The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psnid HaTeBeKa
Elertem a 100-at conjurationbol. Kaptam egy tippet, hogy a great forestben van egy conjurista aki tudna tovabb tanitani.. Csak annyit adtak hintnek hogy valami daedric shrine kozeleben lesz valoszinuleg. Ot hol lehet megtalalni? Tu a szenakazalban..
Next PC upgrade: 2022
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
thanks all
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Vannak az epuleteknek ablakai? (Nem figyeltem eddig, fogalmam sincs) Ha igy van, akkor besut-e a nap? Ha igen, akkor nem jo, ha rendes szobaban versz tanyat nappalra vampirkent, minimum le kell menni a pincebe. 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
u dont have to listen anybody else but me
annál a muksónál vannak aki mindig követ mindenhova és majd ki kell nyírni... [/spoiler
Visszakapom majd a cumoimat?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
convert c: /fs:ntfs
a "c" helyére a konvertálni kívánt meghajtó betûjelét írd (nincs adatvesztés)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
parancssorba (futtatas cmd )
convert x: /fs:ntfs
X: = az a meghajto amit konvertalni akarsz
adataid megmaradnak.
ha nicns eleg hely a lemezen nem megy vegbe a konvertaslas.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
leszedtem Obliviont sok kicsi rar-ban, kitömöriteném, de a végén kiirja hoyg tele a lemez, csak NTFS file rednszer tud kezelni 4 gigánál nagyobb filet
nekem ugye fat 32-es van
ezzel tudok valamit kezdeni? azon kivül hogy NTF-s rendszerre kellene átálnom, amit tulzottan nem szeretek
Elõször sétálj végig északkeletttõl északnyugatig, aztán haladj 10 métert délre és megint sétálj keresztül. Ezt mindössze kb. 300-szor kell megcsinálnod és be is jártad az egészet 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
arénához tartozó kérdés: az ork csamptól kaptam egy küldit.. feltételezem ha végigcsinálom az arénát legvégül meg kell ölnöm.. tehát célszerû elötte elvégezni azt a küldetést?: )
a három elleni harc elég "parasztosan" zajlott: bebújtam a pajzs mögé, aztán ész nélkül ütöttem mindenkit akit láttam a karddal, és egy idõ után meghaltak 😊
a szinteknek amúgy azért nincs túlzottan jelentõsége, mert hozzád igazítja az ellenfeleket is a játék; ergo, lehet hogy korai szinten még könnyebb is.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
4-es szinten hogy bírtad végigtolni az arénát?
amikor 3 ellen kellett harcolni egyszerre na azzal még 9-es szinten is megkínlódtam rendesen.