The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én neten nagyritkán írok csak helyesen ... "játszik"-ot se "játszik"nak írom, hanem jáccik -nak. És így tovább. Rászoktam 😊 (ettõl még tudok helyesen írni - ha akarok 😛)
ON:
Random Item Level - próbáltátok már?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Tehát mégegyszer:
ÍJÁSZ
DB
A ti kung-futok nem erős!
!!!Hajrá Brazília!!!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Én kényes vagyok az ilyesmire, de nem szoktam beleszólni, ha valaki rosszul ír le valamit. Csak most, hogy te szóltál, hogy a helyeset javítsa ki rosszra. 😊
OFF vége. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem:
ily
illy
ijj
ilyj
ijly
tiszta?
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
<#szomoru1>#szomoru1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Azt elmagyarázhatná valaki hogyan mûködik.
Bemegyek a boltba el akarok adni valakit és van az a csúszka amivel állíthatom a %ot, de eladásnál akárhova állítom a csúszkát ugyanannyiért akarja a boltos megvenni. + Itt fejlõdik a Merchant skill is és késõbb jobban tudok alkudni? Vki magyarázza el pls, tudom, hogy ez sokaknak alapdolognak számít de nekem nem nagyon megy a dolog 😊
Together we'll fly someday...
Szóval az elf ijászomat jobban élvezem mert nagyon jó sniper 😊 sneakba oneshootolom a legtöbb enemyt.Amelyiket meg nem,abból tûpárnát csinálok mire közelebb érne.
90%-ban sneakban mozgok de igy is kb olyan mint amikor simán mozogtam a lovag karimmal.
Simán kirabolok bárkit nappal is utcán 2 õr között akár szal zárfeltörést se kell nagyon csinálnom mostmár mert midnenkitõl elszedem-boltosok-nappal a háza kulcsát és éjjel szépen belopózom a saját kulcsával azt ami csillog azt viszem 😛
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
<reewt> is there many ways go back from vampire to normal?
<Spike> One, afaik
<Orkel> Reloading a previous save? 😊
Why so serious?
Szóval akármennyit is adnak érte a boltban NE ADD EL.
mikor azt akarom kiválasztani h milyen fajjal legyek meg h nézzen ki az arca meg ilyenek akkor csak egy fehér képernyõ van és nem látom a lény arcát
meg utána mikor kiírja h milyen billentyûkkel kell mozogni akkor is csak fehér képernyõ látszik... MIÉRT?
vki help pls thx
!!!Hajrá Brazília!!!
Amúgy wood elf tolvaj-íjász vagyok ami igencsak bejön. Amit lehet ellopok, aki beszól lelövöm. Meg is keresett a Dark Brotherhood hamar. 😊
Why so serious?
Mindenkeppen oda fox eljutni, meg ott adnak feladatokat is majd, de az "utja", lehet lopas, bortonben ules...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...