The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Kevésé vágom az inglist ugyhogy csak végigböködtem a válaszlehetõségeket, utánna adta a küldit.
grebber
Aha ezzel csak az a gond fent észrevesz a tulja kitõl lopok onnan kezdve hiába van nálam a cumo hajtóvadászat indul ellenem azt nyakamba lohol 20 õr 😞
Erre az 50 aranyosra nemtudsz valami hogy miért nem fogadta el ?

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én azonnal fespuriztam az emeletre mielõtt még szóltak volna
grebber
Az miért van hogy megcsináltam a tolvajoknál a 2. küldit eladtam loptt cuccot 50 arany értékben visszamegyek éjfélkor a csokához de nem tudom befejezni a küldit mert ninc solyan lehetõség hogy odaadom neki az 50 aranyat és ugyanugy aktiv marad a quest?Most mivan ilyenkor?
Mondom mindegy igymarad adja a következõ feladatot nagy toronyba lopjam el csoka cuccát de nem jutok fel mert kb minden szinten õr és követnek.Hogy kéne ezt kirabolni hogy ne vegyenek észre?

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
[/spoiler]A végén bekattan õ a lesz a baltás rém <#vigyor3>[/spoiler]
erx13
asszem spoiler.... de nem tok ojan láthatatlan izét csinálni 😄

aha ezt én is megcsináltam, az elsõ kettõre elszedtem a 150aranyat, aztán 3.ra azt mondtam hogy a scavesz követi õt erre adot egy cetlit és feljelentettem a "rendõröknél"

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Huhh elöbb csináltam egy igen hangulatos kis küldetést.megyek skingardban(nem tudom ,hogy irják pontosan) és a hidon szembe jön velem egy kis alacsony wood elf mondja ,hogy nem biztonságos igy nappal jöjjek vissza éjfélkor a templom mögé és beszéljünk jó visszamegyek közli ,hogy szerinte össze esküdtek ellene állando megfigyelés alatt tartják és kövessem ezt meg azt,majd menjek vissza ugyancsak éjfélkor és tegyek neki jelentést,megfigyelem az elsö személyt kimegy a szölöbe kapál majd a házánál is és megy lefeküdni jelentem neki ,hogy nem figyeli meg egy kicsit dühös lett ,de adott 150 aranyat majd közli van még 1 a fö gyanusitotja stb aztis megfigyelem ,de közbe bemegyek az örökhöz kérdezgetni a faszi után majd éjszaka odajön egy ör közli halotta ,hogy kérdezösködök ez után a személy után (glanich vagy mi volt a neve) és jobb ha nem üzletelek vele mert baj lesz és egy örült és ha valami furcsát kér jelentsem az öröknek ök majd letartoztatják ezután megint jelentek neki ,hogy nem figyelték meg majd még dühösebb és a 3. napon meg közli hogy mostmár tudja ,hogy mindenki figyeli öt még énis és meg kell öket ölnie erre nekem ront persze 1-2 ütéssel kivégeztem.Keressétek meg mondjuk ha sétálgattok ebben a városban a templom körül ö jön oda hozzátok.
jah es gyerekek level 30 on pure mage classal default nehezsegen kvatchi esemenyek kapustul, castestul olyan volt mint egy seta a parkban 😞( pedig en meg csak nem is tapoltam.

na ez erdekes volt. kvatch utan megyek uton kiserem martin atyat utkozben egy ogre, jovan mondom megolom. ogre meghal erre felugrik kis uzenet hogy loptam mage guildtol es felfuggesztettek, hat mondom mi a picsa?! 1. nem loptam semmit. 2. mi koze van az ogre halalanak ehhez. 3. arch-mage vagyok szal majd en eldontom kit fuggesztenek fel😄D gondolom valami orbitalis bug volt ez😞

Solid Snake
Nemvagy egy Kukk Norris /félmesztelen filing/ <#eplus2>

Köszi, egy fokkal ez is jobb, max keresnem kell egy kariarc-utó módosító modot is hogy vissza szemeket 😊

én meg valami kényelmes bõ ruhában =)
Az egyszerû ruhák által adott bónusz nem csak RPG-s kitaláció 😄 A valóságban is érvényes de télleg
Velem pl. úgy van tréningen, hogy minél bõvebb nadrágot és minél bõvebb ujjú felsõt veszek fel, annál jobban tudok verekedni 😉 Gyorsabb vagyok és technikásabb. Egy szál gatyában viszont nem tudnék verekedni, gyengének érzem magam és sérülékenynek.
Bõrpáncél meg túl nehéz... Lekorlátozza a mozgásszabadságot.
Szal én a bõ ruhát pártolom, valahogy harcra az én mozgásomhoz az az optimális 😄

b-type
jójó 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

PiszkosFred
Nem te. Általánosságban a vérpistikék. Nem rád értettem ofkorsz ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nekem eddig minden cucc tetszett 😄

Mondjuk a mágusom bõrpáncélban rohangál bár ez védelem szempontjából mindegy mert úgy se tudnak megütni szal tényleg csak a látvány miatt hordom... <#idiota>

Most így belegondolva ha nekem kéne egy csomót mászkálni a vadonba akkor nem selyemben indulnék hanem valami strapabíróbb cuccban fur vagy leather, azt nem szakítják ki a tüskék és nem baj ha koszos lesz... <#fejvakaras>

Csak alvás után leszel vámpír. Ha sosem alszol, akkor sose válsz azzá.
Ha vámpírrá váltál akkor már nem lehet gyógyítani.
Csak addig lehet templommal gyógyítani amíg fertõzésként kezeli (Porphyric Hemophylia), ha már piros a szemed akkor annyi...

Na ha már annyit dícsértétek ma az AI-t akkor itt egy negatív példa. Minap oblivionban kalandoztunk egy kísérõmmel és egy hídon összefutottunk egy dremora-val. Kísérõm rögtön nekiesett, és elkezdte hátra szorítani míg a dremora végül belezuhant az alant lévõ lávafolyamba. Mivel még az élete nagy része megvolt így nem halt meg azonnal hanem ott álldogált a lávában. Társam kinek bátorságánál csak az ostobasága volt nagyobb persze rögtön ugrott is utána, hogy tovább csépelje. Mindketten ott haltak meg én meg dühöngtem mert a marhához egy küldetés is kapcsolódott. A poén az volt, hogy nem baj ha meghal de akkor a gyûrûjét el kell venni tõle, hogy legyen bizonyíték a halálára. Gondolom mondanom sem kell, hogy loadoltam.

Why so serious?

b-type
ezt most nem értem.
mire vagyok büszke?
és mihez ragaszkodom makacsul?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Halfer
Kérnék egy ki segítséget a Vampirism-mel kapcsolatban.
FAQ-ban olvastam azt a részt ahol harcban lettem vámpír. "Ezt kétféle módon lehet orvosolni: cure disease potion, vagy egy városi templomban az oltárnál imádkozva (Skingardi templom tutira leszedi, oda járok...)." használtam a cure disease potion-t, de maradtam vámpír. Elmentem a Skingardi templomba, fejemen nincs bounty de még mindig vámpír vagyok. Idõnként alvás vagy várás után kiírja mindig újra hogy Vampirism added, stb. Legyetek szívesek adjatok vmi tippet!

Jézusom <#vigyor3>

Remélem nem futok össze chuck norrissal a játékban mert akkor elszalad a 20. szintû karakterem vissza a börtönbe!
PiszkosFred
Nem. De ha erre büszke is vagy, és makacsul ragaszkodsz hozzá, akkor válsz azzá. ;]

Én azt nem értem hogy ilyen alapon miért veszi fel mindenki a jó tulajdonságú de hülyén kinézõ cuccokat. Szal nálam elõrébb van a kinézet mint amit ad, annyira jó cucc úgysem lehet hogy papucsban rohangásszak a kedvéért.
Ja akkor megnyugodtam. Akkor nem vagyok az. 😊

Why so serious?

b-type
harg 😊
Ez nem olyan bonyolult dolog...néha kicsit elveszettnek érzem már magam 😊

Ha a tulajdonságaid fejlesztését a kalandozás elé helyezed, pápámm máris vérpisti lettél.

Én meg csak fps-ben, ki milyen játékkal játszik többet 😊

Ezek szerint én vérpisti vagyok mert felvittem 46-os szintre a karakterem és szeretném kimaxolni a major skilljeimet?

Why so serious?

en eddig csak rpg vel kapcsolatban hallottam verpistikezest😊

BF2-ben vérpistikék általában azok akik unlockos táp ûrfegyverekkel próbálják szétfragelni a szervert de ez általában nem jön össze mert tudás és csapatmunka már nincs a puska mögött, ilyenkor jön a csíterezés meg az anyázás, exploitok kihasználása stb

Igazad van a tápolást illetõen, gondolom más játékokban sokkal fontosabb szerepet tölt be a táp bár szerintem ez is csak egy eszköz hogy elérhesse az igazi célját, hogy hentelhessen ész nélkül <#gun>

Sanyix
Na most kikészített a játék.... Bezárom az elsõ oblivion kaput kvatchban, meg mindent megcsinálok amit kell, elviszem a martint weynon priory-ba, aztán mondja a szerzetes hogy el kell vinni abba a hegyi erõdbe. Szépen lovagulunk, az erdõ közepén odajön egy katona és mondja, hogy bûnöztem menjek börtönbe, nézek hogy mi van? Látom hogy 1000 bounty-m van. Gondolom jutalmul kaptam azért mert bezártam a kaput meg megmentettem akit kell 😄DD na jó mondom megölöm ezt a köcsög õrt. Belecsapok egyet, erre martin, meg a szerzetes leszáll a lóról, és elkezd kaszabolni engem karddal 😄DDDDD hát azthittem leesek a székrõl... Na mindegy újratöltöttem a játékállást, és nyomtam egy travelt (persze a bounty-m megmaradt), otthagytam õket az erõdben mentem bravilba, mivel a tolvajcéhes macskafélénél kellett lefizetnem a bounty-mat. Bemegyek a kapun, 3 õr nekem támad, megölöm mind, odamegyek a házhoz ahol lenne a tolvaj guildes. Erre az zárva van. A küldetésnél írta hogy a városban egy fogadóban is szokott lenni néha. Na írány oda, közbejön még 2 õr, lekaszálom õket. A fogadóban nincs. Na mondom ez LOL visszamegyek házhoz, kinyitom a hard zárat, felmegyek erre azondja a tolvaj: még nem állok készen, majd akkor amikor nyitva van az ajtó... átmentem egy fogadóba, aludtam egyet, majd megint próbálkoztam, nyitva volt, lefizettem, és kértem a következõ tolvajcéhes küldetést is, erre szépen lefagyott az oblivion, de csak az minden más program ment...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NEOreg3
13 hsz-el ezelõtt=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ERykk
omg, es nem tudsz egy csaj argoniait egy ferfitol megkulonboztetni? lol. elarulom nezz ra a melleire, azon lathato lesz😛

nem jártam mellesleg honnan tudjátok hogy csaj mert nálam az egy argoniai
hat nalam teljesen mas a verpistike fogalma😄

nalam az a verpistike akinek minden jatekban az a maniaja hogy a leheto legtaposabb dolgokat hozza ki a karibol a leheto legtaposabb cuccokat megszerezve es kozben minden mast a hatterbe szoritson pl az elvezetet is. ezek utan jon amit mondasz ,hogy a legjobb cuccban szepen neki all leverni a varost😊 de elosorban a tapolason van a hangsuly ha verpisitke valaki.

b-type
a vérpistike a 'tenyésztett' karakter 😊)

Azaz a pörgõrugása visszavezethetõ a honfoglalásig.

általában a karakter összes elérhetõ tápos jellemzõje maxolva van.

hahaha ez tetszett😄

Amúgy azért nem tudtam mert itt korábban beszélgettem valakivel a karimról. Kiderült, hogy nem tökéletes ÿ(persze azóta már rájöttem, hogy nagyon is az😊) és mondtam, hogy akkor kezdek egy újat és ahelyett a gyanús major skill helyett berakok mást. Természetesen meg lett mondva, hogy akkor vérpistike vagyok. Szal innen szedtem.

LOL Köszi mostmár ezt is tudjuk. 😊

Itt van ilyen mod,bár nyusziszem megmarad csak nem leszel rozzant öreg elvileg:
FaceliftingForVampires
David2
nincs benne körbepörgõrugás😞

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

vérpistike:
az az általában fiatal játékos aki abban a pillanatban ahogy fegyverhez jut mindennek és mindenkinek ész nélkül nekiugrik, a gyilkolászás a vezérhangyája és mellette úgy általában fogalma sincs semmirõl 😊

Nem tudom felvenni azt a küldit mert aki adná azt már korábban megöltem!!!!!!!!!!!4
HELP!!!!!

vagy

Megöltem 162 õrt mert tetszett a páncéljuk és most köröznek 😮
Micsináljak???????

Kandurex
durva!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ja igen és elnézést kérek azoktól akik mediumnál erõsebb fokozaton tolják és nem vérpistikék. 😊

PiszkosFred
OFF
Nemtudom volt e már, de az öreg pofozógép természetesen meghódította Tamrielt is. Elmebeteg videó, valami pihent agyú emberke részérõl ;] (ja, és k..a jó;])
Chuck Norris stílusában
ON

Hát igen és tul. képpen ezért is rakták bele ezt Difficulity csúszkát. Nem is mondtam, hogy csak ez a 2. de gyönyörûen megadták a lehetõséget mindenféle karakternek a végigjátszásra. Szal mindenki lõje be kedve szerint és ne sértõdjön meg ha annak ellenére, hogy végigtolta a Morrowindet lejjebb kell vennie a közepesnél. Ez egy "másik" játék.

Hát ja, nem néztem utána az értelmezõ kéziszótárban ha erre gonndolsz. 😊 Csak gondoltam valamire.

Köszi! Szerintem ha a játékban látom szívinkfarktust kapok. 😊

CS@
Azt kéne már elfelejteni, hogy nem csak vérpisti meg teljesen sz@r karakter létezik.
Ezek csak a végletek, közöttük még egy csomó lehetõség van, amik szerintem még bõven életképesek.

Hustler_hu
Elõtte csináld meg a másik questet amit adott ... majd csak utanná tudsz ezzel játszani
Segíthetnél!
Én se vágom, hogy pontosan mi(ki) is az 😊