41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#23144 Mikor kelet volna megkapnom?
Csak annyit csináltam hogy oda mentem a hajóroncshoz megtaláltam a ládákban amiket kelett majd egy csontváz ki volt kötve kiszabaditottam ekkor előjött az a lélek azt beszélt hozá.
Ennyi semmi több ki adott volna térképet? -
#23143 Megkaptad a térképet, s látod-e annak tartalmát, vagy sem? Mert én kizárólag annak alapján találtam oda. -
Neton #23142 Fene, bug... :( -
#23141 Persze én is odatalálnék de hova nem mutat semmit semi sem :( -
Neton #23140 Fenébe az egész játékkal már. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Előre is köszi!Megkaptam egy Fighters Guild küldetést, hogy eltűnt az egyik faluból pár ember, meg kéne keresni. Láttak nem messze onnan 3 világító fényt, de reggelre eltűntek, másnap estére ott voltak. No, kiderül, hogy 3 will-o-the-wisp, legyakom őket, behúzok barlangba. Jártam már ott azelőtt, úgyhogy azt a pár új lényt megint legyakom, odamegyek amit jelez a kis nyíl, van pár csonti meg 2 zombi legyakva. Semmit nem ír ki a program. Mi a rákot kell olyankor csinálni? Lehet egy bug? -
#23139 Pedig a térkép alapján könnyen oda lehet találni (a víz alatt lesz a kincs). -
#23138 The Forlorn Watchman küldinél.
Elmentem a hajóroncshoz lezuztam a szellemeket és beszélt velem egy lélek.
Valami térképről hablatyolt de nemtudom hova kéne menni:
Valaki tud segíteni?
-
#23137 Kössz. Akkor inkább végig futok rajtuk láthatatlanul -
#23136 mert akadozik a game -
#23135 ha grey fox nyomara akadsz, akkor a tovaj cehet talalod meg -
#23134 minek neked oldblivion ha 256-os a videókártyád?:S
még valami: -észrevettem hogy több a constant effectes item...sőt eddig csak constant effectes cuccal találkoztam...morrowind sux - szal van egy ringem, amiben 7-es fire shield van...az simán pajzs vagy tűz ellen véd (fire resist) hmmmm??
a tolvaj céhnek hol van a főhadiszálássa?? koldusokat kérdezgetném, max. grey fox az akiről beszélgetnének velem ..:p -
#23133 de lebirod írni hogyan kell megcsinálni?pls -
#23132 nekem fordítva van.
de nekem 256-os karim van -
#23131 tudom, hogy mage guildben kell keresni es hogy mysticism spell, de akkor sem talalom azt az embert, aki minor detect life-ot tanit...elarulna valaki a titkot? -
#23130 Oblivion Better Bodies folyamatban. Aki ismerte a Morrowind kapcsán a BB 1 és 2 projekteket, az tudja mire számíthat. Aki nem, az meg készüljön fel a karakter testeinek magasabb polygonszámú teljes reformjára, mert akárcsak 4 éve, ismét ráfér egy kis update a karaktertestekre ;] -
#23129 64mb-os videókarim van...oldblivion nélkül minden fehér nekem...
1.1 patch odlbivion nélkül fehér + az emberek haja aztékkék.
1.1 patch + oldblivion 0.15(?)-el normálisan megy, -
#23128 Te hogyan raktad fel az oldblivion-t? Mert én ha csak elindítottam tiszta fehér volt minden. -
#23127 Hali.Valaki leirja hogy mit csináljak a Glow Dust-al,mert r 6 órakor odamentem a Shrine of Azure-hoz de nem csinál semmit ha nyomok egy Space-t.Valaki írjon pls! -
#23126 fú hát az még akkor messzevan -
#23125 sebzés: fegyver sebzés + skilled + módosító attribútum (agility vagy strength) "elegye"
Glass fegyverek 12 szint után eshetnek. 13 szinttől pedig már enchantolva is. Ekkor már lehet kapni egy-két darabot esetleg boltban is. Páncéloknál is hasonló a helyzet, +/-1 szint. -
#23124 csocsi!!
nah, elég jól haladok , lvl 4, legyőztem a gray princet az arénában...
találkoztam baurus-szal is az egyik elf-fogadóban:)
2 kérdésem lenne:
1. glass cuccokat honnan tudok szerezni(gyk. melyik városból /boltból lehet lopni)
2. minden fegyvernél van egy kard-ikon, és alatta egy szám...(az én bowom + katanám 4-es) de az arénában láttam egy elven bowot ami 9-es volt...az a sebzés értéke?? vagy a sebzés csak az adott skilltől függ? -
#23123 Próbáld meg a #22760 –ból. -
#23122 Hi!
Ezt az interaktív Cyrodiil térképet, amit a HQ-n is kicikkeztek, nem tudná valaki felnyomni FTP-re? Mivel állandóan valami sávszélesség hibát ír ki, és nem engedi leszedni.
Nagyon megköszönném! -
#23121 Hehe, ismerős ;] Az OOOban integrálva van pár külső balance mod is, közte Lyrondor féle "Combat Behavior" is, amely miatt kissé(nagyon?;]) jobban és okosabban harcolnak az NPCk. És persze van pár új típus is, amely név szerint is jelentkezik, mint az Amazon is pl.
New Enemy Types:
Amazons: Amazons are female warriors specialized in nimble and agile combat. They prefer blunt weapons but they are also skilled in archery and swordsmanship. A few among them are fierce priestess, with the power to heal their clan members and bring destruction upon their foes. Amazons do not like to fight encumbered, and rarely if ever wear clothes other than the most simple garments. However, they have a long tradition of adorning their bodies with jewelry, which makes of them an attractive target to those inclined to thievery. Amazons do not share space with men,,, unless they are dead! They will not give those females outside of their clan any quarter either. The priestess of the Amazon clan of Cyrodiil is secretive and not many know what she looks like, or even what her name is.
-
#23120 1. Warrior szerű karakterrel hol lehet soul trap varázslatot tanulni?
2. Van valahol olyan láda amibe bele pakolhatom a cuccomat és nem nyúlja le senki?
(Ati9700PRO-val is gond nélkül megy a játék csak ilyet már nem nagyon kapni, de egyébként -=árak=-) -
#23119 Hali!
Fred! Felpakoltam az OOO modot és tetszik is (mos jön az hogy), csak volt nagy meglepi. A meglepi lénye: az amazon. Szokásos bemelegítő lépéseket tettem az új karakterrel az IC körül, van ott 3 db. barlang Ny-ra és D-re a nyugatiakban korábban humanoid bandíták voltak a déliben goblinok, arra jó e 3 barlang hogy a szükséges spell-beszerzéseket a "hosszú menetelés" előtt elvégezhessem a lot-ból. Ez első az északnyugati barlangban sima ügy, igazán itt éreztem először a mod jótékony hatásait (kellemesen húzós ellenfél kb. 2-szer annyi mint korábban, jó lot, tehát oksi!), aztán betértem a hídtól némileg délre lévő helyre, hát netudmeg. Csupa bikinis csajos a barlangban, min. 8 szinttel magasabban mint a karim, egy kupacban legalább ketten és úgy nyomulnak mint Chuck Norris. Sikerül szeparálnom egyet, hogy megnézzem miféle (persze ez a 3. visszatöltés után sikerült csak): azzal kezdte a kedves hogy egycsapásból lenyomta a kari HP-ját felére, aztán a következőből kiütötte a kezéből a fegyvert, a rest.health italaim és a kari h2h-je valamint a restoraciora való kihegyezése alapján az absorb health spellje segítségével aztán sikerült lenyomnom mintegy 5 perces siktában és megszereznem tőle némi ékszert és egy ezüst buzogányt. Kérdés: az amazon szerepe az hogy némi félelmet és tiszteletet érezzek az ellenfeleimmel kapcsolatban vagy ez itt csak egy kegyetlen félrenyúlás a modertől vagy mi? -
FlatlineHun #23118 Új cuccok lettek felrakva: crafting mod.
Úgy tűnik, hogy szükségem volna tapasztalt játékosokra beta teszternek. Túl sok időt venne el a részletes tesztelés...
Angol nyelvtudás szükséges!
Tapasztalt oblivion játékosok jelentkezését várom, akik szeretének segíteni a mod elkészítésében. (privátban itt, vagy a project oldalon is lehetséges) -
#23117 Nnna ez yóo zavaros lett - sz'al sztem jobb ha megcsinálod .... -
#23116 Nem, jelentősen megkönnyiti a dolgod ha bezárod a városoknál a kaput. Biztos meg lehet csinálni a nélkül (van itt rá példa) de nekem amennyi ellen volt, még így is, hogy szvsz jobb ha megcsinálod. ráadásul jól jön a loot meg a sigil is. -
Szeszmester #23115 Ha volt már, bocs, én most találtam meg. És tetszett ^^
http://www.youtube.com/watch?v=MP9CHQZ3mHw&search=Oblivion -
#23114 Az hogy a városokból hívok segítséget Brumaba,az meg fogja könnyíteni a nagy ostromot vagy mind1 mennyi városban zárom be a kaput ,és viszem a segítséget? -
#23113 Ez nagyon tetszik :)
Képzelem különféle színű könyvekbők még képeket is lehetne csinálni :) -
#23112 Fantasztikus! ;] -
#23111 eh, valameik pihentagyú naon unatkozott -
#23110 már nem téma....
nyáron beszerzek valamilyen karit + proci
ujratettem az obliviont 1.1 patch 1.0 crack + oldblivion
1. kaput bezártam
kb. olyan a grafika, mintha telón tolnám, nc:DDD -
mzprox #23109 9000 kb 5000 ft
9600 kb 9000 ft
9600pro kb 13000 ft
6600 kb 17000 ft
9800pro kb 20000 ft
6600gt kb 24000 ft
ezek a használtpiaci árak -
#23108 Ez kész! :DDD -
#23107 Királyságos :) -
#23106 Oblivion Domino DayOblivion Domino Day
Nem semmi :) -
#23105 Ne haragudj, tényleg nem bántásból írom (és nem személyeskedés), de mit akar valaki egy ezer éve elavult 200 ft-os vga-val egy -napjaink leghardverigényesebb- valódi nextgen grafikájú játéktól?