The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Két féle álláspont létezik:
1, Minél több realitást szeretne a játékba (itt vagy te)
2, Vannak akik azt mondják, hogy magas szinten rohadt uncsi lenne, hogyha keresni kellene az erõs ellenfeleket, és a veled szembejövõ rossz bácsikat/szörnyeket 1 ütésbõl le tudnád csapni. Így nekik folyamatos kihívást jelent a játék (legalábbis így tekintenek rá)
Mindkettõ álláspontot meg tudom érteni, de nekem mégis az 1, az idálisabb 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Together we'll fly someday...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://www.torrentportal.com/details/400299/Elder-scrolls-I-III-Awaiting-oblivion.torrent.html?id=400299¬hing=Elder-scrolls-I-III-Awaiting-oblivion.torrent.html
megtaláljátok õket, de már van olyan verzió is ami mind a 4 részt magába foglalja elég jól seed/leech elve mindkettõ asszem.
Vámpírrá kétféle módon lehet válni. Egyik, ha harc közben megharapnak, a másik, ha álmodban harapnak meg.
1. Harc: el kell kerülni, hogy sok vámpírral csatázz. Ha mégis így alakul, és megharapnak, akkor megfertõzõdsz egy "Porphyric Hemophylia" disease alapú kórsággal. ha nem vagy benne biztos, akkror a spell ablakban a jobb oldali (aktív) spellek között legfelül tudod megnézni, hogy meg vagy-e fertõzve. Ezt kétféle módon lehet orvosolni: cure disease potion, vagy egy városi templomban az oltárnál imádkozva (Skingardi templom tutira leszedi, oda járok...).
SOHA ne aludj, ha megfertõztek, mert azonnal beindul a vámpírrá válási folyamat.
2. Alvás közben: ez ellen sok mindent nem lehet tenni. Aludj lehetõleg kevésbé nyilvános helyen, például guild házakban. Ha mégis megharapnak, akkor azonnal vámpírrá válsz, hiszen alszol.
Ha már vámpír vagy, akkor aludj minél kevesebbet. Egy alvásperiódus (akár egy órás is) 24 órát jelent a játék idejében. Tehát ha lefekszel egy órára, akkor egy fokkal elhatalmasodik rajtad a vámpír lét. Ez alvás nélkül 24 óra. Kisebb fokon még el lehet vegetálni a napon, nagyobb szinten már nem lehet kimenni az utcára. Ilyenkor meg kell várni az éjjelt, amikor mindenki alszik és vért kell inni. Ezt az alvóhoz érve tudod kiválasztani. Ha vért iszol, akkor ismét embernek nézel ki, nem hat rád a nap és szóba állnak veled. Ez 24 órán át tart, utána megint inni kell.
Cure Vampirism:
Ez egy quest, amit két helyen lehet megszerezni ****update kell, nem emlékszem***. A lényege, hogy Skingrad gróf felesége is vámpír (meg õ maga is), tehát hozzá kell elmenni elõször. Utána egy banya tudja a receptet rá, valahol Cheydinhal mellett délre. Elsõ lépésben kell neki 5 grand soul gem, amit vagy megveszel, vagy ellopsz. Lényeg, hogy üres legyen. Második lépésben kell neki 5-6 féle gyógynövény, amit szintén meg lehet venni, vagy össze lehet lopkodni-harvestelni. Ha ezek megvannak, akkor 24 órán belül elkészíti a potiont, amit megihatsz.
Ha ezt a questet megcsinálod, ismét normális leszel. Azonban ÚJRA MEG LEHET FERTÕZÕDNI! Ha nem akarsz vámpír lenni, mindig legyen nálad pár cure disease potion.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
a mod keszito gyerek celja sem az hogy megkonyitse a jatekot, o csak realisabbra akarja tenni, hamarosan kijon az 1.0 as verzio es akkro majd neki lehet allni tesztelni es irni neki hogy mi jo mi nem jo aztan majd jonnek az uj verziok. de amugy nem attol lesz eros a mob hogy miben van szerintem (jo az hogy fur vagy glass az mar talan eszreveheto kulonbseg), mert pl magiara semmit nem ved az hogy glassban van vagy sem, fegyverzete mas kerdes😊. amitol erosek lesznek ezek a human mobok az az hogy lepik a szintet veled es egyre tobb hpjuk lesz es egyre jobban kepzettek lesznek a meghatarozott skillekben es ahogy elerik ok is az expert + master rangokat azokban ugyanugy megkapjak a perkeket. tehat en nem erzem azt hogy sokkal gyengebbek lennenek tole az a ket fele human tipus, de ha jelentosen azok lesznek akkor hidd el lesz ra megoldas. a lenyeg hogy "hiheto" legyen ez a jatek es ne mindenki hero legyen alapbol.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Me0w volt olyan kedves és írt egy rövid, tömör, velõs választ a vámpíros kérdésekre ... tessék csak tessék ... FAQban meg lehet tekinteni! 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csak vannak itt nagy "vámpír - guruk" aztán õket kéregetem, hogy írjanak már egy kisebb szösszenetet a vámpírságról ... mondjuk ilyen címmel:
"Amit tudni illik a vámpírságról" 😊
Persze értem, hogy mire gondolsz, bár még csak 19 vagyok és ez még nem érint engem (majd ma este..). 😊
De vajon lesz-e olyan quest (dungeon, stb), ahol fasza egyedi cuccot lehet szerezni?
😊
De szerintem az Oblivionban pont a szabadság az egyik nagy elõny.
Én ezt úgy képzelem, hogy például: a harcos guild ugye harcosokból áll, de pont emiatt szükségük van mágus tagokra is, hogy amikben a guild gyenge, abban erõsítést kapjon. Például evygünk egy házat, ahol sok szakács dolgozik. Miért ne lehetne oda bevenni egy kovácsot, ha mondjuk a sütõlapok eltörnek, legyen aki megcsinálja. 😊
23as assasin vagyok , blade , sneak , security , marksmanship , light armor , mystic. , illusion képességeim expert vagy master ... szerintem minden tulajdonságom megvan hogy bármelyik guild tagja legyek ... az hogy neked ez nem tetszik , már nem az én gondom
az hogy egy bandita vezer vagy egy antihero sotet magus full enchanted ubergyemantarcanitemezokristaly ruhaban van az belefer a kepbe mert nem veletlen lett o a vezir vagy neves enemy.
ha ezeket te nem fogod fel akkor itt hagyjuk abba mert teljesen mas nezetunk van errol a dologrol(bar ez mar eddig is latszott tehat en itt le is zarom ezt a temat, ez egy single player jatek szerencsere es midnenki ugyjatsza ahogy akarja)
http://video.google.com/videoplay?docid=-2220740360665080319&q=oblivion&pl=true&auto=true
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**