The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szóval semmi bug csak figyelmetlenség. THX!
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
A WoW-ot ugye nem veszük ide, más okból sem vettük, az más kategória.
Hidd el hogy én csak becsüllek azért mert te fizetsz érte, mittomén ki mire fizet, én pl. dohányzom.
Viszont van pár játékom ami netrõl letöltõs és én szívok vele, mert csak online aktíválható, mert minden hardwer változásra ha telepíted új kódot kér, és 3-at kapsz, amikor fizetsz, külön mûvészet még kérni...stb.
Szal lehet hogy ez a jövõ, de szvsz azért kicsit kigyúrhatnák a jelent is, mert ha a jövõ erre épül akkor az gáz lesz.
Én úgy gondolom, hogy a játékfejlesztõk egyenlõre csinálják a küldetéslemezeket, és a hozzáértõ rajongók pedig a moddokat.
Majd ha meg tudják oldani hogy biztonságosan, és kiérdemelten használja az aki fizetett érte akkor terítsék online eléréssel.
Mert ez egyenlõre nem az.
Szvsz inkább küldenének 4m×6m-s pósztert postacímre, az a hûséges rajongókért lenne.
Oké nem tépem a témát, mindenki azt vesz és úgy ahogy akar, akartam kicsit felülemelkedni a 'kinek mi köze van hozzá'-n, de nem fontos, árultam én már kézivarrógépet is, szal tom hogy aki venni akar az vesz is. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lények irányításához is külön spell van, szörnyre és humanoidra külön-külön
De az 1. még él: Mire és hogyan használhatom a telekinézist?
Árpádvezér
Amúgy attól függ mennyi HP –d van és, hogy mennyire vagy sérült.
Mire jó a telekinézis és hogyan tudom használni?
Amúgy nincs valami magyar nyelvû gyûjtemény a különféle varázslatok hatásairól?
Köszi a segítséget!
Áv
Árpádvezér
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha eljutsz arra a szintre, hogy szükséged legyen rá, akkor a két advanced trainer valamelyikével beszélve be fogják neked jelölni a helyét.
Amúgy meg az Imperial Reserve területén található (Skinngradtól ÉNY-i irányban van, de a angytérképen ez így alapból szerepel), a Weatherleah nevezetû laktól nyugatra. Itt van egy Kynareth shrine. Na itt tanyázik a hölgyemény. Ha tanulni akarsz tõle, vigyél neki nagyon sok medvebundát (15+ vagy talán 20?).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
http://thenamelessphoto.com/
eddig soha nemtudtam zárat törni(volt olyan ,h 20lockpick ráment egy kecseg hard zárra) mostmeg félperc alatt megvan a very hard is 😄
700K? Honnan tudtál 700000-et összeszedni? :-)
Úgy vettem észre, hogy miután eladtál kellõ mennyiségû lopott árút az átvevõnek, nem azonnal veszi ezt tudomásul a program. Ileltve nem mutatja a pillanatyni állást, hanem néha néha felvillantja azt, ha eladsz nem lopott cuccot is komoly értékben. Miután eladtad a szükséges mennyiséget (legalábbis tudod, hogy eladtad) várj egy kicsit, mászkálj el, vagy csak simán menj vissza a küldetésért a szokott helyre, ahol elõzõleg is kaptad. Persze a megfelelõ idõben menj, mert ezeke a tolvajok már csak ilyenek, hogy szabályos fogadóóráik vannak. Mire odaérsz a küldteés felvevõ helyre, (akár gyors utazással, akár simán) garantáltan kapni fogsz egy értesítést, miszerint megvan a kellõ mennyiségû zseton, mehetsz az újabb küldetésért.
Én letudtam az egészet egy kalap alatt. Elloptam majd eladtam 2000 arany értékû cuccot, onnantól nem volt gond a továbbiakban. Csak nyomogatnom kellett az újabb küldetések igénylésére és meg is kaptam õket. Majd utána kicsit késõbb szólt a program, hogy leadtam a kellõ mennyiségû cuccot, szóval húzzak küldetést igényelni.
A kapuzárással kapcsolatban lenne egy kérdésem,küldetésen kívül mentem be egy Oblivion kapun és eljutottam Sigillum Sanguis terembe ,ott elvettem a Sigil Stone-t és csak nagy villogás és a rács megbillen a kõ nálam ,de nem záródik be(nem teleportálódok) a kapu mint Kvatchnál a küldetésbe.A kérdés már volt a hónap elején és bugnak lett mondva,de talán tud valaki segíteni, 60 órás játékidõt nem lenne jó újrakezdenem.Köszönöm.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
18555: Egyetértek, megérni a HA éri meg, meg is veszem majd, ahogy mondtam, majd nyáron.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Kis pontosítás:
Cheydinhaltól észak keleti irányban nem az a shrine van. Amirõl te beszélsz, az lenn van Leyawiin városától ÉK-i irányban és Nocturnal adja, ha a karakter elérte már a 10. szintet. :-)
A többi stimmel. A skeleton key pedig tényleg nem törik.
[merlinw.org]
Egyrészt nézd meg itt a banner alatt a "Mielõtt Kérdeznél Kattints ide" részt, hunglishûl a FAQ-t. Abban ott lesz a válasz.
Másrészt meg ha beszélgetsz valakivel a bal alsó sarokban vannak kis ikonok. Az elsõ az, amin keresztûl lehet ügyeskedni és ingyen tuningolni az illetõ hozzáállását, illetve van még más lehetõség is, a bribe, amivel megintcsak meggyõzhetõ a célszemély, de ez bizony nem kevés zsetonba kerülhet.
[merlinw.org]
Én azt nem bírom felfogni, hogy... De kezdjük akkor az elején. Közel másfél éve bejött a képbe a WoW. Elõtte is volt már komoly DaoC és EQ, LineAge community hazánkban, de max pár ezres számmal. Aztán jött a WoW, a maga havi 3000ft-s díjával, és az emberek egymást ölték a boltokban februárban (tudom, én is ott vertem a fejét mindenkinek😄), hogy megvegyék. Egy mmorpgt. Sosem hittem volna, de olyan emberek is játszanak a WoW-tal, akikrõl az életben nem hittem volna. Messzemenõen meghaladta az elvárásokat a magyar fogadtatás. Több tízezrek fizetik ki havonta 3000ftot, hogy játszanak. Éves szinten ez minimum 3-4 új, A vagy A+ játék ára. És még hol a vége.
Aztán pedig jön egy 500ft-s kis vacak, amely még csak nem is kötelezõ, és mindenki lázong a fórumokon, a hírportálokon, és egyéb oldalakon. Oké, nem szívesen fizetek, hisz ki az a hülye, aki örömmel szórja a pénzt? De kissé álszent ez a felháborodás, fõleg azoktól, akik mellette wowoznak, cigiznek, mozibajárnak és egyéb szintén fakultatív szórakozást "ûznek".
Most ne menjünk bele, hogy ezek a modok mennyi újdonságot hoznak a játékba, mert ez nem vita tárgya. Ez a két peccs vicc. Legalábbis annak látszik. Ezt nem vitatom. Én azt nem értem, hogy miért kell azon felháborodni, hogy extra cuccokért fizetni kell. HBOn meg akarsz nézni egy boxmeccset mondjuk egy WBO döntõt? Hát bizony fizetned kell azért a két óráért. Azt akarod hogy az étteremben zenéljenek neked a zenészek egy szép számot, egy romantikus vacsora csúcspontján. Fizetned kell. Megjelenik egy újság melléklete, mondjuk ami a focivébét foglalja össze, de nem 10 lapon, hanem 50lapos, kötött formában? Hát fizetned kell. stb.
Szóval ez a jelen, és a jövõ ennél csak durvább lesz. De könyörgöm, ne mondja senki hogy 500ft-t nem bír ki, mert az szemenszedett hazugság. Fõleg ha itt mondja a fórumon, aktív internet elõfizetés és számítógép mellett. ;]
Hogy megéri e a pénzt ez a két peccs? Más kérdés. Félõ hogy ebben mindenki egyetért, és a válasz nem hízelgõ a Bethre nézve.
Node mindegy, szélmalomharc, csak néha nagyon tud bosszantani az álszentség. Miért kell azt bárkinek is tudnia, hogy XY honnan szerzi meg? Számít? Nemhiszem.