The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is így csináltam meg, tehát elõször a hivatalos út, utána elcsenés. Csak ha sokat vársz, akkor a csajszi örökre eltûnik a városból. Nem emlékszem már hogy mitõl függ, talán aludni nem szabad, vagy csak elhagyni a várost, mert amikor visszajössz, akkor már nem lesz ott? Nemcsak a guild elõtt nem találtam, de elmentem a szállására is. Ott sem volt.
Nem vagyok valami gyakorlott RPG. játékos ( gondolom ez az elöbbiekbõl kiderült) és nem tudom mit tegyek, szertnék már fejlõdni de valmit nagyon rosszul csinálok.
Pedig használok kardot, pajzsot, haevy armor, axe, balta...stb.
Varázslásokat is meg mindent, de nem eleget.
Mit kell használnom ha Inperial karakterem van?
Mik az erõsségei?
Segítsetek légyszives, valaki azt írta, hogy a szinhtlépés neki kb 20 perc, én meg már 10 órája küzdök.
Valamit nagyon rosszul csinálok, de mit?
Köszi elõre is.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
😞
Bazzeg ennek mi értelme, ez egy korai quest. Szerencsére még nem csináltam meg de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogyaza!!!! Hát, most már nem fogok visszatölteni egy ennyire korai mentést. Anno az alap touch shock-ot lõttem rá. Vagy lehet ezt még korrigálni? Majd mégnezem. De legalább szétütöm a mocsok követ vmi überbrutál varázslattal. Persze, lehet hogy benne volt a jegyzetben amit a csaj adott, de én csak az összefoglalót olvastam el, nem azt a macskakaparást! :-)
"It values 75 damage in 30 feet in my game and when I cast i can hit at a distance away.. It based on my destruction and gave me a very high attack value my destruction is at 75 while the rest is around 20.
Maybe because I got the spell at level 30.. with the above mentioned skill"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nemtudom mi a gáz lehet az hogy akkor mentem el más küldetésre mikor meccsem lett volna.Most az van hogy harcolnék de az ellenfelem csak ott áll és mondják hogy engem diszkvalifikáltak.
Ezt már nem lehet jovátenni?Mert jó lenne még harcolni !!!
Next PC upgrade: 2022
Ezt Planet Elder Scrollon olvastam, azt nem írta hogy hányas szinten volt akkor 😞
A szinttõl vagy az elkasztolt spell erejétõl vagy mitõl? <#help>#help>
"
2005. okt. 27. 17:39 | Privát | Galéria | Válasz | #1458
"... Nem akarok még1x belemenni ebbe a gépigény vitába mert értelmetlen. Képtelen vagyok felfogni miért mindenki ennyire pesszimista. Ez meg egyenesen röhej: a max effektekhez meg még az én kártyám is kismacska (nem beszélve a HDR-rõl és a SM3-ról 😞 Már bocs de te olyan szinten beszoptad a marketingot ha ezt hiszed hogy azt már öröm nézni. Jelen hardwarefejlõdéssel a softverfejlõdés nem tud lépésttartani, még annak ellenére sem hogy a hardwarefejlõdés lassul. Egy gém motorjának megírása után nem lehet csak úgy rárakni új effekteket ahogy új kártya jön, a dolog nem így mûxik.. "
(én voltam olyan botor megjegyezni, hogy az Oblivion fullon való futtatásához az én X850XT-m is kismacska lesz majd.)
Sajnos igazam lett 😞((
DB
A ti kung-futok nem erős!
IQ csökkentésre is lehetne használni a mágusok ellen. Maradna nekik a Közelharc, amibe nem tudnak sokat felmutatni.
Natehát tegyük fel, hogy 100-as az intem. Szintlépés elõtt felveszek egy drain ability INT 10-et, így 90-es lesz. Ha szintlépéskor engedi emelni és mondjuk van 5-ös szorzóm, akkor 95-ös lesz.
Leveszem a cuccot, és felugrik 105-re. Vili? Csak kérdés, hogy mûködik-e így, és van-e egyáltalán drain ability spell, és lehet-e enchantolni....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Igazán leírhatnád hogy néz ki a spell a játékban, milyen skill rating kell, mennyi mana, stb. Régebben én is kísérleteztem ilyennel, de kivitelezhetetlenül magas volt az ára! 😞
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tegnap nekem úgy tünt, hogy a bound armor az heavy-nak számít. Tényleg így van?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Personality-m 40 es a speechcraft mar 70 folott jar.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Van valakinek "drain ability" spellje? Ha igen, lehet tárgyba enchantolni konstans effect-ként?
Ha igen, akkor 100-as tulajdonsággal felvéve szintlépéskor engedi növelni az adott tulajdonságot?
Azért kérdem, mert a +10 minden tulajdonság-gyûrûmet felvéve szintlépéskor nem engedte növelni a 99-es endurance-omat (nem mintha akartam volna)
Szóval ha ez mûködne, akkor lehetne 100 fölé fejleszteni a tulajdonságokat...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Nálam HC.Autószimek, HoMM sorozat, most az Oblivion és majd a NW2 fog beférni, különben egyszerûen elmegy mellettem az élet 😊
pörgõs topic-ba már alig megyek, mert a rengeteg idõ olvasni...meg kiírom magam és az különösen káros mivel béríró (is)vagyok <#idiota>#idiota>, nyáron pedig fék de kiméletlenül.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
DB
(ami azt illeti az NWN2 és a Spellforce 2 is érdekelnek, de ez utóbbi csak akkor ha tényleg nem Starforce-szal jön ki, mert úgy nem veszem meg.)
DB