The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mizujs?
Kérdés:
Ha jöttömben-mentemben valamely dungeon mélyén kigyakok nevesített ellenfelet, akkor az jelenthet-e valami problémát a gama késõbbi questjei során? Meglepetésemre, abban az óelf ruinban ami a gama kezdetén a börtönbõl való kiszabaduláskor a csatornabejáratból látszik az IC szigettõl északra a tóparton és annak is a legeldugottab szekciójában találkoztam egy Jaber vagy vmi ilyen nevü necromantával és kölcsönösen inzultáltuk egymást aminek következtében váratlanul elhunyt, találtam némi írásokat, lim-lom fegyvereket, de semmiféle quest inicializálás vagy jelentés nem történt. Egyáltalában ha nem küldetés során nevesített NPC lepusztul járhat-é vmi hátránnyal?
Más:sokat molyolást olvasok a pénzrõl meg annak hiányáról meg hogy miként lehet szert tenni rája, szvsz. a legáltalánosabb megoldás bármilyen stílusra és bármilyen skill struktúrára a dungeonok kifosztása, pláne így hogy van respawn. pl. nálam tegnap este a fent hivattkozott ruinban a csontik meg a banditák annyi elf fegyvert meg mithrill vértet dobtak el hogy a lovam nyeregtáskája 3-szor telt meg (600 fontot bír el egyszerre), árultam belõle cca. 7000-8000 gp-t. No nem érzékelem hogy mi itt a problem? Egyedül azt tudom elképzelni, hogy pl. egy mágust játszó kari aki a magic class-okat nem a major-ba rakja és így nem kap elegendõ spell grátisz no az megszenved az elején. Egyébként a börtönbõl valõ kijutás során egy kari kap annyi felszerelést és vazsit amivel kényelmesen lehet boldogulni olyan 5.-8. szintig. Persze semmit sem szabad névsorrendben, azonnal és egyszerre megvenni csak mindig amire éppen szükség van és persze azt hogy mire van igazán szükség a dungeonok fosztogatása közben derülhet ki (pl. qrva sötét van a romban és jó lenne egy nighteye vagy mindig idõ elött megy szét vmi fegyverem-páncélom, mindez egyértelmûsíti mit is kell beszereznem,megtartanom a lot-ból, vagy éppen ellopnom a jónéptõl)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De mint írtam a legjobb apparátusokkal és 100as skillel 56 értékû potionokat lehet készíteni és ezt az árat nem befolyásolja se az összetevõk ára se a mennyisége sõt az elkészült ital hatása sem. Úgyhogy továbbra is érdekel, hogy normális estben lvl5 ön még is, hogy lehetne 50-60arany értékûek potionokat készíteni? Mert még ha feltételezzük, hogy az alchemy minor és ezen a szinten már elérte a 100 –at az apparátusok itt még expert –ek sem lesznek így számomra ez továbbra is érthetetlen.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A csuszkát meg nem használom amit egyszer mondtál mert az majdnem hogy csalás és nem használok csalást.
Next PC upgrade: 2022
A Redwort-okat Blackwood-ban talaltam (delen), van 2 hely ahol kb 5-6 viragzik egy kupacban. Sajna a map markert mar kivettem miutan meglett a 20, igy a pontos helyet nem tudom. Jo par ora barangolasba kerult mire meglett.
Közben elolvastam még 1x amit haxoror írt. Az elsõ mondatom delete, a második az maradhat 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ezt nem értem. A lopott cuccokat a tolvajcéh orgazdáinál el lehet adni, és sok városban van orgazda. Ráadásúl így ami lopott, azt tisztára lehet mosni, azaz ha visszavásárolod tõlük, akkor lemegy róla a piros kéz ikon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na ehhez képest az itteni Umbra tulajdonos, hamarabb feküdt. 😊
És ha guild tag vagyok akkor olcsóbb legyen de ne KELLJEN tagnak lenni hogy egyáltalán enchantolhassak.
Harcossal simán lehet boldogulni guild tagság nélkül.
Tolvajjal már macerásabb, addig oké hogy a kereskedõnek a tõle ellopott cuccokat ne lehessen eladni de hogy az egész tartományban sehol se lehessen szerintem már béna, itt is elfért volna pár guild független orgazda a vadonban vagy kalóztanya a part mentén vagy össze lehetne haverkodni a banditokkal és velük bizniszelni egyes romokban stb.
Sok jó ujítás van a játékban de sokkal többet ki lehetett volna hozni ezekbõl, személy szerint ki is fognak mert a teljes játék még nincs meg senkinek, majd a fizetõs pluginokkal lesz teljes.
Vagy a rajongói modokkal, hála az égnek már minõségiek is készülnek.
Italom már annyi van hogy simán meglehetne vele fékezni a mostani Tisza-i árvizeket.
Más: Ha egy fegyveren/tárgyon már van vmilyen varázslat, lehet ahhoz hozzátenni, vagy éppenséggel leszedni és másikat rakni rá? - mert az Umbra kard állat, fõleg, hogy 0 a súllya, a Soultrap is kiváló, de igazán akkor lenne védhetetlen, ha valami shock vagy egyébb is rákerülhetne...
Tegnap végre a telekinézis problémája is megoldódott. Na meg végre pénz állt a házhoz, mármint hozzám. Eddig amit összegyûjtöttem az hamar elfogyott. Pl. a Bravilban lévõ kis kunyhómra majd 9000 aranyam ment el, a berendezéssel együtt. Azért sincs túl sok pénzem, mert tolvajként inkább kalandozom és dungeonokból gyûjtöm össze a pénzt, meg a tárgyakat. A céh nem fizet sokat, a DB-be egyenlõre a ruha miatt ugrottam be, az Arénát meg meghagyom majd a harcos karimnak. Bár már Mürmidon vagyok, de az a száz-kétszáz arany gyak. lóf*sz habbal 😊
Ám nemrég fordult a helyzet. Mivel magas szinten járok, így a kedves banditák már értékes páncélokkal és fegyverekkel vannak felszerelve. Így lecsapásuk után, csak össze kell gyûjtenem a finom kis glass darabokat és mivel ezek jó könnyûek és jó drágák is, lehet is menni a boltoshoz 😊
Tegnap így simán összehoztam 7000 aranyat. Örülök is neki, mert Anvilban szeretném megvenni az új házamat és így akkor még marad is.
Nagyon jó ez a játék. Szeretem.
Megnéztem amit Sir Quno és Mike is írt, azaz a fegyverek sebzése valóban nõ, ha a blade skill is nõ, vagy plussz van rajta. Mondjuk durva, hogy a karimnak alapból most 62-es blade skillje van és a plusszok által most 98-as 😊
Dehát a jó öreg Sigil Stone meg a küldik befejezésébõl jutalomként járó kis csecsebecsék nagyon hasznosak tudnak lenni.
Zárásként mi mást is mondhatnék: -Shadow to hide you!
Így pár óra alatt szarrá gazdagodhatunk és még az alchemy skill-ünk is az égbe nõ!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként a "footbal managerrel" való hadakozása szerintem nem számít. Mert ahoz 0 konfig kell.
Hol lehet venni élettöltõ potionokat?
Én már sok helyen néztem de nem találtam.
Thx
A mai nap állása szerint (aki nem tudná):
Legnépszerûbb témák
1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. Football Manager 2006
3. Battlefield 2
4. '80 as évek zenéi
5. World of Warcraft
6. SilkRoad Online
7. DIESEL vs BENZIN
8. KONAMI Soccer kiegészítõk
9. Humoros és aranyos képek
10. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Mielõtt valaki azzal jön, hogy valami versenynek tekintem a dolgot, csak érdekességként írtam le ezt.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Mivel az összetevõknek se a mennyisége se az ára nincs hatással az elkészült potion árára.
Úgyhogy azt légyszi áruld már el nekem is, hogy ezt akkor mégis hogyan csináltad?
Full master cuccal meg 100alchemyvel 56arany értékû cuccost lehet csinálni.
[merlinw.org]
De én még mindig azt mondom, egy igazán komoly erõvel bíró, mágikus tárgyat, ne csinálhasson senki, csak a kiválasztott(ak). A probléma ott kezdõdik, hogy egy sz*ros goblinból jobb tárgyak esnek, mint bármelyik Tamrieli artifact. És emiatt az egész balance borul, és nincs mirõl beszélni.
Egyszer jó lenne már olyan játék, ami nem ennyire loot függõ. Legyenek kiváló cuccok, de csak finoman, módjával, ne diablo szinten, ahol egy frozen orbbal ledarált csontisereg hullájából raklapnyi cuccot szedsz elõ és válogatsz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Wizard's Tower
"Summon Atronach Familiars that obey your commands."
"Upgrade to a fully functional Enchanting and Spellmaking station with no need to join Mages Guild."
Na EZÉRT nem fogom megvenni hanem inkább lewarezolom mert ezeknek már az alapjátékban is benne kellett volna lenniük fõleg a guild független máguséletnek, elõször el se akartam hinni hogy custom enchant és varázslat készítéshez tagnak KELL lenni.
Ez majdnem olyan mintha rendelnék az ebédlõben, elõre fizetek aztán kihozzák a kaját evõeszköz nélkül mert azért külön még fizetni kell.
A reloaded crack-el tökéletesen mükdöik a game?
De lehet hogy Chuck keze van a dologban, ez esetben én nem feszegetném tovább a témát, hanem vennék egy új lovat. ;]