The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy igen. Megelõztél. Bár azért 9600-9600XT és 2GHz-2.4Ghz van azért különbség rendesen. De a Ram sokat számít az biztos.
már a banyánál vagyok és ezeket kéri
grand
szerintem még egy 512 ramot vegyél mindenképp.
nekem 9600xt van 1 giga ram meg 2.4 proci és 800x600-ba médiumon megy jól.

gran soul gems
hol lehet találni grand solu gems-eket ??please help ez kell hogy kigyógyuljak a vámpírságból
Remélem nem haragszol meg, ha azt mondom: Mindegyik. Tényleg nem szenyózás miatt írtam, egyszerûen ez gyak. a minimuma a játéknak.
Takimate
rendes p4

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

rendes pentium vagy celeron?

http://thenamelessphoto.com/

Takimate
Sziasztok ! Tegnap tettem fel a drágát...
640*480-ban teljesen butítva minden, és még így is be-be szaggat néha, mikor nagyobb grafikai falat jön.
Szerintetek melyik a konfigomban ezért a leginkább felelõs elem ?
p4 2.00Ghz......512RAM/266Ghz......Radeon 9600.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Hát csak kérdeztem 😊 de nem fogom kipróbálni, mert nem szeretek cheatelni 😊

MerlinW
Lényeg hogy akkor van értelme ha a játék 60fps felett fut. De ha már azt kérded hogy gyorsit e vagy sem, akkor kétlem😄

[merlinw.org]

MerlinW
a vsync azt csinálja, hogy nem enged a frissítési frekvenciánál több fps-t a monitorra, vagyis ha 60hz-en megy, akkor 60fps-re limitálja a játékokat, mert ha mondjuk 120fps-el menne, akkor valóban szétesik a kép, hiszen a monitor még javában rajzolja a képet, amikor már egy másikat kellene megjelenítenie, tehát a szétesõs játékok esetén érdemes a vsync-et bekapcsolni.

[merlinw.org]

Fritz Von...
Ez ugyanaz, mintha beírod cheatben. 😊

Annyi azért mégis a javukra szól, hogy egy ilyet megtalálni nagyon sok és nagyon aprólékos munka, nem hiszem, hogy én bemászkálnék így a házakba. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Halfer
A "Vertikális szinkronizálás mennyit nyom fel illetve le a grafikából? Jelentõs annyira a teljesítménykülönbség, hogy helyette mást húzhatok feljebb?

Akkor nem is gondolok rá 😊

BEAST
exploit , nem szép dolog , és ha már a gondolat megfordul a fejedben hogy használni szeretnéd nem leszünk jóban xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
csönd 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok!
Szerintetek mennyire számit csalásnak az ami abban a videoban, ami megmutajta hogy lehet 500 000 aranyat szerezni?

BEAST
énis 23as vagyok , most kezdem el a fõsztorit , szerintem minden mást meglestem , házasodni nem lehet 😊

amúgy 20 felett még izgalmasabb a fõszál , amikor lvl13as szinten fejeztem be , élveztem meg minden , de 20 feletti daedra hordák ellen még jobb 😊

Köszike neophunk =)

BEAST
amire rávésték hogy created by Beast :p ... heavy armorban a daedric , light armorban a glass , az hogy milyen mágikus tulajdonságaik vannak már random , egyszerübb ha egy alap cuccot te enchantolsz olyanra amilyenre szeretnéd

hogy lehet harcolni az arénába Imperial city-ben?
nem enged átmeni a kapukon
Ha van házam, lehet házasodni a játékban?
Már 23-as szintû Nord War vok, de a fõküldibe bele se néztem^^

Azt lehet tudni mik a legjobb megszerezhetõ cucock a játékban?

BEAST
olyat csak Jagi tud 😛

littleNorbi
Úgy nézed a karakteredet mint a Gothic 2-ben?

Apus
gyerekek árulja már el valaki hogy kell snake-ben lenni, mert én csak sneak-et találtam <#help><#vigyor>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

BEAST
Arcane University-n csinálhatsz saját fegyvereket

ZsZso
FAQ - olvass ... én drukkolok, hogy sikerüljön!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

valaki megtudná mondani hogy hogy lehet kigyógyulni a vámpírságból??????
HELP!!
ZsZso
Ilyen esetben én arra gyanakodnék, hogy nem tud elolvasni egy filét az oprendszer/játék. Szóval én a helyedben megpróbálnék mindent átmásolni a feltelepített Oblivionból egy temporary könyvtárba (hogy meglássam minden filé olvasható -e). Aztán a DVDvel is ugyanezt megcsinálnám.

Fõleg, hogy nem tudom milyen release -d van ... rég keringtek olyanok is a neten, amikben itt-ott volt hiba. (bár remélem eredetivel jáccol 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex
Hogy adsz 2 magic tulajdonságot fegyvernek? Mert enchantnál nálam csak egyet lehet, vagy alaptulajdonság mágikus és úgy enchant?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ZsZso
Ez nagyon gagyi 😊 Régen csináltak a WOWhoz egy hasonló (amolyan játék IRL verziója) videót ... nem volt több mint 15 mp de halálra nevettem magam. Ez ahhoz képest gagggggggyi. Sebaj, még 1 hónap se telt el a játék kiadása óta. Lehet számíthatunk még jobbakra is ... sõõõõõõt 😊

Panzerfaust
de ez speckó eset. mindig kilép. legalább tízszer próbáltam és ennél a pontnál mindig. vártam elötte. vártam egy napot. betöltöttem egy mentést aludtam, majd ezt vissza és akkor is. kikilépegetett, de itt mindig.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

ZsZso
olvastad te a FAQt? Ott van pár általános tipp, hogy gyorsítsd a játékot.

Mi az a Bloom és mi az a HDR? Próbáld ki egyikkel, próbáld ki másikkal ... és már meg is látod. 10 percet vesz el az életedbõl, és megkapod a tökéletes választ a kérdésedre.

Jagi
soultrap az kell. Azt szeretem mikor Snakeben vok, 10m leszedek egy faszt 1 lövésbõl. 3x kritikal Rlz! 😄

MerlinW
Néha nekem is kilép, nem jöttem rá az okára, friss OS-em van, tápos gépem, fene tudja. Szerencsére nagyon sürün autosave-el a gamma, így elviselhetõ.

[merlinw.org]

BEAST
majdnem ugyanez csak más névvel , eztis én csináltam 😊 ... ez shock damage + soultrap , a tartalák damage health + soultrap

Jagi
Nyilazni csk pontosan Snake-ben és a vesszõ megy az égen, úgy érdemes.
😄DDD

Jagi
Az is ilyen tápos?

Panzerfaust
Na ilyenkor mi van? Megcsináltam a második specko küldit a tolvajoknál, és lefeküdtem aludni azon a kocsmahajón. Fölkelek kiírja vizenvagyunk, stb. Megölök mindenkit(a csajnál kb 6hp-m maradt), és azt mondja a muki, menjek aludni. MEgyek aludni, hallom a hangját, hogy modosúlt a quest, aztán kilép. Xp codeck packot letöröltam, nyomató 2méteres körzetbe sehol, az a fájl pedig nem is létezik. Kb 3 nappal korábban van elmentve, amikor még nem voltam a tolvaj céh tagja, úgyhogy nem szivesen kezdeném el innen. Valami megoldás?

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

BEAST
javítható , de küldetés elején vagyok , van tartalékban egy másik 😊

Jagi
hogy? rendesen eltörik? Lemegy a durabilityje és chrsh eddig ok. Most buktad az íjad, vagy javítható?

BEAST
**SPOILER**
Staff of Worms

errõl beszéltem 😊

ui: igen igen eltörtem az íjjamat :,(

MerlinW
Áhh, szpojlerekkel óvatos vagyok😊 De köszi😊

[merlinw.org]

BEAST
😊)

oh bocs😄 nem mindig olvasom el a spoileres reszt es lattam mage guildrol volt szo gyorsan abbahagytam az ovlasast😄

Fritz Von...
Tudom-tudom... 😊
De miért ne kaphatnék fel egy íjat mágus létemre? 😊
Nyilván nem ez az elsõdleges és jobban szeretek közelharcban bemenni, megidézni egy lényt és utána karddal-pajzzsal-mágiával lenyomni. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

BEAST

már elmondta :p