The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hány ilyen küldetés van?
Nem szeretnék valami gagyi cuccot kapni, milyen már hogy rámutatok egy csóró patkányra "FINGÖR OF MÁUNTIN MEKHALSZ!!!!!" az meg csak kiröhög 😞
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Majd megnézem a TES-ben hogy ezt meg lehet-e piszkálni mert így 25 fölött ezeknek a varázslatoknak semmi haszna, ja meg a turn undeadnek sem 😞
Mondjuk én elsõsorban Luck -ra húztam már a generálásnál is és így nagyjából annyi mint a másik két leggyengébb att –om, de mivel erre sosem jár szorzó így a többi valószínûleg meg fogja elõzni.
Ööö, a glass armor Master szinten Master Armorerrel alapból megadja a max 85-ös védelmet, szerintem érdemesebb valami mást enchantolni bele.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
persze ez csak saját tapasztalat
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
- Breton születés 50% magic resistance
- Mundane Ring 50% resistance to magic 25% reflect spell (fõküldiben lehet elvenni a Mystic Dawn-osoktól a fõváros csatornájában, mikor Baurus is velünk van)
- Base Amulet of Reflection 14% reflect spell (ebbõl lehet jobbat szerezni)
- Escutcheon of Chorrol pajzs 35% reflect damage (Chorrol-ban vissza kell adni a Honor Blade of Chorrol kardot a kastélyban a stewart-nak)
- 50%shield glass armor (sisak+cuirass+greaves+gauntlets+pajzs mindre 10%shield) csináld magad, enchantolva grand soulgemekbõl
- Ring of Iron fist 33% reflect damage 25 hand to hand skill (loot valamelyik küldiben, már nem emléxem)
Ennyi. Ha pedig az ember lopakodni akar akkor elég a 100%+ chameleon ruciban.
Ja és a pajzsból is van különbözõ verzió a különbözõ szintekre, úgyhogy érdemes level 25 után megcsinálni!
Pl silence méreggel ha megütik akkor arra immunis?
Van valami egyedi íj a játékban? Olyan, mint az Umbra, csak íjban?
Kétkezes fegyverrel nem lehet hátbaszúrni. (Illetve lehet, 1x-es sebzésért)
azt ellenben tudom, hogy alapvetõen el van cseszve a karim a major skilljei miatt, illetve ha azt akarom, hogy ne csak a willpower kapjon 5-ös szorzót, akkor bizony segítõket is kell varázsolnom magamnak
minap felléptem 5-rõl 8-asra, mert hard zárat kellett kinyitnom, amihez 75-ös izé 😊 kell
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(A zenélést már nem viselné el a gépém, sajnos upgr.needed.)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
snékbõl kétkezes daedric kalapács 30 pt tûzzel a fejbe😊))
2. - egy darab (!) lockpickel megprobalod kipiszkalni a zarat.
3. - az or bizonyos idokozonkent jarorozik, probald lenyulni tole a kulcsot, es azzal meglepni ;] Nagyon nehez az or elott kiosonni, de nem lehetetlen, csupan varni kell a megfelelo pillanatra.
Megelozes:
- Civilkent bemenni a bortonbe, majd kifosztani az ort (cellakulcsot), es a zsakmanyolt kulcsot elrejteni egy olyan helyen, hogy a cellabol elerhessuk a kesobbiekben.
Lopott cuccok:
- Ha az orhoz visszamegyunk civilkent, szoljunk neki, hogy jottunk latogatni egy cimborat. Ekkor eloremegy ajtot nyitni, igy van 10sec holtido, amikor a mogotte levo ladabol visszaszedhetjuk az elkobzott cuccainkat. (a ladaban taroljak azokat a targyakat, amelyek lopottak voltak es elkoboztak - a tobbit megkapjuk szabadulas utan)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hát ez jó kérdés, még soha nem volt olyan hogy mindent 100-ra feltoltam volna.
Azt tudom hogy ha pl 98-on vagy és 5x szorzód van a tulajdonságra akkor azzal 100-ra emelheted. Persze ha 100-on van lehet-e rá rakni hogy "elpocsékolódjon"... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Dúrván nézne ki ha beragadnál alvás után a szintlépõ képernyõre mert nem enged továbblépni
Na, ezek azok az ellendégek, amik az égvilágon _mindent_ benyalnak. Mérgektõl kezdve a legalapabb varázslatokon át a varázsfegyverekig indent megesznek, és bele is döglenek. Szal lehet, hogy nem ész nélkül kéne eléjük állni, és csapodni õket fakarddal... Amikor elõször bejött a maci, simán két damage health méreggel altattam õket rendszeresen, meg sem tudtak közelíteni.
Errõl jut eszembe:
Sneakbõl varázsíjból mérgezett varázs-nyílvesszõt lövésnél van durvább támadási forma?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Cuccokba asszem permanens detect life-ot is bele lehet enchantolni.
Persze kinek mi a játékstílusa én nem szilaj bástyaként állom az ellen rohamát hanem a sok mozgás híve vagyok, nálam a mágus a legerõsebb aztán a tolvaj és végül a harcos, a harcossal SZERINTEM a legnehezebb mert neki bele kell másznia minden adok-kapokba.
1 idõ után felbukkannak? vagy oda kell mennem hozzájuk és akkor? -sztem most lvl7-el nembiztos hogy kiirtanék mindenkit ott... HELP!!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Most be fog gyorsulni, szintenként csak 20 pontot növelek. Az intelligenciás skillek 100on vannak, azokkal több szintet nem tudok lépni.
De nagyon megérte, iszonyat durva karakter lett. Pontosan a ...tolvaj-õsmágus-Conan kategória, de nekem tetszik 😊
Remélem az nem lesz késõbb gond, hogy ha kimaxolódik a maradék háromból még kettõ attrib is, akkor szintlépésnél nem fogok tudni 3 tulajdonságot növelni. Remélem gondoltak erre Bethesdáék...
Korábban írták hogy ilyen varázslatot csinálni a csúszka miatt csak 25-ig lehet, na azt akarom kérdezni hogy készen nagyobbat lehet venni mittudomén 40 szintes magnitudóval?
bár mondjuk ha jobban belegondolok egy bizonyos vaddisznó nagy segítség volt az arenaban😊
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)