The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elején én megvoltam modok nélkül, de most már nagyon jólesik néhány...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Mondjuk Oblival átestek a túlfelére, az 1-es szinten megnyerhetõ Aréna és végigjátszható fõküldetés dolgokkal 😞 ez se jó igazán.
Valahol a Morrowind volt az egészséges átmenet szerintem is.
Éjenek a modderek!! 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
off: Maga a játék - szvsz - korántsem ilyen összetett, nincs ennyi varázslat, lötty, fejlõdési lehetõség stb... Azért aki játszott már vele, az nem felejti - persze, ennek nem itt a helye (bocs) - de király játék... Amire igazán kíváncsi vagyok az a Gothic 3, ami talán az év 2. felében fog megjelenni...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De miért nyomnád végig?
Meg akkor lemaradsz a jobb/érdekesebb elenfelekrõl, tárgyakról.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ezen lehet javítani, vagy már marad ami van?
és mi van ha végignyomom a játékot lvl3-mon? 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Pls. segítsetek!Nem igazán vágom vagyis csak nagyjából mi akar ez lenni legyen szíves valaki lefordítani. Nagyon köszönöm!!
<#conf>#conf>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
sem késleltetni sem elkapkodni nem szabad.
Ha elhúznak a minor hozzáértések, akkor magadnak nehezíted meg a dolgot.
Eleinte, alacsonyabb szinten, nagyon könnyen ki lehet, és sztem kell venni a plusszos szintlépéseket, szinte alibi major skill használattal,..késõbb már a major skill-re is oda kell figyelni hogy ne menjen pocsékba és besegítsen a minor szorzókba, majd még magasabb szinten már van hogy teljes egésszében egy major-ból kell szintet lépni, hogy arra meglegyen a teljes szorzó. Ez mind attól függ hogy hogyan állnak egymáshoz képest a minor-major hozzáértések.
Ha szintet halasztasz, azzal nagyon belassítod a játékot sztem.
Ha elkapkodod, akkor meg nehézzé teszed (bár ez sztem még mindig jobb).
Én eddig harcosként úgy gondolkodtam hogy maxolom az
- strenght
- endurance
- willpower
tulajdonságokat, majd
- agility
- speed
- Luck
és minden késõbbi szintlépésnél a Luck is lép.
Ha kihasználod a szorzókat akkor kaszttulajdonságnál maradva, akkor viszonylag hamar el lehet kezdeni a Luck fejlesztését...vagy ki mit akar.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
a tört már sajnos nem tudom hol, de egy goblin varázslótól vettem el, halála után
# 16719: persze, használom haggle-t, sõt mint irtam közepes tudásom van merchantból..
#16715: nah ezt akkor megköszöntem és egybõl ki is próbálom<#eljen>#eljen>
2. Ha van megfelelõ méretû SOULGEM-ed, akkor a lelke a halála után oda vándorol.
3. Inventoryban rákattintva a soulgemre, megkérdezi, hogy melyik cuccot akarod feltölteni vele. Minden soulgemnek más és más értéke van, 150, 300, 800, stb. Ez függ a gem méretétõl, és függ a benne levõ lélek értékétõl. De látod midnig, hogy mennyi pontot képes feltölteni a kõ.
4. Kattintasz a tárgyra, és a lélekkõ értéke hozzadódik a fegyverhez, vagyis egy 800as kõvel a 0/1200es fegyver 800/1200as lesz. Felhasználhatsz több követ is egy tárgyhoz, sok kis apró 150essel is fel lehet ölteni 1200est.
Ennyi röviden.
ezt nem tudtam
már örvendeztem mim van 😊
ez a lelkes dolog hogy mûködik?
Amúgy a 200 septim körül valami nem stimmel, nekem néhány helyen 1000 körüli összeget is ajánlanak érte, pedig még nem vagyok Journeyman. Használod a Haggle opciót? Tõlem a bénább kereskedõk már 65-70%-on vásárolnak a haggle-nek köszönhetõen. (Más kérdés, hogy sajnos a bénább kereskedõknek viszonylag kicsi a forgótõkéje, bár ez logikus.)
ha hülyeséget írok, akkor kérném a többieket jaítsanak ki
tehát Imperial Citytõl úgy észak nyugatra, rötön a vízpaton van egy elf rom Vi... nemtudommmi 😊 szal ott lemész, a legalján van egy szobor ami feltölti a botokat, és szerintem azt is ami neked van
kérek vkit irja ide a neveket!
szereztem egy iszonyu jo kis "bicskát, winterslipt a neve ha jol tudom, iszonyu jol sebez, csak marha gyorsan(akár 1 kemény ellenfél ellen is!)kifogy a mágikus töltete, és pofátlan modon 2200 pénzért töltik ujra!
mivel mágus vagyok nics lopásból szerzett pénzem, igy marhára nehéz ennyi lovét összezabrálni, hogy aztán egy kis csetepaté alatt kifoggyon😞(..elég nonszensz hogy a tõrért kb 200 septimet adna a kereskedõ( journeyman merchant skillem van) és a tizszereséért töltik meg😞(
mondjuk lvl30-ra szeretnék olyan varázslatot birtokolni, ami területre hat, és fexik mindenki tõle 😊)))
és az is igaz, hogy én még Obliban kis kezdõ csíra vagyok, a magam lvl3-mávál, igaz 26 órával 😊
még 1 kérdés:
merjek szintet lépni? most olyan jól le tudok verni mindnekit
Nekem pont az a bajom az Oblivionnal, hogy a játék magas szinten kezd nagyon hasonlítani a Fable-re, állandóan csak gyepálni, gyepálni orrvérzésig.
Master Blade + Master Block szinten érdekes dolgokat tehetsz meg az ellennel... hagyod ütni, blokk, erre beszédül, lefegyverzõ ütés, és kész is 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!