The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
-az öltözködést eleve így csinálom (mágus instálom, mágus köppeny és cipõ osz kesz)
-eddig jártam 3 városban, elvbõl minden helyet elõször gyalog keres meg és illúziós vazsi a mesében sem volt egyik guildhouse-ban sem már ami a hide,chameleon figurákat illeti, örültem hogy a vaksi dungikra van egy nighteye-m
-a 6 magic class mellet a sneak a 7. major, 14. szinten már 65-ös (lassan nagyob lopakodós mint a tolvajházi elöljárói)
-power leveling kizárva, ez egy szerepjáték és ez elvi elvelés😊
-a saját lovam a legjobb 😊)!
-.....
,azaz az elhatározásom szilárd legyöve a diffi arra a határra amikor már az ellen nem csupán egy tûzlövedék, de még akár touch-ossal is kinyírható mert közben nem csinál aprófát a kari kis buksi fejébõl. (persze ez itt szvsz. és semmi több)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
100as erõ 500as teherbírást jelent.
Armor skillek csökkentik a viselt páncél súlyát.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Legjobbak a kis gagyi enchantok. SOk pénzt lehet belõle csinálni, plusz gagyi enchantokból is elõ lehet hozni jó hatásokat!
Hát ne hagyd hogy megüssön! <#idiota>#idiota>
Harcos -> közelharc
tolvaj, mágus -> futás, elrejtõzés
😊
Lehet, hogy akkor belekezdek a fõküldibe (csak addig, hogy elkezdjenek nyílni a kapuk), mert a felszerelésem jelenleg fullos, de enchant férne még bele. Nem csak ezért akarok bemenni az egyetemre, ezzel a karakterrel végig akarom tolni az _összes_ küldetést, amit csak lehet/találok.
Az ICben lévõ házat megvettem, de több egyelõre nem kell. Csak gondban lennék, hogy melyik elraktározott cucccom melyik házamban van... Két láda nekem bõven elég. Az egyikben az értékesebb lootokat gyûjtöm, a másikban az alkimista cuccokat.
Egyelõre harcosként funkcionálok, most kezdtem belemerülni a mágia rejtelmeibe. (pure mage major skillekkel)
Ja igen mintha írtad volna hogy nem jársz dungeonokba hanem csak a küldetéseket csinálod sztem ez az oka, egy rom kifosztás 2000+ aranyat hoz már 10-es szinten is, muszáj tombraider-kedni különben a fegyverszkillek szarak lesznek és pénzt küldetésbõl én még nem láttam.
Menj le Valverine-be, elég csak a felsõ szinten végigmenned ott csak emberek lesznek, gyûjtsd be az értékesebb páncélokat/fegyvereket máris lesz pár ezer aranyad.
Amikor a cuccot eladod a haggle csúszkát told egyharmadra, még ha béna vagy mercantile-ban akkor is egy csomóval több pénzt adnak így a cuccaidért.
úgyhogy most egy kis szünet😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy van egy olyan küldi, mikor egy festményvilágból kell kihozni a festõt, meg a varázsecsetjét. NA ott vannak festett trollok, mégis mit gondoltok mi sebez rajtuk?!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A TERPENTIN a tõrre kenve!!! 😄DD
ennyi a lényeg
fighters guild uccsó conrtactja: jön 3db will o whisp. na már ezen elkezdett fõni fejem, utána meg még a barlangban nyírjak ki vagy 30 trollt
áááááááááááááááááá
Mondjuk az is igaz hogy csak ez az egy értelmes dolog van amire lehet költeni.
A játék nem indul el hanem ezt a hibaüzenetet adja és nemtudom miért, mi a megoldás vagy van eggyáltalán?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
#17960-as hsz
Már ki se fosztom õket és a mercantil szkillem is stagnál mert az égvilágon semmi okom bemenni a boltokba, a következõ játékot 100 hogy vmi olyan moddal fogom játszani ami a droppokat ésszerüsíti.
Hülye konzolosítás, szar lehet boxon tolni 😞
Hogyis lehet megcsinálni hogy többet adjanak érte?
Eccer véletlenül megvágtam egy lovas katonát. Nem volt aranyam-> megöltem,felvettem a ruháit-> kerestek. találkozok még1gyel,ugyanez-> bounty 2040. -> ne nem akarok örökké menekülni,meg talán 10 aranyam van-> börtön....
Itt mitcsináljak? Vagy mikor lesz már vége? Hogyan van ez a börtönösdi? Mennyi ideig kell itt rohadnom?
A fegyver mellé írt szám inkább iránymutató a fegyver minõségére, kontkrétan sehol sem láttam hogy a pontos sebzést megjelenítené, az igazi sebzés sokkal(!) inkább a szkilltõl és az erõtõl függ. Ahogy nõ az erõd és a fegyverszkilled úgy tudsz nagyobbat sebezni, a jobb fegyverek ezt a sebzést növelik meg DE akár egy rosszabb fegyverrel is simán boldogulhatsz ha a tudás megvan mögötte.
Mágussal (szerencsére) hiába lóbálod a legbrutálabb kardot akkor sem fogsz senkibe nagy kárt tenni, morrohoz képest sokkal szkillközpontúbb lett a játék.
Why so serious?
Nem szoktál varázslatokat venni? Vagy training-et használni a skilljeid felfejlesztésére? Esetleg ház vásárlásában gondolkodtál már? :-) Van lehetõség éppen elég, hogy elverje az ember a pénzét.
Az enchant miatt meg ne akarj bejutni az akadémiára. A sigil stone-okból sokkal erõsebb tárgyakat tudsz majd összealkotni, meg enchanttal úgyis csak 1, gyenge hatást tudsz betenni a tárgyaidba, mert még a grand lélekkel töltött grand soulgem is nagyon gyenge.
Amire lehet költeni az akadémián, az a varázslatkészítés. De az meg nem vészes árral megáldott cselekvés.
wesker24:
El is olvasod amirõl szövegel neked a gyík néni (Tar-Meena)? Azondja olvasd el a könyveket miután megszerezted, majd gondolkodj el a leírtakon é gyere vissza késõbb. Várj 24 órát vagy aludj vagy csatangolj valamerre. Menj vissza. Újabb infókat kapsz, de megintcsak várj 24 órát ezután. Aztán megkapod a továbbmenetelhez szükséges információt.
Az arénában a gladiátor éppen túl van a ranglétra felén. Lesz még ott hová fejlõdnöd. :-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Jelenleg (level 32):
- 68%-át reflectálom a sebzésnek
- 45%-át reflectálom a spelleknek
- 100%-ára immunis vagyok a spelleknek
- 102%-ban chameleonban vagyok VAGY 85-ös armorom van (glass+shieldvaris, így csak egy részét lehet lezúzni)
Így bárki rámtámad én tulajdonképpen nem is sebzõdöm, vagy csak 1-2HP-t míg õ szó szerint kinyírja magát azzal, hogy engem püföl. A varázslatokat lerezisztáom telejsen, sõt közel felüket visszareflektálom a küldõre, ami igen kellemetlen tud lenni. Simán blokkolni kell és várni. PERSZE azért besózok pár Wizard's Fury-t (valamennyi elem sebzés, plussz fire-ból egy 10sec-es DoT), meg odacsapok egyet-egyet a saját készítésû Apotheosis Daedric Daggeremmel (ami mindhárom elemmel sebez egy picit, de 100töltetû), a léletõrömet már el is adtam, mert minek, azt haller. Ha pedig lusta vagyok gyilkolászni, akkor csak átmegyek full chameleonba és hátulról vágom el a rosszfiúk torkát x6-tal.
Amúgy pedig a fizikai sebzés immunitásomat is fel tudom nyomni tárgyakkal 30% köré, de az már végképp túl durva lenne ehhez.
JA és mágus vagyok, nem harcos... 😄