The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Én ezt eddig nem is tudtam...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Nem tudja valaki, hogy hogyan tudok a kartdra varázsenergiát tenni? Próbálkoztam, de nekem még nem sikerült.
De legalább a 2-es ponthoz hozzá tudok szólni, mert az nem kérdés. 😊 Ez a fáklyával lopakodás kb. olyan, mint a plafonon át zuhogó esõ, érthetetlen, hogy erre miért nem figyelnek már oda.
Más kérdés, hogy egy rakás olyan apró hiba van az ilyen játékokban, ami egy kis szerepjátszással áthidalható, és ez a fáklyás dolog is pont ilyen. Egy olyan exploit, amit vagy kihasznál az ember (Khajit, Argonian, stb), vagy nem. Én speciel törvénytisztelõ, jóindulatú mágusként még a sneak-et sem használom, mert valahogy nem érzem helyénvalónak ehhez a karakterhez.
Mellesleg fura, hogy a Morrowindben egyáltalán nem zavart a tolvajlás, loptam mindent, amit lehetett (meg néha azt is, amit nem), ellenben az Oblivionban valahogy nem visz rá a lélek, annyira élõ az egész világ, nincs szívem megkárosítani egy másik eleven(nek tûnõ) lényt.
Még a guildekben szabadon lenyúlható cuccokat is sokáig békén hagytam, csak mostanában kezdtem elvenni egy-két soulgemet, meg idõnként valami alapanyagot egy potionhöz.
Hú, alaposan elkalandoztam, bocsi. (Franc a Bethesdába, a játékuk miatt most itt ülök reggel hatkor alvás nélkül, másfél óra múlva jön egy üzletfelem, aztán fénymásolás, posta, stb, a párom is beteg, õt is ajnározni kell, hosszú nap lesz...)
Más kérdés, hogy az általam használt - legígéretesebbnek tûnõ - modokat egyik sem tartalmazza, de ezzel együtt lehet, hoy egy új karakterrel kipróbálom majd valamelyik gyûjteményt.
2-elég nagy butaság hogy fáklyával is lehet simán lopakodni, és hogy nem fogja a pajzzsal együtt meg
3-lehet e használni az ásót és a csákányt vmire mint más játékokban (pl:falbe)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
még annyi lenne amit kérdeztem már, hogy a "iPreloadSizeLimit " -et adja már meg hogy melyik sorban van, mert a sajátomból kitörlõdött, mentésem meg persze nincs. de ha lenne se lenne jó, mert annyi mindent átállítgattam már benne. érdemes böngészgetni, azon kívül is vannak benne jó átállítási lehetõségek amik a faq linkjében az angol oldalon voltak leírva
ja, lehet mérgezni a cuccokat, már rájöttem. csak rá kell nyomni a méregre és kiírja hogy akarom e az aktuális fegyvert bepoisonolni vagy sem vele
annak a többszázmegás leírásnak vki berakhatná megint a linkjét, de legjobb lenne a faq-ba
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A megfogott tárgyak/személyek ugye akkor is velünk jönnek ha ajón megyün át? Vagy más területre?
-tRs-Landor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Na most a Questel itt tartok (kb 3óra szenvedés után):
Imperial Corruption Quest
De ha megvárom a reggelt akkor Ruslan és Luronk nem megy oda Itiushoz..
Na most akkor meg kell várni õket reggel a házuknál és odakísérni vagy mi?
Ezzel mondjuk "csak" annyi a problémám, hogy égen-füldön nem találtam megy egyikõjüknek sem a lakóházát..
-tRs-Landor
Why so serious?
<#help>#help>
-tRs-Landor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akit érdekel egy 15 megás jpg fájl, hát itt egy szép darab 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Why so serious?
megj. a válaszokhoz:
legnagyobb -> legelnagyoltabb 😊)) szóval nem tudtam hogy a nagyobb a szebb, logikám szerint sok apróból áll össze a jobb kép (pl: 640*480tól szebb a 1024*768) de itt ez nem érvényes ezek szerint
nem letenni, elhajítani, de mindenesetre köszi a lehelyezéshez a tippet
En ilyen nem kaptam. Jar erte?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Asszem Redguard a neve, s Anvil mellett szereztem a Ghost shipen.
Why so serious?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Why so serious?