The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fighters Guild = bemész bármelyikbe(majdnem minden városban van) és ott a join guild menü alatt megmondják kihez hova menjél.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hali! Kicsit elakadtam, hatha valaki tud segiteni. Mithic Dawn szektat fullra kiirtottam, ehoztam az Xer*** konyvet, elvittem Cloud temple-be, majd onnan kuldtek Spy-okra vadaszni. Kinyirtam 2ot a megadott runako kornyeken, egyiknel voltak kulcsok. Kaptam engedelyt a hazaba bejutashoz, de tok ures. Mit kene megtalalnom ott? Az eg vilagon semmi nincs abbban a hazban.
A masik gondom, Mage guild-be lepnek be, de kellenek ajanlasok. Az elsoben egy eltunt idiotat kell megtalalni. Meg is talalom en, lent kolbaszol lathatatlanul a pinceben. Mit kezdjek vele? A padlasterben van egy konyv, amit el tudok lopni, de kesobb eldobni mar nem tudom mert quest item. Hadovalnak benne self eltuntetesrol, de amugy semmi ertelme....
Help! 😊 koszi elore is.
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
1. Kurvajók a küldetések egytõl egyig nagyon jól megvannak csinálva ezért kíváncsi vagyok ezekre is.
2. Ha most arra törekednék, hogy gonosz DB karakter legyek végig(aki ráadásul lop is) akkor ilyen erõvel a Blades fõ vonalat se csinálnám meg nem igaz? Fasznak mentsem meg a világot ha én gonoszan szeretem ? Az más tészta lenne ha 2 vége is lehetne a játéknak(volt már ilyen lásd Fable).
Ez megint csak az én véleményem és aki máshogy csinálja arról sem gondolom semmi rosszat. Én mindent meg akarok csinálni amit lehet(mivel a morrowindnél szerintem lényegesen rövidebb(fõleg ha a kiegészítõket is nézem) így sem fog sajnos túl sokáig tartani. Egy guildet végigtolni nekem 2 nap alatt megvan. Nem akarom, hogy 1 hét múlva azt mondjam "ezis megvolt ennekis vége", mert nagyon élvezem minden percét a játéknak.
a kevert classok megint mas teszta mondjuk ha egy battlemaged van akkor az valoszinuleg belep fightersbe es mage guildbe is.
attol hogy alapbol lepegethetsz be minden guildbe classtol ( es igen tudom semmit nem befolyasol a class tulajdonkeppen mert ez skill alapu jatek) de nekem egy rpg az class alapu tehat ugy fogom kijatszani a karaktert ami a classjahoz illik😊 meg akkor is ha ezzel erosen hatranyba kerulok.
Igaz ez kicsit már odébb van de azért csak szólok... Írtad, hogy a DB-s küldetések közben, alvás alatt széjjelharapdált egy vámpír... Nos, az elsõ néhány küldetést egy vámpírtól kapod, és õ fogja felajánlani hogy vámpírrá változtat alvás közben (de udvariasan VISSZA LEHET UTASÍTANI, és ekkor semmi nem történik).
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Lehet neked van igazad, de én Arcade Sanctuaryban kevertem ki olyan spelleket, amik 70-80ezer aranyba kerültek(volna),nem is beszélve az enchant árakról. Namost mivel egy kereskedõnél átlag 1000arany van, én örülök neki, hogy ennyi mágikus glass cuccot dobálnak a banditák is. Amúgy attól, hogy glass cuccokat dobálnak még elég nehéz is leverni õket 😊 Jó hát ahogy mi fejlõdünk úgy fejlõdnek õk is :>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Omegát kell feltenni, kb 100%-kal gyorsabb (pl. nálam).
DB
A ti kung-futok nem erős!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a szint "szint hozzáigazításos mizéria" hogy mûködött a Morrowind-ben?
Fix szörny szintek voltak?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Ez tuti vagy tipp?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Milyen felbontásba? 😊)) Nem a felbontás a lényeg hanem a grafikai részletesség, a felbontást a monitorodtól függ baszki. Gondold meg mit kérdezel.