The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Why so serious?
Amúgy mi lett volna, ha börtönbe megyek? 70k aranyom nem lett volna....közmunkára fognak vagymi? 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szamit-e az ido? Fokuldeteshez meg en sem kezdtem, lehet-e, hogy lekesek valamirol?
Masik kerdes: ki lehet-e kepernyore iratni a jatekon beluli idot? (Mint pl az fps-t)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mizujs?
Nekem roppant gyorsnak tûnik az idõ gamán belüli múlása és szeretném egy picit lassítani. A "fGlobalTimeMultiplier=" .ini bejegyzés végezné azt el. Van-e ötletetek hogy kb. mekkora érték passzolna egy amolyan "öreguras" lomotoláshoz?
(Persze a gamával töltött saját idõm az meg iszonyú gyorsan múlik, illetve így érzem!😊)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
És ha összeadódik akkor egyszerre hány spell hatása érvényesülhet, van-e limit mint pl alkímiában a 10?
Igaz én tolvaj vagyok, de annyira megjött a kedvem a harchoz és, hogy végre nem íjjal kell futkosni, mint a mérgezett egér, hogy emellett döntöttem. Persze igazán durva majd egy harcos karival lesz, de már készülnek a terveim, hogy a hamarosan debütáló orkom hogyan fog kinézni 😊
Vagyis ha ugyan azt a sebzést hosszabb idõ alatt fejti ki akkor nem kerül kevesebbe? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mert miért? <#wow2>#wow2>
Together we'll fly someday...
Pláne azóta, amióta van egy Glass Kétkezes Fegyverem, ami önmagában 11-et sebez, de erre még rájön 15 pontnyi fagy sebzés is. Egy Ogre két ütéstõl kifekszik tõle. Most 15-ik szinten járok, de már megvan a 16 is, csak aludni kéne, csak az most nem megy, mert bennevagyok egy nagyon fasza küldiben. Majd utána. Elvégre az Elf íjammal meg ezzel a Glass fegyverrel végre egy picit erõsnek érezhetem magam. Elf íjat egy Sigil Stone-al Desintegrated Armor-osra enchantoltam, míg egy kesztyûmet ugyanilyen kõvel Fortife Fatigue +40-esre 😊
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
A helyzet a kovetkezo.
Tizenvalahanyadik szinten probaltam aludni, de almomban megharaptak. Megprobaltam jatekallassal hogy kulonbozo helyeken alszok: guild haz, sajat haz, fogado, stb. Mindenhol meg lettem harapva, persze, nappal.
Vegigcsinaltam a kuldit, es megszunt a vampirsagom.
Kerdes: lehet-e meg a jatekban ilyen kesobb is, hogy ujra megharapnak (almomban)? Es ha igen, hogyan szintetem meg a korsagot? Gondolom a holgy nem fog meg egyet kesziteni, poitiont nekem.
Az egy kicsit sántít még mindig hogy nem hangsúlyosak a Major skill-k, nem azért Major amiért Major kellene hogy legyen.
ennyi.
Én eddig egy moddot tettem fel, ami befolyásolja a játékot, azt ami szabályozza hogy ne legyen minden senkiházi útonállón überpáncél és fegyver...ez nagyon zavarna.
egyébként harcos kasztot használva, nekem tökéletes.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jó tulajdonságokkal alacsony szinten viszonylag gyorsan és eredményesen lehet (és sztem kell is) szintet lépni, hogy jobb cuccokat és több pénzt találj.
magasabb szinten pont van annyi idõd hogy okosan tudj fejlõdni..egész magas szinten még nem tudom, mert ott még nem járok, de ezekbõl kiindulva, sztem mivel a karakterre jellemzõ fõ tulajdonságok addigra maxolva lesznek, és a hozzáértések is magasak, sztem kasztot használva gyaloglás van, vagy lehet más irányba is fejlõdni egy kicsit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mint látható a 164 sebzés kerül 120+ mannába, hogy a rákba lövöldözöl te 264 mannával? Pláne nem is master szinten? Sehogy!

Hétvégén nem írtam mert oblivionoztam végig 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most 23. szintû vagyok, megcsináltam az Arenat, DB guild, Mage guild, Thief guildet 100% osan harcos guilder 80%ban. Mivel párhuzamosan csináltam a thief guildet a harcos guilddel egy idõ után lefokoztak a harcos guildben(szó szerint 2t ugrott vissza a rankom), ezenfelül a mage guildbõl kibasztak(holott már arch-mage voltam ugye).Jótanács, elõször a jó guildeket(harcos,mágus) érdemes végigcsinálni és utána elkezdeni a rosszat. Most, hogy ezek megvannak és jópár magam által felfedezett labirintust is megcsináltam úgy döntöttem végigtolom mostmár irány a fõszál, ha ezzel a karival végzek megvárom amíg szuper gépem lesz és elkezdek egy mágusabb karit(ez ilyen mindenes dark elf volt).A conjuration a kedvencem, imádom a megidézett lényeket még akárcsak nézegetni is, hát még milyen effektívek. Valóban egyébként szintenként ahogy nõ a conjuration skill annál jobban esik a conjuration manaigénye, most 148 manába kerül csak egy spider deadra megidézése(az elején majdnem 400 volt).1 kérdés: lichbõl a neather vagy milyen lich az egyetlen vagy még magasabb szinten abból is van valami lord vagy ilyesmi?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Igaz, komolyabb fegyvereket és páncélokat meg nem nagyon találok, csak az Oblivion kapuknál. Glass Armort még ott se láttam, bár nem is hiányzik, úgysem hordok armort. 😊
Emlékszem, hogy korábban panaszkodtam a gyenge Destruction-re, na ez azóta nagyon megváltozott. Még messze nincs meg a master szint, ehhez képest a nyamvadt 264 magickámmal kb. 8 másodperc alatt potion-ök nélkül el tudok nyomni egy weakness of fire-t plusz 4 db, egyenként 147-et sebzõ fireball-t... Bár általában a 4. lövésre már nincs is szükség. 😊)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Viszont nekem is van egy idevágó kérdésem: találtam egy gigantikus méretû Welkynd Stone-t, aminek az értéke 0, és úgy használni sem lehet, ahogy a kisebbeket. Tudja valaki, hogy mire jó?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Mennyivel esett le az fps? 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"