The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Finger of mountain meg egy csomó más küldetés olyan jutalmat ad amit az aktuális szinted határoz meg, pl ez ha 2-es szinten szerzem meg kvázi használhatatlanná válik nagyon hamar.

Hány ilyen küldetés van?
Nem szeretnék valami gagyi cuccot kapni, milyen már hogy rámutatok egy csóró patkányra "FINGÖR OF MÁUNTIN MEKHALSZ!!!!!" az meg csak kiröhög 😞

köszi <#eljen>

Sir Quno Jedi
Nos a céhes küldiket érdemes megcsinálni, de a fõküldiben is jó haladni, mert ott kaphatsz olyan tárgyakat stb. ami jól jön késõbb! Igazándiból párhuzamosan kéne haladni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Megrendeltem CDGbol a CEt az elsok kozott, igy aztan meg jutott nekem, ezutan a postas kihozta, majd en kifizettem, es azota jatszogatok. SE (alapjatek) meg kaphato mindenfele, vedd meg azt, semmiben sem masabb mint a CE, csak nincs hozza plusz "anyag".

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja de engem szórakoztat amikor command-al egymásnak ugrasztom õket! <#hehe>

Nagyon úgy néz ki hogy bõven 25 fölött leszek mire megunom annyira a dungeonokat hogy végre küldetéseket is csináljak 😄

Sir Quno Jedi
Hát gondolom afelett már minek turn-ölni, meg ilyesmi! Ott már bõven HERO vagy, lecsapod õket mint a taxiórát, csak álljanak sorba!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fõleg boltból😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

😞

Majd megnézem a TES-ben hogy ezt meg lehet-e piszkálni mert így 25 fölött ezeknek a varázslatoknak semmi haszna, ja meg a turn undeadnek sem 😞

Vki segítsen pls! Honnan szereztétek meg a gémet?

Sir Quno Jedi
Beszívtam, mert odaadtam Martinnak a skeleton key-emet! Kellett neki egy daedric artifact, hát pont volt nálam, úgyhogy odaadtam neki! 😄DD Most boldogulhatok anélkül, pedig már úgy mexoktam...(a Nocturne-tõl kaptam ég anno, mikor visszaszereztem a szemét)

CS@
Valószínû Morroban is így volt.
Mondjuk én elsõsorban Luck -ra húztam már a generálásnál is és így nagyjából annyi mint a másik két leggyengébb att –om, de mivel erre sosem jár szorzó így a többi valószínûleg meg fogja elõzni.

A varázsnyílvesszõt bõven kárpótolja a varázskard + méreg kombó mert a közelharci sebzés alapból nagyobb mint ha íjjal lõsz meg valakit (feltéve ugye ha jó a meele szkill) és 3x helyett ez az eleve nagyobb sebzés 6x szorzót kap, nem láttam még olyan nyílvesszõt ami olyan über statokkal rendelkezett volna hogy nagyobb sebzés kijöjjön mintha egy longsworddel vágodm hátba az ellent.

Szasztok sajna elaludtam 1 barlangban és álmomban megharapott 1 vámpír, tudom hogy van rá ellenszer csak nemtom hogy hol. Légyszi valaki segítsen hogy hova kell mennem vagy miket kell beszereznem és honnan hogy visszaváltozzak.
dronkZero
"- 50%shield glass armor (sisak+cuirass+greaves+gauntlets+pajzs mindre 10%shield) csináld magad, enchantolva grand soulgemekbõl"

Ööö, a glass armor Master szinten Master Armorerrel alapból megadja a max 85-ös védelmet, szerintem érdemesebb valami mást enchantolni bele.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

CS@
A silence –vel pont nincs tapasztalatom, de drain magicka, dest health nem hat rájuk fegyverre kenve sem.

Mi töltöttél le?

Sir Quno Jedi
Szentem nem megy 25 fölé.

dronkZero
Az jó, akkor ezek szerint lesz vagy 20 szint, amikor csak a Luckot növelgethetem majd... 😊

Sipocz
OK., letöltve, köszi!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

hát nem tom sztem egy nord vagy ork vagy redguard atom harcossal 5ször könnyebben végiglehet tolni minte mondjuk egy assasinnal
persze ez csak saját tapasztalat

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Sir Quno Jedi
Kérdezték hogy hogyan kell összerakni egy közel sérthetetlen állapotot:

- Breton születés 50% magic resistance
- Mundane Ring 50% resistance to magic 25% reflect spell (fõküldiben lehet elvenni a Mystic Dawn-osoktól a fõváros csatornájában, mikor Baurus is velünk van)
- Base Amulet of Reflection 14% reflect spell (ebbõl lehet jobbat szerezni)
- Escutcheon of Chorrol pajzs 35% reflect damage (Chorrol-ban vissza kell adni a Honor Blade of Chorrol kardot a kastélyban a stewart-nak)
- 50%shield glass armor (sisak+cuirass+greaves+gauntlets+pajzs mindre 10%shield) csináld magad, enchantolva grand soulgemekbõl
- Ring of Iron fist 33% reflect damage 25 hand to hand skill (loot valamelyik küldiben, már nem emléxem)

Ennyi. Ha pedig az ember lopakodni akar akkor elég a 100%+ chameleon ruciban.

Ja és a pajzsból is van különbözõ verzió a különbözõ szintekre, úgyhogy érdemes level 25 után megcsinálni!

Juteszembe argoniaiak immunisak a mérgekre, ez a fegyvermérgekre is igaz?
Pl silence méreggel ha megütik akkor arra immunis?

dronkZero
Az igaz, viszont úgy csak egyféle mágikus hatás lesz.
Van valami egyedi íj a játékban? Olyan, mint az Umbra, csak íjban?

Kétkezes fegyverrel nem lehet hátbaszúrni. (Illetve lehet, 1x-es sebzésért)

CS@
Lehet, de sajna max 20 megy bele, ami nem túl sok, sisakot már találtam amibe van 85, igaz csak elven, de emiatt a képessége miatt mégis ezt használom.

CS@
Gondolom ez ugyanúgy van mint anno a Morroban, ha már nincs 3 akkor annyit kapsz amennyi van.

honnan lehet?

Mike
hát nem tudom, engem a vadkan alig sebbzett meg
azt ellenben tudom, hogy alapvetõen el van cseszve a karim a major skilljei miatt, illetve ha azt akarom, hogy ne csak a willpower kapjon 5-ös szorzót, akkor bizony segítõket is kell varázsolnom magamnak

minap felléptem 5-rõl 8-asra, mert hard zárat kellett kinyitnom, amihez 75-ös izé 😊 kell

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
A kasztok rangsorával teljesen egyetértek! Valóban úgy tûnik, hogy a kétkezi kasztok igényelnek igazi billentyû-virtuózitást. Nem véletlen, hogy elsõre én is vazsit túrok mert sansszal ez a legkönnyebb.
(A zenélést már nem viselné el a gépém, sajnos upgr.needed.)

ja és persze power attakkal

dronkZero
Biztos, hogy lehet, én találtam egy Thieves Ring nevû gyûrût, az többek közt adott 25 lábnyi detect lifeot. Sok mindenre nem jó, max annyira, hogy ha közel ér az ellen, akkor jó leesik az fps a hupirózsaszín effektje miatt. Gondolom 100láb fölött már érne is valamit...

Nektek eredeti a cucc vagy letöltöttétek?

hogyne
snékbõl kétkezes daedric kalapács 30 pt tûzzel a fejbe😊))

PiszkosFred
1. - alszol es akkor letoltod a buntetest (csokkent par skill)
2. - egy darab (!) lockpickel megprobalod kipiszkalni a zarat.
3. - az or bizonyos idokozonkent jarorozik, probald lenyulni tole a kulcsot, es azzal meglepni ;] Nagyon nehez az or elott kiosonni, de nem lehetetlen, csupan varni kell a megfelelo pillanatra.

Megelozes:
- Civilkent bemenni a bortonbe, majd kifosztani az ort (cellakulcsot), es a zsakmanyolt kulcsot elrejteni egy olyan helyen, hogy a cellabol elerhessuk a kesobbiekben.

Lopott cuccok:
- Ha az orhoz visszamegyunk civilkent, szoljunk neki, hogy jottunk latogatni egy cimborat. Ekkor eloremegy ajtot nyitni, igy van 10sec holtido, amikor a mogotte levo ladabol visszaszedhetjuk az elkobzott cuccainkat. (a ladaban taroljak azokat a targyakat, amelyek lopottak voltak es elkoboztak - a tobbit megkapjuk szabadulas utan)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gyocsika
Az én oblivion játékom daa kiterjesztésben van azt melyik programmal tudom telepíteni ???? PLEASE köszi!!

Igen, ha ugyanezt karddal csinálod mert ott 6x a maximális szorzó <#eljen>

CS@
A 2000aranyban nincs benne minden berendezés, de vehetsz bele ládát is, mint az összes többi házba(kivéve Anvil).

<#idiota>

Hát ez jó kérdés, még soha nem volt olyan hogy mindent 100-ra feltoltam volna.
Azt tudom hogy ha pl 98-on vagy és 5x szorzód van a tulajdonságra akkor azzal 100-ra emelheted. Persze ha 100-on van lehet-e rá rakni hogy "elpocsékolódjon"... <#fejvakaras>

Dúrván nézne ki ha beragadnál alvás után a szintlépõ képernyõre mert nem enged továbblépni

dronkZero
Ja, igen, mindenki kedvencei a malac-cica-maci vonal.
Na, ezek azok az ellendégek, amik az égvilágon _mindent_ benyalnak. Mérgektõl kezdve a legalapabb varázslatokon át a varázsfegyverekig indent megesznek, és bele is döglenek. Szal lehet, hogy nem ész nélkül kéne eléjük állni, és csapodni õket fakarddal... Amikor elõször bejött a maci, simán két damage health méreggel altattam õket rendszeresen, meg sem tudtak közelíteni.

Errõl jut eszembe:
Sneakbõl varázsíjból mérgezett varázs-nyílvesszõt lövésnél van durvább támadási forma?

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ha valami ellen kiszúr akkor rögtön megváltozik a zene, ilyenkor én átkapcsolok harmadik személyû nézetbe és amikor betámad elugrok (first personban baromi nehéz kiszúrni hogy honnan jön) szóval ha már látom akkor már biztonságban vagyok.

Cuccokba asszem permanens detect life-ot is bele lehet enchantolni.

Persze kinek mi a játékstílusa én nem szilaj bástyaként állom az ellen rohamát hanem a sok mozgás híve vagyok, nálam a mágus a legerõsebb aztán a tolvaj és végül a harcos, a harcossal SZERINTEM a legnehezebb mert neki bele kell másznia minden adok-kapokba.

ááááá!!!!! megyek vaz gyüjtögetni füveket, meg felfedezgetni!! és találtam oblivion gate-kat!!! pedig nem is csinalok semmi ilyen feladatot:S
1 idõ után felbukkannak? vagy oda kell mennem hozzájuk és akkor? -sztem most lvl7-el nembiztos hogy kiirtanék mindenkit ott... HELP!!<#wow1><#wow1>

dronkZero
Nekem pont a lvl12-lvl19 volt a legdurvább. Igaz, azért, mert egy szinthez (saját karakterfejlõdési elveim szerint) 40 skillpontot kellett fejlõdnöm.
Most be fog gyorsulni, szintenként csak 20 pontot növelek. Az intelligenciás skillek 100on vannak, azokkal több szintet nem tudok lépni.
De nagyon megérte, iszonyat durva karakter lett. Pontosan a ...tolvaj-õsmágus-Conan kategória, de nekem tetszik 😊
Remélem az nem lesz késõbb gond, hogy ha kimaxolódik a maradék háromból még kettõ attrib is, akkor szintlépésnél nem fogok tudni 3 tulajdonságot növelni. Remélem gondoltak erre Bethesdáék...

Gyocsika
Most töltöm a játékot nagyon király de nekem valami daa kiterjesztésben van melyik emuláló program ismeri ezt mert nekem DAEMON 3.47 van és az nem ismeri ?

A demoralizálás meg a nyugizás 25. szint fölött is használható?
Korábban írták hogy ilyen varázslatot csinálni a csúszka miatt csak 25-ig lehet, na azt akarom kérdezni hogy készen nagyobbat lehet venni mittudomén 40 szintes magnitudóval?

azért hihetetlen hogy egy vaddisznón ennyit kell aggódni
bár mondjuk ha jobban belegondolok egy bizonyos vaddisznó nagy segítség volt az arenaban😊

Sipocz
Nem teljes a hivatkozásod, azt írtam gombászkodás közben! A dungikra természetesen rákészül és nem sok dögnek adatik meg a fizikai kontaktus, de amikor füvet szed akkor nincs befürödve és nem is készül arra hogy egy vadmalac fogja felenni. Jó, figyelmetlen volt, viszont ha állandóan a detect life-fal monitorozza a környezetét akkor a majorság miatt a misztika minden határon túli növelése megint csak szintlépéseket eredményez és ha most "harmatos" a szintjéhez képest akkor ez csak jobban elmélyül.

Jön a vaddisznó, amikor ütni akar hátralépsz, ennyi.

Sir Quno Jedi
Ha mágus vagy, akkor a cél az Arch Mage-i rang és saját torony ugyebár! 😄

Az nekem is szokásom volt, drasztikusan kezdjél szelektálni az inventorydban hogy mi az ami nálad KELL hogy legyen és csak azokat hurcold, az összes többit szórd le egy nyugis helyre vagy vegyél házat és hozzá storage upgradet.