41716
  • SaGa Jr
    Beleszámít a Fatigue értékedbe is.
  • Adacs
    Amikor a Dawn kultuszosokhoz bemész és elveszik a cuucaimat akkor hol tudom visszaszerezni?
  • CS@
    Gondoltak rád a készítők is mert az érintetlen ini ott van az Oblivion könyvtárában „Oblivion_default.ini” néven.
  • b-type
    szeva :)
    A szintlépéses részében érdemes elmélyedni, a topic-ban rákeresel a -szintlépés, táp, szorzó - szavakra és ott nézegetni.
    Vmint van rá többféle mod ami akár jelentősen megváltoztatja a szintlépés rendszerét, Oblivion hq-n érdemes átnézegetni az ismertetőket.

nagyon sok megoldás van, mivel a játék támogatja az egy megállított pillanat alatt lehajtott italokat is, így akár alkimíával (vagy sok pénzel) is lehet boldogulni..
  • Looserke
    ha Apprentice a csillagjegyem, akkor a willpowernek nálam nem sok haszna van ugye? Lehet hanyagolni? Vagy a magicka regeneráláson kívül számít még valamit???
  • PiszkosFred
    Huh, köszi mester, isten vagy, csoda hogy eddig nem volt még ilyen!!! Szupiiiiiii....

ui: Zoenn féle végigjátszás a megjelenés után villámgyorsan kész lett, és szerintem már az is olvasta, aki azt sem tudja mi az az Oblivion. Ennyit az aktualitásról... ;]
  • sajoati
    rövid kérdés, talán heavy armorosokhoz leginkább: a Ti Oblivionotok nem abból áll (mint az enyém), hogy rövid küzdelem után szaladtok hátrafelé az ellenfél elől, miközben nyilaztok + gyógyítgatjátok magatokat? :-//

kezdem kicsit unni. főleg, hogy valószínűleg túl erősnek hisz a progi, 17. szinten már olyan erősek a clannfear-ek, hogy 1-1 az egyben csak az említett taktikával tudom lenyomni őket, az Oblivion síkon meg lépten-nyomon daedroth-ok jönnek, szóval vagy végigrohanom a "pályát", vagy kiállok az orgyilkos párkányra (ez hál'istennek minden toronyban ott van valahol :) ), és onnan lemészárolom apránként az utánam szaladó ált. 4-6 lényt.

na, nem ragozom tovább: akinek van vmi más taktikája, jelezze ide. :)
  • jupa
    Hi!Lehet már írta valaki de...:Oblivion Végigjátszás
  • SaGa Jr
    Ahogy ocato elmondja úgy. Tessék elolvasni miről nyomja a rizsát vagy legalább azt a nyomorult quest logot tessék elolvasni!
    De bekerült mint aktív quest a quest logodba is. Ha kész a cucc, megváltozik a szöveg. A játék vége után 2 héttel menj el a cuccért az armouryba ami a börtönnél van.
  • k8bal
    valaki betudná linkelni az eredeti oblivion.ini-t ami a my games-ban található?? érintetlen kéne! mert sok idő amíg újra rakom gémet és elbaszarintottam valamit és nem találom ahova raktam az eredetit :D
  • k8bal
    jól fog futni! még HDR-el is! haveromnak is ilyen gépe vna és ilyen beállításokkal fut rendesen csak néha megáll töltögetni...
    texture: large
    distant land,buildings
    HDR
    egyéb látótávok 70%-on... víz meg high minden on
    minden árnyék ki
    Blood Decals : High
  • Norbi101 gamer
    Egy ilyen gépen 2ghz , 768mb ram , és jövőhéten veszem meg ezt a vga-t : http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636. Hogyfog futni az oblivion?
  • istenostora03
    hogy lehet átveni a Imperial Dragon Armor-t?
  • Mike
    Az tetszik az Oblivionban, hogy siman atjarhatosag van a kulonbozo stilusok kozott.
    Harcosmagus karakterem van, az elejen, uj leven nagyon benan kardoztam, ezert inkabb varazsolgattam, eloszor meg vertben, aztan kesobb vert nelkul, csak egy kopenyben. Kesobb visszavettem a vertet, neha kardoztam, de inkabb varazsoltam, aztan inkabb csak kardoztam, a varazslas megmaradt a kulonbozo szolgaltatasok szintjen, tudjak cipelni, lassak a sotetben, kinyissam a zarakat. Mostanaban meg azt csinalom, hogy lathatatlansag, moge lopozok es leutom karddal. Igy szoktam a magusokat is kinyirni, minek bajlodni, tuzparbajt vivni, odamegyek lathatatlanul, es hatbavagom, ez altalaban eleg, ha nem, csak akkor marad a kardozas, tuzlabdaval lodozes
  • whitetruck
    Köszönöm a jótanácsokat MINDENKINEK!Semmi más nem vacakol minden megy frankón csak ez nem akar valami miatt.Van 3 meghajtóm is az egyikre felrakok egy szűz wint és megnézem.Már elkezdtem leüriteni csak 160gb-ot kiírni hossazú idő.Sp2-es Xp-m van úgyhogy nemhiszem,hogy ez gondot okozna.Valószinü sok szarság van fent a gépen meg persze HP nyomtató és ez is zavarhat állitólag.Visszajelzek ha rendben lessz.Köszi mégegyszer MÁGUSOK vagytok!
  • spatrik
    huhh!mostanra nagyon nehéz lett a játék[#buck.100-as chaméleon-al.
  • CS@
    Ezek a helyeken csak a teljesen alapdolgok vannak, semmi extra.
    Igazi előnye az, hogy egy, két jobb helyen egész komoly mennyiség begyűjthető belőlük ami nagyban megkönnyíti az alkímia fejlesztését.
  • bigapó
    kösz, szerintem mindenki nevében:)

és itt "csak" átlagos szüretelésre alkalmas növények vannak a löttyökhöz vagy esetleg egy-két ritkaság is előfordul?
  • CS@
    Hátha érdekel valakit, összeirkáltam az általam ismert jobbfajta farmokat:

1 LordDradsEstate ***
    2 WhitmondFarm *
    3 ShetcombeFarm ***
    4 Shardrock **
    5 SkingradSurilieVineyards***
    6 OdiilFarm ***
    7 Aleswell *
    8 HarmsFolly **
    9 HarlunsWatch **
    10 DrakeloweFarm **

* -ok azt jelölik, hogy szerintem mennyire jó az adott terület.
  • PiszkosFred
  • PiszkosFred
    Aludj a priccsen a börtönben, aztán mindjárt kinn is vagy.
  • PTW
    ~ -- és konzolba beírod help
    ezzel kilistáz egy sor parancsot amelyek között van bounty és fame beállítás is
  • baritom
    Sziasztok!
    Lehetne egy gyors kérdésem?
    Hogyan lehet elrörölni a priuszomat? Ugyanis ahogy egy városhoz érek, az őrök nekem rontanak és választhatok. Vagy börtön, vagy a harc, mert nincs pénzem. A börtönből meg nem tudok kiszabadulni! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan lehetek újra jófiú?
    Előre is köszi!
  • TopGun
    Hi! ezekhez a mod-okhoz tudnal linket adni? mert googleban nem talalom sehol! :((
  • ujedith
    huu, nagyon koszike;)
    Bocs, hogy nem vettem eszre
  • b-type
    pont nemrég került ki:
    oblivion.gumininjahq.hu
  • ujedith
    Sziasztok!
    Azt szeretnem kerdezni, hogy tudja-e valaki, hogy mit kell csinalni Bruma-ban, mikor egy gyilkossag szinhelyere erkezunk. Brandon Lirian a vampir, aki meghalt es valami Raynil-nek hivjak a vampirvadaszt, aki megolte Brandont. Szoval a kuldetes szerinte nyomoznom kell Brandon hazaban, de a katonak nem akarnak segiteni. Szoval tudja valaki mit kell ott csinaljak, hogy megcsinaljam azt a mellek kuldetest?
    Bocsi, ha bena vagyok de nem jovok ra...
    Elore is koszi a segitseget;)
    ujedith
  • DonnieBrasco
    Ejnye, vagy 3 hete nem nyomtam az Obliviont.
    (Nemcsak a szexben jó a késleltetés... :)))

DB
  • arpad vezer
    Bocsi visszakerestem, megtaláltam.

1.:Igen
    2.:Igen
  • arpad vezer
    Hi!

Néhány dolgot szeretnék kérdezni:
    1.:Ha a Heavy Armor skillem 100-as, akkor nem lesz súlya a páncélzatnak?
    2.:Ha 100% Kaméleon van rajtam, akkor akár egy Daedroth mellett is elmehetek úgy hogy nem vesz észre?
  • bigapó
    ahogy figyeltem nálam akkor ment pirosba, amikor beboroztam:))

persze lehet ártó varázslat meg még egyébb dolog. szerintem. gondolom mindenre van ellenvarázslat is.
  • Enigma62
    Köszönöm mindenkinek.
  • PiszkosFred
    Imádkozni persze bárhol lehet, de a játékban (és persze a való világban) erre a folyamatra általában a templomokat szokás használni. Tamrielen sincs ez másképp. Keresned kell a vidéki városokban egy templomot, majd az oltárnál imádkozol.

Ha bounty van a fejeden, fizesd ki/üld le/szedesd le. Ha pedig inkább hírhedt vagy mint sem híres (nagyobb a Infame mint a Fame), akkor gyors csinálj pár jó cselekedetet, és utána menj az Istenek segítségét kérni a megtisztulás folyamatához.

Fame pontokat lehet szerezni küldetésekkel, Oblivion kapuk bezárásával, és talán még a kuldosoknak juttatott kis alamizsnával is. Utóbbiban nem vagyok annyira biztos, de mintha....
  • Hoz_Hun
    Semmi különös, csak bemész egy templomba (kivéve IC-ben) és az oltárnál meggyónsz (a bounty van a fejeden nem engedi). Akkor nagy szeretetben, békeségben viszadja a program az értékeidet.
  • Enigma62
    Ezt kicsit bővebben kitudod fejteni, mert így nem annyira világos. Köszi.
  • PiszkosFred
    Nem. Csak azok lehetne vámpírok, akik "vampire XY" néven lopják a napot. Kivéve pár spéci NPCt.
  • PiszkosFred
    Imádkozz az Istenekhez.
  • koschwarz
    aludtam előtte. ez biztos.

várjunk csak, mielőtt megnéztem ezt, előtte megint harcoltam egy ork csajszival, akinek hosszú fogai voltak, de az akkor nem tűnt fel, mert ígyis-úgyis rondák. tulajdonképpen bárki lehet vámpír...
  • Enigma62
    Sziasztok!

Mitől van az hogy valamelyik tuljadonsága átmegy pirosba és lecsökken? És vissza lehet-e állítani? A választ előre is köszönöm!
  • Sir Quno Jedi
    Nem olvasol faqt. Amíg csak fertőzés és nem aludtál rá, addig simán gyógyítható, mint bármelyik fertőzés.