The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sipocz
Gondolom mint "végtelen történet"-szerû játékban az idõ múlása, a napok száma nem sokat jelent (bár a sorozat korábbi részében a Daggerfall-ban eléggé csisszes volt néhány menet😊). Igazán a napokon belüli idõleosztással van bajom. Még igencsak kezdõsek a karijaim (rengeteg újrakezdésem van mert keresem az "igazit", no nem a táposat csak a "kézre-illõt") és még mindig csak az IC környékén lomotolok. Elõfordult már. hogy kint az erdõben elhatároztam hogy eltépek gyorsan valamelyik kereskedõhöz és az "óra"+becslésem szerint még elértem volna, de mire becsoszogtam a városba már bezárt a bazár😞! Nálam igazán az lenne a praktikus ha valami módon az óra és perc értékét lehetne valahogyan feltünteni a képernyõ -lehetõleg bal felsõ sarkában-, van-e eféle consol parancs vagy mod? Sajnos a def."T"-betüre elõugró "no mennyi az üdõ?" képernyõ pl. nem is használható ha valami "kányaság" van a közelben.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Szerintem nem számít. Én 100 óra játékidõ és 250 játékban eltöltött nap után kezdtem el a fõküldetést.

Why so serious?

Kandurex
Nektek mekkora volt a legmagasabb bounty? Nekem 70k eddig a max. utána qucikload :p bár ráment egész IC + az egyetem :p

Amúgy mi lett volna, ha börtönbe megyek? 70k aranyom nem lett volna....közmunkára fognak vagymi? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Methylisocloro
Köszi!
Akkor visszaolvasok! 😊

Mayday
Tenyleg, ezzel kapcsolatban ket kerdes. Nekem is nagyon sok ido eltelt mar (jatekido 40 ora, jatekon belul meg ne is beszeljunk rola).
Szamit-e az ido? Fokuldeteshez meg en sem kezdtem, lehet-e, hogy lekesek valamirol?
Masik kerdes: ki lehet-e kepernyore iratni a jatekon beluli idot? (Mint pl az fps-t)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Azonnal megbolondulok .Nem akarja megmondani DELMAR hogy hol találok fát a botom elkészitéséhez.Beszéltem már vele 100x de csak azt mondja hozzak fát és a zöld nyil még mindig rá mutat.Meg kéne már jelennie a térképen egy másik nyilnak hogy hol van a fa nem?<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Nekem roppant gyorsnak tûnik az idõ gamán belüli múlása és szeretném egy picit lassítani. A "fGlobalTimeMultiplier=" .ini bejegyzés végezné azt el. Van-e ötletetek hogy kb. mekkora érték passzolna egy amolyan "öreguras" lomotoláshoz?
(Persze a gamával töltött saját idõm az meg iszonyú gyorsan múlik, illetve így érzem!😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Higany
Köszönöm! <#integet2>

Mayday

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Higany
Szasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol találok eladó házat vagy hogyan juthatok hozzá egyhez? Morrowindbe csak simán felidegesítettem egy csókát, aki lakott egyben, kinyírtam és ..! De ebben nem tudom! Elõre is köszönöm a segítséget! Csákó!

csocso14
Nem tudja valaki esetleg, hogy Skingrad gróf hol van, mert el mentem a várába, de sehol se volt aztán betörtem minden hova sõt még a titkos vérfürdõs helyét is meg találtam, de ott se volt nem tudna esetleg valaki segíteni?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Kandurex
Utánna néztem 15% -al olcsóbb.

Ja hogy tolvaj, így már érthetõbb mert harcosnál az a +40 nem számít annyit

Akkor jól emlékeztem 😊

Ja rohatt munkahely, a másik amit ki akarok majd próbálni hogy a spellek is összeadódnak-e, szóval ha 5 sebzés 30 másodpercig spellbõl rányomok hármat akkor 15 pontot sebzõdik másodpercenként vagy csak a legutolsó effekt számít és csak ötöt? <#fejvakaras>
És ha összeadódik akkor egyszerre hány spell hatása érvényesülhet, van-e limit mint pl alkímiában a 10?

Kell a plussz fatigue érték nagyon, mert ha közelharcolok, akkor pillanatok alatt lemegy és így a sebzéseim drasztikusan leesnek. Mondjuk elõszõr nem akartam, mondván, lehet késõbbre kéne tartogatni, de aztán gyõzõtt a harci szellem.

Igaz én tolvaj vagyok, de annyira megjött a kedvem a harchoz és, hogy végre nem íjjal kell futkosni, mint a mérgezett egér, hogy emellett döntöttem. Persze igazán durva majd egy harcos karival lesz, de már készülnek a terveim, hogy a hamarosan debütáló orkom hogyan fog kinézni 😊
Me0w
A 41x4 biztos hogy olcsobb, mint a 82x2.

Together we'll fly someday...

Kandurex
Hmm? Kár, h nem vagyok a másik gép elõtt 😞

Most így hirtelen nem emlékszem de a 41x4 nem olcsóbb manában mint a 82x2?

Vagyis ha ugyan azt a sebzést hosszabb idõ alatt fejti ki akkor nem kerül kevesebbe? <#fejvakaras>

"míg egy kesztyûmet ugyanilyen kõvel Fortife Fatigue +40-esre 😊"

Mert miért? <#wow2>

Me0w
Go go go 😊)

Ja már én is kibékültem vele 😊

Me0w
Mar bocs, de manapsag egy mx440-en mar csak a word megy nomalisan, nem varhato el egy ilyen jatektol, hogy xt kompatibilis legyen 😊

Hétvégén tudtam játszani, bár nem annyit amennyit szerettem volna. Levett a lábamról a program. Nem mintha eddig nem, de most valahogy olyan küldetéseket csináltam és jópár kapuzárást, ami fantasztikus volt! Blade skillem végre átlépte az 50-es határt, így már jobbról-balról suhintva is Master szinten ütök és ez rendkívül durván meg is látszik az ellenfelek életerejének csökkenésén.

Pláne azóta, amióta van egy Glass Kétkezes Fegyverem, ami önmagában 11-et sebez, de erre még rájön 15 pontnyi fagy sebzés is. Egy Ogre két ütéstõl kifekszik tõle. Most 15-ik szinten járok, de már megvan a 16 is, csak aludni kéne, csak az most nem megy, mert bennevagyok egy nagyon fasza küldiben. Majd utána. Elvégre az Elf íjammal meg ezzel a Glass fegyverrel végre egy picit erõsnek érezhetem magam. Elf íjat egy Sigil Stone-al Desintegrated Armor-osra enchantoltam, míg egy kesztyûmet ugyanilyen kõvel Fortife Fatigue +40-esre 😊
Ha Titanium kártyád van akkor megy, ha MX akkor sajna valóban nem... 😞

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

David2
vagy fakut

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Me0w
Megy, csak lama vagy hogy visszaolvass 3 oldalt.

LegionarR
Natural Environments a mod neve, és INNEN szedheted le a kicsikét. Ha nem tetszik az új ég akkor elég letörölni a oblivion\data\textures\SKY mappát (amit persze elõtte fel kell rakni az esp. fájlokkal egyetemben), és ez jelentõsen vissszaváltoztatja (ha teljes visszaváltozást akarsz, akkor ki kell kapcsolni a natural_weather.esp-t).

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Methylisocloro
Ez egy nagyon hüje játék! (mert nem megy a geforce4 kártyámmal<#phone><#duhos2>)

Kandurex
Imdákoz szunya elõtt, állítólag segít. Amúgy jó kérdés...ki tudja? Lehet megint megkapod a küldetést. Vagy lehet, hogy azóta már resistes vagy a disasesre.

"desert eagle point five-o" 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Mayday
Tudom, hogy ezerszer volt mar a vampir tema, es a FAQ-t is olvastam.

A helyzet a kovetkezo.
Tizenvalahanyadik szinten probaltam aludni, de almomban megharaptak. Megprobaltam jatekallassal hogy kulonbozo helyeken alszok: guild haz, sajat haz, fogado, stb. Mindenhol meg lettem harapva, persze, nappal.
Vegigcsinaltam a kuldit, es megszunt a vampirsagom.

Kerdes: lehet-e meg a jatekban ilyen kesobb is, hogy ujra megharapnak (almomban)? Es ha igen, hogyan szintetem meg a korsagot? Gondolom a holgy nem fog meg egyet kesziteni, poitiont nekem.

Jah határozottan eltûnt 150 hozzászólás. Így nem csoda, hogy a football manager vezet. 😊

egész pontosan ezen az oldalon 816 az utolsó a ha visszamegyek ott 638!

Na most vagy velem van komoly gond, vagy az sg vel mert nagyon úgy tûnik mintha eltûntek volna a 700-al kezdõdõ commentek. Csak nekem csinál ilyet?

csocso14
Ez milyen mod és honnan lehet leszedni?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Kandurex
<#help>#15783<#help>

b-type
Szal igazából nem tudom miért kell a fejlõdésre moddokat használni, nekem eddig az a véleményem hogy teljesen jó.
Az egy kicsit sántít még mindig hogy nem hangsúlyosak a Major skill-k, nem azért Major amiért Major kellene hogy legyen.
ennyi.
Én eddig egy moddot tettem fel, ami befolyásolja a játékot, azt ami szabályozza hogy ne legyen minden senkiházi útonállón überpáncél és fegyver...ez nagyon zavarna.
egyébként harcos kasztot használva, nekem tökéletes.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Kezdem úgy érezni hogy kegyetlen ki lett találva ez a fejlõdés.
Jó tulajdonságokkal alacsony szinten viszonylag gyorsan és eredményesen lehet (és sztem kell is) szintet lépni, hogy jobb cuccokat és több pénzt találj.
magasabb szinten pont van annyi idõd hogy okosan tudj fejlõdni..egész magas szinten még nem tudom, mert ott még nem járok, de ezekbõl kiindulva, sztem mivel a karakterre jellemzõ fõ tulajdonságok addigra maxolva lesznek, és a hozzáértések is magasak, sztem kasztot használva gyaloglás van, vagy lehet más irányba is fejlõdni egy kicsit.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kandurex
Itt egy master DESTRUKT 100 willpower és intelligencia:

Mint látható a 164 sebzés kerül 120+ mannába, hogy a rákba lövöldözöl te 264 mannával? Pláne nem is master szinten? Sehogy!

Szép jóreggelt!

Hétvégén nem írtam mert oblivionoztam végig 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most 23. szintû vagyok, megcsináltam az Arenat, DB guild, Mage guild, Thief guildet 100% osan harcos guilder 80%ban. Mivel párhuzamosan csináltam a thief guildet a harcos guilddel egy idõ után lefokoztak a harcos guildben(szó szerint 2t ugrott vissza a rankom), ezenfelül a mage guildbõl kibasztak(holott már arch-mage voltam ugye).Jótanács, elõször a jó guildeket(harcos,mágus) érdemes végigcsinálni és utána elkezdeni a rosszat. Most, hogy ezek megvannak és jópár magam által felfedezett labirintust is megcsináltam úgy döntöttem végigtolom mostmár irány a fõszál, ha ezzel a karival végzek megvárom amíg szuper gépem lesz és elkezdek egy mágusabb karit(ez ilyen mindenes dark elf volt).A conjuration a kedvencem, imádom a megidézett lényeket még akárcsak nézegetni is, hát még milyen effektívek. Valóban egyébként szintenként ahogy nõ a conjuration skill annál jobban esik a conjuration manaigénye, most 148 manába kerül csak egy spider deadra megidézése(az elején majdnem 400 volt).1 kérdés: lichbõl a neather vagy milyen lich az egyetlen vagy még magasabb szinten abból is van valami lord vagy ilyesmi?

Mike at home
koszi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egyébként 30. szint fölött már nagyon sok értékes cucc van a random loot-okban, én pl. a Mundane ring mellé most találtam egy Ring of War-t is, ami plusz 10-et ad az összes(!) harccal kapcsolatos skill-hez és attribute-hoz.

Igaz, komolyabb fegyvereket és páncélokat meg nem nagyon találok, csak az Oblivion kapuknál. Glass Armort még ott se láttam, bár nem is hiányzik, úgysem hordok armort. 😊

Emlékszem, hogy korábban panaszkodtam a gyenge Destruction-re, na ez azóta nagyon megváltozott. Még messze nincs meg a master szint, ehhez képest a nyamvadt 264 magickámmal kb. 8 másodperc alatt potion-ök nélkül el tudok nyomni egy weakness of fire-t plusz 4 db, egyenként 147-et sebzõ fireball-t... Bár általában a 4. lövésre már nincs is szükség. 😊)

PiszkosFred
Ayleid romokban tobbnyire. Kekesfeheren vilagito kovek, legtobbszor foldon is talalhato, de magasan levo allvanyokbol is kiloheto ijjal. A kezdo bortonhoz kozel van egy rom (Volverine), annak melyen van par kincsvadasz bandita, egyiknel van egy naplo szeruseg, erdemes elolvasni, sok hasznos dolgot leir a romokat illetoen ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az összes Ayleid Ruinban (egy csomó romos oszlop, és egy csigalépcsõ a végén ajtóval) van kb. 20, szóval ott keresd.

Viszont nekem is van egy idevágó kérdésem: találtam egy gigantikus méretû Welkynd Stone-t, aminek az értéke 0, és úgy használni sem lehet, ahogy a kisebbeket. Tudja valaki, hogy mire jó?

Mike at home
Welkynd stone-t merre talalok?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

amugy ez az enchanded weaterh akarmi mod, hat nem tudom eldonteni tetszike avagy sem, de inkabb a nem fele hajlok😊 szep latvanyvilag , csak olyan furak a fenyhatasok mintha mindig borus lenne az ido, meg akkro is ha sut a nap😊 meg ugye eg is ronda, es szerintem hoianyoznak bizonyos idojarasok. szal en maradok az alapnal😊 de megnezni mindenkepp erdemes mert naplemente es felkelte eleg szep😊

kill3r22
hát én is fps buzi vagyok De semmit sem....abszolut ugyaugy megy...bár én Omegadrivert használok...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Ez tényleg gyönyörû.
Mennyivel esett le az fps? 😄

Lacee
amúgy tényleg nagyon szép, a nappali ég és a víz sokkal jobb lett szerintem. a két dolog amivel nem vagyok kibékülve a modban, az az éjszakai túlcsicsázott égbolt és az, hogy a kövek (pl ayleid romok) túlságosan "fénylenek" nappal, mintha tök fehérek volnának.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"