The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz jólenne és logikus. Próbáltam de sajna nem lehet csak rápattanni a pacira.
Sõt ha teli a fickó, még a lóra se lehet felszáni ha elõzõleg odacipeltem mindent 😞
Marad a Fortify mágia és a gyorsutazás.

BlackShadow
naon szeretném begyûjteni a bort 😛 vki help! #10561

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sheltem
Basszus sehol nem találom Armand ot a Thief vezetõjét és nem jelenik meg éjjel a megszokott helyen sem 😞 Viszont az õrök orrba szájba keresik. Tényleg lehet, hogy bug. Szomorú vagyok nagyon 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Azt jelenti szar 😛
nem fogsz vele megolni senkit, arenaban tuti. Jo patkanyon meg farkasok meghalnak tolle de mas mar nem fog.
Nagyon szar a manna/sebzes aranya. Vagy mindenkinek kibaszott magia ellenellasa van ebben a vilagban.

May the force serve you well!

monjuk logikus lenne ha loba lehetne pakolni cuccokat es akkor semmi problema csak a dungeon bejarataig kell kihordani a lootot

MrStokes
Ne idegesits, mi az h nem er semmit a Destruction??? O_O Ezt kifejthetned kicsit reszletesebben is.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
jaja , beléptem kaptam is az üzenetet hogy "valami nem stimmel nézz körül" xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lehet, hogy este van, és már nem enged harcolni. Asszem este 9ig lehet csak harcolni az arénában.

hehe maskor hagyd az utcan, en kidobtam egy csomo szemetet az utra es meg mindig ott van 😛

MrStokes
Huh ez nagyon nagy... sokk lehetett!! 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mila69en
LoL én még abba rohangálok Xddd

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MrStokes
😄 Nem azt mondtam, h meg is csinaltatom (lvl 3-on 😊, hanem erdekel hol es hogyan tehetnem. Pl milywn skill kell hozza es mekkora h en tudjak enchantolni es ne vki penzert csinalja?

PyRex
Hehe, nem is rossz 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
NA VÉGRE VALAMI 😊 Akkor ezek szerint van betörés, francba, a kis mocskos halászkunyhómban kb. 30 ezer arany értékû cucc van 😊 Amúgy neked honnan lett ennyi pénzed? Mert készpénzem elég kevés van sajna, csak olyan 7000 körül. Ja meg eladni házat hol lehet? Ott, ahol megvettem? 😄

Igy igaz nem lehet mozdulni, de ekkor rátehénkedek a spellcastink-billentyûre és már tudok haladni.

Az 1 mp. csak egy példa volt 3mp-nél 100%-osan lehet haladni akadás nélkül 😊)
és a manna se nagyon fogy mire a boltig eljutok.

tok szar hogy semmit sem er a destructin magia :/
idezett lenybol is az a jo ami csak meleevel tamad, a dino a legjobb valoszinu bar a 2 100as lenyt meg nem probatam.
Az arenaban is csak lenyekkel tudtam onli. En nem kardozok. Egyszer volt egy magus az arenaban a vege fele, hat bazz az volt az egeszben a leg gyenguszabb. Varazslattal szinte semmit sem sebzett o is inkabb kardozott.

BlackShadow
ejj látom megy itt a duma mindenki átsiklik a hozzászólásom felett pedig kéne a help 😛 #10561

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LOL ... betörtek a házamba ... megvettem mindent! 25ezer pénz a ház minden pluszt és luxust megvettem amit lehetett ... a "vitrinbe" bepakoltam egy halom drágakövet , kardokat meg páncélokat amiket nem volt szivem eladni ... elmentem hogy a Black Hand vezéreként , dolgozzak ... hazamentem aludni , se drágakövek , se kardok , se páncélok ... és nem bug , nem eltüntek , küldetést is kaptam , ki kell derítenem mi történt , az õrök azt mondták megtesznek mindent , heh ... a tolvaj céh nem lehetett , tag vagyok tehát tilos , a csövesek azt mondták hogy 2 csuklyás sötét alakot láttak a házam körül ... hmm ... megyek is vissza kiderítem mi történt , lesznek itt még levágott kézfejek <#eplus2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

warass
Volt valakinek olyan, hogy a legtöbb betöltésnél mindent tud a kari csak menni
nem, ritka esetben viszont ok? Nem a FAQ-ban is leírt cucceldobós a probléma, meg nem is grafbeáll. 9800 Pro-m van (2800+Barton,1G😎 asszem 6.2 Catalyst.

PyRex
Szerintem egy ilyen gyûrû 3000 fölött van minimum 😄 Mármint aranyban. Ami nem is sok. 😊

MrStokes
Tenyleg, ha mar igy belemelegedtunk, hogyan tudnek, hol es mikent Fortify Strength-es gyurut csinalni, csinaltatni? Mik kellenek hozza es mennyi love kb?

PyRex
Tuti van valahol, csak meg kell találni / szerezni 😊

MrStokes
Mondasz vmit 😄

Allando hatasu fortify strength az fincsi lenne.

Nem csak azzal bármelyik varázslattal meg lehet csinálni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csinálsz egy 1 mp.-es varázslatot IC-ben (ami max 40aranyba kerül) amiután ugyanannyi XP-t kapsz mint a legdurvább kantálásért 😊))

Ezért a mágus kaszt a legkönnyebb, hisz nem kell ellenfél ahoz hogy feljõgj. Elég csak sétálni az adott helyre a fast travell helyett és közbe az olcsó varázslatokat kell csak motyogni és máris léptél vagy 2 szintet az adott skillen mire a célhoz érsz 😊))

PyRex
Fortify Strength-es gyûrû, vagy ilyesmi kéne 😄 Bár most 11. szinten már el tudok vinni asszem kb. 355 egységnyi cuccot, ami több, mint elég 😊

MrStokes
Szoval Fortify Strength? Jo tudni. Mellesleg az sem mellekes, hogy a fizkai sebzest is noveli, szoval nem csak cipekedeshez jo, hanem harcban is kivallo.

Atlagban mekkora az ilyen spelleknek a hatoideje?

A varos fotererol hogyan tovabb az 1 mp-es hatoideju varazslattal? 😄D

PyRex
Jah. De amit utána kapsz, amikor grand champion leszel.. Na az még durvább. Mint egy köntös 😄

De az az aréna ruha az vmi elképesztõ rettenetes!Váááááááá!

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

PyRex
Árrgh, de akkor másold ki legalább.

jazzy
ez nem bug de en a plusz terhet nem 1 masodpercig cipelem hanem amikor maxon vagyok magamra rakom, 200 "kilot" pluszban magamhoz gyujtok es ugy megyek haza..
Nem embereket kell keresni hanem oltárat.
pl.: IC-ben van Spell és Enchantment altar is.

PyRex
De ha gyorsutazol, akkor is telik az idõ, nem? Vagy akkor odakerülsz a városba, és utána már nem tudsz mozdulni? 😄

mittudom én csak 8.-os vok
MrStokes
De van, pl en megprobaltam masik pancelban, de ragaszkodik ahhoz a randasaghoz. Az meg csak hagyjan, h randa, de meg gyengebb is, mint a sajatom.

BlackShadow
lenne egy kérdésem meg egy észrevételem

kérdés: nemmessze IC kijáratától kaptam egy küldetést egy borgyûjtõ pultos csajtól. vmi shadowbane cucc kell neki v vmi hasonló neve van. a lényeg, hogy azt mondja vár romok körül szokott lenni.. már átkutattam 2 romot de nem igazán tudom, h mi után is kutatok. növény, ital? v mi? 😊 kösz a helpet!

másik az észrevétel:
IC kijáratánál van egy istálló.. nos ott épp arról sírnak nekem, hogy régen lókereskedés voltak, de most 'ahogy látom' nincs egy lovuk sem mert elmentek/ellopták õket.. hát én akárhogy is számolom 10 lovat lazán látok ott.. most akkor ez mi? 😄

Szerintem a feather felesleges, ugyanis Fortify Strength sokkal több teherbírási bónuszt ad.
Mellesleg nem kell 6perc, elég egyetlen másodperc is. ugyanis a gyors utazást már engedélyezi akár a város közepére is, ha abban a pillanatban az adott terhet a karakter éppen elbírja. 😊))
Lehet hogy ez bug és egy patch után már nem lehet, de rengeteg idõt takarítok így meg vele, hogy egyszere eltudok vinni minden felesleges fegyvert és pajzsot az árusokhoz.

PyRex
És mit mond pontosan?

na mindegy azért kössz még próbálkozok
rajtam van a páncél
PyRex
???

jó de nics olyan ***************** aki nem veszi fel a ruháját

PyRex
miért nem szótárazol kicsit, ha ennyire nem tudsz angolul?

MrStokes
Arra kell ugyelni, h mielott ujra a Ready for a Match-re nyomsz, hogy vedd fel az arenas pancelzatot, kulonben lehulyez a csavo es nem enged ujabb meccsre.

mert akár mire kattintok nem csinál semmit
de mire kell kattintani nála ?
jazzy
felrakod a K-lite codec packot es lesz, atirod, es nagyon ritkan fog kifagyni.
MrStokes
Ha az ellenseges csapat gladiatora a foldon fekszik holtan, akkor vissza kell menned a BloodWorks-be a gladiatorok fonokehez, akivel mar korabban is beszeltel. Tole kapsz majd penzt, meg idonkent magasabb rangot, valamint nala jelentkezhetsz ujabb kuzdelemre.

de azt írja ki hogy idióta meg ilyesmik
sztem akkor ne várj happy end-et😄

VISSZA A CSÁVÓHOZ!AZTÁN ÚJRA RÁ HOGY READY MATCH