The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hanggal csak annyi volt, hogy nagyon ritkán, ha harc közben baromi sokszor csinálok gyógyítást, fényt, akkor egy-két ilyen varázsnál kimarad, aztán visszajön, de amúgy minden ok.
Nem lehet, hogy memória probléma? Kilépésnél meddig kell várnod, míg a desktopra érsz? Mert 1GB-al nekem durván sokat és még a leállítása a gépnek is lassú volt.
Szal ezért volt nekem kicsit csalódás a Morro a Daggerfallhoz képest, a TES2-ben tényleg kisújjamból többet ki tudtam rázni, mint TES3-ban egy állítólagos isten. Ezt most legfeljebb finomhangolták, nagyon picit visszaerõsítettek a mágián.
Elvileg a legújabb hangkártyadriver van fent, más játéknál nem volt ilyen gond.
Az Oblivionom pedig eredeti.
2. Elõszõr is kell egy mozsár. Ha ez megvan akkor az inventoryból klikkelj rá. Bejön egy ablak és 4 helyre tudsz pakolni növényeket, állati húst egyebet. Alkímia képességedbõl függ, hogy egy hatóanyagnak mennyi tulajdonságát látod, többi kérdõjeles. Két olyan alkotóelem kell, aminek ugyanaz a tulajdonsága van és abból lehet egy potiont csinálni.
3. Ágyban kell aludni és úgy fog.
1. merre van a mágus guild?
2. hogyan kell healing potion-t kotyvasztani?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Daggerfallban és Arénában egy kicsit bonyolultabb volt a helyzet. Nem volt ennyire éles a választóvonal a fajok, illetve a csillagjegyek között. Ami viszont nagyon hiányzik, és igazán lehetett volna itt is: ha már az ellenfelek velem fejlõdnek, akkor ezt igazán megtehetnék a spelljeim is. TES1-ben és TES2-ben ez így volt. Kedvenc támadó spellem valami damage health volt, ami alapból mindössze 1-et ütött, de még szintenként 10-et. A kis alapsebzés miatt olcsó volt, viszont 40-es szinten már 401-et ütött. És mivel az ára csökkent ahogy a destruction nõtt, úgy 20-as szinttõl már csak egy spellpointba került. Na ez jelentette igazi mágusnak lenni! :-) 401-es damage spell egy pontért, ez már a mágia mûvészetének igazi ismeretérõl tanúskodik! <#eplus2>#eplus2>
Vagy képzeljük el ugyanezt az idézésnél. Szintenként egy sec már qrva sokat jelentene. Vagy a zárnyitásnál. Egy az elején megkonstruált spell késõbb mindenhova jó lenne. És így az enchant vagy az alkímia tényleg a csak a harcosok kisegítõje lenne. A mágia pedig az a mûvészet, ami valójában: egy mindenek felett! <#vigyor>#vigyor>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Daggerfallban és Arénában egy kicsit bonyolultabb volt a helyzet. Nem volt ennyire éles a választóvonal a fajok, illetve a csillagjegyek között. Ami viszont nagyon hiányzik, és igazán lehetett volna itt is: ha már az ellenfelek velem fejlõdnek, akkor ezt igazán megtehetnék a spelljeim is. TES1-ben és TES2-ben ez így volt. Kedvenc támadó spellem valami damage health volt, ami alapból mindössze 1-et ütött, de még szintenként 10-et. A kis alapsebzés miatt olcsó volt, viszont 40-es szinten már 401-et ütött. És mivel az ára csökkent ahogy a destruction nõtt, úgy 20-as szinttõl már csak egy spellpointba került. Na ez jelentette igazi mágusnak lenni! :-) 401-es damage spell egy pontért, ez már a mágia mûvészetének igazi ismeretérõl tanúskodik! <#eplus2>#eplus2>
Vascumó volt rajtam és bõrcsizma. A patkányok ugye alulról támadtak és a light armor növekedett. A goblinok testre ott a heavy. (Igaz nem figyeltem árgus szemekkel.)
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
KATT
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Én ott vagyok Imperial Cityben az Arenában Gladiator rankon.Valaki megtudja mondani meddig kell ott még kinlódni hogy teljesûljön az arenás küldim?(egy kicsit már unalmas)
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Szóval lehet embereket szálítani? Mármint holtakat.
Nálam kétszer volt fagyás játék közben (30 óra alatt). Viszont kilépéskor (windowsba) legalább 7-8 szor.