The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

A ritka borokat egy kocsmáros kisasszony gyûjtené. Ebbõl a Shadow akármibõl kéne neki 10 db. Nem a bunyósnak kell ez a fajta, neki majd más kell. :-) A kocsma meg ha jól emlékszem a fõvárosba vezetõ híd elõtt van (ott ahol a halászós küldetést is meg lehet kapni).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

PiszkosFred
Ez nem Camala specifikus küldetés. Olyan mint a Nirnroot, bárhol is találod, rácsodálkozol és kapsz egy kvesztet. A helyszín lényegtelen, csak a célpont a fontos, és a küldetés, amit most kaptál. Vszínû akkor, hogy a bornak van nighteye hatása, azért is lett kék minden.

#szerk: így jár aki lentrõl olvas felfelé, látom már kaptál választ, sorry ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
Oké majd ha kalandjaim során találok még 4-et akkor elviszem neki!
Kösz a segítséget!

Next PC upgrade: 2022

Imperial city-bõl kimész és átmész a hídon akkor ott van egy kis falu-szerûség. Asszem Weye a neve. Itt van egy fogadó aminek a tulaja gyûjti ezt a fajta bort és ha viszel neki 6-ot akkor elég jól fizet érte. Úgyhogy el ne szórd.

Why so serious?

Kandurex
Rengetegen így vagyunk vele. Régen minden szutykot kiakasztottunk, ma már csak az évenkénit 2db igényesebbekkel játszunk (így már van értelme megvenni a játékot). Bõven elég és nem is kell több. Mellette munka + család, barátok. Én remekül szórakozom a hype -okon, vagy úgy általában az SG nem túl "normális" fórumozóin (ez pozitív kritika) <#vigyor> és általában jót is játszok egyúttal. Bár most nagyobb az élvezet, ugyanis imádom a fantasy -t.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CS@
Érdekes nálam a Fortify Skill 100 felett semmit nem ad.
Ugyanakkora az armourom 100lightal mint 200al és a kardom is ugyanannyit üt 200on mint 100on.

Van hozzá egy küldi, azt olvastam valahol. Úgy rémlik, hogy egy master trainer csak úgy hajlandó tanítani, ha viszel neki két ilyen üveg itókát. Már nem emlékszem melyik, de filmes élményeim alapján biztos a hand to hand. Úgy látszik a makerek egyik kedvence volt a Részeges kungfu mester 1-2-3-sok. :-)
David2
pedig az alkémiát leg1szerûbb kimaxolni, nekem minorban van, s elértem a master szintet úgy, h azon kívül egy expert szkillem sincs

elmész különbözõ farmokra, azt szüretelsz. pl Skinrad körül, Arcana egyetem, Chorrol mellett az Odil farm, sec pec alatt meg van 100poti, ami ráadásul kiváló pénzforrás is

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Kandurex
Egy üveg borról van szó, amit soha nem láttál még elõtte mivel ritka. Shadowbanish a neve, elég értékes, és neked találni kellene belõle. Mi ezen a bonyolult?

Régen jártam erre, majd bepótolom az elmaradást, csak játszani is kéne hozzá. Szerencsére hosszú hétvége lesz, így ismét elmerülhetek Cyrodill varázslatos világában. Érdekes, hogy 40 órát elvett az életembõl a játék és úgy érzem még jószerivel nem csináltam semmit. De ez a jó, mert hosszútávra így tud csak lekötni. Olvastam, hogy a Heroes V is egészen jó lett. Biztató! Szeretném már letenni a lantot játékügyileg, de azért nem árt, ha egy-két régi cím új köntösben azért leülésre kényszerít. Na meglátom mi lesz. Néha úgy érzem már az Obivion is csak egy "ürügy" a játszásra, de ezt legalább még valamilyen szinten élvezem. Mindenesetre jó játékot mindenkinek! Jó játék, hát igen. A TES4 az, de ahogy a jövõt látom. egyre jobban veszik a hitem és csökken az ingerem...
grebber
Na ezt a küldit kaptam Fort Carmalában:

Sir Quno Jedi
ÉS? nem látnak nem hallanka, ráérsz regenerálódni! Ha meg nem, akkor nyomd fel a Willpowered!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Felnyomod az Intelligenciádat, felnyomod a Magicka-dat, felnyomod a Destruction stb. skill-ed... (tárgyból, spellbõl stb.) VOILÁ!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SNAKE01
köszi,sikerült!😄DDD

Kandurex
Sir Quno, nem gondolod, hogy az ilyen mágia manõverekhez nincs elég nafta? Még magas szinteken sem...

/alkeszoskodást hagyjuk, restoration powwa/

/képtelen megbarátkozni az alkímiával/

És ezeknek a manaktg-e? Csináltam az assa-nak olyat, hogy Freezing Death Touch, ebbõl adódóan érintésre sebez frost-tal 20-at 5-10 sec között skill szinttõl függõen. És még manával is lehet bírni.

Sir Quno Jedi
Sõt, ha ezt valami életerõszívó varival csinálod, akkor területrõl dõl a HP és ha soul trap-et is raksz bele területre, akkor mikor meghalnak, töltõdnek a soul gem-ek, amikbõl a kisebbekkel a varázsfegyvereidet tudod tölteni, a nagyok meg jók enchantolni, kész haszon! 😄

Sir Quno Jedi
Semmi gond, weakness-t berakod 3sec-re és a következõ tûzlabda máris így éri a kiscsákókat. Sõt ha a tûzsebzés is idõvel jön össze, mondjuk az is 3sec-es, akkor már abból is kap elvileg! SÕT ha terültre csinálod a tûzlabdát, akkor mindenki szív!

Halfer
Umbra-val kapcsolatos kérdés, igazából nem spoiler, talán a válasz lesz az:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A barlangban ott van a csaj, mostanában sokat beszéltetek róla. Quest-ben lesz hogy öljem meg, vagy most nekiállhatok és kicselezve elvehetem-e a cucciat? Az lenne gond ha a fõszálhoz tartozna. Jah és tõle van a 27-es erejû Umbra kard?

ChevyG
upsz
ChevyG
köszi
ChevyG
köszi
nemtudom, fura, nekem van jópár disase potionom!! és lehet is kapni, a mágusokhotz mennyél, csatlkozz és ott lophatsz is sztem😄

grebber
LOL gondolkozzál már és ne ugassál.Szerinted önszántamból zuztam le õket ha rámtámadnak gondolom nem õk adják a feladatot.
Nemkell arcoskodni mert tudsz angolul.

Sir Quno Jedi
Jah:

- shield 100% = 85 armor
- bound armor 120sec = az összes bound 'armor' spellbõl csináljunk egyet (sisak, cuirrass stb.) így mászkálhatunk pajzsos full-daedric armorban csupaszról akár
- elõbbieket kombinálni a fortify skill light/heavy-armor 100-al hirtelen akár 200%-os skill-el is mászkálhatunk
- a fentit blade skill-re is megtehetjük és máris iszonyat sebzéseket kapunk a sima fegyverekre is
- ugyanezt blcokra is megtehetjük és máris nyugodtan pihizhetünk a pajzsunk mögött
- kreálhatunk egy glass armor+pajzs+sityak/kámzsa-ból minden darabjára 10%shield-et téve egy 85-ös ÁLLANDÓ armor-ú varászpáncélt, ehhez csak a kellõ számú grand soul kell

- legjobb a speed fortify!!! Sima varázsruciban (fél encumberance-szel) úgy cikázhatunk mint a Villám Will (még sneak-ban is gyorsak vagyunk)!!!

Arra vigyázni, hogy NEM lehet többféle fortify skill-t egy variba tenni sajna (õk sem hülyék 😄)!

grebber
Nem nighteye potion hanem valami Sha..... nemtudom mi.
De a küldetés lényegét nemtudom 😞

Ron Ragm
Nem fogod elhinni, de feltaláltak egy könyvet amiben benne van az angol szavak magyar megfelelõje. Úgy hívják hogy szótár. Gondoltad volna? Használd csak nyugodtan, én sem az iskolapadban tanultam meg angolul.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Me0w
Remek, megegy ertelmes ember. Lezuztal mindenkit, mikor fingod sincs mit kellene csinalni... hajra. Komolyan nem ertem ilyen 0 angultudassal minek jatszotok? A topik 17k uzenet helyett 3k lenne ha mindenki legalabb az olyan szavakat megertene, hogy ask, check es there 😛

Together we'll fly someday...

PiszkosFred
Vámpírtanya a hely, azért csak vigyázz ott ;] A kék pia pedig nighteye potion, amolyan infralátás, éjjellátás és társai. Vagy szaraxik a monitorod ;] Inkább az elsõ lesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ha mindent kekben latsz akkor night-eye potiont ittal. 😊

Sir Quno Jedi
Tudom vazeg, már megcsináltam, csak mondom a feelinget! 😄DD

grebber
Járt már valaki FORT CARMALA-ban??

Én most ott vagyok lezuztam mindenkit találok két üveg löttyöt és kiir valamit de nyil semmi nincs.Ha megiszok egy olyan löttyöt akkor mindent kékben látok.
Csak fingom nincs mit kéne.
Valaki valami ötlet?

Kandurex
Hmm, pont errõl jut eszembe, hogy pl. a legtápabb varázslat összehozását azért nem engdeték a készítõk. Arra gondlok pl, hogy hiába combozok össze egy weakness of fire -t egy tûzlasztival, miután hatásuk együttesen zajlik, nincs késletetés 😞, emiatt a weakness kiesik, pedig jó kemény cuccokat lehetett volna gyártani 😞

Aztan majd ha elkezded a kuldit rajossz hogy nem a patkanyokat kell irtani, ugyanis annyit mondtak hogy az illeto holgynek problemaja van a pincejeben levo patkanyokkal, ez meg nem feltetlenul azt jelenti amire gondolsz. 😊

Új szpellkombók mester?

Sir Quno Jedi
Jah meg a Bonnie és Clyde páros, mikor be kell börtönözõdnünk! 😄

Sir Quno Jedi
De ehhez már csak 25%resistd potion/spell/tárgy kell!

Sir Quno Jedi
Már ki is izzadtam az egyik város harcos küldijeit.

Amúgy rengeteg nem céhes és nem fõquest van, ezek néha nagyon érdekesek is! Csak midenkivel beszélgetni kell elõtte 100%-ra lecharmolva õket, faggatózni, nyomozgatni, szimatolni, barangolni hegyen-völgyön át!

Pl.
- a Nocturn szeme küldiben szereztem magától a sötét Istennõtõl a skeleton key-t, amivel a security-m az egekbe ugrott nagyhirtelen (nem mintha kellett volna)
- a nõi banada az egyik városban, akik nõs férfiakat csábítanak el és rabolnak ki (csatlakoztam is hozzájuk, mivel a karim is nõ, aztán jól megszívattam õket belülrõl), a picéjükben ott volt az összes lopott holmi, igen vicces volt melyik pasitól mit nyúltak, de még a megbízóim is beépített városi õrök voltak... 😄DD
- a szellemjárta ház, amit meg lehet venni, portállal+lich-el az alagsorban 😄
- az elsüllyedt hajó a zendülõkkel

Szal. van itt minden...

Kandurex
bár ettõl még elkaphatom <#zavart2>

Kandurex
Nosza, indulj neki.

Egyébként az új harcos karakteremmel úgy terveztem, hogy addig nem fogok neki a vámpíros küldetéseknek míg nem lesz nálam disase potion. Egyet nem találtam, tudtam vásárolni sehol! Már 1 órája keringõzök, mérgembe máár a konyhába is beültem alkimistát játszani, hátha alapon, mire ránéztem a karakterlapomra, a Redguard -dok 75% alap disase resist <#idiota>

Sir Quno Jedi
Amúgy mivel a karim nõ, ezért begyûjtöttem neki az összes ruhanemût és lábbelit amit csak értem! Nagyon faján tud öltözni és szeret is! 😄DD Tiszta SIMS.

Sir Quno Jedi
Ami a házamban van láda, az még sosem zrittyentette el a tárgyaimat.

Sir Quno Jedi
De még a fõküldiket nem csináltam meg, csak az égi kastélyig. Majd ha megvan a harcos céh összes küldijei is... A thief küldik, meg a dark broterhood-os meg nem érdekel, mert good kari vok, meg túl könnyû lenne az már nekem (ezzekkel a képességekkel vittzes).

kösz. pont egy ilyen ágy mellettit pakoltam meg ügyesen...

aut viam inveniam aut faciam

Kandurex
Végül is mit akarsz? Gondolom nyomtad vagy 50 - 80 órát, kész, végigtoltad, kijátszottad, ennyi volt... örökké akarsz játszani? 😊 Várj küldetés lemezre, biztos jön, addig meg írtsad a pattikat <#vigyor>

Sir Quno Jedi
Szerintem pont az a baj gammával, hogy kicsit talán le van egyszerûsítve túlságosan is a témához képest, köszönhetõen az amcsi átlag IQ szintnek. Valahogy el kell tudni adni a mob-nak is a cuccot. A Bloodlines is ezért lett szájbarágós anno... 😞((

Sir Quno Jedi
Mondjuk az is érdekes, hogy mászkálok az archmage lányzó karimmal artifact-ekkel szerteszana, senki sem lát, senki sem hall, a fõellenfelek meg sem tudnak érinteni, minden secus ládát ki tudok nyitni, full manával oszthatom az áldást, mert már nem kell semmire, akár szétrobbanthatom a fél fõvárost, senki sem kap el soha, még a guild össze mágusa sem tud tenni ellenem semmit még a saját helyükön sem (kipróbáltam kiváncsiságból), szal. kissé parttalan.

Unalmamban már a harcos céh küldijeit csinálgatom, asszondja irccsá patikat a pincében! 😄DD (archmágusként jó móka egyszál tõrben, pendelyben) 😄DD

koschwarz
nekem úgy tûnik, ez a gamma kibaxott összetett...<#whatever>én meg eddig csak menni szerettem elõre a folyosón és lelõni a szembejövõ szörnyet<#idiota>munka után valahogy ez fexik nekem...<#email>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Dr4gonlord
Vannak olyan ládák, amik újraszületnek 3-4 nap után, ekkor a bennük lévõ tárgyak eltûnnek, a saját házban nincs ilyen szerintem (legalábbis még nem találkoztam ilyennel), de az Arcane University legfelsõ szintjén az ágy elõtti "láda" ilyen.

hello! standard kérdés: ha vettem saját házat, azok konténereibe pakolok. eltûnnek belõle a stuffák ha elmegyek hosszabb idõre? mert paragép lettem egy ilyen eltûnés után, igaz ott a guildben volt a láda...

aut viam inveniam aut faciam