The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Eddig úgy tudtam, hogy a Steel sem sebzi õket...
ja és azt is jó lenne ha megmondanátok hogy merre van az ingatlan tulajdonosa.köszi!
Ott van a leírásban. Kutatsd végig az egész területet és találd meg a keresett személyt.
Bármikor további infó kell (vagy csak átkutatad a teljes egész területét Arpenia-nak) csak beszélj Oreynnel aki ugyebár ott van veled...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
[merlinw.org]
Még egy kérdés: Hol lehet üveg (zöld színû) cuccokat találni... amúgy csak jól néznek ki, vagy erõsek is?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Why so serious?
Grebber: azt nemtom, nekem akkor nem volt másik, de sztem ott lesz az is a garázsban😊
[merlinw.org]
Why so serious?
És kaptam egy überfasza lóvat amelyre else hiszem lehet pakolni!!!!!!
Kérdésem ez a ló már örökre velem marad?
Nem ütközik egyik guildal sem és igen érdemes oda belépni.
Elõre is kösz a válszokat...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mizujs?
Jó ez az ünnep arra hogy picit gamálódjak és végre el is jutottam oda hogy házat vásároljak az IC-ben a karinak. A berendezéssel kapcsolatos a kérdésem: a lakber fickótól vásároltam egy "tárolóegységek" elnevezésü scrollt és a kéglibe belépve valóban keletkezett 3 db. tárolóegységem (szegényes de megteszi és örül), ugyanakkor megmaradt az inventory-ban az írás. Jól értem, hogy akkor ezt most õrizgetnem kell mert nem más mint az egyes berendezési objektek leírója (talán beleértve a tárolókban elhelyezett saját cuccost is), mindig a karinál kell tartanom és le nem rakhatom sehol, avagy nem más a papir mint a számla a vásárlásról és a tárgyak ettõl függetlenül vannak? Tartok tõle, hogy a nagy lomotolásban egyszercsak elvesztem valahol és akkor a fürdõvizzel együtt kidobtam a gyermeket is!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
az egyik küldinél menekülni kellett a városi õrség elõl, és nem volt idõ nyeregbe pattanni. mire visszamentem, Shadowmere már nem volt sehol. ilyenkor fújhatom? ugye nem...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)