The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi akar ez lenni, h "five portion of ectoplasm"???

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Kockáspiton
Hol lehet tárgyat enchantolni? Van már teli soul gemmem, de nem tudom hol kell enchantolni. Mage's guildben?

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

BlackShadow
Wawnet inn. közvetlen kifele IC bõl

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

grebber
Fõvonalat csinálom és eljutottam Baurushoz aki egy kocsmában ül és iszogat,de õ csak ezt mondja:

I'm being watched.Just sit down.Dont't say anything.

Mit kell csinálni itt?

Next PC upgrade: 2022

Asszem én azt valami dungeonban találtam meg, de már nem emléxem melyikben. 😞
Mi annak a kocsmának a neve?

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sziasztok, nagyon jó ez a game, csak az a baj hogy már második alkalommal fekszem le hajnali négykor miatta.<#sniffles>

Tudnátok olyan oldalt/fórumot ajánlani ahol a harcolás módjáról tudnék többet olvasni? Fõleg a fegyverek tulajdonságai érdekelnének, mikor melyiket érdemes használni, azonos osztályba tartozók közül melyik a jobb és a speciális harci mozdulatok is érdekelnének. LVL6on most sikerült lenyomnom az ork csajszit az arénában (kétkezes zöld üveg kalapácsa volt), megkaptam végre a Gladiátor rangot, de nagyon nehéz volt elintézni. Ezért szeretnék utánaolvasni.

PyRex
Bztos én vagyok a béna. Valszínû ezért lettem elsõre grand champion az arénában. Na hagyjuk.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CS@
Nem állítom, hogy ez a fejlõdési rendszer jó így, ahogy van, de azért ne lendüljünk már át a ló másik oldalára. Elképesztõen eltúloztad a dolgokat.

BlackShadow
Na üdv. Mai nap újra felteszem tegnapi kérdésemet: IC-tõl egy köpésre van egy kiskocsma ahol a pultosmuffti borgyüjtõ és kell neki még egy nagyon ritka shadowbanish nevü bor kéne neki.. nos aztírja, hogy vár romoknál találhatom. Mit is kéne keresnem most pontosan? Mert már voltam jópár romnál.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Mayday
Javito kalapacsom van, az is viszi oket? <#idiota><#idiota><#idiota>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Me0w
Akkor nem tudom mit csinalsz, mert nekem semmi gondom nem volt 50%-os nehezsegen 3 Skeleton Guardiannal level 12-n.

Together we'll fly someday...

Crokin
Már alig várom hogy hazaérjek. Csinálok magamnak konstans kaméleonos gyûrût aztán majd osztom õket sunyiba 😄 Illuzió az egyetlen mágikus major skillem úgyis, jó tolvajhoz méltón 😄

Repatarurgyán

Jagi
SRÁCOK! a dungeonokba vigyetek magatokkal nyóckilós kalapácsot... 😄

PyRex
Ahhamm, valóban: elvileg jobbra-ballra disarm van most, de eddig egyszer sikerült ez (akkor is véletlenül) 😊

mar DnD ben is blunt bonuszt kap csontik ellen , jogosan persze😊

Crokin
Ez nem egy újdonság, már a diablo 1-ben is jobban sebeztél csontit zúzó fegyverrel 😄

Repatarurgyán

balgomb lenyomva tart es kozben jobbra vagy balra movement. van elore es hatra is. power attack lenyegeben ez amikor nyomva tartod az attack gombot ehez lehet iranyokat nyomni es akkor kulonbozo fajtakat hozol ki amikhez kesobbi skill szinteken specko kepessegek jonnek pl hatrafele knockback, oldalra disarm, elore paralyze.

Crokin
Egyszer nézd meg magad külsõ nézetbõl miközben harcolsz 😄 Ütés + nyomd jobbra vagy balra közben.

Repatarurgyán

deep
Nekem van ilyen forgó támadásom. Tartod a balra/jobbra oldalazást és a támadás gombot is. Ezzel akár le is lehet fegyverezni az ellent.
deep
Csontiknak jobban árt a blunt fegyver.Legalábbis én ezt vettem észre. Egy buzogánnyal 2-3 csapástól elmurdel, kardal meg csapkodhattam napestig.
PyRex
Valaki említette, hogy vannak kombók mondjuk támadásnál. Azokat hogy lehet használni? Valamint:

"gains the Mastery Left and Right Power Attacks"

Mi az a mastery left / right power attack?

PyRex
Mert gondolod nem használom.... igaz? <#rolleyes>

én még meg sem néztem hol van a nehézségi csúszka, nem állítgattam.
nem is fogom megnézni, elég illuzióromboló lenne =)

Crokin
Ez is egy megoldás. Másik az ha egybõl elmész az imperial city dél-nyugati részére a kikötõbe és körbekérdezgetsz.

Repatarurgyán

en nem nyultam hozza a csuszkahoz teljesen default kozepen van.

Me0w
Block 😊

Kockáspiton
Na hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba! Tolvaj guildba úgy kell bejutni, hogy lopsz, elkapnak a városõrök, go to jail, kiszabadulsz, aztán megkeres egy emberke hogy legyél itt meg itt éjfélkor, odamész majd megcsinálod a tesztet.

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Crokin
Figy én hozzá se nyúltam eddig egyszer sem, mégis vért izzadok 😄
De majd most megnézem, hogy azzal a moddal jobb-e vagy vagy ha kicsit visszaveszek.

Repatarurgyán

Me0w
Mert az elejen nem volt kiirva, hogy a 65%-hoz keszitsek be 1 pack Xanaxot, meg egy kiskalapcacsot amivel szetverhetem a monitort 😊

PyRex
50% easy? Sok sikert egyszerre 3 battle axe-os csontvázhoz egy dungeonban mondjuk 50%-on... 😊

Sheltem
Fasznak basztatjátok a nehézség csúszkát játék közben? Szerintem ha játék közben állítgatjátok az olyan mintha a hitelességét veszítené el a játék.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Crokin
Az. Hiába fejlõdök, gyakorlatilag egyre gyengébbnek érzem magam 😄
Talán ha skilljeim elérik az expert vagy master fokozatot jobb lesz...
Itt van info a skillekrõl, hogy mi mit tud.

Repatarurgyán

Me0w
Eleg ha level 10-ig varsz, mar akkor olyan dolgok tortennek, hogy ihajj. Megprobaltam a jatekot 65%-os difficultyn. A foszalon level 7-en indultam el, mar ez sem volt gyenge... az arenaban rendre szetvertek, es csak nagyon lassan haladtam, gondoltam csira vagyok, nem eroltetem, nezzuk A sztorit 😊 Oblivion kapu kozeleben par ilyen leny maszkalt, szetszedtek pillanatok alatt. Nah, akkor adjunk bele mindent, akkor sem ment. Visszavettem a difficultyt 55%-ra, erre mindegyik olheto par utesbol. Most akkor ez is hogy mukodik? 50% szerintem az easy fokozat, minden olheto par utesbol. 55-60% a medium kb, itt mar kell sneak, block es normalis taktika. 65% felett meg jatszhatatlan a jatek, nem tudom hogy skalaztak ezt is...

nekem viszonylag magas sneak skillem volt meg concealment 20% gyuru es ugy lottem hogy teljesen sotetben voltam, nem vettek eszre csak keresgeltek, kozben kaptak a tobbi 3x os nyilvesszot😊 de ha nincs ra lehetoseg hogy sneakbol loj akkor igen 15-20 nyilvesszo egy sima bandita😊

PyRex
GYÁÁÁ! Rohadtul idegesít ez engem is 😊 Level 12 vagyok és lementem egy dungeonba ahol csontvázak voltak. Basszus 12-es szinten, egy valag tápos cuccal, rohadt sok fortify plusszal, mágikus fegyverekkel is csomószor vissza kell töltenem. Egyszerûen HIHETETLEN, hogy egy 15-ös sebzésü karddal vagy 25-30 rendesen betalált ütés kell a kis mocskokba, ráadásul õ is szinte tuti elér téged, amikor rácsapsz. Neki valamilyen battle vagy war axe van a kezében és persze ha megcsap, akkor nem csak rohadt sokat sebez (hiába védekezem...), hanem plusszba még megszédülök, ergo még 2-3 találat tuti követi, az elsõt... Fél életem le is ment... Szerintem ezt eléggé elb@aszták benne, de CSAKAZÉRT SEM FOGOM VISSZAVENNI A NEHÉZSÉGET. 😊 (Így most pont középen van - kíváncsi lennék, hogy a legnehezebb szinten milyen.)

Sheltem
Nagyon durva ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

oh es ki felejtettem azt hogy kvatchnal ugye kapsz par segito guardot, nah most az ugye jo dolgo hogy a mobok lepnek veled szintet nah de a guardok azok ott maradtak azon a szinten es gearben amin vannak akkor is ha level 1 kent mesz oda, nekem ok mar a nyitott oblivion kapu elott levo csatanal meghaltak kb 10 secen belul, kiveve a halhatatlan guardfonokot 😄

Crokin
Én mindig csak egyet tudok lõni sneakbõl, mert utána egybõl kiszúrnak... Aztán kell bele vagy 20 lõvés hogy megfeküdjön. Fõleg ha még healeli is magát.

Repatarurgyán

de tenyleg mindenki porbalja ki hogy foszalhoz nem nyul hozza mondjuk level 15 ig. Aztan kezdjen bele es megtapasztalja a dolgot amit elbasztak bethesdanal. 😊

Sheltem
Black Soul Gem mire jó ? Mármint mivel másabb mint a különbözõ méretû Soul Gemek?

jaja nagyon elmertek valamit es remelem jon ra valami hivatalos patch. nagyon sokan sirnak emiatt, masreszrol van par arc aki meg nem erti hogy aki sir az miert is sir es azt gondoljak hogy azok akik sirnak azert sirnak mert nem ertenek hozza es benak😄 na de amikor egy putri banditahoz 4-5 sneakbol lott 3x os sebzesu nyilvesszo kell akkor az valahogy nem koser, es ez cska egy csira bandita😊

Crokin
Ja, most én is ebben a cipõben járok sajna... Le fogom szedni azt a modot, amivel nem lépegetnek szintet a szörnyek, mert ez így eléggé el van cseszve szerintem.

Repatarurgyán

Me0w
Level 11-en talalkoztam egy goblinnal az erdoben, es a borpajzson keresztul olyat benyomott, hogy hatratantorodtam es lement 20% HPm 😄 Azert nem semmi 😊)

az nem egy lehetoseg mert ott ugy tudom nincs lehetoseg ra hogy belepj a guildbe, ha rosszul tudom akkro bocsanat😊 mivel a srac a guildbe akart ugye belepni.

Sheltem
Oops én lõttem el a 11000. hozzászólást. Süti :>

Sheltem
"nem kell arcane univerisytre menned aki azt mondta az nem ert hozza😊 "

Azért ne pattogj azis egy lehetõség. Gondoltam egyszerûbb ha egy konkrét helyet mondok mintha elküldöm erre arre. Te kis hozzáértõke.

arcane university akkortol lesz elerheto ha meglesz az osszes mage guildbol a reccomendation. vagyis teljesited a leaderek altal adott questeket.

nem kell arcane univerisytre menned aki azt mondta az nem ert hozza😊 eleg elmenend barmelyik varos mage guildjebe es ott beszelni kell a helyi mage guild vezetojevel naluk lehet belepni. Mage guild minden varosban van amit jelez a map kiveve az imperial cityt.

Crokin
Ha nem a major skilleket használod legfõképpen, akkor nem is fogsz fejlõdni 😄

Repatarurgyán