The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

o az egy quest elvielg kellett kapnod questet nezd meg a questlogot ott lesz ezzel kapcsolatban valami.

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bravilban levõ thief küldetésadó npc küld hogy beszélj vele ha jól emlékszem és azt is megmondja hogy Armand elbújt mert keresik , de a Talos plaza negyedben mittoménmelyik házban vár egy nõ akinek van egy terve az õrség eltávolítására

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PyRex
Pontosan errõl beszélek 😊 Az arénában szerintem gáz, de a természetben, ahol nincsenek szabályok (mint pl. az arénában ugye), ott miért ne használhatnád ki a természetadta lehetõségeket?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mennyi idovel a PC-s jatek utan jott ki?
Hát ha szerinted ez reális nincs mirol beszelnunk
Sheltem
Már voltam nála párszor thief quest ügyben de az egyik után eltûnt, nem jött elõ éjjel. Az õrök meg rohangálnak össze vissza és keresik(mint én) 😊 Napokat vártam ott de nem jött elõ + beszéltem ott a putriban mindenkivel kb 😊 Ez amúgy már egy hetes probléma nálam kb vasárnap óta nem tudom folytatni emiatt a thief guild questeket.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NzzN
Morrowind is kijött Xbox-ra és mégse volt benne ilyen.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

BEAST
IC waterizé putrinegyedben 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sheltem
Köszönöm szépen és ezennel mindenkitõl bocsánatot kérek a sok vámpíros buziságokért. Más: Hol a rákba van Armand? <#mf2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fritz Von...
Miért mondanám, anno nekem is sok fejtörést okozott. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Leszedik. De ugyanúgy a potion is leszedi. 😊

Tény, hogy én is csak akkor vettem észre anno, amikor már vámpír voltam. És az elõzõ állás óta meg iszonyat sokat haladtam, ezért inkább megcsináltam a questet. 😊 Azóta figyelek, ha vámpírokkal találkozom. És már 2x is rajtam volt a xyfília. 😊

BEAST

és igen az említett lehetõségek remove disease potion , scroll, spell vagy egy rövid templom látogatás 😊

amig nem almodsz vampirosat leszedheto igen, tehat gogo azonnal a templom vagy igyal egy remove disease potiont😊

A teljess glass szetben pompazo utonallok telleg azok. A jatek nehezsegevel semmi gond nincs.

Sheltem
Persze aztis mondhatod, hogy "próbáld ki bazmeg" de most melóhelyen vagyok és bassza az agyam ez a vámpír faszság.

Sheltem
Rendben akkor már csak 1 kérdésem van és igérem több vámpíros nincs. Ha a ténylegesen vámpírrá válás elõtt(utolsó alvás) még bemegyek a templomba le tudják szedni vagy már késõ? Ezzel igérem a vámpír témát lezártam csak még erre válaszolj.

Legy eros: itt is igy oldottak meg.

Fritz Von...
Bekerülne... 😊

Fritz Von...
A kihívás az lenne, ha egy hónap múlva jönne az MMO patch és mindenki összekerülne a saját feltápolt karijával. 😊

DonnieBrasco
Szerintem tegyél egy próbát Omegával, addig úgysem tudod összehasonlítani!

Igen, valóban csak ATI tulajoknak szólt, bocsi!

A FAQ-ról pedig szerintem továbbra is le kéne venni, legalábbis ATI mellõl...

DB

A ti kung-futok nem erős!

igen ez tunik a helyes megoldasnak, tehat akkor aki arra ebred hogy vampir az toltse vissza es nezze meg a spell tabnak az utolso fulecskejenel ahol mutatja hogy milyen effektek vanank rajtad hogy ott van e a disease, ha igen akkro egyszeruen gyigyithato a mar emlitett modokon.

BEAST
itt még könnyebb leverni õket 😄 csak csillogó villogó páncéljuk is van hozzá 😄

Fritz Von...
Leírtam. 😊

A kihivast nem igy kellet volna megoldani... 1000 féle modja van hogy kihivas legyen egy jatek, megis valamennyire realis keretek kozt maradjon.
Lacee
..és még mindig nem érted a problémát, grat... nem a kihívásról van szó, hanem hogy irreális!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BEAST
nyisd meg a spell listás ablakot , és ott az utolsó tab az éppen aktiv mágikus hatásokat listázza

Fritz Von...
ÕÕ na azt nem próbáltam még. Lényeg, hogy ha csak a disease effekt van rajtad, akkor lehet gyógyulni potionnal vagy a templomban.
De ezt meg igazán megnézheti magának mindenki. 😊

ZsZso
Ritka ocsmány színt sikerült spoiler-színnek választanom, de jobb nem jutott SZMbe 😞

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sheltem
Jó tegyük fel hogy így van.Akkor az álmom elõtt hol a rákban látom, hogy már fertõzött vagyok? Mert sehol nem láttam, hogy diseased vagy ilyesmi pedig néztem.

Azert jellemzo, morrowindnel azon rinyalt a nep, hogy tul konnyu lenyomni a monsztakat, most kapnak az arcukba egy kis kihivast, es sirva rohannak anyucihoz, hogy a csunya szamitogep bancsa oket.

Sheltem
Nyilvánvaló. Ha nem jön ki arra a microsoft szarra akkor olyan lett volna mint a morrowind.

Sheltem
Nyilvánvaló. Ha nem jön ki arra a microsoft szarra akkor olyan lett volna mint a morrowind.

BEAST
nemtudom hogy ez mennyire igaz ... mármint az hogy álmodban harapnak meg ... szerintem megfertõznek majd 3 nap múlva átváltozol ... és mielött átváltoznál leírja hogy egy álmot láttál , egy sötét alak jelenik meg az ágyad felett blabla és megharap majd te sikoltozva ébredsz , ez csak az álmod , a valóságban már 3 napja fertõzött vagy

Me0w
Lehet a kovetkezo reszben a vaddisznok nyitnak kapukat a vaddiszno-letsikra, es az sokkal felelmetesebebb lesz...Elder Scrolls: Attack of the Boars <#idiota>

Together we'll fly someday...

Sztem ez az egesz szintezos hulyeseg a multiplatform miatt van benne. Hogy jobban hasonlitson egy konzolos gamához ezert folyamatosan nehezedik a jatek mint egy normal hack & slash vagy akciojatek. Ha csak PC-re jott volna ki erosen ketseges hogy ilyen lett volna. Bar ellenpeldakent tudnam felhozni a Daggerfallt, ahol szinten hasonloan oldottak meg bar ott nem az volt hogy egy patkany megfuttat 18. szinten, hanem a dungeonokba egyre erosebb monszták kerultek ámde fix maradt a szintjuk.
ha mar vampirosat almodsz akkro amr vampir lettel azon mar nem segit a templom sem es a cure disease sem.

Sheltem
Azért örülök hogy nem csak nekem nem világos 😊

az a fura hogy a strategy guide azt irja hogy elkell telnie 3 jateknapnak miutan megharapott egy vampir ahoz hogy a betegseg kifejtse a hatasat es ha ezutan alszol akkro valsz vampirra, de ezek szerint megsem igyvan?

hiba
a vaddisznok + medvek evente tobb embereletet kovetelnek min a pokolbeli szornyek !

vaddiszno + kicsinyei + te = véged - de komolyan 😊

Sheltem
Úgy értem, hogy Meow azt írta ha alvás közben megharapnak is mehetsz a templomba másnap meggyógyulni nem csak ha harc közben. Vagy nem így van? Mostmár valaki tegye tisztába ezt(bár este úgyis elválik).

BEAST
persze tudom 😄 a medvék a legdurvábbak ... meg a vaddisznók! 😄 de fõleg azért mert ellenük esély sincs a sneak attackra 😄DD

Fritz Von...
Nmit. Mire jó a munkahely? 😄

Fritz Von...
Nem. 😊

Me0w
Jah, lehet kezdoknek segitseg:

Imperial city kozeleben, a bejarati istallo mogott ha a fal mellett setalsz korbe, egy kis beugroban a tolvajceh egy kereskedoje van, nala lehet picklockot es egyeb dolgokat vasarolni, lehet a lopott dolgokat is megveszi azt nem neztem.

Sheltem
Pótold ki a felébredsz és beszaladsz a templomba gyorsan dologgal 😄

en olyat akarok ami realis es nehez is😊

ZsZso
<#worship><#worship><#worship>
Királyság! Thx.

Beteszem ezt is a FAQba. Ez lesz a "hosszabb változat" 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Me0w
Az arenaban sosem masztam fel oda, bar tudtam rola, mar leirtak kulfoldi forumokon. Parszor gondoltam ra, de mindig ugy voltam vele, hogy ez nem lenne illo dolog. De egy medve nem kerget ilyen moralis csapdaba 😊)

noob hahaha <#eplus2>

Sheltem
Kihagytad a templomos gyógyítást.