41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
szergely1 #23184 ti tudjátok hogyan lehet kidobni cuccokat én tudom! -
szergely1 #23183 király ez az Oblivion hihetetlenül jó én már csak tudom -
AC2 #23182 Valaki tudna válazt adni a #23149-re? -
#23181 A mostani karakteremmel pont tegnap volt LVL17 és akkor vettem meg az expert felszerelést, igaz egy kicsit mászkálni kellett hozzá, hogy meglegyen a teljes felszerelés.
Azt eddig én sem tudtam, hogy elvileg van rá esély, hogy ezt már LVL13 után is beszerezzem. -
#23180 Ez a "Timekeeper Onscreen Clock" mód hogy működik? Bejelöltem a módot, de nem írja ki az időt. Utána olvastam, de pontosan nem vágom, mintha valami frissítés után a homokórának is köze lenne a dologhoz? Hogy van ez? (ma már nem tudom próbálni, meló vár, holnap jó lenne itt elolvasni az infót, hogy ne kelljem már ezen gondolkozni, szóval:) előre is köszi! :)
szerk.: erről van szó:
Version History
---------------
v1.3 5/3/06: Added multiple timing versions
v1.1 4/27/06: Removed Time Keeper (including vendor reference) and applied spell effect to all hourglasses
v1.0 4/22/06: Original release
-
#23179 Nm. -
SaGa Jr #23178 Én nem találtam egyszer sem 20. szint alatt expert alkimista cuccot. :-( -
AnonymouS #23177 -
#23176 Azért ennyire nem durva az apparátusok szintezése, az experthez LVL13 kell, a masterhez pedig LVL17. -
#23175 Link -
SaGa Jr #23174 Master cuccot olyan 30. szint fölött lehet majd talán találni. Experthez is 20. szint fölé kell menni jócskán, hogy vehessen az ember vagy találjon ilyet. -
AnonymouS #23173 szép, honnan lehet leszedni? nem találom :( -
#23172 Nagyon tetszik ez az új HUD. Valahogy jobb érzés, kicsit igényesebb lesz tőle az egész, és mintha úgy tünne, hogy nagyobb felbontásra kapcsoltam volna, pedig nem. Grat a készítőnek! -
haxoror #23171 Nincs, a vadászok hulláiról kell az ÖSSZES kulcsot összegyűjteni és a kijárat melletti kapcsolóval nyílik a kapu (a kapcsoló még a romban van nem pedig az udvaron) -
Totomamas #23170 Én pédául az imperialos ruhaboltban szoktam látni jó alkimista cuccokat. Furi, nem? -
#23169 A legjobb megvásárolható alkimista cuccos az expert lesz.
Mastert nem lehet venni csak találni. -
Balthazar #23168 Akkor kezdjük Hevesi Tamás egyik refrénjével:Ezt egy életen át kell játszani,amíg feszül a húr-íjász kariknál az íj húrjára gondolok:)Apropó, nem tudja valaki,hol lehet mester szintű alkímia cuccokat szerezni?Mert már minden Mages guildban voltam már,és sehol sem találtam,csak Novicet.A segítséget előre is köszi! -
Balthazar #23167 Steven Segal azért már nagyon betett. -
#23166 Használd a közeli térképet, én minden romban, barlangban az alapján tájékozódom, és nagyon jól el lehet vele navigálni. -
#23165 ö
thief guild 2. (The Elven Maid) speckó küldi, egy mellszobrot kell elcsórnom..
de észrevesz egy őr a templomban, elkötöttem egy lovat, visszanyargaltam Armandhoz, de nem volt seholsem... merre tovább?? koldusokat nem tudom kikérdezni mert vagy 5 őr rohangál utánam -
#23164 Azt kifelejtettem, hogy ezek az általam ismertek, úgyhogy lehet, hogy vannak még. -
#23163 Hátha érdekel valakit itt egy térkép a BanditRingleader –ekről, általában jó cuccok vannak náluk. -
#23162 ÁÁÁ hogyan kell kijutni ebből a romból??
Mert a vaskapu nem nyilik van más kiút is? -
SaGa Jr #23161 Összesen 5-öt kell meglelni. Ebből 4 lenn van a megfagyott lovag körül. Az ötödik pedig fenn van mellette valahol. Figyelni kell angyon, mert ha átgyalogolsz rajta, akkor arrébb rúgod és elszáll a bánatba. -
#23160 Azta pár aranyat fogok keresni most igaz lesz is vagy 2 fordulo meg előtte ki kell üritenem a lovamat is.
Annál a küldinél Caught in the Hunt kinyirtam az összes ellenfelet a romban azt csak ugy hemzsegnek a Glass armorok meg pajzsok fegyverek :D -
baritom #23159 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Tears of the Savior küldetésnél vagyok. Frostfire Glade-ben kell keresgélni a Garridan's Tears-eket. Már 4-et megtaláltam, de többet nem. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy hányat kell még megkeresni és azok hol vannak?
Ja, még egy kérdés. Mikor és hogyan lehetek én a mágusok vezére?
Előre is köszönöm! -
#23158 csak vicceltem sry:D
hangsúly a "piros"-on volt a hsz-edben
lol imperial city, kikötő aludtam egy helyen, majd kaptam egy questet..4 thiefet kelett megölnöm, akik elkötötték a hajót és a nyílt vizre indultak... lool
nahm, nekiesek lassan a thief küldetésnek -
Totomamas #23157 Chuck Norris -
Totomamas #23156 FELTÉTLENÜL NÉZZÉTEK MEG
-
Totomamas #23155 NA AZÉRT EZ MÁR "BETEG" : http://www.youtube.com/watch?v=5015uTpcg_s&search=Oblivion%20Chuck%20norris -
#23154 természetesen én is mentettem, csak érdekelt, hogy mibe botlottam, mert ha használható valamire, akkor foglalkozom vele, de egyébként kihagyom. van egyébb izgalmas dolog még ebben a világban:))
egyébként hogy hívják ezeket a helyeket? -
WNW #23153 "Idezett" fegyverek/pancelok, zaros hataridon bellul eltunnek... En a tapizasok
elott mindig mentek, aztan ha nem tetszik az eredmeny ujratoltok.. -
#23152 ezt azt akarja jelenteni, hogy a környéken felbukkanak ezzel egyidőben orkok és azokat kell legyakni? ha legyilkolom őket, akkor visszakapom a cuccom? -
#23151 mostmár tevagy a mikulás
quest : a virgaach blade-el kell megleckéztetni a rossz orkgyerkőcöket szerte a világban -
#23150 bocs, ha már volt:
játamban keltemben belebotlottam egy kőből épült emlékmű-szerűségbe. szóval olyanba, amit lehet tapizni. na én jól megtapiztam, erre kiírta, hogy valami lesz a fegyverekkel, mondom yes, erre piros lett a cuccom meg ilyen fura a kardom (szintén piros színű). olyasmi, mint a dreamora vagy kinek a cucca. ez mi a franc akarna lenni? mit kell ilyenkor csinálni? -
AC2 #23149 Megnéztem még jómúltkor, h mi az az umbra. Arra jutottam h ez egy megbűvölt kard vmi embernél és az ereje szintfüggő mint szinte minden. Most megint előjött a dolog és ismételten rákerestem. Olyanokat is láttam h van páncél is. Akkor az umbra egy unique anyag? Mert én ilyennel se nem találkoztam, se nem láttam az Oblivion HQ-n mint fegyver anyag.
És akkor gondolom máshol is lehet találni -
haxoror #23148 Ne mage guildben keresd, Imperial City Marked Districtben a Mystic Emporiumban az elf árulja vagy vele szemben a cheap spelles breton srác, nem emlékszem pontosan hogy melyik de ennél a kettőnél az összes mágiaiskolához meg lehet venni az alap spelleket (amikhez 25-nél kisebb szkill is elég) -
#23147 Megnézem remélem ottlesz :D KÖSZ! -
#23146 Na megnéztem, neked kell begyűjteni a térképet, ott van lent a hajó alján, a csontváz mögötti részen. -
#23145 Azt írod, beszélt hozzád a lélek. És mit mondott? ;-)
(nos röviden: megköszöni, hogy felszabadítottad a lelkét, és ennek fejében átad egy térképet, ami az ő elrejtett kincséhez vezet) Szerintem ezt a map-ot automatikusan beteszi a zsákodban, szóval nézd át az inventoriban.