The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20-30 gameóra és semmi se hangzik majd eléggé bonyolultnak😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

TUDNÁL SEGÍTENI?

danióra
huh. Ez elég bonyolultnak hangzik. 😄

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

Lenne egy hülye kérdésem: megtudnátok mondani, hogy hova kell írni az érvényes nevet?

"<#bdead>"
megteheted. kezedben a kulcs 😄

http://thenamelessphoto.com/

talán mert az atom grafikát ötvözi a vérbeli szerepjátékkal

más:ebben sosem voltam biztos: ha elértem oda hogy 10 major skillfejlõdés után szintet léphetnék, de még a szintlépés elõtt fejlõdnek bizonyos minor skilleim, az ezek után kapott attributum szorzók még a mostani vagy a következõ szintlépéshez tartoznak?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

dronkZero
Hm. Kicsit loadgame-savegame-eltem egy toronyban, Oblivionban. Tökrandom adja a köveket, megnéztem egy csomó sigil kõ hatását.

100+12 Strenght, 100+12 Blade. 33 sebzés Umbrán, ugyanúgy, mint 100on.
100 Strenght, 100+24 Blade. 33 sebzés.

Mintha teljesen mindegy lenne, hogy 100 fölött mi van. Persze amikor erõre raktam, akkor a teherbírásom is megnõtt, amikor intelligenciára, akkor a magickám...
Totálisan felesleges harci skillre/attribra pakolni az enchantot?
Egyéb tapasztalat?
Flatline, te eléggé táposnak néztél ki, neked mibe számítanak a 100 fölötti attribok?

Endurance-t adó sigil stone-t nem találtam még, van olyan? Az szintlépésnél növelné a HP-t?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

danióra
ok.

próbáld ki és megtudod -_-

http://thenamelessphoto.com/

Kandurex
<#help><#bdead><#help>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

danióra
Mért olyan jó játék ez?

Dr4gonlord
Na megyek, agyonverem Umbrát, multkor mentam a rom felé, ahol "lakik", még akkor nem tudtam, hogy, mi van ott, csak a rom nevén röhögtem. Nade, bemegyek, mondom WTF? Jön felém, de rommá vertem nagy bánatára (16-os szint), és elvettem a cuccait, mondom aa de jó kard, mm, mondjuk Ebony Bladet nem cserélem le, de Lelket lopni jó lesz. Megyek tovább, látom Daedra Shrine, odamegyek, mondom na nézzük, klikk, erre megköszöni, hogy elhoztam neki a kardot, adott valamit, és ennyi, mondom WTF? No! A kard, arghh, hmm, most 8-as szinten megyek legyalázni szegényt, Diff slider középen.

"ha körülvesznek az "aranypofák"

"szembõl jön egy marha nagy battleaxe-ot lóbáló csonti mögötted meg leng egy 4 bárdból álló aktív csapdagép"

Addig ne nyomulj elõre amíg nem vagy benne teljesen biztos hogy mögötted tiszta a terep így nem tudnak bekeríteni, ha meglepnek akkor idézz valamit ami leköti õket hogy távolságot nyerhess. Közelharchoz is a speed a fontosabb mágusnál, berohansz miközben már kezded elsütni a touch spellt, mire odaérsz éppen aktív lesz és már el is hátrálsz mire a szörny lecsapna, erre az ingázásra akár 5 méteres folyosószakasz is elég.

Agility csak akkor fontos ha eltalálnak viszont speed és körültekintés párossal az esélye teljesen minimális és a summonod addig megvéd amíg feltápászkodsz.

Detect life, chameleon, invisibility és tudod hogy ki hol van a dungeonba miközben õk még nem is sejtik hogy te ott vagy szal nem érhet meglepetés, a mágus távolsági karakter touch spellekkel legfeljebb a summonodnak segíts és csak azokhoz merészkedj közel akik éppen a summonnal vannak elfoglalva.

Ha csak úgy elõrerohansz meg rendszeresen úgy alakul hogy körbevesznek akkor sztem inkább válts bluntra és heavy armorra 😊

b-type
nem.
ha olyan hozzáértésed növeszik összesen 10pontot ami egy tulajdonságra hat, (ezt a 10pontot egy hozzáértésbõl is összeszedheted, de többbõl is) akkor 5× szorzó lesz belölle, ha ezek a tulajdonságok Major tulajdonságok akkor szintlépés is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dr4gonlord
Igen igen, ez a játék nagyon jó lett, mondjuk amikor itt volt a kezembe a sima, mert már nem birtam várni, és megláttam, hogy a másik helyen közbe jött CE, nos akkor szétesetem, de összeszedtem magam, visszaküldtem az alapot (borzasztó nehezen váltam meg tõle, csak az tartott életben, hogy 3-4 nap múlva lesz CE 😄), és vártam, vártam, vártam, aztán eljött a nap, bepakoltam kajából és italból a szobámba, és bezárkóztam arra a napra, azóta meg amikor van idõm, játszok 😊. A várakozás a legrosszabb. Én is alátámasztom, Black SG-el humanoid lelket is el lehet kapni.

#18456:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Black SG-hez Mythic Dawn oltár kell, nincs sok, kb. 3db, az egyik a Dark Fissure barlangnál van, ami a fõküldetés része a többit nem tudom 😄, a hét utolsó (vagy utolsó elõtti? Heh, akkor van ez a nap, amikor az oltártól az ég felé egy fénysugár megy, de állj hátrébb az oltártól mikor megnézed, mert amúgy nem nagyon látszik) napján oda kell menni, beleraksz egy üres Grand SG-t és rányomsz egy Soul Trap varázslatot az oltárra, voilá, BSG kész. Ahogy észrevettem, ha az egyik (Vaermina, asszem) Daedra küldetésnél, amikor BSG-t kell áldozni, nos ha jól vettem észre, akkor teli GSG-t is átalakit, amúgy nem. Monsjuk én a Soulgem tisztitó modot használom, amikor egy varászlattal ki lehet üriteni a Soulgemeket, tudom, ott van Azura's Star, de az nem fogad be lelkeket emberszerûektõl.

Az infó az OblivionHQ-n is fent van, amihez amúgy gratula, mert jó az oldal nagyon.

A security és az alteration egyszerre szerintem fölösleges, elég az alteration

Ha a követések után azt mondod hogy igen, xy követett téged akkor a végén ad neked egy halállistát ahol azokat kell kinyírni akikre azt mondtad hogy sárosak, mindegyikért 1000 gold a jutalom

b-type
Jah és még valami <#idiota> (sms-s WIP:grat, én:grat)

Ha még így is túl gyorsan menne a Willpower szintlépés, akkor használj nyugodtan trainer-t, de oda lovon menj(!) ne gyalog.
Szintetnként egyszer 5pontot tudsz náluk fejlõdni, sokat segíthet...leírásuk az Oblivion HQ-n

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

grayfox
O_ö Szal ha jol értem ha 10x a minor skillem fejlodik, akkor jon a szintlepes?
és annak arányában dol el mire mennyit rakhatok? (pl ha 10 willpower alapu skill fejlodik akkor jon +5?)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

b-type
jah, és mivel fõleg,..remélhetõleg Willpower-bõl fogod meglépni a szintet, ezért érdemes felváltva használni õket, hogy lassítsad a szintlépést, Willpower-re csak akkor lesz meg az 5× ha csak abból léped ki a 10pontot ami a szintlépéshez kell.
Tehát ha még mellé akarsz vmit fejleszteni szorzóra, akkor eleinte azt csak minor-ból.

PiszkosFred
Chameleon, megfelelo mennyisegu reflect, esetleg agyturkasz spellek ;] Sajnos "iden" nincs sanctuary, ami azert nagyon jo volt MWben a non-melee karaktereknek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nekem is az elsõ ilyen tipusu(nah jo nem egészen, elõtte sacred)..de bátran kezdj neki, én csak szuperlativuszokban tudoka játékrõl beszélni😊)..meg ha elakadsz marha sok segitség van a forumon, jomagam is kérdezgetek ha vmi nem tiszta, de elõtte megnézem fakut, meg oblivion hq-t...szal hajrá
b-type
Ezek a major skill-jeid (#18466) :

Alteration:---------willpower
Destruction:--------willpower
Restoration:--------willpower
Security:-----------agility
Lightarmor:---------speed
Athletics:----------speed
Blade:--------------strenght

Ebbõl az látszik hogy Willpower-re magas szorzókat fogsz kapni, kivéve ha a Speed-l kiütöd az Athletics miatt.

Csak érdekességképpen írom, hogy amikor még csak pár napja volt meg a program, megnéztem szinte majdnem végig a készítõk listáját (baromi hosszú ideig mennek a nevek) és bizony van a csapatban egy magyar fazon is! Szerencsére az õ nevére nem kell sokat várni, még viszonylag az elején van. Minden jóban van valami magyar 😊
Ron Ragm
Nálam a második csóka miután elbeszélgetett az õrökkel a várból kifelemenet leesett a hegyrõl és szörnyethalt... jelentve azt hogy meghalt azt hitte a szerencsétlen hogy én öltem meg az õ védelmében. A másik kettõre persze azt mondtam hogy nem figyeli õt, majd a küldetés végén csak elbúcsúztunk egymástól, megköszönte a segítséget majd elment és azóta is tovább idegeli magát 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Jagi
Respekt a Bethesdának és mindenkinek aki úgy járt, mint mi!<#worship>

koschwarz
<#worship><#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

0Fritz0
Én az elsõ megfigyelés után meguntam és éjjel egyszerûen levágtam a csókát.
Ezzel vége is lett a kvesztnek (a listában is lezáródott), tehát ez is egy lehetséges befejezés.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sipocz
Ja, ja! befelé megtapasztaltam mert elfelejtettem a futást rányomni és a második lengõbárd némileg "megküldte"😊)!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Nyugi! 20-30 óra gamálás után magad is olyakat fogsz szólni, hogy jelenlegi formád csak pislogna nagyokat. Bátorság hogy elkezd, türelem hogy elviseld, kíváncsiság hogy folytasd és a gyakorlat megszerzése után már csak élvezd és kesz!!

grayfox
Értem mire gondolsz de ez a szorzó dolog még mindig nem tiszta, annyit tudok hogy arrol van szo, hogy mennyi +adhatsz ha szintet lépsz egy-egy dologhoz (agi, willp. stb) Még azon is gondolkoztam hogy maradjon e a light armor, vagy legyen heavy.. fene tudja

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

b-type
sztem a lengõcsapda a legjobb megoldás. 😊

cenobite
Thx!

gamertag: kenobita

b-type
nincs teljesen elrontott karakter, csak eredményesebb..és még eredményesebb..és még eredményesebb..stb.
Ha gyorsan akarsz szintet lépni akkor ez egy jó karakter.
ha szorzót akarsz összerakni akkor nem annyira.
kinek mi a fontos..
Végül is mindent helyre lehet billenteni.

Sipocz
No, akkor vmi nagyon tuti recept kellene nekem arra, hogy pl. egy goblinokkal teli bánya egy átjárójában ha körülvesznek az "aranypofák" vagy 8-an minden oldalról hogyan lehetne kikerülni hogy még csak véletlen se tudjanak megütni avagy ha szembõl jön egy marha nagy battleaxe-ot lóbáló csonti mögötted meg leng egy 4 bárdból álló aktív csapdagép és oldalra nincs lefelé nincs meg felfelé sincs mi más segíthetne mint egy gyors shield vazsi, egy pár energiaital és aztán exorcizmus ami csak belefér és sajna az is belefér hogy a szembejövõ csontihero minima 1-szer betelál (és mégis túlélte pedig se páncél se többszázas HP, csak agi amivel talponmaradt és szórta a tüzet 1000-vel)?
(Ösmerem a mer-ek és man-ek tamrieli történetét😊)), viszont ha az Oblivion azt írja rá dwarf akkor az dwarf.)

szerintem nem bánod meg. csak nehéz lesz a KÉT játék között választani. a többi megszûnik...

aut viam inveniam aut faciam

koschwarz
úristen, néha elolvasok néhány hsz-t itt, és elszörnyülködöm, hogy mik lesznek (vannak) a játékban...nekem ez túl bonyolult lesz<#idiota>

egy rpg-vel sosem játszó, akinek meglesz a gém<#wave>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grayfox
Hi!

darkelf
Magic

Willpower
Speed

Alteration
Destruction
Restoration
Security
Lightarmor
Athletics
Blade

Sztetek ez igy megér egy probat?

hello! vannak ezek a bazi nagy kövek a asztrológiai nevekkel (apprentice, steed, stb...) amik adnak ilyen naponta egyszer használatos képességet. mindet felveheted? vagy keressem meg a sajátomat? vagy? egyenlõre visszatöltöttem és nem vettem fel... valaki?

aut viam inveniam aut faciam

CS@
Bár ebben már nem vagyok biztos, de úgy emlékszem mintha valaki azt írta volna, hogy ha mind 3x azt mondod, hogy követik, akkor valakiket megölet veled. Gondolom ilyenkor életbe marad, de ez csak tipp.

cenobite
Paranoia küldetésrõl info valaki?

Meg lehet úgy csinálni, hogy nem nyiffan ki a fickó? Mert mondtam neki, hogy nem követi senki (3 embert követtem, 3 napon keresztül), aztán bekattant, mondta, hogy szerinte én is velük vagyok és velem kezdi a mészárlást. Én direkt csak védekeztem, de az õrség kicsinálta. Van másik vége is ennek a story-nak?

gamertag: kenobita

Kandurex
hmmm <#zavart2> lehet #18460 #18461, mondjuk tényleg nem lehet utánna ellenõrizni, hogy mi hova ment :/

CS@
Érdekes nálam ez jól mûködik, mindenki abba költözik amibe éppen belefér, egy rák vagy imp sose megy grandba csak ha nincs más választása.

PiszkosFred
Pedig elvileg így van. Mindig megnézi, hogy a lélek nagyságának megfelelõ köved van e. Ha igen, oda megy. Ha nincs, akkor megy egyel nagyobba, stb. Így volt MWben is, és úgy túnik hogy itt is. A gond az, hogy amíg MWben láttad milyen lélek van egy kõben, itt sajnos nem tudod olyan egyszerûen ezt a folyamatot lekövetni. De asszem emiatt már CS@ is kimorogta magát pár hete ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem az agilityd alacsony hanem a speeded, ha ütik a mágust az már régen rossz ott az agility sem ment meg 😉

A dwarf valójában dwemer és egy elf faj <#okoskodó szmájli>

Kandurex
Ja, érdekes probléma, ez engem is zavart, nem tudom milyen nehéz lett volna, ha a program alapból mindig a legkisebbed próbálná belegyömüszkélni a lelket és ha nem megy akkor egyel magasabb szintûbe ect.

Akkor Te is megjártad a Hadak Útját! 😊
Hali!

Ez nekem új, hogy black gem-mel megy a dolog. Igazság szerint nálam annyiban kimerült a black soulgemmel való találkozás, hogy valamelyik mage guild recommend küldetés kapcsán találtam 2 db-ot. Azt már nem szakértettem meg, hogy használhatóak vagy sem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hali!

Azt elfelejtettem írni, hogy a program sajnos hülye módon elõször mindig a legnagyobb üres kõbe fogja belökni az elkapott lelket. Szóval ha valakinél akad pár üres common lélekkõ, meg egy grand és éppen lecsap egy Minotauruszt, akkor ne csodálkozzon, ha telítve lesz a grand köve és amikor jönne egy nagyobb lélekkõ igényû dög, azt már nem tudja elfogni.

legalábbis én ezt tapasztaltam és ez eléggé tudott bosszantani, fõleg mikor az egyik karakterem egy ideig az Umbra nevû karddal rohangászott.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kandurex
Black Soul gemmel be lehet fogni az embereket.