The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha 100as vagy mar nem tud semmit tanitani neked(legalabbis nekem nem tudott)

psnid HaTeBeKa

Udv!

Elertem a 100-at conjurationbol. Kaptam egy tippet, hogy a great forestben van egy conjurista aki tudna tovabb tanitani.. Csak annyit adtak hintnek hogy valami daedric shrine kozeleben lesz valoszinuleg. Ot hol lehet megtalalni? Tu a szenakazalban..
hum most esett meg velem az hogy bementem egy cavebe anvil melett, megyek megyek decect life+torch, sehol senki lootolgatom chesteket meg hordokat, megyek tovabb meg mindig sehol senki, aztan vegul tok ures votl az egesz cave😊 sehol egy hulla vagy valami (gondoltam esetleg egy npc kifosztotta, de akkor kelett volna hulla legyen) szal ez mi?😄

grebber
Mér már most követ valaki?Én még nem vettem észre remélem ki kell nyirni hamar mert kellenek a cuccaim.

Next PC upgrade: 2022

Apus
az amikor átmentél a képen? az nagyon hangulatos quest volt 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Lacee
meglepikrõl jut eszembe, az eddigi legaranyosabb az volt, amiben meg kellett keresni az eltûnt festõt.. ezzel találkoztatok már? tetszett 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Apus
jah gondolom igen. én mondjuk vettem egy kéglit, ott húzom meg magam, vagy a Brotherhoodnál szunyálok.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

MrStokes
Szoval akkor eleg ha onkenyes lakasfoglalokent elszeded vkitol a lakasat (mondjuk el teszed lab alol, vagy a szolgadda teszed, bar nem tudom van-e erre mod), es nem kell dungeon-okban ejszakaznod.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Voltan
Szerintem biztos, mert én 1-2.-ik szinten csináltam meg az arénát.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Apus
Ablak az van, de nem világít be a napfény asszem. Engem legalábbis nem sebzett a szobában a nap.

thanks mindenkienk a helpet, átkonvertáltam minden meghajtómat mostmár NTFS-re
thanks all

MrStokes
Latnad a belso kepeit! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
A vampirsaggal kapcsolatban merult fel bennem a kovetkezo:
Vannak az epuleteknek ablakai? (Nem figyeltem eddig, fogalmam sincs) Ha igy van, akkor besut-e a nap? Ha igen, akkor nem jo, ha rendes szobaban versz tanyat nappalra vampirkent, minimum le kell menni a pincebe. 😄

PiszkosFred
Ott az Arena, ott bejarhatod teljes Tamrielt, keresztul kasul. Nem olyan kicsi am Cyrodiil mint amilyennek latszik. Morrowind nem volt ekkora, es keves offline jatek rendelkezik ekkora bejarhato terulettel. Es akkor ahogy mar mondtak, ott vannak a romok/dungeonok, es a masik letsik, maga az Oblivion. Mindezzel egyutt igencsak hatalmas a vilag.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
De ha lenne, akkor Jakuza mesternek ujabb bizonyitekul szolgalna ama hipotezisehez, hogy minden jatek ahol elfek elnek, a dnd rendszerebol lopta a dolgokat ;] btw a Morrowindben sem volt ilyen racialjuk. Van ra spell, akimistakent potion is, kivedheto. Es akkor ott van meg a faklya, ha epp nem akarsz lopakodni.

VRSDM
másrészt ez a térkép csak a felszínt mutatja, se oblivion-t se a dungeonokat, amik azért még mindig televannak ezeregy meglepivel,+titkos hely-el...

u dont have to listen anybody else but me

Looserke
nem <#hehe><#eplus2>
annál a muksónál vannak aki mindig követ mindenhova és majd ki kell nyírni... [/spoiler

grebber
Na ot tartok hogy havas táj bemegyek egy barlangba sok varázsló elveszik tõlem az összes cuccom rámadnak szar piros göncöt.
Visszakapom majd a cumoimat?

Laky
oops

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
Parancssorba beírod ezt:
convert c: /fs:ntfs

a "c" helyére a konvertálni kívánt meghajtó betûjelét írd (nincs adatvesztés)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

thanks tomo...megpróbálom

nem kell format.

parancssorba (futtatas cmd )
convert x: /fs:ntfs
X: = az a meghajto amit konvertalni akarsz

adataid megmaradnak.
ha nicns eleg hely a lemezen nem megy vegbe a konvertaslas.

mongyuk ez elég gáz hogy pl elfeknek nincs iylen, összes fantasyban vna nekik de a darkelfnek tuti, itt nem vettem észre ilyet 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ehh a fene....ahoz hogy átrakjam NTFS-re ahoz meg format kell neki ugye nincs más módja?

PiszkosFred
Majd a kieg ;]

Jagi
Igen. NTFS filerendszerû vinyóra tömörítsd ki. Írás install game...

csak az a megoldas letezik tudtommal hogy atkonvertalod ntfs re a fajlrendszeredet.

Jagi
Majdnem 2x akkora, mint Morrowind 😛

Apus
húú de jó lenne ha a következõ rész black marsh-ban jászódna 😊

Tojesz
köszi

varsz amig akkora inted lesz hogy legyen eleg manad, hasznalsz potionokat vagy spelleket amivel megnoveled az intelectet vagy kozvetlenul a magicka poolodat, fejleszted azt a schoolt amiben van az a spell es igy egyre olcsobb lesz 😊

sorry srácok hogy ilyet fogok most kérdezni, de ilyennel még nem találkoztam:

leszedtem Obliviont sok kicsi rar-ban, kitömöriteném, de a végén kiirja hoyg tele a lemez, csak NTFS file rednszer tud kezelni 4 gigánál nagyobb filet
nekem ugye fat 32-es van

ezzel tudok valamit kezdeni? azon kivül hogy NTF-s rendszerre kellene átálnom, amit tulzottan nem szeretek

deep
Ne mondjad már, hogy ez nem túl sok. Te már bejártad?
akkor kezdj el sétálni egyik végétõl a másikig.
Elõször sétálj végig északkeletttõl északnyugatig, aztán haladj 10 métert délre és megint sétálj keresztül. Ezt mindössze kb. 300-szor kell megcsinálnod és be is jártad az egészet 😄

Kandurex
Monsters NOLVL MOD ezt ne rakd fel, csak az NPC -t

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber

gyalog jarsz? fast travel nelkul?

tormy
Hmmm...ez eleg gaz. Az Imperial Province az EGYETLEN terulet a jatekban? En azt hittem hogy a tobbi teruletre is at lehet menni, de nem!!!!! Hat ez nem tul sok 😞

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

BlackShadow
nem néztem rá az ásóra 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MrStokes
Hat pedig meg a csavo nevet is irja, ha ranezel az asora...

Tojesz
Valaki fel tudná valahova tölteni a Collectors Edition, meg a sima DVD tokos borítót?
Köszi

BlackShadow
gondolom szintlépéskor rágyúrni az intelligenciára (gondolom az ad magicka pontot)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

az a problémám, hogy vettem valami varázscuccot jó drágán, és nem tudom használni. azt irja hogy kevés a magicka. mit kell ilyenkor tenni? thx

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

BlackShadow
ahogy olvasom a fejlõdés rendszeres hozzászólásokat gondolom azért sikerült neki, mert veled fejlõdnek az ellenfeleid is ergó erõsebbek lesznek minél fejlettebben mész oda 😊

arénához tartozó kérdés: az ork csamptól kaptam egy küldit.. feltételezem ha végigcsinálom az arénát legvégül meg kell ölnöm.. tehát célszerû elötte elvégezni azt a küldetést?: )

Lacee
az arénára már 5. lettem 😄

a három elleni harc elég "parasztosan" zajlott: bebújtam a pajzs mögé, aztán ész nélkül ütöttem mindenkit akit láttam a karddal, és egy idõ után meghaltak 😊
a szinteknek amúgy azért nincs túlzottan jelentõsége, mert hozzád igazítja az ellenfeleket is a játék; ergo, lehet hogy korai szinten még könnyebb is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BlackShadow
olyan cuccokat(egyenruhákat stb) amit ellopok mondjuk katonáktól azt nem lehet 'megtisztítani'? h tudjam hordani? 😊

BlackShadow
na banyek.. hát arra nem gondoltam.. már vagy 10 fajta ásót felvettem a játék során de nem láttam értelmét még eladni sem lehetett így azt hagytam is a francba 😄

PiszkosFred
Ha vannak ilyen hasznos kis receptjeid, és persze másoknak is, msgben jöhetnek és felrakom õket a weboldalra folyamatosan.

😮
4-es szinten hogy bírtad végigtolni az arénát?
amikor 3 ellen kellett harcolni egyszerre na azzal még 9-es szinten is megkínlódtam rendesen.

Me0w
En 10 mikor megcsinaltam.

Together we'll fly someday...