The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi az a HDR és mi a BLOOM effect. inkább HDR mint antialiasing vagy sem. és miket érdemes átkonfigolni az .ini-ben hogy jobb legyen és gyorsabb ? mehetne a faq-ba is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval, melyik is a raise spell?😊
Netalántán Necro npc-ktõl tanulhatok?
[merlinw.org]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[merlinw.org]
Én már a very hardot is egy picklockkal kinyitom, max 1-2 -öt török bele mikor hajnali 2-kor nyitogatok és már fáradt vagyok😊
(Quickloadot sosem használom, kizárólag csak mikor meghalok)
[merlinw.org]
vanity mod amikro korbe forgathatod a kamerat. tarsd lenyomva az R illetve kozepso egergombot es akkro forgathatod a kamerat a karaktered kkorul, igaz sajnso eleg erzekeny😊 de erre van egy mod ami lassitja.
Egy elf romban a félhomályban lopakodva közelítettem meg egy banditát. Meg is jelent a elcsenés ikonja, és én el is loptam a bandita tõrét. Mivel nem maradt észrevétlen a lopás, így utána rámtámadt, de ugyanúgy a törrel ami pedig már nálam volt. Gondolom ilyenre már nem figyeltek a programozók. Kár. Mondjuk nem egy nagy hiba, de mégis életszerûbb lett volna ha támadni, már csak pusztakézzel tud a lopásom után.
Kérdés: Mi az a vanity mód? Leírásban figyeltem rá. Az R gombnál írja Switch View/Vanity Mode. Ha valaki tudja írja le, mert nekem ez nem világos. Thx!
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Tehát ha egy varázslót inditottam volna akkor bátran kaszálhatnék mert a harctól nem nõne a szintem , és simán összejönne +10 fegyver meg +10páncél + meg +10atletic vagy is meg lenne mindenbõl a +5 de a harcosommal ez nem kivitelezhetõ mert még hamarabb szintet lép mielött meglenne mindenbõl a +8 , hát ez csodálatos....
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Fegyek le mindent, álljak egy helybe és csak csápoljam a szörnyiket? ja az ugy nem megy mert kinyirnak😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[merlinw.org]
tehát aki nem olvasott volna vissza a tapasztalatok azt mutatják, hogy az ngo optimalizált drivere nem olyan jó, és inkább az omega drivert ajánlják akik már próbálták mindkettõt
Mindenkinek más tetszik...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
megprobalom roviden: vannak major es minor skillek. ha a majorokbol osszesen 10 skillszintet leptel akkro jon a levelup. minoroknak semmi befolyasa nincs a levelupra. levelupkor ugye kaphatsz +2 +3 +4 +5 pontot adott statra, ez attol fugg hogy elotte milyen skilljeid mennyivel novekedtek. ebbe mar beleszamit a major es a minor skill is. Tehat ha mondjuk erore akarnal +5 pontot levelupkor, akkor az a teendo, hogy az ero alapu skilleket (blade,blunt,handtohand) noveled osszesen 8 ponttal. (minden 2 skillpont novekedes +1 statpontot er levelupkor)
neked valoszinuleg amikbol adott mar +4 +5 t az azert lehet mert azokbol a fajtakbol sok skilled minorban van igy nem befolyasolja a levelupot.
bonyolultnak hangzik de ha megerted akkro gyerekjatek😊