41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
FlatlineHun #22743 Hja, hogy úgy! A sima aranynak persze hogy nem! Csakhogy ez mágikusan megidézett, mágikusan megformált arany. Ha sima arany lenne, akkor a súly miatti értéke is felbecsülhetetlen lenne.
És mellesleg: az üveg viszont tökéletes páncél és fegyveranyag, nemdebár? :) -
#22742 lehet valamit rosszul csinaltam, de mire ide kerultem meg daedra-t is csak vitrinben lattam:) lvl 6 vagyok, a fegyverem kb 5ot sebez es nem magikus:) -
#22741 Hogy-hogy nem sebzed őket? Én egy mezei Daedra buzogánnyal aprítottam őket mérget nem használtam (kellenek a blunt skillek). -
#22740 Sebzed őket, csak keveset. -
#22739 szép kis karakter! -
#22738 tudnatok adni valami tanacsot a painted trollok megolesere? kaptam 6 potiont amit a fegyverre kellett kenni (+50dam ellenuk) de ez csak 2 troll ellen volt eleg (3 utes/troll) viszont enelkul nem sebzem oket -
#22737 Max összerogy alatta a kedves nem-ork karakter ;] -
#22736 Szépnek szép, csak éppen az aranynak nem igazán megfelelőek a tulajdonságai arra, hogy páncélt/fegyvert lehessen belőle csinálni. -
FlatlineHun #22735 Na, ezt nem igazán értem, nekem post az ami igazán tetszik.... de hát ízlések és pofonok. -
#22734 van benne igazság... lebeszéltél! és nem nem gáz hanem kikell tapasztalnia játékot stb jönnek elő mik tetszenek... tehát érted!
majd valamikor ha kezdek új karit akkor azt rendesen átgondolom. -
#22733 És nem árt egy weklynd stone sem. -
#22732 Pontosan azt kell, nyomj rá egy kis villámot. -
Lazlo #22731 Szijasztok. Nekem lenne 1 kérdésem. Van 1 küldesés fingers of the mountain part II. Arról szól hogy Earanának kellet hozni 1 könyvet a hegyről 1 hullában volt. aztán adott 1 tekercset. amost vissza kellet menni arra a helyre (hegy-re) ahol találtam a könyvet és ott valami shock spellet kell nyomni vagy mit. de sajna nem értem mit hogy ha valaki tudja segítsen.előre is köszi. -
#22730 Az én első, egyetlen harcosom 80 órás (lvl 25) és nem cserélném le semmi pénzért. A szívemhez nőtt. (Akárcsak maga a játék is.)
Bár ez az új hajas, arcos mód nagyon érdekelne, az biztos, hogy ha új karit kezdenék (valószínüleg később azért fogok) akkor egy olyan hajasbaba lenne, mint a képeken, amit linkeltél.
Egy ilyen:
szerk.: sőt, már el is határoztam, egy tolvajlányt faragok belőle, + a DB-t is meghagyom neki. A mostani harcosom egyéniségéhez ezek nem passzolnak... -
#22729 A lényeg lemaradt: ha, olyan dologban kell segítség, amiben tudok segíteni, akkor szívesen segítek. -
#22728 Moddernek még nem merném nevezni magam majd talán, ha sikerül egy WoodHouse vagy PortMournhold szerű dolgot alkotnom itt is akkor, utána…esetleg. -
#22727 Ez szerintem akkor is marhára gáz.
Meg az is, hogy 60óra kellett, hogy rájöjj arra, hogy mégsem tetszik.
Ennyi idő után még nem kedvelted meg a karaktert annyira, hogy most ne cseszd szét?
Aztán most hasra ütős alapon eldöntöd, ha ez meg amaz lettem volna, akkor ez meg amaz most ennyin állna. Még jó, hogy a racet nem akarod megváltoztatni „Jaj anyám most jut eszembe én mégsem orknak akartam születni…” -
CUCLI #22726 az első karim 75órás játékidővel rendelkezik..
2. karimmal sokkal joban élem most a játékot mertmár gyorsabban fejlődök(tudom mire kell gyúrni stb) első karimnál volt olyan ,h 3napig szívtam 1 level miatt.
ma nyomtam kb 4órát és +3 lvl :P -
CUCLI #22725 a 2. karit kb 1 órán keresztűl csináltam. csak a csávó hajával kb 10percet szórakoztam :D
skill,meg csillgajegyen már nem tököltem sokat.
blunt,blade,armorer,marksman,destruction,he. armor, meg mégvalami... de megérte vele tökölni :D -
#22724 de 60 óra játékot nem adok fel meg ha már másodszorra jtszok valamit már picit monoton mégha mindig más és máshol vannak is a faszik... :)
-
#22723 De hát, ez az első karakterek sorsa. ;] Kitudja mennyi restart után alakul ki a kedvenc, vagy a legjobban tetsző karakter. Ez igaz minden játékra, ahol többféle játékstílus van jelen. -
CUCLI #22722 vagy kezd újra. én most csináltam meg a 2. karimat full harcos kari. teganp elött kezdtem és már level 10 vagyok. az első karimat énis elb@sztam ,mert nemtudtam várni az elején éshát eléggé összevissza lett csórikám. -
#22721 hát az de elején már annyira akartam játszani hogy és mikor kérdezi csatornák végénél hogy "rendben?" akkor már anniyra felizgultam hogy végre láthatom a tájat hogy reflexből... :/ szóval akkor marad a hozzá igazítás! -
#22720 Ezt te sem gondolod komolyan ;] Minor és major skillek más és más ütemben fejlődnek, ahogy a specializáció (mágia, lopakodás vagy harc) is gyorsít a dolgokon. Ez most olyan, mint Schumi Ferrariját a célbaérés után lecserélni egy trabatra, majd a pódiumon mindenki hírdetné a trabi győzelmét.
Csak konzolból tudod ezt megoldani, a skillek csökkentését nem tudod kivédeni, de utána konzolból hozzáigazíthatod a kívánt értékekhez. De ez így.... -
#22719 Hali mindenki!
Már nagyon sok óra játék vna a hátam mögött és ez a gond...
rájöttem hogy nekem nem jó a Scout class...
Szóval: beírom konzolba hogy "showclassmenu" ott összerakok egy nagyon fasza kasztot de mikor leokézom eltűnnek a pontok... pontosabban nem eltűnnek hanem átváltoznak! nem vissza megy minde olyanra mintha 1-es szintű lennék hanem... na nem tudom megfogalmazni!
hogy lehetne hogy csak kicserélje a skill-eket? tehát amiket beállítok minor-nak a custom class-nál, azokat rakja be minornak de annyi ponttal amennyin most van? -
#22718 nem adja be -
#22717 Az ötlet jó, a cuccok szépek, de nekem az aranyfelszerelés nagyon bántja a szemem. -
FlatlineHun #22716 :) Dehogy sértődtem meg. -
#22715 huha 8O -
#22714 szerintem meg erdekel embereket, szal nem kell megsertodni -
Adacs #22713 Velem is ez van hogy megcsináltam ezt a 100% cameleont és mostmár csak a főküldit viszem, igaz még abban sincs ezzel nagy nehézség, talán kezdek majd egy harcos -
FlatlineHun #22712 Hát ez nem semmi, bakker, de azért erőgép is kell alá.... -
FlatlineHun #22711 Felkerült a craftolható fegyverekről pár screenshot.
Most még utoljára betolom a linket: http://flatline.hu.googlepages.com/work_in_progress
Mivel érdeklődés nem nagyon mutatkozik, ezért itt többet nem hozom fel a témát. Ha valakit mégis érdekelne, bookmarkolja be az oldalt.
Mellesleg ismer valaki magyar moddert, aki tudna nekem segíteni pár kisebb dologban?
-
AnonymouS #22710 nagyon szépek! az arcok alapok vagy azok is moddoltak szerinted? nekem túl szépnek tűnnek azok is :) -
#22709 Érdemes szétnézni a screenek között (nem csak a nyitó kommentben, hanem végig), azt hiszem überel minden eddig látott "haj" modot, ha kész lesz.
KATT -
#22708 Akkor szerintem te már soha többet nem fogsz új játékot kezdeni. -
FlatlineHun #22707 THX az észrevételt, javítom is! -
mzprox #22706 Elolvastam az alábbi linken a cikkeket:
http://inthexis.stanford.edu/oblivion/index.html
és rájöttem, hogy az általam beírt varázslat nem broken. azaz "nem eléggé" :-)
Csak az első lépcső affelé, hogy élvezhetetlenné tegyük a játékot. Szerencsére csak 80 óra játék, 100 küldetés és 45 oblivionkapu lezárása után kezdtem el jobban elmélyülni a custom spellekben, de új játékot már csak úgy kezdek ha alaposan megpeccselik a jelenlegi rendszert. -
#22705 Megkeresem majd.
#szerk: No a manuális tökölések és parancsok helyett van egy sima konverter is mint kiderült, Zennorious jóvoltából, igazi minőségi magyar gyártmány ;]
http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=423528
http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=435317 -
#22704 adj linket, hátha megnézik itt páran. :)