41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
SaGa Jr #22663 Beleszámít a Fatigue értékedbe is. -
Adacs #22662 Amikor a Dawn kultuszosokhoz bemész és elveszik a cuucaimat akkor hol tudom visszaszerezni? -
#22661 Gondoltak rád a készítők is mert az érintetlen ini ott van az Oblivion könyvtárában „Oblivion_default.ini” néven. -
#22660 szeva :)
A szintlépéses részében érdemes elmélyedni, a topic-ban rákeresel a -szintlépés, táp, szorzó - szavakra és ott nézegetni.
Vmint van rá többféle mod ami akár jelentősen megváltoztatja a szintlépés rendszerét, Oblivion hq-n érdemes átnézegetni az ismertetőket.
nagyon sok megoldás van, mivel a játék támogatja az egy megállított pillanat alatt lehajtott italokat is, így akár alkimíával (vagy sok pénzel) is lehet boldogulni..
-
#22659 ha Apprentice a csillagjegyem, akkor a willpowernek nálam nem sok haszna van ugye? Lehet hanyagolni? Vagy a magicka regeneráláson kívül számít még valamit??? -
#22658 Huh, köszi mester, isten vagy, csoda hogy eddig nem volt még ilyen!!! Szupiiiiiii....
ui: Zoenn féle végigjátszás a megjelenés után villámgyorsan kész lett, és szerintem már az is olvasta, aki azt sem tudja mi az az Oblivion. Ennyit az aktualitásról... ;] -
#22657 rövid kérdés, talán heavy armorosokhoz leginkább: a Ti Oblivionotok nem abból áll (mint az enyém), hogy rövid küzdelem után szaladtok hátrafelé az ellenfél elől, miközben nyilaztok + gyógyítgatjátok magatokat? :-//
kezdem kicsit unni. főleg, hogy valószínűleg túl erősnek hisz a progi, 17. szinten már olyan erősek a clannfear-ek, hogy 1-1 az egyben csak az említett taktikával tudom lenyomni őket, az Oblivion síkon meg lépten-nyomon daedroth-ok jönnek, szóval vagy végigrohanom a "pályát", vagy kiállok az orgyilkos párkányra (ez hál'istennek minden toronyban ott van valahol :) ), és onnan lemészárolom apránként az utánam szaladó ált. 4-6 lényt.
na, nem ragozom tovább: akinek van vmi más taktikája, jelezze ide. :) -
jupa #22656 Hi!Lehet már írta valaki de...:Oblivion Végigjátszás -
SaGa Jr #22655 Ahogy ocato elmondja úgy. Tessék elolvasni miről nyomja a rizsát vagy legalább azt a nyomorult quest logot tessék elolvasni!
De bekerült mint aktív quest a quest logodba is. Ha kész a cucc, megváltozik a szöveg. A játék vége után 2 héttel menj el a cuccért az armouryba ami a börtönnél van. -
#22654 valaki betudná linkelni az eredeti oblivion.ini-t ami a my games-ban található?? érintetlen kéne! mert sok idő amíg újra rakom gémet és elbaszarintottam valamit és nem találom ahova raktam az eredetit :D -
#22653 jól fog futni! még HDR-el is! haveromnak is ilyen gépe vna és ilyen beállításokkal fut rendesen csak néha megáll töltögetni...
texture: large
distant land,buildings
HDR
egyéb látótávok 70%-on... víz meg high minden on
minden árnyék ki
Blood Decals : High -
Norbi101 gamer #22652 Egy ilyen gépen 2ghz , 768mb ram , és jövőhéten veszem meg ezt a vga-t : http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636. Hogyfog futni az oblivion? -
#22651 hogy lehet átveni a Imperial Dragon Armor-t? -
#22650 Az tetszik az Oblivionban, hogy siman atjarhatosag van a kulonbozo stilusok kozott.
Harcosmagus karakterem van, az elejen, uj leven nagyon benan kardoztam, ezert inkabb varazsolgattam, eloszor meg vertben, aztan kesobb vert nelkul, csak egy kopenyben. Kesobb visszavettem a vertet, neha kardoztam, de inkabb varazsoltam, aztan inkabb csak kardoztam, a varazslas megmaradt a kulonbozo szolgaltatasok szintjen, tudjak cipelni, lassak a sotetben, kinyissam a zarakat. Mostanaban meg azt csinalom, hogy lathatatlansag, moge lopozok es leutom karddal. Igy szoktam a magusokat is kinyirni, minek bajlodni, tuzparbajt vivni, odamegyek lathatatlanul, es hatbavagom, ez altalaban eleg, ha nem, csak akkor marad a kardozas, tuzlabdaval lodozes -
whitetruck #22649 Köszönöm a jótanácsokat MINDENKINEK!Semmi más nem vacakol minden megy frankón csak ez nem akar valami miatt.Van 3 meghajtóm is az egyikre felrakok egy szűz wint és megnézem.Már elkezdtem leüriteni csak 160gb-ot kiírni hossazú idő.Sp2-es Xp-m van úgyhogy nemhiszem,hogy ez gondot okozna.Valószinü sok szarság van fent a gépen meg persze HP nyomtató és ez is zavarhat állitólag.Visszajelzek ha rendben lessz.Köszi mégegyszer MÁGUSOK vagytok! -
spatrik #22648 huhh!mostanra nagyon nehéz lett a játék[#buck.100-as chaméleon-al. -
#22647 Ezek a helyeken csak a teljesen alapdolgok vannak, semmi extra.
Igazi előnye az, hogy egy, két jobb helyen egész komoly mennyiség begyűjthető belőlük ami nagyban megkönnyíti az alkímia fejlesztését. -
#22646 kösz, szerintem mindenki nevében:)
és itt "csak" átlagos szüretelésre alkalmas növények vannak a löttyökhöz vagy esetleg egy-két ritkaság is előfordul? -
#22645 Hátha érdekel valakit, összeirkáltam az általam ismert jobbfajta farmokat:
1 LordDradsEstate ***
2 WhitmondFarm *
3 ShetcombeFarm ***
4 Shardrock **
5 SkingradSurilieVineyards***
6 OdiilFarm ***
7 Aleswell *
8 HarmsFolly **
9 HarlunsWatch **
10 DrakeloweFarm **
* -ok azt jelölik, hogy szerintem mennyire jó az adott terület. -
#22644 #22575 -
#22643 Aludj a priccsen a börtönben, aztán mindjárt kinn is vagy. -
#22642 ~ -- és konzolba beírod help
ezzel kilistáz egy sor parancsot amelyek között van bounty és fame beállítás is -
baritom #22641 Sziasztok!
Lehetne egy gyors kérdésem?
Hogyan lehet elrörölni a priuszomat? Ugyanis ahogy egy városhoz érek, az őrök nekem rontanak és választhatok. Vagy börtön, vagy a harc, mert nincs pénzem. A börtönből meg nem tudok kiszabadulni! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan lehetek újra jófiú?
Előre is köszi! -
#22640 Hi! ezekhez a mod-okhoz tudnal linket adni? mert googleban nem talalom sehol! :(( -
#22639 huu, nagyon koszike;)
Bocs, hogy nem vettem eszre -
#22638 pont nemrég került ki:
oblivion.gumininjahq.hu
-
#22637 Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy tudja-e valaki, hogy mit kell csinalni Bruma-ban, mikor egy gyilkossag szinhelyere erkezunk. Brandon Lirian a vampir, aki meghalt es valami Raynil-nek hivjak a vampirvadaszt, aki megolte Brandont. Szoval a kuldetes szerinte nyomoznom kell Brandon hazaban, de a katonak nem akarnak segiteni. Szoval tudja valaki mit kell ott csinaljak, hogy megcsinaljam azt a mellek kuldetest?
Bocsi, ha bena vagyok de nem jovok ra...
Elore is koszi a segitseget;)
ujedith -
#22636 Ejnye, vagy 3 hete nem nyomtam az Obliviont.
(Nemcsak a szexben jó a késleltetés... :)))
DB -
#22635 Bocsi visszakerestem, megtaláltam.
1.:Igen
2.:Igen -
#22634 Hi!
Néhány dolgot szeretnék kérdezni:
1.:Ha a Heavy Armor skillem 100-as, akkor nem lesz súlya a páncélzatnak?
2.:Ha 100% Kaméleon van rajtam, akkor akár egy Daedroth mellett is elmehetek úgy hogy nem vesz észre? -
#22633 ahogy figyeltem nálam akkor ment pirosba, amikor beboroztam:))
persze lehet ártó varázslat meg még egyébb dolog. szerintem. gondolom mindenre van ellenvarázslat is. -
Enigma62 #22632 Köszönöm mindenkinek. -
#22631 Imádkozni persze bárhol lehet, de a játékban (és persze a való világban) erre a folyamatra általában a templomokat szokás használni. Tamrielen sincs ez másképp. Keresned kell a vidéki városokban egy templomot, majd az oltárnál imádkozol.
Ha bounty van a fejeden, fizesd ki/üld le/szedesd le. Ha pedig inkább hírhedt vagy mint sem híres (nagyobb a Infame mint a Fame), akkor gyors csinálj pár jó cselekedetet, és utána menj az Istenek segítségét kérni a megtisztulás folyamatához.
Fame pontokat lehet szerezni küldetésekkel, Oblivion kapuk bezárásával, és talán még a kuldosoknak juttatott kis alamizsnával is. Utóbbiban nem vagyok annyira biztos, de mintha.... -
Hoz_Hun #22630 Semmi különös, csak bemész egy templomba (kivéve IC-ben) és az oltárnál meggyónsz (a bounty van a fejeden nem engedi). Akkor nagy szeretetben, békeségben viszadja a program az értékeidet. -
Enigma62 #22629 Ezt kicsit bővebben kitudod fejteni, mert így nem annyira világos. Köszi. -
#22628 Nem. Csak azok lehetne vámpírok, akik "vampire XY" néven lopják a napot. Kivéve pár spéci NPCt. -
#22627 Imádkozz az Istenekhez. -
#22626 aludtam előtte. ez biztos.
várjunk csak, mielőtt megnéztem ezt, előtte megint harcoltam egy ork csajszival, akinek hosszú fogai voltak, de az akkor nem tűnt fel, mert ígyis-úgyis rondák. tulajdonképpen bárki lehet vámpír... -
Enigma62 #22625 Sziasztok!
Mitől van az hogy valamelyik tuljadonsága átmegy pirosba és lecsökken? És vissza lehet-e állítani? A választ előre is köszönöm! -
#22624 Nem olvasol faqt. Amíg csak fertőzés és nem aludtál rá, addig simán gyógyítható, mint bármelyik fertőzés.