The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mosthogy megvan a videokártyám szeretném is élvezni ha szép, de valahogy nem lehet kikapcsolni a mágikus dolgokra ható bloomot és aa-t?
Nekem igazából csak környezetre kéne...De azt nem értem miért szaggat mert ugyan úgy néznek ki a varászlatok aa meg blurral mint nélküle...
- nem arról volt szó, hogy ez sztem mindenkinek jó lenne, nekem tetszene és kész.
pl. nem gyakná meg bárki 20-30-40 alkalomra Umbra-t, leértéktelenítve a szerepét.
Ez nem a játékos hibája, egy szükséges rossz az eladhatóság miatt, de a játékot értékteleníti, ha vki 10load-ra megtalálja azt a pontot ahol az npc nem tudja megütni, és onnan lelövõldözi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
WOW barlang! Pakoljuk ki!
Pár nyomi bandita, sima ügy hehe
Megyek tovább.
WOW barlang! Pakoljuk ki!
Sehol senki... fura... húúú csontok... hmm... mi ez a zaj?
Bazmeg 2 ogre meg egy troll RÖGTÖN a kanyar után! <#csodalk>#csodalk>
Semmi gáz, emberfeletti reflexeimnek hála elegánsan visszaugrottam és padlógázzal megcéloztam a kijáratot <#vigyor5>#vigyor5>
Ja hogy ez egy kurva labirintus többszintes folyosókkal meg minden, nem gáz, 10 percig rohangálni a töksötétben miközben ütik a hátam egyáltalán nem probléma hiszen fáklyám az egy darab sincs és mire a szemem megszokja a félhomályt addigra úgy is gyógyítanom kell magam és a varázslat fényétõl elvakulva kimondottan szórakoztató egymás után elvéteni az elágazásokat... <#idiota>#idiota>
Stratégiát váltottam, gyógyítás helyett idézés! <#gun>#gun>
Az én skeletonom simán fel tudja tartani az ogrékat, ez egy jó terv!
...
Szal nyertem kemény 1 másodpercet de haszna is volt mert az ogre egyetlen ütésétõl atomjaira hulló csontim halálsikolya kihozta belõlem a rejtett tartalékot és megtaláltam a kijáratot.
Egy nindzsát megszégyenítõ ügyességgel felugráltam egy nagy szikla tetejére persze nem kellett volna strapálnom magam, egyszerûen felsétálhattam volna a mögötte lévõ lejtõsebb részen mint ahogy az ogrék is rögtön ezt tették ahogy kijöttek a barlangból.
Ugrás.
Lelkesen elkezdtük a körbekergetõs-fogócskás játékot a szikla körül, újabb szerencsés fordulat hogy bölcsen a jövõre gondolva nem pazaroltam a pénzem távolsági varázslatokra hisze a Flare spellel is simán kihúzom addig amíg valami jobbat találok... <#shakehead>#shakehead>
De végül megdöglöttek és csak ez számít! <#hehe>#hehe>
Ez a kis kaland megvilágította a karakter koncepcióm néhány apró hibáját, asszem ezután inkább Divayth Fyr stílusban öltözködöm <#vigyor>#vigyor>
Mondjuk a horror játékoknál kifejezetten elõnyös mert az amúgy is meglévõ feszültséget sokszorosára növeli. Mint például legutóbb a call of cthulhu esetén. De oblivionban felesleges lenne.
Why so serious?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(Megjegyzem, hogy ez a megoldás szerintem sem válna be, mert a hardcore RPG fan-ek egyáltalán nem igénylik a mentést, a mainstream játékost meg bosszantana egy ilyen rendszer. Legalábbis egy designer szemével nézve. Ezzel együtt tényleg nagyon érdekes elképzelés.)
vannak még ilyen üzletileg öngyilkos ötleteim <#idiota>#idiota>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Minden idõk legjobb számgép szerepjátéka...pfff, vannak nevek, de ehez az is kell hogy az adott idõben alkalmas legyek az elvarázsolódásra.
Az Oblivion a topic témája, de ezen felül is számomra a legfontosabb hogy világot kapjak, ne csak utat...vagy inkább ösvényt mint pár játékban, és fontos hogy a világnak gyökerei legyenek, amikre rácsodálkozhatom egy romra akadva, papirfecnit átolvasva,..fontos hogy sajátosságai legyenek, és müködjön.
Aztán fontos még hogy a szerep amit eljátszok kellõen széles választékból jöjjön, és a játék amiben szerepelek nagyon részletes szabályok szerint játszódjon, lehetõleg minnél több mindent figyelembe véve...hogy ne fordulhasson elõ olyan eset miszerint nem bír a karakter csak 60kg terhet, de haléálos pontossággal 2másodpercenként kilõ 20db nyílvesszõt egy közepes íjból...pl. és stb.
és kölcsönhatások, fajok közt, a viselkedésemre, a kis és nagy léptékben egyaránt, és a világ öregedése/változása.
..rengeteg minden, nem is lesz ilyen 😊 ...és jó is mert akkor mint barlangi hal úgy néznék ki egy idõ után 😊))
Ha rajtam múlna én valszeg olyan RPG-t próbálnék csinálni, amiben lényegesen kevesebb, de egyidejûleg jóval összetettebb lenne a harc. (Már designoltam is magamnak egy megfelelõ harc/irányításrendszert, amit valószínûleg sajnos sosem fogok viszontlátni egy játékban sem...)
Számomra az Oblivion legnagyobb "hibája" az, hogy messze túl sok a gyors akció. Amikor megnéztem a main quest végén a statisztikáimat, döbbenten fedeztem fel, hogy több mint 1000 lényt öltem meg a játék során, és ebbõl majdnem 200 embert. Ha ehhez hozzáteszem, hogy sem a Thieves Guild, sem a Fighters Guild, sem a Dark Brotherhood-os küldetéseket nem csináltam meg, és a Mages Guild-nek is viszonylag az elején vagyok, ráadásul tipikus törvénytisztelõ/jó karaktert játszok, akkor szerintem ez elképesztõen nagy szám. Ha belegondolok, ez nagyjából 2-3 Cyrodiil-i város teljes lakossága. Ez nagyon soknak tûnik, bármekkora Champion vagyok.
Persze mindannyian különbözünk, így ez csak az én személyes preferenciám, de én sokkal jobban örültem volna, ha nagyobb hangsúly kerül a Tamriel-i élet hétköznapibb vonatkozásaira. Igaz, ezt inkább egy MMORPG-ben lehet jól megvalósítani. A Radiant AI pl. nagyon jó irány, de szvsz a Bethesda kénytelen volt épp a RAI miatt csökkenteni az NPC-k (városok) számát, és inkább telezsúfolta dungeon-ökkel a térképet. Más kérdés, hogy ez számomra kicsit "furcsa" megoldás, hiszen elvileg Cyrodiil a központi provincia, a "legcivilizáltabb" mind közül, következésképpen kevesebb úgymond "fehér folt"-nak kellene lennie a térképen.
Szóval sok apró problémám van a játékkal, de ilyen szempontból mindig is maximalista voltam, noha ez eddig még nem akadályozott meg abban, hogy jókat játszak. 😊 Mindettõl függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy jelenleg az Oblivion megelõzi a vetélytársakat, ugyanakkor optimális esetben, megfelelõ AI mellett a Gothic 3 lehet az, amire már évek óta várok.
(Bocs, ez jó hosszú lett.)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Annak az egyik hajóján beszélsz egy nõvel, és kitakarítod a hajóról a szellemeket.
Egész korrekt a Gamestar Cikk! Olvassátok és van benne hasznos Mega Guide!!!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Vinsanity is back!!
Most 1280x1024en nyomom, vhol medium és high között! (a mediumhoz azért közelebb<#vigyor3>#vigyor3>)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jó ló a shadowmere, de nekem valahogy elveszett. Egy idõ után nem jelent meg az istállóban és azóta nincsen sehol. Pedig nem halhatott meg mert arra nem képes.
Why so serious?
Témához: Sokan panaszkodnak, hogy döglik a ló: Egy név: Shadowmere (Asszem 😄), quest ló, nem hal meg, csak elszédül, 500 élete van, és 33 speed, legjobb ló a játékban (pontos adatok az OblivionHQ.hu-ról, de azt, hogy halhatatlan, személyesen tapsztaltam).
Why so serious?
egyébként 20forintos kérdés, kinek mi a jobb..
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
de idegesítõõõ......................
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
meg egy 512 ram kell még bele mindenképp
persze nem lesz high quality
haverom úgy tapasztalta, hogy ha a különbözõ fadeket(tree,object) leveszi full minimumra, akkor igggen csúnyán akad neki, amúgy pedig jól futna
szóval sztem a beállításokat tedd vissza defaultra, esetleg a felbontást cedd lejjeb, s akkor jónak kell lennie...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én is beálltam végre a sorba, s lenne egy problémám. Végigvittem az Arenat, megkaptam a végén a Gray Prince vértjét. Mivel még ekkor nem volt házam, s magamnál tartani túl súlyos lett volna (s persze eladni sem akartam) betettem a vértet az egyik sezkrénybe, hogy majd késõbb visszajövök érte. Igen ám,csak egy hét múlva eltûnt onnan!!!!!!!!!!!!!!!!
Na szóval mivel sokat dolgoztam érte valaki segítene?lehet még ilyet valahol találni? vagy ha nem van valami konzolparancs?
Tegnap kezdtem a gémet. Celeron 2ghz , 512 ram , Ati 9600 pro 128 mb a gépem, 800x600-on minden levéve(nagyon ronda így) , a barlangokban az elején még tûrhetõ , de ahogy visszatértem Emperor Urielhez és 3-an ránktámadtak , egyszerûen élvezhetetlenné vált , szaggat mint állat és ki is léptem....pedig ez egy szûk grafikai tér , mi lesz a természetben?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Már ég a szemem a keresgéléstõl. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Why so serious?
Nézd meg ugyan azon az oldalon mi a legfelsõ 7 szkill, na azok a major szkilljeid és azoknak a feklõdése növeli csak a szintlépést jelzõ csíkot