The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kinek van ehez hasonló gépe?
ASUS P4P800-E Delux/Celeron D 3,8 Gb/Cooler Master HYPER 6/Samsung 1GB RAM/MSI GeForce 6600 Gt/Zalman VF700-Cu/Sound Baster Audigy 2
Samsung 160 Gb SATA2/Maxtor 60 Gb/
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az elsõ 2 rész pedig már jópár éves(az Arena tavaly volt 10 éves asszem).
#11931 es problémát tudja valaki hogyan tudom megkerülni ?
Version: Based on ForceWare 84.25
Publisher: NGO - ngohq.com
Date added: 2006-03-24 08:40:28
File Size: 20 MB
OS Support: Windows 2000/XP & Media Center Edition x32
License: FreeWare Version
Downloads: 8482 downloads
Software type: Videocards - NVIDIA Forceware (Modified)
You are here: Guru3D.com » downloads » category selection » NGO NVIDIA Optimized Driver v1.8425
ez a driver kell neki, ugye ?
link : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1358
tehát röviden ha vki szintjétõl függetlenül találkozik egy trollal, mégha az mondujuk a gyengített verziójú "young troll" 😊) is lenne, akkor 10 SZINT alatt csak a futás menthetné meg hogy darálthús ne legyen, és pont.
a páncéllal kapcsolatosan vki? 11923
NPCstaticlvl mod - forum
Röviden magyarul: kijavítja az NPC-k, illetve egyéb lények szintjének karakterhez igazítását. Tehát, ha bekapcsolod a modot, akkor a lények nem fognak korlátlanul fejlõdni veled együtt, hanem egy idõ után megállnak a fejlõdésben (néhány nagyon kemény dögöt kivéve), viszont a nagyobb, erõsebb ellenfelek nem 1-es szintrõl indulnak, hanem az erejüknek megfelelõrõl, pl. az Arena-ban a végéhez közeledve már csupa 20-30-as szintû ellenféllel kell küzdeni, függetlenül attól, hogy te milyen szintû vagy.
Így nem lehet alacsony szintû karakterrel lenyomni az Arena harcosait, viszont ha már kõkemény, rutinos veterán hõs vagy (lvl 30-40 fölött), akkor viszonylag simán levered õket.
Ugyanez igaz pl, a fõküldetésre is, míg mod nélkül ugyebár mindkettõt simán meg lehet csinálni harmadik-negyedik szinten is.
25. szintûként számítottam rá, hogy az elején viszonylag könnyen fog menni (static mod fent van), és valóban nem volt vészes, de aztán rendesen bekeményítettek a srácok. Néhányszor még az is megesett, hogy futnom kellett, de összességében véve egyszer sem kellett visszatöltenem, sikerült minden meccset elsõre behúzni. Igaz, volt olyan, hogy kb. 5 HP-m maradt a végére. 😊
Az volt a tervem, hogy nem hagyom el az Arena-t, amíg meg nem verem a Gray Prince-t, és sikerült is eljutnom addig, bár már erõsen kifogyott a pia és soulgem készletem. Egy dologban bízhattam, hogy volt néhány brutális tekercsem, illetve a lövésenként 80-at (shock dmg) sebzõ staff-omban is volt még 14 töltet.
Õszintén szólva eléggé be voltam szarva, annyira el volt szállva mindenki az Ork szuper harctudományától, szóval igen kemény csatára számítottam, különösen az eddigi tapasztalatok után.
Amikor elindult lefelé a rács, akkor bevetettem a titkos fegyvert: egy Summon Clannfear tekercs segítségével 45 másodpercre megidéztem egy durva segítõtársat, azzal a célzattal, hogy a bestia eltereli az ork figyelmét, én meg addig párszor jól ledurrantom a középkori sokkolómmal.
Csupán egy apró hiba csúszott a tervembe. A Clannfear ugyanis kb. 5 másodperc alatt szétszedte a nagy bajnokot, még a botomat sem volt idõm felemelni!!! 😊
Ezek után azért egy kicsit elgondolkodtam. Ha a továbbiakban ilyen bestiákkal kell majd küzdenem a dungeon-ökben, akkor alaposan fel kell kötnöm a gatyámat...
Pozitívum, hogy befektetésképpen csupán a saját magam által legyártott piákat és soulgemeket használtam, így kb. 4000 septim netto haszonnal hagytam el az Arena-t.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Engem álmomban nem haraptak még meg, talán amiatt, hogy mindig olyan helyen alszom, ami azért védett. Fogadóban soha nem alszom, mage guildban szoktam kitúrni az alvókat a helyükrõl. 😊)) Talk, akkor felkel az NPC, én meg befekszem a helyére. 😊))
A vámpíroknál arra kell figyelni, hogy ha lemész egy helyre és sokan támadnak rád, akkor tuti hogy megharapnak. Én direkt figyeltem, egyik helyen három rontott rám. Ebbõl kettõvel harcoltam (petem+én), a harmadik meg hátam mögé került és baszott közelrõl megharapott. Szóval lehet látni és készülni is rájuk. Ennek ellenére ajánlott pár fiola cure disease potiont vinni mindig.
A fertõzést pedig úgy lehet kideríteni, hoyg rajtad van-e, hogy a spell ablakban a jobb oldali fülre kell kattintani (aktív spellek), itt lehet látni, hogy az különféle enchantok és faji spellek mik, amik rajtad vannak fixen. Legfelül szokott lenni az esetleges fertõzés (drain akármi, Porphyric Hemophylia, stb...)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Battlemage létemre ma jutottam el odáig, hogy az arénás light armort lecseréltem a harchoz heavy cuccokra, és az ork szett tetszett meg, szépen megenchantoltam minden alkatrészét, marha jól néz ki. 😊 Egy glass bow (shock damage enchant) és egy glass sword (shock damage) a fegyverzetem. Ezen kívül összeraktam egy jó kis spellt, ami háromféle alapsebzést okoz (fire, frost, shock) és drain life is. Ennek egy erõsebb (manaigényes) és egy finomabb vezióját használom. 😊 A manaigényes elõnyeit nem hiszem, hogy el kéne mondanom. Egy cast és annyi nagyjából (olyan 55%-60%-os nehézségen nyomom).
Ahogy olvasgattam, sokaknak nem tetszik, hogy a többi lény is fejlõdik. Szerintem nincs ezzel gond, mert így mindig leköt egy-egy dungeon. Megmarad a kihívás. Én attól félek, hogy elszámolták magukat a játékidõ és a lehetséges ellenfelek - armorok, fegyverek terén. Nagyon remélem, hogy nem az ebony cucc a legerõsebb. Akkor a vége felé biztos unalmas lesz majd, mert nem marad sokminden új. Most kezdtem el összegyûjteni az ebony cuccokat, késõbbi enchanthoz.
Egyik bookban olvastam, hogy vannak õsi legendás relikviák is, fegyverek, páncélok, stb. Ezeket ugye azért majd össze lehet szedni és nem mindenki ebony cuccokban rohangál? 😊
Dark elf battlemage, lvl 18, expert conjuration, expert destruction, expert blade. Azt hiszem jól választottam. 😊)
ÉS ha megcsinálom a vámpíros questet akkor már ugye soha többé nem leszek vámpír? Immunis leszek a vámpírságra?
ÉS a kajibát kitõl vetted? Vvan valami ingatlanos ember?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
-tRs-Landor
Az alvó emberek vérét ha kiszívod, akkor ismét lehet emberekkel beszélni, így teljesíthetõ a Vámpírquest is.
Továbbá Célszerû mágussal lenni, mert ott a Charm varázslat amivel 100-ason bárki szóbaáll veled, még akkor is ha 100%-ig vámpír vagy.
Mellesleg a vámpírnak is van valami (ha jólemlékszem 50-es és napi egyszer használható) charm spellje a beszédhez, de 100%-os vámpírnál az 50-es charm nem a legjobb.
Elég ha a Charmspell 2-3 mp-ig tart, hisz a beszéd elején számítja csak ki a dispositionját az NPC-nek. Ez lehet hogy bug 😊