The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális, hogy a magickám 130 12. szinten?
(Highelf kari, Fighter a csillagjegye de az inteligencia már 70 körül van), csakmert hiába fejlesztem az inteligenciát szintlépésenként 3-5 el szintenként 8-12 magickát kapok pluszba. Azért kérdezem mert a jobb fajta conjurer idézõ spellek 450-500 magickába kerülnek azt ezekszerint soha nem fogom elérni, hogy használhassam?
Szal a játék ide küld, beszélni az õrrel, de egyszerûen nem enged tovább, mindenrõl dumcsiztam vele, de az istenek se ad új lehetõséget, vagy fonalat amit követni kellene, szal aki megcsinálta ezt a küldetést, az mondjom már pls. némi tippet elõre is thx.
Addig meg van míg a kocsmába meg kapom rajnild (vagy ki) szobájának kulcsát, azt átkutatva egy kis napló bejegyzés után, ide küld:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
most ha vissza akarom tölteni a quicksavem, ugyanúgy fagy.
sima save messze, autosave messze 😞 baszhatom, vagy esetleg van valami megoldás, hogy múködõképes legyen a quicksave megint?
๏̯͡๏﴿
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ez azt csinalja hogy lelassitja a skillfejlodest ez altal nem fogsz olyan gyorsan szinteket lepni es lesz idod kielvezni a dunegonokat meg felszerelesidet anelkul hogy 3 ora alatt elevuljenek. + talalkozhatsz olyan lenyekkel amikkel nem talalkoznal a gyors fejlodes miatt (mivel ugye az hogy milyen leny van egy dungeonban az nagyreszt a szintedtol fugg. tehat egy undead tipusu dungeonban elejen sima zombi van kesobb mar wrathek meg lichek.)
Új karit kezdtem és õ már kopasz. :-)
(Rejtély, hogy egy ilyen alapvetõ dolgot hogyan felejthettek ki a karigenerálásból.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ja az meg a másik, hogy NPC még nem is nagyon tudtam megölni. Mindig azt írja, hogy eszméletlen, de hiába ütöm verem a földön is semmi, aztán elõbb utóbb jön a városi õr.
meg nincs kesz dolgozik rajta a srac, de olyan lesz hogy a mobokon levo cuccok nem garantaltan lesznek olyanok amik a szintedhez valok tehat level 20 on nem fogsz full glassban es daedricben oltozott banditakkal talalkozni, hanem nagy valoszinuseggel iron meg steelben leszenk mivel az a common a tamrielbes es igen kis esellyel lehet mondjuk glass cucc. szuperjo mod lesz ez ha kesz lesz😊 aki nem erti az olvassa el a forumot hozza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg egyszer találtam egy ajtót egy ház pincéjében, talán Lewayin vagy hogy írják a várost. Mintha arra írta volna ki, hogy Dark Brotherhood, na mindegy majd megnézem 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De azért megnyugtató hogy belefér az azurába..😄D
[merlinw.org]
Creatures, soulvalue, and level of creature
- Alit, 20, 3
- Alit-blighted, 25, 7
- Alit-diseased, 25, 3
- Ancestor ghost, 100, 1
- Ascended sleeper, 400, 25
- Ash ghoul, 250, 15
- Ash slave, 100, 5
- Ash zombie, 100, 8
- Atronach Flame, 105, 7
- Atronach Frost, 138, 9
- Atronach Storm, 150, 15
- Bonelord, 100, 8
- Bonewalker, 75, 4
- Bonewalker Lesser, 65, 3
- Bonewalker Greater, 75, 7
- Clannfear, 100, 7
- Cliffracer 20, 4
- Cliffracer Blighted 20, 8
- Cliffracer Diseased 20, 4
- Corpus Lame 160, 8
- Corpus Stalker, 100, 5
- Daedroth, 195, 12
- Dremora, 100, 9
- Dremora Lord, 200, 12
- Dreugh, 75, 5
- Dwarven Ghost, 200, 5
- Golden Saint, 400, 20
- Guar, 20, 3
- Guar Wild, 20, 3
- Hunger, 250, 11
- Kagouti, 20, 4
- Kagouti Blighted, 20, 8
- Kagouti Dieased, 20, 4
- Kwama Forager, 15, 2
- Kwama Forager Blighted, 15, 6
- Kwama Queen, 30, 6
- Kwama Warrior, 20, 3
- Kwama Blighted Warrior, 30, 7
- Kwama Worker, 8, 2
- Kwama Blighted Worker, 8, 6
- Kwama Diseased Worker, 8, 2
- Kwama Entrance, 8, 2
- Mudcrab, 5, 1
- Mudcrab Diseased, 5, 1
- Netch Betty, 75, 10
- Netch Bull, 50, 4
- Nixhound, 10, 2
- Nixhound Blighted, 10, 6
- Ogrim, 165, 11
- Ogrim ***an, 70, 15
- Rat, 10, 2
- Rat Blighted, 10, 4
- Rat Diseased, 40, 3
- Scamp, 100, 5
- Scrib, 10, 1
- Scrib Blighted, 30, 4
- Scrib Diseased, 30, 1
- Shalk, 30, 6
- Shalk Blighted, 30, 10
- Shalk Diseased, 30, 6
- Skeleton, 30, 3
- Skeleton Archer, 30, 3
- Skeleton Champion, 200, 10
- Skeleton Warrior, 30, 7
- Skeleton Entrance, 30, 2
- Slaughterfish, 10, 2
- Slaughterfish Small, 10, 2
- Winged Twilight, 300, 15
- Vivec God, 1000, 100
Gemek kapacitása:
- petty soulgem value 10
- lesser soulgem value 20
- common soulgem value 40
- greater soulgem value 60
- grand soulgem value 200
- AZURA’S STAR value 5000
[merlinw.org]
1) Get a copy of Vampires of Vvardenfell, volume II
2) Go to Bal Ur, North of Suran
3) Go all the way down to the depths of this daedric shine
4) Talk to the shrine of Molag Bal to get this quest.
5) Go to the cave Dubdilla, directly south of Vos' Temple
6) Enter the dave and travel to the depths of this cave turned daedric shrine, hope you hava a levitate spell, makes it a bit easier.
7) You know youve found them when you see a Frost Atronach(Nomeg Gwai) and a Winged Twilight(Molag Grunda) with each other.
8) Kill them both
9) Report back to Molag Bal
10) Your cured!
Vagy IC papnõ missziója szerint (abban az 5 Grand soulgem a nehéz fõleg ha alacsony szintüek vagyunk)
[merlinw.org]
NEM csak Major skillek növelésével lehet szintet lépni (sajnos), 2 másik sikllemet növeltem (Mysticism és Alteration) és így is szintet lép a karakterem. Pedig egyik sem Major skill. Akkor ez most hogy lehet? Természetesen az Intelligence és a Willpower kap pluszt - ez mondjuk érthetõ és logikus. Az egyik 3-at, a másik 5-öt. Tehát nem tudom, szerintem nem nagyon lehet azt megcsinálni, hogy nem-major skilleket próbál növelni az ember és nem lép szintet, mert mindenképpen szintlépés lesz belõle 😄
A másik dolog, hogy ha folyamatosan varázsolok valamit, ugyanattól a varázslattól, ami 1 pontba kerül, folyamatosan nõ az adott skill, maximum többször kell alkalmazni a varázylatot. Legalábbis eddig így van.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Morrowindben számított, hogy mekkora spellt lõttél. Fejlõdtél a picivel is, de szinte alig láthatóan. Ellentétben a nagyobbakkal. A Morrowind HQn van is egy képlet valahol, szegény Mythos volt olyen alapos mindig, hogy addig nem nyugodott, amíg a képletet meg nem alkotta. És mindig sikerült neki... De az Oblivion ezek szerint ez is leegyszerûsödött. Jelen állás szerint.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tehat a lenyeg hogy elmeletben ugyanugy fejlodsz ha 5 mana igenyu spellt lodozol mintha 200 mana igenyut, arrol nem szola fama, hogy esetleg a magasabb skill rankokon(apprentice,journeyman, expert, master) megveheto uj spellek erosebben novelnek e a skillt, de a melee blade skill novelesre gondolva teljesen mindegy ez a resze is ebbol a szempontbol.
A beszélgetés minijátékot pedig haggyuk, azt aki kitalálta, minimum egy elmebeteg 😄 Olyan egyszerû kis hülyeség, hogy kellett jópár nap, és két szájbarágós leírás hogy megértsem és észrevegyem a "forgásokat". Aztán persze vertem a fejem a falba...
Dns5000: igen azt irja, hogy nincs eleg nagy soulgemed. De ne higgy a szovegnek, az npcknek nincs lelkuk.
Kezdtem egy sorcit, mert kellett volna egy cikkhez pár konkrét adat és képlet, aztán mire észbekaptam, már órák óta írtottam egy vámpírtanyát, és az Arénában is túl voltam 5 meccsen. Veszélyes ez a játék... 😄