The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megigérte a leány, ha legyõzöm megkapom... legyõztem...
(18+)
- Vedd el ami neked jár
és végül a cigi😊
Grab powa😄
[merlinw.org]
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ÚÚÚÚÚ ez mekkora ...
mikor annak a kis =(+)t kiütötte az elején, hangosan felnevettem 😊))) LÁL
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Egyrészt nincs G gyorsulás. Nyissátok ki egy Oblivion torony tetején lévõ ketrecek egyikét és nézzétek ahogy zuhan a hulla. Egyenletes sebességgel szállingózik lefelé, de nem gyorsul.
A másik, ami fogalmam sincs, hogyan juthatott át a tesztelésen: mi a rákért van az alap berendezési tárgyak és minden PC/NPC között ütközési modell? Az egyik szituáció, hogy nagynehezen beigazítom a kiállítandó tárgyakat valamilyen szekrényre, erre ha véletlenül akár csak egy kicsit is meglököm, akkor az egész kóceráj repül lefelé a polcokról és szedegethetem össze mindet megint.
A másik az egyik Mage guildhallban esett meg. Varázslók leülnek az asztalhoz vacsizni...kezük az ölükben (mert tányérról enni nem szokás, tenyérbõl a menõ, de ez más tészta)...egyik felemeli a kacsóját, hogy bekapja a falatot, ami persze szépen átmegy az asztalon, ami nem is nagy probléma, de egyúttal átmegy a tányéron, evõeszközökön, poháron, kancsón, miegymáson is és mivel "remek" ütközésmodell van a játékban, az egész asztal tartalma olyan szép ívben repült szét a szobában, mintha valaki egy gránátot robbantott volna zöldségestálban...csak mert épp bekapott egy falat kaját.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
angolul is úgy tanultam meg jól.lehettem vagy általános negyedikes amikor elõször rpg-kkel elkezdtem játszani és még alig értettem belõle valamit, csak szavakat.
Aztán néhány év múlva azt vettem észre hogy kitûnõ vagyok angolból úgy hogy nem csinálok házit, nem tanulok angolt, csak játszok 😄
Most franciát tanulok hátha az is menni fog így -.-
De lehet letenni is a cuccot, bizonyos helyre. Na ezt úgy kell csinálni, hogy hagysz helyet magad körül, inventoryt kinyitod és onnan a cuccot kihúzod (drag). Ekkor megjelenik a levegõben és lehet mozgatni oda, ahova akarod. Én így tettem be a vitrinembe pár szebb darabot. 😊)
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Jó, de az a statok maitt volt... 😛 :-) Az Oblivionban is leveszek minden ruhát, hogy egyetlen mágikus bónusz se legyen rajtam ha épp meglátogatom a templomokat gyógyítás maitt, mert Morrowindben is voltak emiatt problémák.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bár lehet a fejgenerálásnál túl vékonyra kreáltam ... tény, hogy gusztustalan <#vomit>#vomit>
Lehet Bastila kiszabadításánál csináltam egy shotot. A fene tudja már. De arra tisztán emlékszem, hogy az elsõ karim mindenképpen az a kopasz/bajuszos muki volt, akit tuti nem fényképeztem jedi ruhák nélkül. 😄
Szerk: sõt, egyetlen nõi karakterem se volt...és nem csak abban a játékban, de semelyikben. Ha RPG akkor férfi kari. Még a végén beüt valami szerelmi szál (KOTOR-ban jól sejtettem 😛) és akkor inkább egy nõt csábítgatok mint egy hímet (phöejjj <#vomit>#vomit>).
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Medium - közepes
Large - leglassabb (legszebb)
Ez most kérdés? A large az a legnagyobb textúrákat jelenti, vagyis a legélesebb, vagyis a legszebb, vagyis... 😊
grabbel sikerült felemelnem tárgyakad, de eldobnom nem. lehet dobni is ? hogyan kell csinálni?
Szerk: mondjuk ez még illik is az "ütöm-vágom-nem-kímélem" harcstílusához. 😄
fAlphaAddExterior=
fAlphaAddInterior=
Bááááár ha túl könnyû a játékmenet akkor célravezetõ lehet Ádámkosztümben harcolni (amolyan nehezítésként)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Gondoltam ide is felteszem merthogy itt nagyobb a forgalom 😊
Nem ismertek valamilyen Bloom-effekt-turbózó Modot, vagy INI buherát? Nekem még jobban tetszene ha egy paraszthajszálnyit erõsebb lenne a Bloom effekt...
Bár így is elképesztõ shotokat lehet készíteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
"legyen vki olyan segítõkész hogy válaszol rá és ne feleslegesen mondjon olyanokat hogy pl : faq"
Azt azért hozzátenném, hogy csak úgy hívatkoztunk FAQra, ha benne volt a válasz a kérdésedre. Hadd ne mi legyünk a bambák, mert a (pl.) 3 kérdésbõl 2 amit felteszel az FAQban már ott van ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?