The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
oké, te dolgod, meg sem szólaltam

[merlinw.org]

grebber
#16837 ebben tudna valaki segíteni?

Next PC upgrade: 2022

Lobsterman
Ajjaj. Belebotlottam egy bugba valószínûleg. Egy Dark Brotherhoodos küldit fejeztem be éppen(Draconis), éppen mennék felvenni a következõt Castle Skingradba, erre kidob a desktopra. Úgy tûnik hogy idõzített a dolog vagy nem is tudom... de elõször bementem, volt idõm felfutni a felsõ szintre, visszatöltöttem kimentem, még bõven tudtam mászkálni most meg egy másodpercet bír bent, és meghal... Van már valamiféle patch? Tuti nem modokkal ütközik mert mindet kikapcsoltam és úgy sem jó.

Te meg egy morális híró vagy, mi? Én se kritizálom a te játékstílusodat. Ha megkérhetném te se tedd. Unom már, hogy beírok valamit, erre meg jön a nyivákolás, hogy jajj ez táp. Ha nem akarod, akkor ne csináld.
Hi! Van olyan kerskedõ, aki névértéken veszi meg a tárgyakat?

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

PTW
én úg yvettem észre hogy ha egyáltalán hatással van rá akkor is csak nagyon ksi mértékben, és a látványon nagyon sokat dob, szerintem

MerlinW
pedig amit leírtál azt már nevezhetjük annak is😊

[merlinw.org]

MerlinW
Miért nem írsz be akkor már egy csitet? Félelmetes...

[merlinw.org]

Talán mert nem akarok csítelni???
ezekse szegény parasztok :SSSSS

http://thenamelessphoto.com/

Jó kérdés, csak most térjek vissza a vaskardra?

Ilyenkor inkább lekardozok pár barlangot, és ügyelek rá, hogy más lehetõleg ne fejlõdjön! :-)
Persze. Csak ha blockra vagy armorra gyúrsz, akkor vedd le a nehézséget minimumra, úgy kisebbet sebeznek, így jó sokáig lehet hagyni, hogy molyoljon. Ha meg fegyverre, akkor vedd fel maxra, úgy meg te tudsz jó sok ütést bevinni. Több ütés = több fejlõdés. A gombot kipöckölni nem tudod ha blokkolást fejlesztes, mert mindig kb szembe kell vele fordulni. Ha meg patkány vagy rák, akkor lefelé is, mert ha pl hátulról támad, akkor nem a blokk fog nõni, hanem az armor, hiába védekezel a pajzzsal vagy fegyverrel.

Más: mindenki úgy játszik, ahogy akar. Ha valakit érdekel, akkor használja ezeket a módszereket, ha nem, hát nem. Én pl nem használok szörnyfejlõdést gátló modot. Meg ez már az ötödik TES amivel játszom, nagyjából tisztában vagyok a játékmenettel, és szeretek minden kariból legalább 80-90 %-ot kihozni. Én nem tekintem tápolásnak, mert több mint egy hete játszom a kezdõ karimmal és tartok level 9-nél. Van elég felefedeznivaló a világban. Egyébként ha vki tápol az sem zavar.

Még egy módszer, amit szintén az uesp.net-en találtam:

Blade, blunt vagy hand to hand azaz strength tolásra. Szerezni kell vmi nagyon gagyi fegyvert (iron dagger/bunkó) és el kell kezdeni csépelni a saját lovat. Én ezt nem használom, mert egyrészt nincs lovam, jobban szeretek bandukolni, másrészt együtt élek annyira a világgal, hogy ezt azért túlzásnak tartom...
Mike at home
de jo neked
en az ilyenekhez mindig bena voltam 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mr_no_NaMe
5 perc alatt letudtam a küldit 😊
Nem kell még logika sem...minden egyes szoba elõtt mentettem egyet, megtudtam hol vannak a csapdák mit kell csinálni persze meghaltam, aztán visszatöltöttem és megoldottam...ennyi.
A kõhullást mondjuk énis beszoptam, mert álmosan pont úgy belerohantam kétszer a csapdába mint az állat 😄
A kis nyílvesszõ lövögetõs lyukas szoba is teljesen könnyû volt...Szimplán berohansz ugrasz 3-at és kész...Legyél gyors.
Mike at home
nem mindenki ilyen mazochista

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

grebber
Brumában vagyok és megcsináltam a vámpirvadászos küldit visszavittem a nõnek a nyakláncát és adott új feladatot bemegyek az õrõkhöz és a nyil végülis egy képre mutat de nincs semmi használható.

A küldetés neve :Two side of Coins

😊

Ez nem táp mod hanem az aktuális skilledbõl számolja a tulajdonságaidat szal még nehezebb is mint a "normál" rendszer

grebber
Ilyen modokat soha nemfogok feltenni.Minek hogy pár szint után alig akad ellenfelem.

Inkább vissztöltöm a harc elõtti mentsét 100x csak legyözzem a nálam sokkal erõsebbet.

Táp volt, van és lesz mert a TES szintlépéses rendszere elég béna ha nem tiszta kasztot tolsz, pláne aki még nem ismeri a rendszert hajlamos 1 pontokat pakolgatni szintlépésnél aztán simán szétrúgják a seggét 20+ szinteken :/

Már egy ideje nézegetem az alternatív szintlépõs modokat, egész jók vannak.

Mike at home
koszi

akkor ezt csak akkor olvasd el ha mindent reményt feladtál😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyszerû nagyon. megpróbálom itt hátha összejön 😄
csak követni kell a jeleket. és mindíg mentés ha jó kõre lépsz:
xxxyyy
xxxxxy
xxxyyy
xxxyxx
szal kigyó volnalban kell haladni a jó köveken. sok sikert 😛
Szerk itt az "y" a jó kõ😄DD

Mike at home
ma talan ha 4 orat aludtam, tegnap 3-mat szerinted van eselyem? tudok elore menni es utni 😊 meg loni 😊

Ron Ragm
Csapdásnál csak óvatosan - ha gyors vagy és figyelmes megúszod egy karcolás nélkül.
A krikraxos lap nekem sem esett le elsõre, de annyit segítek hogy úgy használd mint egy térképet😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mike at home
nem nehez? fejemre esik a ko
megmergezodom, aztan megint e fejemre esik egy adag ko

na jo akkor masik
na ott meg egy lap tele krixkraxszal 😊
biztos van benne logika, de en ehhez ma keves vagyok

Ron Ragm
Nekem eddig ez a küldetés tetszett a legjobban, dehát ízlések és ficamok 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mike at home
maszkaljal ahaz korul, meglesznek azok

az nemnehéz 😄 bár a nyilas résznél sokat tököltem mert nem jöttem rá merre kell.

Mike at home
Hat a Dreamworld-ot csinalja meg az aki akarja! 😞
ezt miert kellett beletenni 😞(((

fpst mennyire zabálja?

tigeroo
nem😞

még ha el is indulna...mit érnél vele? inkább várj vele egy kis idõt..nekem éppenhogy megvana minimum konfig, dehát hagyom a ...

max. 1év múlva elõveszem
PTW
Nemtudom ki hoyg van vele de engem nagyon zavart, hoyg a lámpák, illetve bármilyen fény nem látható távolról, mész és kb 5 méterre az orrod elõtt "rajzolja ki" a konkrét fényt. fogtam hát és feltúrtam az init, plusz készítettem egy apró modot a prezentálására ha esetleg valakit érdekel:

Elõtte, alapbeállításokkal

Utána

Sziasztok!

OLvasom a faq-ban, hogy a játék egy kis ügyeskedéssel elindul Geforce4 Ti4200-assal is. A kérdésem az lenne, hogy ez az ügyeskedés elégséges-e mondjuk egy Geforce2 mx400-ashoz? 😞

grayfox
Heh, tényleg jó thx 😛

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

untam a fejem...<#idiota>
szerk: 2megás videó😄DD

"Aid for Bruma"
Én ezt a küldit nem is vettem fel, csak egyetlen o.kaput csuktam be a Nagy kapu elõtt. Igaz szövetségesem se volt csak a Brumai srácok 😊

Elõször én sem találtam, összesen kb. 3 napot kellett várakoznom a helyszínen, mire hajlandó volt megjelenni. Szerintem neked sincs más dolgod, csak simán várni.

Halfer
Hát ez kész! Pont itt álltam le én is 😄D Mondom ez bõven ráér! Inkább én is mellékküldetéseket csinálok és felderítem a barlangokat/katakombákat. Majd azért folytatom, de ez, hogy mindenki itt áll meg, tetszik 😄

Egy tolvaj wood elf lánykának éppen, hogy édesen kell kinéznie így amíg a népek a mosolyát és az arcát figyelik addig szépen kilopja a zsebükbõl a cuccot. Az én karakterem legalábbis ezt csinálja. 😊

Why so serious?

PiszkosFred
TESSource-n a savegame rovat a te baratod ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

istenostora03
hogy lehet visszahívni Velwyn Benirus-t Anvil-ba mert mindenrõl kifaggattam de nem jött vissza I.C.-bõl Count's Arms-ba.Légyszi írjatok<#help>

grayfox
hi!
Egyszeruen tehetségtelen vagyok ebben a karakter kinézet generálásban, vagy csak maximalista 😛
Vki nem tud vmi modot vagy esetleg save-et ami megoldaná a sexy woodelf tolvaj problémámat? 😄 Az a bajom, hogy túl édes, nem néz gonoszan :<

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

ati2002
Szerintem is, én itt álltam meg a fõsztoriban, most inkább kalandozok szerte a térképen.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Tudom, már sokat panaszkodtam a rengeteg Oblivion kapu miatt, de még utoljára megteszem. Óriási baklövés volt szerintem beletenni a játékba az "Aid for Bruma" küldetést.

Ugye ez az, amikor minden város mellett be kell csukni egy Oblivion kaput. Az egész egy 8-10 órás monoton hentelés, semmi story, csak írtani ezerrel. Egyetlen pozitívuma a dolognak, hogy maguk a kapuk legalább valamennyire változatosak, de azért nekem kicsit erõs, hogy egy exbörtöntöltelék, aki éppen jókor volt jó helyen (vagy rosszkor rossz helyen, ez ugye értelmezés kérdése), egyedül felszabadítja Cyrodill valamennyi városát. Arról nem is beszélve, hogy minek küldenek olyan katonákat Brumába a nagy kapuhoz, akik a saját városuk melletti kisebb kapuval sem bírtak elbánni...

Halfer
köszi. te hányas szinten vagy? már nagyon belejöttem a játékba, ez az egy ami nem megy. intelligencere nem gyúrtam amúgy sokat 40-50 körül lehet. akkor majd tápolom azt is de csak +1-et ad rá szintlépésnél.

Mr_no_NaMe
Mit kell csinálni Sanguine deadra prince küldijében?
Azt van a küldikhez írva, hogy mennyek el egy várba és a vacsorát "bobjam fel" egy kicsit.
De mikor kinyitnám az ajtót ami az ebédlõbe vezet azt írja hogy You cannot open this door. Hogyan kell oda bejutni?
Aha, értem. Igazság szerint még nem tartok ott a Mages Guild-ben, szóval csak fordítani próbáltam, és a "replikálódik" kifejezést nem nagyon akartam használni. 😊

Mindenesetre kösz a helyreigazítást. <#eljen>

fejlesztetgetheted mgé a mágiát me nekem már 270 😉
willpowerre + inteligencére gyúrj, ha könyvbl tanulsz az csak egy adott képességet növle meg egy ponttal ami után szintet léphve növelheted, de önmagában nem nõ meg semmitõl kivéve ha oylan ruhát viselsz ami ad plussz manát
Halfer
most 84 a maximum mágiám, lvl 9 vagyok, hogyan növelem a maximum értékét? melyik skillre gyúrjak vagy esetleg hol lehet tanulni olyat ami fejleszti?

David2
jah, kandallóban egy szénné égett hulla, padláson meg kellemeset lehet focizni a csontokkal, amúgy kellemes kis otthon😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!