The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Repatarurgyán
De hogy más jellegû kérdésem is legyen érdekelne, hogy a Morrowind játékosok hogyan értékelnék a 2 játékot.
Kicsit fel is lendítenénk vele a topicot. Mondjuk amiket vehetnénk összehasonlítási alapnak a 2 játék között:
1. összhatás
2. játékmenet
3. küldetések száma / összetettsége
4. fejlõdésrendszer
5. lények
Ha hülye ötlet akkor felejtõs csak én amikor megjelent a morrowind nem volt elég erõs gépem hozzá(mondhatnám kurvaszar gépem volt), most viszont kedvet kaptam, hogy majd oblivion után nekilássak érdekelne mennyiben másabb mint ez az istenség.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Repatarurgyán
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gondom az, h felvettem egy feladatot a a Leyawiin Court tól, a lényeg, h lovaggá utnek, ha megtalálok egy ORC ot és megolom, Black Brugot. Csak a gond, h ugye a terkep nem jelol semmit - persze ezt ertem, mert akkor nem kellene keresni - de nem tudom , h induljak el.
Gondoltam, h emberekkel szoba elegyedek és hátha a nevére rá tudok kérdezni, de nem ajánlja fel, aztán kerestem Orcokat, hátha azok, de ott sem...
Hogy lehet? Szoval hiaba aktiv, nincs semmi a terkepen, es senkivel nem tudok rola beszelni...
Koszi
Why so serious?
Jolvanna, csak megkerdeztem 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ez valami bug???
(Meg celtablan a Marksmant pl), szoval ilyen lehetoseg van benne?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Why so serious?
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
V9ykn8_TZL0
No ... nem rossz kis mod. Ha megölsz vkit a városban (NPC) és sehol senki sincs a környezetében, az õrök akkor is tudni fognak róla. Az õrök ezen képességét próbálja kiiktatni a mod.
(Egy mage guild -os küldi során találkoztam ezzel a problémával személyesen)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.