The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Gondoltam kihasználom a sötét dungeonok adta lehetõséget😊)

Megigérte a leány, ha legyõzöm megkapom... legyõztem...

(18+)

- Vedd el ami neked jár

és végül a cigi😊

Grab powa😄

[merlinw.org]

LegionarR
Jut eszembe, (bár a franc se tudja mirõl) emlegettetek itt olyanokat, hogy "ezt az NPC-t nem ölöm meg mert még kellhet valami küldetéshez". Én már jópár halhatatlan emberkével találkoztam, akiket sehogy nem tudtam kivégezni, csak elájultak pár sec-re. Sztem ezek a fontos NPC-k.

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

ZsZso
Vicces BUG

Ja ... meg ilyenek is elõfordulnak néha 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Fist-Man
ÚÚÚÚÚ ez mekkora ...

mikor annak a kis =(+)t kiütötte az elején, hangosan felnevettem 😊))) LÁL

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Errõl jut eszembe. A fizikát sajnos nagyon felemásan oldották meg a Bethesdások. :-(

Egyrészt nincs G gyorsulás. Nyissátok ki egy Oblivion torony tetején lévõ ketrecek egyikét és nézzétek ahogy zuhan a hulla. Egyenletes sebességgel szállingózik lefelé, de nem gyorsul.

A másik, ami fogalmam sincs, hogyan juthatott át a tesztelésen: mi a rákért van az alap berendezési tárgyak és minden PC/NPC között ütközési modell? Az egyik szituáció, hogy nagynehezen beigazítom a kiállítandó tárgyakat valamilyen szekrényre, erre ha véletlenül akár csak egy kicsit is meglököm, akkor az egész kóceráj repül lefelé a polcokról és szedegethetem össze mindet megint.

A másik az egyik Mage guildhallban esett meg. Varázslók leülnek az asztalhoz vacsizni...kezük az ölükben (mert tányérról enni nem szokás, tenyérbõl a menõ, de ez más tészta)...egyik felemeli a kacsóját, hogy bekapja a falatot, ami persze szépen átmegy az asztalon, ami nem is nagy probléma, de egyúttal átmegy a tányéron, evõeszközökön, poháron, kancsón, miegymáson is és mivel "remek" ütközésmodell van a játékban, az egész asztal tartalma olyan szép ívben repült szét a szobában, mintha valaki egy gránátot robbantott volna zöldségestálban...csak mert épp bekapott egy falat kaját.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Így utólag nem is csodálom, hogy nem találtam a megoldást, ugyanis le kellett fizetni ahoz, hogy szivességet kérjen. 😊 Érdekes.. THX!

LegionarR
Én is játékokból tanultam meg angol szókészletem javát, na nekem akkor még sehol nem voltak az RPG-k... Valahogy nem jöttek be... Ezen még anno a (lehet röhögni) a Diablo 2 változtatott, igaz hogy ez nem RPG, inkább akció, de emiatt a játék miatt kedveltem meg az Icewind Dale-t, és persze a MORROWIND-et...

franciául kéne játszanom vele 😄
angolul is úgy tanultam meg jól.lehettem vagy általános negyedikes amikor elõször rpg-kkel elkezdtem játszani és még alig értettem belõle valamit, csak szavakat.
Aztán néhány év múlva azt vettem észre hogy kitûnõ vagyok angolból úgy hogy nem csinálok házit, nem tanulok angolt, csak játszok 😄
Most franciát tanulok hátha az is menni fog így -.-

Fritz Von...
Dejó, hogy az angol a világnyelv és nem a francia... 😛

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

LegionarR
Hoppla, nekem se pörög valami jól az agyam így éjfél környékén, én nekem meg fel se tûnt, hogy nekem válaszolsz, azt hittem hogy stewee-nek 😊

Fritz Von...
Az eldobás elég macerás. Van rá kétféle megoldás, egyik ha az inventoryban SHIFT+klikk, akkor eldobod. Ez egyébként FAQ. 😊

De lehet letenni is a cuccot, bizonyos helyre. Na ezt úgy kell csinálni, hogy hagysz helyet magad körül, inventoryt kinyitod és onnan a cuccot kihúzod (drag). Ekkor megjelenik a levegõben és lehet mozgatni oda, ahova akarod. Én így tettem be a vitrinembe pár szebb darabot. 😊)

ZsZso
Grab - Z gomb (asszem az) lenyomva tart ... míg lenyomva tartod a gombot, addig "fogod" a tárgyat. Ha elengeded, a gombot, akkor a tárgyat sem tartod tovább, szóval kiesik a kezedbõl. Ha lendületben van a kezed (úgy, hogy a tárgy a kezedben van - z lenyomvatart), s közben engeded el a Z-t, akkor "eldobod" a tárgyat.

Hmuda
OFF

Jó, de az a statok maitt volt... 😛 :-) Az Oblivionban is leveszek minden ruhát, hogy egyetlen mágikus bónusz se legyen rajtam ha épp meglátogatom a templomokat gyógyítás maitt, mert Morrowindben is voltak emiatt problémák.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Vááá, úgy néz ki megint lassul a felfogásom. Azt hittem te kérdezed! 😊))))) A hsz od elsõ fele még tudatosult, a második már nem 😊)) Bocsi, nem kötekedésnek szántam 😊))

LegionarR
Na ez is érdekes, Oblivion francia nyelven 😊

Kandurex
Beszarok, mert nekem válszoltad 😄DD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Olvastam a hivatalos fórumon.
ZsZso
Azt megértem, hogy mért nem mutogatnak itt original ruhátlan nõi Oblivion testeket ... az enyémrõl ha lekerül a ruha, akkor a hányinger kerülget.

Bár lehet a fejgenerálásnál túl vékonyra kreáltam ... tény, hogy gusztustalan <#vomit>

Kandurex
Hallod! Írd be a kotor topikba a meztelen szót.....szerinted kié az elsõ hozzászólás?? 😄DD

Hmuda
OFF

Lehet Bastila kiszabadításánál csináltam egy shotot. A fene tudja már. De arra tisztán emlékszem, hogy az elsõ karim mindenképpen az a kopasz/bajuszos muki volt, akit tuti nem fényképeztem jedi ruhák nélkül. 😄

Szerk: sõt, egyetlen nõi karakterem se volt...és nem csak abban a játékban, de semelyikben. Ha RPG akkor férfi kari. Még a végén beüt valami szerelmi szál (KOTOR-ban jól sejtettem 😛) és akkor inkább egy nõt csábítgatok mint egy hímet (phöejjj <#vomit>).

LegionarR
Ok ZsZso, te értelmesebben megfogalmaztad 😊

Kandurex
Utána a fél topik neki kezdett leöltözni <#idiota>

BEAST
hmm , a chameleon effekt pontosan miben segít? persze tudom "kissé" áttetszõvé tesz , az új szerelésemet harcban még nem próbáltam ki , sneakben már amúgy is master vagyok , nemtom mennyiben hasznos ... amúgy elég zavaró hogy "láthatatlanul" mászkálok a városban és megszólnak hogy "Hey , you are a sneaky one" xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
Tisztán emlékszem 😄 Egy lenge öltözetû leánka volt

ZsZso
Small - leggyorsabb ("legcsúnyább")
Medium - közepes
Large - leglassabb (legszebb)

Hmuda
Mivel hozakodtam elõ? Nem emlékszem ilyesmire...

LegionarR
a videobeállításoknál a texture size-nál melyik a jobb illetve rosszsabb minõség, small - medium - large. így javul vagy így romlik

Ez most kérdés? A large az a legnagyobb textúrákat jelenti, vagyis a legélesebb, vagyis a legszebb, vagyis... 😊

ZsZso
Uhhhh ... ezt a labdát jól lecsaptad 😊))

Kandurex
Bah, Humdánál ez mindennapos. Pl. a Kinght Of The Old Republic játéknál, már másnap elõhozakodott a puckos karakterrel... mondjuk most elégé elhúzódott <#idiota>

LegionarR
Oh... ezer köcce!!! Honnan jöttél rá egyébként? Vagy olvastad valahol?

a videobeállításoknál a texture size-nál melyik a jobb illetve rosszsabb minõség, small - medium - large. így javul vagy így romlik

grabbel sikerült felemelnem tárgyakad, de eldobnom nem. lehet dobni is ? hogyan kell csinálni?

Fritz Von...
Még jó, hogy nem blueguard, akkor kék lenne. 😛

Hmuda
Persze hogy nem, csak épp a páncélok meg egyéb csuhák között válogattam, mikor megakadt a szemem a véresnek tûnõ kézfején. Feljebb vettem a fényerõsséget és tényleg olyan mintha tiszta vér lenne. 😄

Szerk: mondjuk ez még illik is az "ütöm-vágom-nem-kímélem" harcstílusához. 😄

Oblivion.ini-ben (ne a defaultban, hanem ami a dokumentumok mappában van) állítsd át ezeket:
fAlphaAddExterior=
fAlphaAddInterior=
LegionarR
Ja bazz, félreértettem...

ZsZso
Azért olyan sûrûn nem nézed "meztelenül", hogy ez igazán zavarna, ugye ? 😊
Bááááár ha túl könnyû a játékmenet akkor célravezetõ lehet Ádámkosztümben harcolni (amolyan nehezítésként)

Csak rávágott kalapáccsal a hüvelykújára és továbbterjedt.

LegionarR
Naon jó lett az arca, nem tom mi baj van a kezével, én a nyakán látok valami mutációt (igazán kijavíthatnák már ezeket a színkülömbségeket, a morrowindben a better-bodies mod javított rajta)

CarajoEsp
Uhh....bazzz, a Görög nyelven íródott Orvosi szakkönyvemben, az izmok nincsenek ennyire részeletesen ábrázolva, mint itt😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

LegionarR
Kösz, de nekem az már túlontúl erõs 😊

Hmuda
Kezdek félni a Redguard karimtól...gondoltam elkezdek válogatni a ruhák között, erre ezt veszem észre. Tisztára olyan a kéz- és hasi textúrája, mintha frissen fürdött volna meg egy friss sarki tömegsírban. Kissé mintha véres lenne. 😄

Fritz Von...
Én ismerek. Mivel CRT monitorral tolom, ezért például amikor nyáron besüt a nap az ablakomon, az eléggé rásegít. 😄DD

LegionarR
Na aki jár a "karakteresebb" fórumba, annak ismerõs ez a kérdés:
Gondoltam ide is felteszem merthogy itt nagyobb a forgalom 😊

Nem ismertek valamilyen Bloom-effekt-turbózó Modot, vagy INI buherát? Nekem még jobban tetszene ha egy paraszthajszálnyit erõsebb lenne a Bloom effekt...
Bár így is elképesztõ shotokat lehet készíteni.

Fritz Von...
Hehe... 😊)) Az egy jó kis ház. Nekem is megvan már. 😊))

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd akkor fog nagyot nézni, amikor álomra hajtja a fejét. 😊))

Hajaj. Az a rohadék elment. Anvilban vettem tõle a házat a kocsmában és amint átadta a kulcsot rögtön lelépett. Mondjuk sejtem miért mert a pincében találtam egy portált, bár rákattintani nem tudtam szóval még nem tudom mire jó. De már rumorsba mesélték, hogy néha furcsa hangok jönnek a házból.

Why so serious?

ZsZso
OFF:
"legyen vki olyan segítõkész hogy válaszol rá és ne feleslegesen mondjon olyanokat hogy pl : faq"

Azt azért hozzátenném, hogy csak úgy hívatkoztunk FAQra, ha benne volt a válasz a kérdésedre. Hadd ne mi legyünk a bambák, mert a (pl.) 3 kérdésbõl 2 amit felteszel az FAQban már ott van ...

Kandurex
<#love12>

BEAST
az npc aki eladta a házat , akitõl a kulcsot kaptad , akinek fizettél , stb , mond egy nevet és a bolt nevét ahol kiegészítõket és bútorokat vehetsz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pedig igazad van. Elnézést én ilyen kezdõ fórumozó volnék. <#wilting> Legközelebb türelmesebb leszek. 😊

Házat hogyan lehet kicsit szépíteni és bútorozni? Tudom hogy már kérdeztem de azót már volt vagy 200 komment. 😊

Why so serious?