The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre az 50 aranyosra nemtudsz valami hogy miért nem fogadta el ?
Next PC upgrade: 2022
Mondom mindegy igymarad adja a következõ feladatot nagy toronyba lopjam el csoka cuccát de nem jutok fel mert kb minden szinten õr és követnek.Hogy kéne ezt kirabolni hogy ne vegyenek észre?
Next PC upgrade: 2022
aha ezt én is megcsináltam, az elsõ kettõre elszedtem a 150aranyat, aztán 3.ra azt mondtam hogy a scavesz követi õt erre adot egy cetlit és feljelentettem a "rendõröknél"
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Köszi, egy fokkal ez is jobb, max keresnem kell egy kariarc-utó módosító modot is hogy vissza szemeket 😊
Az egyszerû ruhák által adott bónusz nem csak RPG-s kitaláció 😄 A valóságban is érvényes de télleg
Velem pl. úgy van tréningen, hogy minél bõvebb nadrágot és minél bõvebb ujjú felsõt veszek fel, annál jobban tudok verekedni 😉 Gyorsabb vagyok és technikásabb. Egy szál gatyában viszont nem tudnék verekedni, gyengének érzem magam és sérülékenynek.
Bõrpáncél meg túl nehéz... Lekorlátozza a mozgásszabadságot.
Szal én a bõ ruhát pártolom, valahogy harcra az én mozgásomhoz az az optimális 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mondjuk a mágusom bõrpáncélban rohangál bár ez védelem szempontjából mindegy mert úgy se tudnak megütni szal tényleg csak a látvány miatt hordom... <#idiota>#idiota>
Most így belegondolva ha nekem kéne egy csomót mászkálni a vadonba akkor nem selyemben indulnék hanem valami strapabíróbb cuccban fur vagy leather, azt nem szakítják ki a tüskék és nem baj ha koszos lesz... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak alvás után leszel vámpír. Ha sosem alszol, akkor sose válsz azzá.
Ha vámpírrá váltál akkor már nem lehet gyógyítani.
Csak addig lehet templommal gyógyítani amíg fertõzésként kezeli (Porphyric Hemophylia), ha már piros a szemed akkor annyi...
Why so serious?
mire vagyok büszke?
és mihez ragaszkodom makacsul?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem nem futok össze chuck norrissal a játékban mert akkor elszalad a 20. szintû karakterem vissza a börtönbe!
Why so serious?
Ez nem olyan bonyolult dolog...néha kicsit elveszettnek érzem már magam 😊
Ha a tulajdonságaid fejlesztését a kalandozás elé helyezed, pápámm máris vérpisti lettél.
Why so serious?
Igazad van a tápolást illetõen, gondolom más játékokban sokkal fontosabb szerepet tölt be a táp bár szerintem ez is csak egy eszköz hogy elérhesse az igazi célját, hogy hentelhessen ész nélkül <#gun>#gun>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nalam az a verpistike akinek minden jatekban az a maniaja hogy a leheto legtaposabb dolgokat hozza ki a karibol a leheto legtaposabb cuccokat megszerezve es kozben minden mast a hatterbe szoritson pl az elvezetet is. ezek utan jon amit mondasz ,hogy a legjobb cuccban szepen neki all leverni a varost😊 de elosorban a tapolason van a hangsuly ha verpisitke valaki.
Azaz a pörgõrugása visszavezethetõ a honfoglalásig.
általában a karakter összes elérhetõ tápos jellemzõje maxolva van.
FaceliftingForVampires
az az általában fiatal játékos aki abban a pillanatban ahogy fegyverhez jut mindennek és mindenkinek ész nélkül nekiugrik, a gyilkolászás a vezérhangyája és mellette úgy általában fogalma sincs semmirõl 😊
Nem tudom felvenni azt a küldit mert aki adná azt már korábban megöltem!!!!!!!!!!!4
HELP!!!!!
vagy
Megöltem 162 õrt mert tetszett a páncéljuk és most köröznek 😮
Micsináljak???????
Nemtudom volt e már, de az öreg pofozógép természetesen meghódította Tamrielt is. Elmebeteg videó, valami pihent agyú emberke részérõl ;] (ja, és k..a jó;])
Chuck Norris stílusában
ON
Ezek csak a végletek, közöttük még egy csomó lehetõség van, amik szerintem még bõven életképesek.
Én se vágom, hogy pontosan mi(ki) is az 😊