The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom csak új játéknál mûködik, na mindegy mindenképpen felrakom <#hehe>#hehe>
Adott a helyzet nyugodtan lehet rajtam röhögni de mik ezek a szorzók amirõl beszéltek??
Next PC upgrade: 2022
Tolvaj küldi elloptam a könyvet amit kelett a belépéshez utánna ad egy feladtot elkell menni vkihez és 50 aranyat ir de mit csinéáljak 50 aranyat elmegyek ahova mutat a nyil beszélek a csókával de semmi eladtam neki pár cumot hamár ittvagyok fasza (600 aranyat érõ gyûrût).
Mitkell itt csinálni?
Next PC upgrade: 2022
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egy gyors kérdés.
Ha az endurance-om piros, és a varázslap utolsó oldalán nem látok "drain" dolgot, akkor mit lehet tenni?
Tehát mitõl lehet piros az kitartásom? és mit tehetek ellene?
DankeShön, mondták a partizánok.
Egyébként a kinyitásához tényleg elég egy ilyen piszkálós cucc meg egy zárfeszítõ 😊
Bár a legnagyobb gáz szerintem az enduranc/10 HP szintlépésenként, sokkal jobb lenne ha visszamenõleg számolná a HP-t mert így ha valaki tényleg sokat akar akkor már a kezdetektõl gyúrnia kell rá.
Magyarán ha magas szinteken tök fölösleges endurance-ra pontot tenni, még akkor se ha összejön az 5x, teljesen fölösleges tulajdonsággá válik, bármi más jobban megéri 😞
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szóval köszi, hogy elmondtad, mert valahogy ez az egész zárrendszer furcsa.
Szóval inkább hülyeség az egész 😄 azért a készítõk utánakereshettek volna a neten hogy kell feltörni egy ilyesmi zárat, mert ez amit a játékba raktak, ez egy baromság 😄 valóságban vagy több "lockpicket" használnak, mindegyik pöcökre egyet, vagy valami ragasztóanyagot, pl rágót(mondjuk ez egy kicsit furcsa lett volna az oblivion világában) 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jó az agility is bõven 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
pl nalam a kepen azert van mindenhol nulla mivel csak alchemyvel leptem meg es ugye az intellectes de mar maxolva van😊

😄
Én így tapasztaltam, ha megvan a szintlépést elõidézõ növekedés, és megkapom az ikont hogy mars aludni, akkor bármit fejlesztettem a szorzója nem nõt, a példa:
Armorer-rel léptem szintet, akkor láttam hogy ez a helyzet
Megvolt a strenght 5× és az endurance 5×, a harmadik viszont véleményes volt..úgy jött ki a kalandozás hogy kaptam agility szorzót 3×, willpower 3×, speed 2×, nem akartam tökölni, és az agility is jól jön ezért rágyúrtam. Pont egy dungeon-ban voltam mob mellett sneak-kedtem=semmi sem történt, csak léptem a sneak pontokat, a szorzó nem nõt(!!), visszatöltöttem a játékállást a szintlépés elé, és lopakodtam kicsit, majd armorer-rel megléptem a szintet: ott volt az 5× szorzó.
Megvolt a strenght 5× és az endurance 5×, viszont véleményes volt..úgy jött ki a kalandozás hogy kaptam agility szorzót 3×, a speed 2×, nem akartam tökölni, és az agility is jól jön ezért rágyúrtam. Armorer-rel léptem szintet, akkor láttam hogy mi a helyzet...dungeon-ban voltam mob mellett sneak-kedtem=semmi sem történt, csak léptem a sneak pontokat, a szorzó nem nõt(!!), visszatöltöttem a játékállást a szintlépés elé, és lopakodtam kicsit, majd armorer-rel megléptem a szintet: ott volt az 5× szorzó.
Vmint minden az adott szintlépés megtörténtéig érvényes, ha a karakter megkapta az ikont, akkor már erre a szintre nincs szorzófejlesztés.
(Ezért nem jó szintkésleltetve nemaludni)
Amikor szintet lépsz (ez akkor történik amikor a major szkilljeidet összesen 10-el növelted pl ha a blade-et 7-el a marksmant meg 3-al növeled és mindkettõ major szkill akkor szintet lépsz) na szóval amikor szintet lépsz akkor a játék megnézi egyenként minden egyes atributumra lebontva hogy a hozzájuk tartozó szkilleket az elõzõ szintlépés óta mennyivel növelted, itt már a minor szkillekre is figyel.
A fenti példánál maradva ha a marksmant 3-al növelted az elõzõ szintlépésed óta és most szintet lépsz akkor agilityre 2x szorzót ad a játék.
De ha az agilityhez tartozó egyébb szkilljeid is emelkedtek akkor azokat is hozzászámolja, mondjuk ha a sneakre közben összeszedtél 5 pontot és a securityre még 2-õt (ezek lehetnek minor szkillek is, a lényeg hogy ezek is az Agilityhez tartozó szkillek) akkor az agilityhez tartozó szkilljeid összesen 10 ponttal nõttek és ilyenkor megkapod az 5x szorzót.
Tehát ahhoz hogy mikor lesz szintlépés csak a major szkilleket nézi a játék de amikor megtörténik a szintlépés akkor a szorzókhoz már az összes szkilledet nézi.
Ha például az agilityhez tartozó szkilljeid közül egyet sem növeltél az elõzõ szintlépésed óta akkor a mostani szintlépésednél egyáltalán nem kapsz szorzókat. A luck az egyetlen atributom amire soha sem fogsz 1-esmél nagyobb szorzót kapni mivel egyetlen szkill sem tartozik hozzá 😞
A szorzók így néznek ki:
0 pontnövelés = 1x
1-4 pontnövelés = 2x
5-7 pontnövelés = 3x
8-9 pontnövelés = 4x
10 pontnövelés = 5x
Ha rendszeresen 5x szorzókat akarsz összehozni akkor tanácsos hogy az adott atributumhoz tartozó szkilljeid közül legalább egy minor szkill legyen, ha mindegyik major (például a tolvajnál az agility összes szkillje major) akkor már nagyon macerás 5x szorzót összehozni mert tolvajnál pl az 5x agility csak úgy jön össze ha a major szkilljeid közül csak azokat növeled és a többit nem.
Álmodj "szépeket". <#hehe>#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
És a lényeg ami miatt szerintem elbeszéltek egymás mellett, ha alacsony securityd van (és neked ugye az van) akkor amikor az elsõ pöcök beakasztása után próbálod a másodikat ÉS el is baszod akkor tökegyszerre(!) mindkettõ le fog zuhanni és a lockpicked eltörik. Ez úgy tûnhet mintha a már biztonságba lévõ elsõ pöcök önnállósítaná magát és spontán leesve eltörné a piszkát de nem ez történik, a 2-es elbaszása miatt zuhan vissza mindegyik.
na ezen lathato ahogy pocogtetem fel es nem egyforman hullik vissza, neha gyorsabban neha lassabban. akkro kell megnyomni az eger bal gombot amikor fent van a pocok es akkor beakad.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Szóval, mit értesz azalatt, hogy kinyitod? Megnyomsz valamit? (pl Auto Attempt gombot vagy ilyesmi)
Mert ha igen, akkor ott rontod el. csak a pöcköket fel beakasztani, egyiket a másik után, és ha mind fent van, akkor kinyílik magától, nem kell semmit csinálni.
Azért nem értem a dolgot, mert ha a very easy-t ki tudod nyitni, akkor az összeset ki tudod, hiszen ugyanúgy kell csinálni a többit is, csak épp az a különbség, hogy miután az elsõt megcsináltad, nem nyílik ki magától. Folytatni kell a másodikkal, pont ugyanúgy, mint ahogy az elsõt is csináltad. Ha elrontod, akkor visszaesik mindkettõ. Ha sikerül, akkor folytathatod a harmadikkal, etc, etc.
Remélem így érthetõ.
Tökéletesen értelek, ebben pont az a legszörnyûbb, hogy mivel tudatában van annak, aki fél, hogy a tárgy csak kifejezési eszkösz, ezért szinte lehetetlen gyógyítani.
On
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
még nyáron volt, a lakásban láttam egy sáskát, rohantam is rögtön ahogy csak bírtam, más csapta le helyettem 😄
Aztán ahogy feküdtem az ágyban aznap éjjel, szárnycsattogást hallottam, felkapom a fejem, semmi. Visszafekszek, megint szárnycsattogás, felemelem a fejem, semmi. És meg voltam gyõzõdve róla hogy nem álmodok. Aztán visszafekszek, és éreztem hogy valami nagy nehéz rárepült a térdemre 😄 Felpattantam, és mint a rakéta, szaladtam ki a szobából le a földszintre közbe minden lámpát felcsaptam.
Aztán kiderült hogy semmi nem volt a szobámba, csak képzelegtem =)
Ez a legszarabb érzés amit valaha megéltem, egy hónapig utána a földszinten aludtam, mert nem mertem a szobámban 😄DD
amugy " Nem fog rá hatni a gravitáció vagy mi a fakk? 😄D" probald mondjuk 3 dimenzioba elkepzelni es akkor ha siekresen beakasztod azt jeletni hogy Z tengelyen elmozditottad es igy beakadt tehat nem tud visszaesni X tengelyen😛 gondolom ezt sem erted.