The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"It took a while to release the new version of the Omega Drivers cause I was having some issues after upgrading to the 6.3 drivers, namely, BSOD's, so I had to investigate, and after 2 weeks of testing I found out it was my OC, too aggressive, strange that it didn't happened with previous drivers, but oh well, found out the hard way. Also, been playing too much WoW and Oblivion , that leaves me too little spare time, sorry for the delay, but those playing any of these games will understand.
f you take a look at the readme you will notice that I added a new wide-screen resolution, 1024x640, Why so low?, well, thank Oblivion for that, the game requires so much muscle that I created that resolution to get playable frame rates with everything maxed out."
😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
szerk: az a két kis karika mi a tökömet jelent a jobb felsõ sarokban?
http://thenamelessphoto.com/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
DB
IC-tõl egy kicsit nyugatra a cholsis(?) felé vezetõ út mellett van egy erõd rom, Fort Nikel és a mögötte lévõ tóban ez a vizihulla és nála egy levél ami nekem nem adott küldit, errõl tud valaki valamit? <#help>#help>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jauffre(?) ajánlotta hogy 2 szerzetessel még beszéljek, az egyiket meg is találtam a kápolnában de a másik nem volt sehol, késõbb chorril(?)-ban tök véletlen összefutottam vele na ez nem történt volna meg ha fast travelezek 😊
A lónak meg sztem amíg nem lehet harcolni róla vagy cipeltetni vele nincs igazán haszna, lehet hogy gyorsabb viszont amíg rajta ülök addig az athletics és az acrobatics semmit sem fejlõdik, ezek nekem minor skillek ezért folyamatosan használnom kell õket hogy fejlõdjenek (trainerre nem akarok egyáltalán költeni) több a lóval a macera mint a haszon, majd késõbb azért venni fogok egy faszát de csak azért hogy legyen és mert megtehetem 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
DB
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Next PC upgrade: 2022
DB
Ez a HW-s barny gyerek a tipikus rossz újságíró 10 ismérvébõl vagy 8-at elõtt ebben a rivjúban (bevallott (!!) elfogultság, tényszerû tévedések, bevallott hozzá nem értés.)
Helyén kell kezelni - nem ért hozzá, kit érdekel, hogy nem tetszik neki? Csak õ veszít, mi meg röhögünk 😊
DB
Hátrálva lövöldözöm a baltásokat erre bekapok egy nyílvesszõt az íjásztól és annak az egy rohatt nyílvesszõnek a súly (mivel amikor eltalál automatikusan bekerül az inventorimba) pont elég volt hogy túlterhelõdjek <#nevetes1>#nevetes1>
Azt se tudtam hogy mi van csak hogy nem tudok mozdulni közben a két baltás beért és majnem kinyírt mire rájöttem hogy miért álltam meg 😄D
Elviszed a kapuig, ott "felveszed" az inventoridba amitõl túlterhelt leszel viszont ha a kapu így kartávolságban van akkor át tudsz rajta manni.
A túloldalon megint eldobod a cuccot és grabbal viszed tovább 😊
Az arénába amikor jelentkeztem adtak egy heavy armort ami túlterhelt, választhattam hogy vagy otthagyok pár cuccot hogy mozdulni tudjak (nem volt sok kedvem hozzá mert féltem hogy elcsórják mire visszaérek) szal a kezemben vittem el a páncélt a biztonságos helyemig közben legalább 4 cellahatáron átmentem.
Anvilban járva megkaptam azt a küldetést, hogy oldjam meg a helyi nõi geng problémát 😊 nos meg is csináltam. megtettem amit kellett ami 3 hullát eredményezett.. mentem aludni a kocsmában és meglátogat a dark brotherhood 😄 pedig nem öltem civilt csak azt ki rámtámadt.. no mind1 ha már meglátogatott belekostolok a jó kis hitman világba^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Together we'll fly someday...
Ami ebben igazán hihetetlen, hogy még egyetlen dungeonba sem mentem le magamtól, csak és kizárólag akkor mentem ilyen helyekre, ha küldtek. Eszméletlenül sok quest van, ötletesek, változatosak, jópofák, abbahagyhatatlanok. 😊
Remélem a patchben vagy a letölthetõ hivatalos pluginokban lehet majd róluk harcolni vagy lehet majd teherhordásra használni õket.
Ja és egy bug, ha fullra vagytok pakolva és az áhított loot túl nehéz akkor grabbolva magatokkal vihetitek.
Annál a küldinél amikor nyilnak ki kapuk és 4. nek egy hatalmas nyilik bemegyek és 15 percem van hogy bezárjam.
Valaki elmondaná mi a helyes utvonal mert már vagy fél napja ezzel szivok nemtudom átjutni a tuloldalra ahol be tudnám zárni a kaput?
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én még nem is találkoztam Martinnal mert sürgõsen õzekre kellett vadásznom 3 órán át <#idiota>#idiota>
Következõ partyba meg indítok egy dark magust (direkt vámpír azonnal) és kiírtom a világot 😊
Why so serious?
Morroban sokkal gyorsabban haladtam de itt simán belefeledkezek a játékba és csak mászkálok meg nézelõdök, bele se merek gondolni hogy mikorra fogom befejezni a fõszálat <#nevetes1>#nevetes1>
OFF
ha már eladó dolgoknál tartunk, nem érdekelne valakit egy 20GB-os, fél éves iPod? pénzügyi okokból eladó... priviben várom az érdeklõdõ tömegeket 😉
ON
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nekem bejott es elvezem mint a hulyegyerek, neki nem jott be maradektalanul es nem elvezte annyira. Nem mondta hogy szar, csak epp meg magasztalta mint a vilagsajto 99%a... ;]
Na ennyi, reszemrol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de SZERINTEM ha oblivion utan fogsz neki allni morrowindhez nem fog annyira tetszeni, mert ott bizony az AI az NPCk es szerintem meg a story is elmarad az oblivionhoz kepest, bar teny hogy morrowind is szuperkiraly jatek volt.
szerintem oblivion jatekelmennyel sincs semmi baj. questek valtozatosak es egyediek, persze van par sablonos is, na de ez termeszetes, dungeonokban lehet taktikazni orrba szajba, persze vegig lehetmenni esznelkul is, de ez mar egyeni jatekstilus kerdese.
aki szeret pepecselve jatszani annak szerintem kanaan az oblivion😊 nekem pl a manapsag divatos fpsekrol van nagytobbsegben rosszvelemenyem😊 persze tudom nem egy kategoria, es megis😊