The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Abból kiindulva, hogy nálam kb minden huszadik bandita bedobja a fegyverét a föld alá, én elkpzelhetõnek tartom...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

akkor passz<#nemtudom>
Akkor nem jól tom😛

Ron Ragm
1200 alap + 500 az invest + 500 a master szinttel az akárhogy számolom 2200.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

tibor16
próbáltam, legalábbis eddig nem rakta oda... hmmm lehet, hogy ott van csak -hehe-vmi másik dimenzióban??? Most komolyan, nem lehet, hogy bug és a terep alatt van? ,,, izé hmmm lehet, hogy ez 1 bányalóóó....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nem lehet, vagy eladod, vagy kidobod. A legnagyobb érték 100-as mercantile-lal 1500g, ha jól tom.

szerintem csak fast travel vmi városba, vagy romhoz, stb...és oda tölti a pacit melléd
LegionarR
Nem ehette meg szegényt egy éhes démon valahol 😊?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Én úgy tudom hogy a videókari jobban számít ennél a játéknál, mint a proci (persze nyílván a proci is számít, gondolom nem menne jól mondjuk egy Pentium 3 1200 Mhz-el <#eplus2> ) Nekem is Celeron van (2.4 Ghz) + Radeon 9600 pro 256 mb, és bár ez most jelenleg a legrosszabbul futó gamma nálam, így is klasszul megy (játszható) 10-15 fps, mondjuk eléggé fel van turbózva a graf.

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

tibor16
Hát ez a ló, amit Martinéktõl kaptam elveszett - nem tudjátok, van vmilyen módszer az elõkerítésére? Vissza nem ment, az Apátságban sincs... Elõre is köszi a válaszokat.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hali!
A tobb ezer aranyat ero targyakat hol lehet eladni? En csak olyan eladot talaltam aki max 1200 arany ertekeben kepes vasarolni.
Koszi!
hoppá..a procceszorod teljesítménye sem elég, sõt ez a legszûkebb keresztmetszete a rendszerednek..bocs ez lemaradt az elõbbi kommentbõl
jah..hogy a ram?😊)..az bizony tényleg jót tenne neki,mármint a ram vásár, de igazából egy jobb vga segítene a gondodon, pl egy 6800 gt vásárlását javasolnám, láttam már 50.000 huf-ért is vhol..
McFrost
na most ettõl nem lettem okosabb!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Green Ghost

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

jovanna😊..nekem 3ghz 64-es, 1 gb ram, és 9700 pro ati, minden középen, élsimítás semmi, effektek csinjával, texture high...és 20-25 fps, és néha picit gondolkodik..nah de majd a 7900 gt-s utód<#ravasz1>
McFrost
ne kérdezz, közepes és kész😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

a texture van közepes beállításon, vagy minden egyébb más csuszka? effektek? élsimítás?
McFrost
de celeron és most van 1024X768-on közepes beállításon, szépen fut, ha jön az ellen akkor gondolkodik 1mp-et(ebbõl tudom,hogy akció lesz), a grafika is szépnek mondható

PiszkosFred
Na mostmár aktív az Orrery letölthetõsége, 2 dolcsiért. Pár óra, és talán beszerezhetõ az internet sötét szögleteibõl is ;] Peccs persze még sehol...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ha a procid nem celeron, akkor minimum-közepes beállitásokkal talán elmegy 1024 x 768-on, de inkább 800 x 600-on
tibor16
Nnna, elmentem Umbráért. Mágusként vettem 1 staff-ot (korábban már írtam), azzal 3-at nyomtam rá, szépen bukfencelt és elvettem a cuccait. Hanem a páncél piszok nehéz, el kellett adnom kardokat, hogy maradjon is pakolási lehetõségem. A kard viszont így 8-as szinten 14-es sebzést ad, 120 másodperces Soultrap-el felvértezve, - nem kell többet hókuszpókuszolni, már ha kardozok. Umbra miatt nincs lelkiismeretfurdalásom, mert már korábban is voltam ott, de nem tudtam legyõzni, most sem csaltam, ezt a staffot bárki megveheti Rindirnél 5000 pénzért. Most megnézem, hátha visszament a lovam a szerzeteshez, mer el van csatangolva a beste.

McFrost
Ati Radeon 9600 Pro

azt még elárulhatnád, hogy pontosabban milyen az a 128mb-os kártyád?
McFrost
2 gigás procival , 128megás atival és 1280 rammal jól futna a játék?
most 512 ramom van és elfogadható, igaz Imperial Cityben az emberek derékig járnak a macskakõben

PiszkosFred
Hát tõlünk nem tudsz modot letölteni, max a linkeket találsz. Fileplaneten is van free server opció, de sajnos ezek legtöbbször túlterheltek.

hi all
lenne 1 kérdésem: a fileplaneten muszáj fizetni ahhoz h letöltsem a mod packot? Ha nem akkro hogyan, vagy honnan töltsem le ezeket a dolgokat?

ui.: aaz oblivion hq val már próbálkoztam de nem nagyon megy.
thx
a fõvárost körbefutó úton, kb 7-és 8 ora tájékán(nem idõ😊), egy nagyobb szikla egy ajtos bejárattal
köszi.

http://thenamelessphoto.com/

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PiszkosFred
No, akkor Morrowind óta nem változott a drága, ott is 2 percre volt ST.

CS@
Tároló hiánnyal küszködöknek:
Mérlegeld, hogy az itt leírtak számodra csítnek minõsülnek e majd dönts, hogy használod e.
Ments egy biztonsági mentést.
Ugorj fel a levegõben és lehetõleg minél magasabban nyisd meg a konzolt(0).
Írd be ezt : Player.PlaceAtMe 00005154
Kapsz egy ilyet :

Ezt a „grab” -bel oda rakod, ahová akarod(cellákon nem tudod átvinni) és tudsz bele pakolni.
Mivel ez egy ugyanolyan konténer, mint amibõl egyet a Leyawiin –i házhoz is adnak, így az esély arra, hogy a cuccok eltûnjenek belõle pont annyi, mint a többi házhoz adott konténernél. Mint az összes többi konténer esetén ennél is fent áll az, hogy bizonyos súly felett nem tudja megjeleníteni a bele rakott cuccokat.
Természetesen csak saját felelõségre csináld mert én semmiért nem vállalok semmilyen felelõséget!

xD
nemtalálom. valaki képt plspls 😄

IC körgyürün, M7-es irányába kb
0Fritz0
"Játékban annyi szerepe van, hogy ha jól emléxem, soultrap on strike-ra képes."

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

# 18304: a legjobb sztorikhoz a könyvekbõl lehet hozzájutni, mondjuk erõs középszintû angol nyelvtudással..

!kis spoiler!

# 18293: a legolcsobb megoldás a pillanatnyilag fölös cuccoknak: ha épp csak belekezdesz a fõküldibe jaffur ládájába pakolhatsz, onnan nem tunik el..
Hali!

Ja igen, amit kifelejtettem, de talán sokak kedvence lehet ebben a modban, hogy magasabb szinten is megmaradnak az alacsony szinteken fellelhetõ monszták és állatok. Mondjuk én eddig is mindig bele tudtam futni 20+ szinteken is sima farkasokba, patkányokba és rákokba, de itt most jelentõsen megnõtt a számuk magasabb szinten.

Emellett még egy elõnye a modnak, hogy nem kell új játékot indítani miatta. Ugyan szólni fog, hogy nem biztos a mûködése a régi mentésekkel, de simán betöltötte azokat is és használta rajtuk a modot.

A modnak amúgy 2 esp file-ja van. Az egyik a full (ez összeakadhat más modokkal), illetve a lite (ez kicsit kevesebb változtatást tartalmaz, de nem kuszálódik össze). Mondjuk ez ki van fejtve a read me file-ban. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

SNAKE01
köszi!

Hali!

Idõközben kipróbáltam a kora délután belinkelt modot. Meglepõen jó rebalanced mod-ként funkcionál.
Van változás a harcban (különösen a sunnyogós módszert követõk és a pusztakezes fenegyerekek lesznek boldogok), sok a változás az ellenségeken (jópár új típus, a régiek jobban használják a képességeiket vagy csak késõbb jönnek be) és a felszereléseiken, jobban oszlik el különleges cuccok fellelhetõsége(nem lesz annyira korán megtalálható a dwarven, elven, orc és egyéb cuccok egyike sem), így magasabb szinten sem válik unalmassá a játék.
Az alap játék ilyen módon történõ átvariálásával a közepesen magas (20-30) szintû játékosokat támogatja a mod. A fõsztorit ha akarjuk sem fogjuk tudni befejezni 15-16. szint alatt, mindegy mennyire ügyeskedünk, mert a daedric artifact megszerzõs küldetések minimum szintje 2-rõl felment 15-re.

De rengeteg kis apróság is megváltozott a mod miatt és ez nagyon sokat dobott a játékélményen. Szerintem érdemes adni neki egy esélyt és végigböngészni a teljes ismertetõt az alábbi oldalon:

Oscuro's Oblivion Overhaul mod

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

PiszkosFred
Hát sokat nem tudni róla. Még az elsõ vagy másod korban készült a kard, egy kissé hataloméhes boszorkány jóvoltából. Az volt a célja, hogy a karddal emberek lelkeire vadásszon, amelyeket felhasznált a maga kis gonosz üzelmeihez. Persze mint általában a gonoszok, lebukott, és kivégezték. Ám a kardot elõtte sikerült elrejtenie, és az utolsó pillanatban változtatott a kardon - lelket adott neki. Azóta a kard a maga módján próbál midnig a központban lenni, és próbálja elkerülni az "elfeledést", és így jut midnig új lelkekhez. A gazdái egytõl egyig kiváló harcosok, ezért aztán garantált a kellõ mennyiségû lélek a kard számára;]Igy aztán folyamatosan keres új gazdát, ha a régi bemondja az unalmasat, és utazik szerte a világban, és nem porosodik valami raktár legalján egy dobozban, lemerülve, mint az Indijános filmekben az artifactok ;]

Játékban annyi szerepe van, hogy ha jól emléxem, soultrap on strike-ra képes. Karaterre magára nem hiszem hogy lenne ráhatással, szóval el lehet dobni. Sõt, el is cserélhetõ Clavicus-szal egy maszkra. Ez a küldetése is a Deadra Hercegnek.

Én a fõküldetés 90 százalékában az umbrat használtam /meg azon kívül is sokáig/ és semmilyen negatív hatása nem volt. Azóta mondjuk lecseréltem egy éltalam enhcantolt daedric longswordre.

Why so serious?

MerlinW
konzolban "tm" - ez eltünteti a GUI-t majd nyomsz egy tabot.

[merlinw.org]

PiszkosFred
Nemtudom, én eddig egyszer futottam bele a nõbe, és látva mekkora teremtés és milyen mérges, inkább otthagytam egy késõbbi alkalomra a rom alján ;] Majd egyszer visszamegyek és megszabadítom.

PiszkosFred
Ágyat kapsz alapban. Aztán vehetsz bele ládát, polcokat meg talán asztalt. Three Brothers-nél van az árus ha jól emléxem, IC Market dist. De a HQn fent van minden ide vonatkozó infó a házakról.

tibor16
Ezek alapján, van valamilyen hatással a játékmenetre az umbra kard?

ICben ott ahol vetted a házat. de nembiztos... 😄

Halfer
Imperial City DNY-i része

Halfer
Berendezést hol tudok venni bele?
Mondjuk úgy is meglátom majd, meg függ mástól is, de kb. mennyibe kerül ha be akarom rendezni ezt az olcsó viskót?
Ágy sincs? O_o

köszi a gyors válaszokat. ez a rom kb merre található?

ati2002
tök jó olvasni a sztorit, mesélj még...<#eljen> (nem gúny!)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----