The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

4. Fejlödésrendszer: ez nem teccik 1edül: kb 6. szintû vagyok elég sok igencsak kalandos játék után (pl az arénát már kiakasztottam, van is egy utánfutóm :-),néhány O kaput lezártam,dungeonok 70%-át már kifosztottam ). És a fegyverzetem, páncél is elég tápos ahhoz hogy mindenkit lecsapjak 1 ütéssel,ebbõl következõen sokkal lassabban fejlõdök, és a 6. szintnek köszönhetõen gyíkfing szörnyek jönnek. 22-es csapdája :-) // lehet hogy ököllel kéne küzdjek //

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Crokin
Annyit tudok hozzáfûzni, hogy szerintem valamivel könnyebb lett az Oblivion, köszönhetõen a "konzolosodásnak". Morro az nehezebb minden tekintetben, aki Obli után Morrozni az kösse fel 😄

Repatarurgyán

Sheltem
Jójó elhiszem 😊

De hogy más jellegû kérdésem is legyen érdekelne, hogy a Morrowind játékosok hogyan értékelnék a 2 játékot.
Kicsit fel is lendítenénk vele a topicot. Mondjuk amiket vehetnénk összehasonlítási alapnak a 2 játék között:
1. összhatás
2. játékmenet
3. küldetések száma / összetettsége
4. fejlõdésrendszer
5. lények

Ha hülye ötlet akkor felejtõs csak én amikor megjelent a morrowind nem volt elég erõs gépem hozzá(mondhatnám kurvaszar gépem volt), most viszont kedvet kaptam, hogy majd oblivion után nekilássak érdekelne mennyiben másabb mint ez az istenség.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Crokin
Nem, egy délután alatt megvolt. Mondjuk én elég alaposan játszom, sokat nézelõdök stb 😄

Repatarurgyán

Sheltem
Sokáig tartott az összes?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Crokin
Ezt mondom neki én is reggel óta, de nem akarja befogadni 😄

Repatarurgyán

Crokin
Én tegnapelõtt csináltam meg õket, és egy szál buggal nem találkoztam közben.

Repatarurgyán

Mert folyton baszogatlak . ) Egyébként pont be akartam irni, h megvan, rájottem 😊))

Nekem ezt a Fighters Gulidben adták, Anvilban.

Sheltem
Ma addig nem fekszem le amíg meg nem csináltam a recommandation questeket. Mostmár idegesít hogy nálam is bugos lesz e.😊

hi. olvastam hogy a mágus mágiával tud nagyobb sulyt cipelni. melyik ez a force?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

deep
Hehe, most nézem ki vagy😄
LOL
mértnem hívtál telefonon?
deep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahol felvetted a küldit a gróftól(count) lent a hallban áll egy orc picsa, õ tudja merre induljatok. Csak elõbb meg kell neki is csinálni egy küldit, ha még nem tetted volna.
Sheltem
Nekedis a Mágus küldik között volt a "Rat Problem" quest?

Sziasztok!

A gondom az, h felvettem egy feladatot a a Leyawiin Court tól, a lényeg, h lovaggá utnek, ha megtalálok egy ORC ot és megolom, Black Brugot. Csak a gond, h ugye a terkep nem jelol semmit - persze ezt ertem, mert akkor nem kellene keresni - de nem tudom , h induljak el.
Gondoltam, h emberekkel szoba elegyedek és hátha a nevére rá tudok kérdezni, de nem ajánlja fel, aztán kerestem Orcokat, hátha azok, de ott sem...

Hogy lehet? Szoval hiaba aktiv, nincs semmi a terkepen, es senkivel nem tudok rola beszelni...

Koszi

Úgy látom a smile skillemet még fejlesztenem kell. 😊 sry.

Nem hülyeség csak ez jutott eszembe. <#idiota><#wink>

Majd este mert megyek haveromhoz akinek kicsit jobb a gépe aztán majd nála lopok képet és feldobom.

Why so serious?

Mayday
Szoval akkor hulyeseg? 😊
Jolvanna, csak megkerdeztem 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

LOL lenne valami szerkezetet ráállítani akkor az egérre azt otthagyni. 😊)

Looserke
Megcsináltam az összes Mage Guild recommendation küldetést, de ha aktív questnek veszem fel, akkor még mindig jelöli nekem a Chorrol városi Mage Guildot, holott a teljesített küldetések között ott van annak a mágusnak a neve aki abban a városban adja a recommendationhoz szükséges küldetést és írja is hogy megkaptam. De a fõvárosban mégis azt mondják, hogy nincs meg az összes, pedig a mapon sehol máshol nem jelöli a quest célját csak Chorrolban.
Ez valami bug???

Rátoltam háromnegyedesre azt had szóljon. Mondjuk ez az elsõ szerepjátékom de íjásszal határozottan jól nyomom a sok elfogyasztott fps-nek köszönhetõen.

Mayday
Nem tudjatok, Arenaban szalmababun pl nem lehet fejleszteni a Blade skillt?
(Meg celtablan a Marksmant pl), szoval ilyen lehetoseg van benne?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Enchantolásról nem tudna valaki írni a faq-ba? Ahhoz, hogy olyan tárgyat csinálj, ami lassan visszatöltõdik mi kell? Én a Morrowindben anno csináltam ilyet, de nem emlékszem, hogy hogyan....

Király! 😊

Hehe, ugyanebben a betegségben szenvedek! <#violent>

PyRex
Nem, sõt! Nekem jobban tetszenek a mellék küldetések. Sokkal jobban, mint a fõvonal 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Jagi
mindegy nem nyúltam hozzá, engem nem érdekel, ha heteket töltök egy ellennel akkor is levágom 1x 😄DDD

Azon gondolkodtam, hogy ha valami megöli a szerepjáték feelenget akkor a difficulity csúszka állítási lehetõsége. Szerintem azt elhagyhatták volna.

Jagi
Én min.be játszok és feltettem... tedd fel te is kíváncsi vagyok rá!

Okés majd figyelem, meg berakom az enyémet is merthát ugye az is erdei elf csajszi..

Majd rakok róla képet a karakteres topicba amint olyan géphez jutok amin nem csak egy pacát lehet látni.

Why so serious?

Starfighter
Mi a romnak a neve, ahol a csókát találtad?

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Hiába veszik észre ha elmenekülsz mire az õrök odaérnek, gondolom ha mondjuk ruhát cserélsz csak nem adnak 1 perc alatt személyleírást ráadásul úgy hogy bármelyik õr tud róla... De ne legyünk telhetetlenek.

Pld. Próbáld meg a flavius vagy milyen testvéreket a paranoia küldiben 3-as szinten...

Szerintem az se mindegy kit nyírsz ki és hol.

Jagi
(az már akkor szar volt mikor még ki sem találták...)

Na ja, ez egy tökéletes alkalom a mentegetõzésre 😊 Mellre ne szívd csak viccelek.

ZsZso
Nálam meg olyan volt, hogy tök egyedül voltam egy szobában (egy palival). Legyilkolásztam s a kapunál ott vártak az õrök ... Amúgy a házban lakó emberkék nem vettek észre semmit. Ráadásul az NPC kulcs-NPC volt, szóval csak elalélt, nem is halt bele. (lehet emiatt tudták meg az õrök)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kiváncsi lennék milyen a pofikája. 😉

Ti vagytok a bizonyitek a magyar oktatasi rendszer totalis csodjere<#nezze><#integet2>
Jagi
Muti meg

Hát életszerûbb az biztos.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ideg elkapott amikor a paranoia nevû küldiben emiatt nem sikerült megkapnom az 1000 aranyamat, no persze 3-as szinten próbálkoztam...

Na igen ezzel én is így vagyok. Kreáltam is egy aranyos lánykát. Nem csak szép de mestertolvaj is a drága. 😊

Why so serious?

Cserélj videokártyát, a radeon 9250 kevés
Davidus
ööö... én már több embert is kinyírtam a városban és az õröknek egy rossz szavuk nem volt még😛

V9ykn8_TZL0

Ráadásul nõnemû, vhogy erdei elf férfiak nem szimpik..

ZsZso
No Psychic Guards

No ... nem rossz kis mod. Ha megölsz vkit a városban (NPC) és sehol senki sincs a környezetében, az õrök akkor is tudni fognak róla. Az õrök ezen képességét próbálja kiiktatni a mod.

(Egy mage guild -os küldi során találkoztam ezzel a problémával személyesen)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Isten ments! Tamria.. Saját magam által kitalált név és szerintem tök jó. Csak az elsõ részben nagy hatással volt rám...

Fritz Von...
Nmit. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar