The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gratulalok most sokkal nehezebb lesZ, hala az elbaszott fejlodesi rendszernek. ha sizntet lepsz a mobok is szintet lepnek. csak hgoy a mobok szintlepese sokkal taposabb mint a tied ergo mig mobok kapnak level 1 hez kepest 1000% hpt meg 500% sebzest addig neked lesz mondjuk 100 hpval tobb meg par damagel tobb. kurva szar volt hogy egy wolfba 10 nyilvesszot kell lonom level 18 on mert annyi hpja van mint a rossebb, pedig agim 100 marksmanem 70 koruli. akinek konnyunek tunik a jatek az csak azert lehet mert level 10 alatti. level 18 nal kezdtem bele mainszalba es kvatch koruli esemenyek es az oblvion kapu bezarasa nem volt eppen leanyalom.

Meg sosem lattam ilyen jatekot, ahol ahogy egyre magasabb szintu vagy egyre nehezebb lenne a game, de bethesdanak sikerult😄 de ettol fuggetlenul nagyon szuper es nagyon hangulatos lett, csak nem szabad szintet lepni😄

Kandurex
Sztem 7 - 8 szintüként ez a legjobb felszerelés amit találni lehet:

(grand championról szedttem le, a kard meg sigil gemel van enchantolva)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Megint elírtam, sebaj.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nincs mit amiben segítek tudok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kösz
Sheltem
Csak akkor tudsz belépni ha már bíznak benned, elõtte meg kell csinálnod a "recommendation quest" küldetéseket.

Bocsi még egy kérdés mage gilddel kapcsolatban. Nem tudok belépni a területére az Arcane Uni-nak. Mert minden zárva az Arcane Sanctum gondolom benn van.. vagy máshol?
PyRex
Nekem van egy ilyen botom, ami damage fatigue-t okoz. Pár találat után még az erõsebb lények is elesnek... És amikor a földön vannak, akkor elõ egy durva sebzésû fegyvert és lehet is gyakni, mire fölkelne már halott...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Zsolo007
Ha elfogy akkor összeesnek 😄

Sheltem
Damage Fatique az nem fizikai sebzés hanem lelassítja az ellenfelet nem ?

Sheltem
Egyetértek, késõbb ha lesz Game of the Year pack szerintem meg fogom venni eztis mint a morrowindet(azt most tervezem) 3000FT most a 2 kiegészítõvel együtt.

PyRex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
16-os sebzéssel? francokat nem. Pláne ha kombinálod egy damage fatigue fegyverrel...

Hát mint ahogy írtam 5. szint lévén nem is jönnek komolyabb lények, de goblinok, meg patkányok ellen talán jó hatásfokkal alkalmazható<#vigyor3>

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

grebber
Warezról kis szót már nem úgy ahogy gondoljátok.
Nemsokára kijön majd az eladási lista meg majd a következõk azon majd lehet látni hogy egy ragyogoan elkészitett game védelem nélkül is hozza a hatalmas sikereket.
Nem kell itt cégeknek papolni hogy jaj mennyi kiesés lesz csak jó gameket kéne csinálni nem fostalicskákat amiket persze hogy kutya sem vesz meg.

Next PC upgrade: 2022

Sheltem
Fasza ez a kard, csak még valami plusz mágikus sebzés lehetne rajta. Akkor lenne igazán zsír. Ezzel nem nagyon sebzel komolyabb lényeket rendesen 😞

Zsolo007
Kardot te csináltad?

Sheltem
Pill

PyRex
lool

vazze megnézted a képeket? direkt neked emeltem ki a kardot a statbol!!!

Zsolo007
Valamilyen MODot használsz?

Sheltem
De jók csak az ékezeteket redukáld le sima karakterre.

Sheltem
Mondom a fegyvered meg az armorod statjáról nyomj képet a karaktert ki nem szarja le? 😊

nah fotogén a karim? <#bohoc>

Nagyon durva. Aludtam 10-et és lvl 11 lettem 😄DDDD Nagyon fáj a hülyeség 😄 lvl 1-en végigtoltam volna a gamet 😄
elbaftam:-)
hTTp://képfeltöltés.hu/060328/ScreenShot10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hTTp://képfeltöltés.hu/060328/ScreenShot9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hTTp://képfeltöltés.hu/060328/ScreenShot8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hTTp://képfeltöltés.hu/060328/ScreenShot7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hTTp://képfeltöltés.hu/060328/ScreenShot6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hTTp://képfeltöltés.hu/060328/ScreenShot1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

na a képek:

Sheltem
Remélem valami ilyesmit fogok énis írni pár óra múlva.

Looserke
áááá sikerült minden recommendation csak én voltam béna és nem vettem észre egy kis porfészket, ahol még volt Mage Guild... 😊

Hûû köszi. 😊 fene se gondolta volna. Nem aludtam az egész játék során lol 😊) kicsit kevés volt a manna meg a hp de azért beaprítottam az összes impet így is... de egy hülye vagyok 😄
Zsolo007
Aludj ágyon 😊

Sheltem
Szintet lépni akkor tudsz csak ha ágyban alszol(1 óra is elég)
Mágus Guildbe úgy tudsz belépni ha elmész az arcane sanctuary ba a fõvárosban(Imperial City) és beszélsz valakivel aztán elmondja miket kell tenned, hogy felvegyenek.

Sziasztok elkezdtem visszafele olvasgatni, de rengeteg a komment és a lapokon nem találtam meg. Valaki segítsen plz. Miért nem lépek szintet? Már van 75-ös szkillem is meg rengeteg mindent megcsináltam mégis lvl 1. És nem ajánlják fel egyáltalán, hogy beléphessek a mage guildbe se.
Sheltem
Na ez jól sikerült...

Zsolo007
LOL bakker szemed merre jár? Itt a kommentírásnál a mehet alatt ott figyel a képfeltõltés gomb

Sheltem
Ide is kirakhatod õket közé

Sheltem
karod = kardod

Sheltem
Nem kell köszi. A 60 magicka pont nekem elég info😊 De a vérted / karod jól néz ki. Azok mit tudnak?

hova tehetem fel a képeket, hogy mindenki lássa?
Aszittem sheltem felteszed!

Küledjek még 1-2 képet a kari további tulajdonságairól???<#lookaround>

Sheltem??

Sheltem
Nemrossz cucc...A kardod mit tud?

Bocsi rosszul emlékeztem 5. szintü vagyok<#vigyor1>

Zsolo007
Hát nemtudom...Én 20as szintû vagyok, most kezdeném bezárni a 2. O kaput, de vért izzadok, pedig nem gyenge a kari...

MIndezt úgy hogy arénában grand champion vagyok, fighters guild vége felé járok, és a dungeonok 10%-t talán kiirtottam már...

Tojesz

Csak hogy ne legyen olyan könnyû, Arenaban 7es szinten még csak a 3. rangig jutottam

ZsZso
Én a könyvet visszavittem a pacákhoz, megkaptam a reccomm -ot. A kész küldik között nem láttam Chorrol Recommend -et szóval nem tudom mi van. Hála az égnek egy másik városban végeztem az ajánlások kéregetesével, s ott beszéltem a banyával a Acrance Sanctuary -ról. Õ mondta, hogy mennyek a sráchoz, mert már kész van minden ajánlásom. Megnyugodtam, mert azt hittem Chorrollal baj lesz (hisz azt még a térképen is jegyezte ... pedig már kész volt)

Szóval ott nem tudom, hogy a csajnak adtak a Fingeres könyvet, vagy a pacáknak, aki az ajánlást adja. Lehet ha csajnak adod, akkor bugos. Pasinál nekem jó volt (félig meddig ...)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Udv! cheydinhal-ban merre van ulrich szobaja? A korrupt kapitanye'.. atsunnyogtam mar az egesz kastelyt de nem sikerult megtalalni.
Sheltem
Nekem most 11. szinten tegnap jött ilyen tûzelementálszerû lényke meg egy minotaur, nem mondom hogy nehéz volt de azért nem egy ütés.

Sheltem
Privátba

Adjatok 1 helyet, ahova képet küldhetek

Sheltem
"dungeonok 70%-át már kifosztottam"

Biztos vagy te ebben ?

Hat en csak 5. vagyok de vert izzadok minden harcban. Nemtom honnan vannak jo cuccaid mert nekem eddig max steel cuccok estek, boltokban meg iron van. Oblivion kapu kozelebe meg nem nagyon erdemes mennem mert 2 imp ugy megszenvedtet h minden penzem elmegy potikra, meg javitasra.