The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
OFF
Nagyon így van
ON

Jagi
ilyássz! :_D

ZsZso
OFF:
Én neten nagyritkán írok csak helyesen ... "játszik"-ot se "játszik"nak írom, hanem jáccik -nak. És így tovább. Rászoktam 😊 (ettõl még tudok helyesen írni - ha akarok 😛)

ON:
Random Item Level - próbáltátok már?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DonnieBrasco
Akkor már azt is tegyük hozzá, hogy hosszú "í"!!!!

Tehát mégegyszer:

ÍJÁSZ

DB

A ti kung-futok nem erős!

R10
senki nem tudja a fehér képernyõ okát? <#fejvakaras><#confused>

!!!Hajrá Brazília!!!

Amúgy nem szóltam hanem kérdeztem.. De mindegy. Téma lezárva. 😊

nagyon köszönöm!
Thx! Mire nem jó az internet... 😊

Sheltem
Ok után , van.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fritz Von...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahhoz négy varázslat kell. Tûz, fagy, mana damage és manaregen. Ott van egy láda az npc közelében, abban van mindkét mana varázslatból egy-egy tekercs. Azokat használd (de persze ments elõtte) 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Ok én kérek elnézést! 😊

Fritz Von...
Hehe. 😊
Én kényes vagyok az ilyesmire, de nem szoktam beleszólni, ha valaki rosszul ír le valamit. Csak most, hogy te szóltál, hogy a helyeset javítsa ki rosszra. 😊

OFF vége. 😊

Fritz Von...
<#nevetes1>

tegla
Tsiztázzuk...pontos j -vel kell irni és 1db bõven elég belõle.
Nem:

ily
illy
ijj
ilyj
ijly

tiszta?

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Hehe látom van olyan akit viszont érdekel... Bocs góré Jövõ órán felelhetek vagy ki vagyok rúgva?

senki? #10862
<#szomoru1>
Davidus
iLLYász<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Szerintem nem árt mellé ez a szimpátia skill sem. Bár igazad van én is próbáltam és írta, hogy most fejlõdött ez a skill de nem adott többet a cumóért. Érdekes..

Me0w
Ha a neve is Legolas lett, akkor...

Together we'll fly someday...

Fritz Von...
Ülj le, egyes!

Íjász egy J!

<#ejnye1>

Amúgy én Legolas miatt csináltam egy ilyen karit már egybõl az elején. 😊

Sheltem
valakit = valamit

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nekem is van ám egy ilyenem. 😉

Sheltem
Én amit nem értek még az a a kereskedés (merchant skill).
Azt elmagyarázhatná valaki hogyan mûködik.
Bemegyek a boltba el akarok adni valakit és van az a csúszka amivel állíthatom a %ot, de eladásnál akárhova állítom a csúszkát ugyanannyiért akarja a boltos megvenni. + Itt fejlõdik a Merchant skill is és késõbb jobban tudok alkudni? Vki magyarázza el pls, tudom, hogy ez sokaknak alapdolognak számít de nekem nem nagyon megy a dolog 😊

Off Tisztázzuk. Az íjjász az szerintem két jj 😊 bár tõlem akárhogy írhatjátok nem zavarnak a helyesírási hibák, csak érdekel.

Me0w
Nem kell kigyogyito kuldi, csak a vampir harapas utan 3 napon belul menj el egy templomba, es igyal a szenteltvizbol. Wyon megteszi peldaul.

Together we'll fly someday...

R10
ATI Radeon 9250 256 Mb

!!!Hajrá Brazília!!!

Van olyan az itt lévõk közül aki full nehéz szinten nyomul és még egyszer sem nyúlt a difficulity csúszkához? Én most háromnegyedes erõsségen viszem de mit mondjak nem könnyû.

Jaja bocs ha félreérthetõ voltam de én is azt írtam, hogy van heavy armor meg armorer. Király akkor nem is olyan rossz az a karim. 😊 Jaja én is arra törekedtem minél sokoldalúbb legyen kivétel kotyvasztás az nincs mert gyûjtögetni vhogy nincs türelmem.

tegla
Én is wood elf ijász/tolvaj karit csináltam legutóbb mert az elsõ kreált karim(paladin szerû)nehézvért,kard,restoration,stb vámp lett azt meguntam a kigyógyulós küldit-majd lehet visszatöltöm egyszer 😊

Szóval az elf ijászomat jobban élvezem mert nagyon jó sniper 😊 sneakba oneshootolom a legtöbb enemyt.Amelyiket meg nem,abból tûpárnát csinálok mire közelebb érne.
90%-ban sneakban mozgok de igy is kb olyan mint amikor simán mozogtam a lovag karimmal.
Simán kirabolok bárkit nappal is utcán 2 õr között akár szal zárfeltörést se kell nagyon csinálnom mostmár mert midnenkitõl elszedem-boltosok-nappal a háza kulcsát és éjjel szépen belopózom a saját kulcsával azt ami csillog azt viszem 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Sheltem
Ezen ircn jót nevettem 😊

<reewt> is there many ways go back from vampire to normal?
<Spike> One, afaik
<Orkel> Reloading a previous save? 😊

Ok. 😊 Az biztos, hogy nagyon ütõs!

helló! járt mostanában vki az akadémia(mágus) 2. küldetésénél? amikor le kell menni egy barlangba és négy varázslatot kellene ráküldeni az oszlopra. ebbõl kettõ megvan: tûz és jég. a másik kettõnél már gondban vagyok, egyrészt mert nem tudom pontosan hogy mik is azok(vmi olyasmit olvastam hogy az egyik a Magicka növelése a másik meg a csökkentése), másrészt meg nincs birtokomban ilyen varázslat, és azt sem tudom, hogy tudnám beszerezni õket. 5letek? 😊
Mega thx! 😊 Szerintem simán eladtam volna.<#wilting>

Sheltem
Nekemis Dark elf van viszont én heavy armorozok/armorerezek is, sõt még kotyvasztok is löttyöket. Az én karim mindent csinál, harcol, varázsol , íjaz, soul trapol stb 😊

Egyáltalán nem. Mondjuk alapvetõen íjász beállítottságú vagyok, szinte az összes rpg-ben amit eddig végigvittem mindig íjásszal voltam. Persze ha tetszett a játék akkor kipróbáltam más karakterrel is utána. Ahogy majd az olbivionnal is fogom egyszer.

Why so serious?

Tegnap amúgy csak azzal szórakoztam, hogy különféle custom karaktereket próbálgattam. Arra jutottam, hogy egy Dark elf combat/intelligence,willpower/meg mindenféle varázslattal kapcsolatos dolog a bluntot és heavy armort és armorert kivéve lesz a legjobb választás. Már élvezeti szempontból. Ha elfogy a manam jöhet a közelharc... Bár lehet hüleség.

Sheltem
Milyen vga-d van?

Sheltem
Azok a kövek nem quest itemek. A sigil köveket viszont ha eladod(mint én hülye az elsõt(eddig 2 gatet csináltam meg)) akkor óriási bakit követsz el mert azzal tudod felvértezni a fegyvereidet / péncélaidat mágikus tulajdonságokkal.
Szóval akármennyit is adnak érte a boltban NE ADD EL.

R10
hali

mikor azt akarom kiválasztani h milyen fajjal legyek meg h nézzen ki az arca meg ilyenek akkor csak egy fehér képernyõ van és nem látom a lény arcát

meg utána mikor kiírja h milyen billentyûkkel kell mozogni akkor is csak fehér képernyõ látszik... MIÉRT?

vki help pls thx

!!!Hajrá Brazília!!!

Románcozni lehet? (Jólvan tudom telhetetlen vagyok. 😊 )
Nem zavar, hogy csak az íjjat használod?

Azok a stone-k a ciklámenszínû 😊 világító kövek? Azokat nem gáz ha eladod?

Ugyanis már a játék elején tekintélyes summát lehet belõlük összehozni. Mégpedig amint kijössz a csatornából ugye szemben a folyón túl vannak azok a romok neve most nem ugrik be. No annak az alján van egy rejtett labirintus és ha azon végigfutsz akkor 3500 pénzzel mész el az elsõ kereskedõtõl

Hát ja én se álltam neki még a fõszálnak, ott tartok, hogy az emperor odaadta az amuletet amit el kéne vinnem jauffre-nak. De elõbb még kalandozni akarok, a világ sorsa várhat. 😊
Amúgy wood elf tolvaj-íjász vagyok ami igencsak bejön. Amit lehet ellopok, aki beszól lelövöm. Meg is keresett a Dark Brotherhood hamar. 😊

Why so serious?

Thx. Amúgy azon filóztam, hogy nem is az fps mérgezett meg 😊 Hanem csak egy hatásos tolvajt akartam és azt gondoltam mint a való életben ha nincs bounty-d akkor hatásosabb tolvaj vagy és több helyre bemehetsz gyanú nélkül. Ez nem így mûködik?

Sheltem
Én úgy akarom, hogy a legdurvább lények majd a fõszálban legyenek, az Oblivion Gateket is csak a sigil stonek miatt kell látogatnom.

Remélem bezárhatom mind a 16 ot, nem csak 9et.

Mayday
Ha mar ultel bortonben, akkor megkeresnek, es elmondjak, hogy ejfelkor legyel a megadott helyen, es ott mondjak el, mirol is van szo.
Mindenkeppen oda fox eljutni, meg ott adnak feladatokat is majd, de az "utja", lehet lopas, bortonben ules...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sheltem
Fõvonalat a legvégére kell hagyni, én felvittem Martint a Blades Guildes hegyre azóta nem néztem oda sem 😊

Csak kiváncsiságból, ha megcsinálod a fõ vonalat az nem öli meg egy kicsit a gamet? Legalábbis én most úgy állok hozzá, hogy mindig elõbb a mellékküldiket próbálom.

Jagi
😞 Halvány