The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ha azthittem a fõ szál után már nem találkozok a pokol tûzes bugyraival erre bolyongok és egy Peryte's Shrine remélem jól irtam átküld Oblivionba 😄

Next PC upgrade: 2022

SNAKE01
tudom, már rájöttem!

CS@
SNAKE01
már megvan!

Hmuda
Khm...kizárólag ezüst/daedra/enchantolt hat rájuk, más nem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mr_no_NaMe
De asszem az már igen.
Köszi a választ!
Eddig úgy tudtam, hogy a Steel sem sebzi õket...

Mr_no_NaMe
Csak az iron nem hat. Steeltol felfele már minden fegyver öli õket akár enchantolt akár nem.
Mr_no_NaMe
A Market districtben és valami Imp officeban a boltok között.
Ha egy Orc karit indítok, és full harcosra képezem, akkor majd hogyan fogom megölni a szellemeket? Majdnem minden játékban harcost indítok, de látom, hogy a legtöbb fegyver nem hat a szellemekre... Ha nincs elég jó Destruction-öm, akkor meghalok? Asszem a Silver hat rájuk, de ha az elején nincsen...

Vinsanity15

Vinsanity is back!!

SNAKE01
és az imperial city-ben kitõl vehetem meg a házat?

Vinsanity15
MY favourite town<#vigyor2><#vigyor2>

Vinsanity is back!!

Mr_no_NaMe
Az elsõ 2k-s imp ház a legjobb akárki akármit mond. Talán az 1 fokkal nagyon az jobb de kastélyt semmiképpennem 😊
grebber
Mindenki házra költ?Én inkább a halot emberek házát használom az ingyen van 😄

SNAKE01
nem tudja valaki véletlen hogy chorrol-ban kitõl lehet venni házat?
ja és azt is jó lenne ha megmondanátok hogy merre van az ingatlan tulajdonosa.köszi!

Mr_no_NaMe
De ez külföldiül van <#zavart2>
Fordítsd le azt majd elovlasom 😄
Eztláttátok már?Van benne egy-két okosság.

SNAKE01
köszi de amúgy már rá jöttem!

Hali!

Ott van a leírásban. Kutatsd végig az egész területet és találd meg a keresett személyt.

Bármikor további infó kell (vagy csak átkutatad a teljes egész területét Arpenia-nak) csak beszélj Oreynnel aki ugyebár ott van veled...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

dante3
Hol találom meg a Gray Fox nevezetû bûnözõt?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

MerlinW
De lehet hogy glass(?) armorra gondoltál😊 Azt meg majd találsz valakin😊

[merlinw.org]

SNAKE01

itt mit kell csinálni?

amúgy ez a küldi!

MerlinW
A zöld potionok mérgek. fegyvereket lehet velük bekenni. Te magad is készíthetsz, ill potion árus npc-tõl is vehetsz amennyit nem szégyelsz😊

[merlinw.org]

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek. 😊
Még egy kérdés: Hol lehet üveg (zöld színû) cuccokat találni... amúgy csak jól néznek ki, vagy erõsek is?

Ron Ragm
Lehet csak nekem újdonság, de itt a Morrowinddel ellentétben a saját készítésû Restore attribute potionoknak az effektje megmarad (ugyanúgy kezeli mint egy restore health-t)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hát nekem többször is leütötték de mindig csak unconscious lett. Aztán egyszer nem írta ki, hogy el lett rakva az istállóba és azóta nincs meg. És még csak el sem búcsúzhattam tõle. 😊

Why so serious?

grebber
Majd kiprobálom.De azse baj ha a régi paripa elveszik igaz volt rajta szép páncél de az új lóra pakolhatók cuccokat.

MerlinW
Halhatatlan paci? Wow. Nekem kidurrant a kereke, mikor ráfeküdt 2 troll. Lehet bug..

Grebber: azt nemtom, nekem akkor nem volt másik, de sztem ott lesz az is a garázsban😊

[merlinw.org]

Nem tud meghalni. Viszont nekem elveszett. 😞

Why so serious?

grebber
Oké ez király de mi lesz a másik eddig lóvammal??

Mr_no_NaMe
Alap. Amúgy meg grebber az 517 kicsit sem spoiler (y) 😛
MerlinW
amíg meg nem döglik..😊

[merlinw.org]

MerlinW
én nem csak aludtam rá, de ittam is😄

[merlinw.org]

grebber
Miután a fekete csukjás csávó kérésére lemészároltam mindenkit a Sötét Testvériség szállásán visszatérve kaptam új feladatot (milyen meglepõ 😄 )
És kaptam egy überfasza lóvat amelyre else hiszem lehet pakolni!!!!!!

Kérdésem ez a ló már örökre velem marad?

Mr_no_NaMe
Akkor jelenik meg ha megöltél 1 ártatlan embert és aludtál rá egyet 😊
Nem ütközik egyik guildal sem és igen érdemes oda belépni.
MerlinW
nem szinthez kötött, egyébként érdemes, mert félelmetesen jók a DB questek

[merlinw.org]

amugy a kardok stb... megmaradnak a házunkban? nem fognak eltünni a tárolo rekeszekböl????

Mindenkinek megjelenik lvl 7-nél egy ember, akinél be lehet lépni a Dark Brotherhood-ba? Érdemes egyáltalán belépni oda? És ez nem ütközik a Fighters Guild, vagy egyéb küldikkel? <#help>
Elõre is kösz a válszokat...

énis 😉

el lehet nevezni a lovat ahogy akarjuk?😄

Lacee
volt olyanról is szó, hogy a ló random elkóborolhat... nincs valamilyen varázslat erre? 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

0Fritz0
Én eltettem a ház egyik eldugott fiókjába a papírokat.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nyomj egy fast travelt valamelyik városkapuhoz, majd menj ki az istállóhoz, elvileg ott lesz. Ha nincs, akkor bug, peched volt.

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Jó ez az ünnep arra hogy picit gamálódjak és végre el is jutottam oda hogy házat vásároljak az IC-ben a karinak. A berendezéssel kapcsolatos a kérdésem: a lakber fickótól vásároltam egy "tárolóegységek" elnevezésü scrollt és a kéglibe belépve valóban keletkezett 3 db. tárolóegységem (szegényes de megteszi és örül), ugyanakkor megmaradt az inventory-ban az írás. Jól értem, hogy akkor ezt most õrizgetnem kell mert nem más mint az egyes berendezési objektek leírója (talán beleértve a tárolókban elhelyezett saját cuccost is), mindig a karinál kell tartanom és le nem rakhatom sehol, avagy nem más a papir mint a számla a vásárlásról és a tárgyak ettõl függetlenül vannak? Tartok tõle, hogy a nagy lomotolásban egyszercsak elvesztem valahol és akkor a fürdõvizzel együtt kidobtam a gyermeket is!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Lacee
mit lehet csinálni, ha elhagytam a lovamat? 😊

az egyik küldinél menekülni kellett a városi õrség elõl, és nem volt idõ nyeregbe pattanni. mire visszamentem, Shadowmere már nem volt sehol. ilyenkor fújhatom? ugye nem...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ati2002
Kérdésem: én egy Imperial Knight vagyok, 7-es szinten, kb 25-30 óra játékidõ után. (Eddíg fõszálat nyomtam, és a Mage Guild-es recomm-okat (abból még 1 van vissza). Na most az a bajom, hogy bizony lassan lépek szintet (szerintem), viszont a ha beállnék a Fighters Guild-be, akkor valamivel gyorsabb lenne-e a szintlépés, mert ott elvileg a major skilljeim nagy részét lehet tanulni ?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

kössz
Sanyix
Jó de azt amit írtam úgy írtám, hogy közben nem léptem szintet! ez a lényeg benne 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Habár annyi rémlik, Spoiler hogy talán vissza kell menned Chorrolba a D.elf taghoz a fighter guildbe. Azért ha nem is tudsz angolul neveket nézd a feladatlistában szerintem.