, mert az összes fegyveredet feltölti, ami épp nálad van. (De meg lehet azt játszani, hogy sokkal több fegyvert felveszel, mint amennyit elbírsz, feltöltöd mindet a VARLA STONE-nal, és utána ami épp felesleges, azt lerakod...

Hmuda
Minispoiler, bár inkább csak rávezetés egy kisebb küldire:

Ha megvettétek a skingradi házat akkor nézzetek szét nagyon alaposan az EMELETEN (!).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Jah én is azon gondolkodtam, hogy az elsõ kapu után enchant követ kaptam.

Teperinke
Ati X800 GTO -n nem tudom bekeapcsolni a HDR-t. Ez miért van? Az AA pedig ki van kapcsolva, mégis szürke a HDR.

PyRex
Hát nem, amiket oblivionban szedsz össze, azokkal pont, hogy a sima fegyverbõl lehet varázsfegyvert csinálni. Amikre te gondolsz, azok a soulgem-ek

JuanG
én is 😊)...de a lényeget ennyi idõ alatt meg lehet csinálni, kérdés hányan vannak?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sheltem
Nekem kurva sok pénzemben benne van a fegyverújratöltés. Remélem hamarosan megoldódik mert ezreket baszok el rá.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

deep
Az süti😄 Már épp kezdtem volna beruházni "lélekfoglyulejtõ" scrollokba😄
Sheltem
Feltöltik a varázsfegyvereidet ha lemerült.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Zsolo007
1 hónap? Kíváncsi leszek én arra! <#taps>

Me0w
5-6 honapon belul nem lesz semmi az Oblivion teljes forditasabol.

deep
Mire jók a kavicsok?
Zsolo007
Nem ha mindennap van egy kis vérkaja <#mf1>

JuanG
PH-n olvastam ezt a hírt no...nyílván nem a teljes fordítás, "csak" a lényegesebb dolgok (küldik, párbeszédek, stb...)

""""""Pepike

Üdv mindenkinek!

A napokban értesültünk arról, hogy ketten is belevágtak az Oblivion fordításába, s a csapat - mert a másik versenyzõ egy személy - azt ígéri, egy hónapon belül elkészülnek. Mi is tervbe vettük az Oblivion lefordítását, de ennek tudatában egyelõre nem kezdünk bele: Nem akarunk rivalizálni, feleslegesen dolgozni, meg különben is, õk nálunk elõbb kezdték el a fordítást, nem tehetünk semmit, és nem is akarunk - ha viharos sebességgel lefordítják a játékot, annak mi örülünk a legjobban. A Morrowinddel elõreláthatólag hamarosan végzünk, s ha akkor még mindig ilyen lelkesek a kollégák, valószínûleg a kiegészítõk kerülnek terítékre. De ha azt látjuk, hogy mi vagyunk a nyerõk, az Oblivionnak látunk neki.""""""

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

BEAST
😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
already deleted 😞

Sheltem
ÁÁÁÁ ez a remove link volt....Sikerült is letörölni. Baz 😞

Me0w
File The Elder Scrolls IV - Oblivion - Collectors Edition - Map-TEDOX.jpg already deleted.

Tojesz
Bocsi, mindjárt jön mégegyszer, elb@sztam a linket.......

Me0w

Fent mikor bezarod a kaput, igen.

BEAST
Sneak "csak" annyi hogy megpróbálsz minnél halkabban járni , nem láthatatlan leszel , mindig próbálj meg az emberek mögött maradni

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sheltem
Hol vannak azok a kövek oblivionban? Legfelül ahol bezárod a kaput?

Me0w
Gyakorolni kell 😛 Termeszetesen figyelned kell a fenyviszonyokra, meg szembol eleg nehez lopakodni, mennyi sullyal vagy terhelve, stb.

Laky
aham, ok köszi 😊
a járókelõktõl lehet észrevétlenül lopni?
és a Snake-et hogyan kell normálisan használni, mert mindig észrevesznek XD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

PyRex
Ha a fõ történetet játszod, akkor effektív csak 9-et kell bezárni, mert utána a többi is megszûnik - én picit bánom, hogy nem zártam be mind a 16-ot, mert a kövek jól jöttek... 😊

BEAST
faj : ami jól esik 😊 csillagjegy : shadow vagy thief ( nekem az utóbbi jött be ) kaszt : rengeteg kész karakter van amit használhatsz , én assasin lettem

Laky
az azt hiszem a Shadow csillagjegy 😊
én most egy normális tolvaj/rabló karaktert szeretnék kezdeni, ezért kérem a segítségeteket!
faj? csillagjegy? kaszt?
van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? leírhatna pár tippet mit-és hogyan csináljak 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kandurex
Nappal meg rád olvad a gatya <#hehe><#hehe>

Jagi
Az meg hogy a vámpír eredendõen fál a tûztöl LOL! 😄DDD

Jagi
Jah tudni kell a képességeket. Ha tûzzel mennek rád nem használ. De ajég szétszivat, meg a paralize is 😊 picit kemény. Azt mondom érdekes lehet...
(egyébként én is a harcos karaktereket szeretem)

Zsolo007
Vámpírként meg 100% immunitás tûz ellen nekem 😄

Wood elf asassin + vámpír a legjobb 😄

Zsolo007
Igen

mila69en
az miért van hogy megyek világos nappal és egszercsak elvörösödik az ég?...olyan mint amilyen az oblivion kapunál volt... esetleg a közelben lennie kell egy kapunak amit megint be kell zárni?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Me0w
Pl. darkelfkent 75 a fire resistem, plusz egy quest gyuruvel ami +15 FR-t ad, ez mar 90. Oblivionban minden tizedik tuzvarzslat sebez csak meg. Ezert mondtam, hogy ha egy magus rossz varazslattal kezdene, vagy azt rezisztalna a harcos, akkor onnantol egy Forward Power Attack stun, meg egy Side Power Attack disarm utan csak nezegetne a varazslo 😊

Sheltem
Jó most lehet feszengeni ki hogyan csinálta meg arena-t nekem a dark brotherhood küldetései érdekesebbek voltak eddig mint az Arena, csak gondoltam ha már arra járok megcsinálom(pénzforrásnak nem rossz).
1 gyógyitalt nem fogyasztottam el egyedül a sima championnál kellett gyógyítanom magam most akkor májer vagyok énis? Tökmind1 ki hanyadik szinten csinálta én csak arra reagáltam, hogy shield nélkül is meglehet.

Jagi
Close combatban igen.
De egy lvl30-mágushoz már közel sem tudsz menni. Csaúgy mint egy jó íjászhoz. Mire odaérsz lenyom mint egy bogarat. A másik az hogy észreveszed-e egyáltalán, hogy honnan támad.
Persze a harcosnak jóval több hp-ja van és szívósabb mint, a varázshasználók.
Egyértelmüen nem jelenteném ki. Viszont egy Highlevel Fighter meg mágus csatája érdekes...

Kandurex
Melyikre modra gondolsz? (NPCSTATICLEVEL.esp?)

Zsolo007
Nem egy nagy szám, mivel a gép szintednek megfelelõen adja az ellenfeleket.... MODal már ezt is megoldották...20as szint alatt nem nagyon leszel Grand Champion <#hehe>

És szerintem ez így korrekt...

BEAST
mivel a játék szintorientált mindig a szintednek megfelelõ ellenfeleket kapod , az elsõ karakteremmel ( Crusader ) énis lvl5 környékén fejeztem be , a fõküldetés is egy délután meg este volt ... de hamar meguntam , most az assasinommal a címoldalra kerülök és mindenki rólam pletykál xD

nem csak a harcosok sokkal taposabak a magusnal

May the force serve you well!

reménytelen
Mage guild
Van egy olyan küldetés, hogy ki kell irtani egy barlangból a vámpírokat, utána pedig valahogy eltüntetni a városból (asszem Skingrad) a vámpírvadászokat. Csak egyetlen vámpírvadász hajlandó beszélni velem, de vele már mindent kitárgyaltam. Ha megölöm õket, jönnek az õrõk.

Mit tegyek?
deep
10-essel? Én 3-assal mentem oda😄DDD5ösként végeztem. Akkor én most jó harcos vagyok?😄