The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Anvil fele jársz, nézz be az ottani "székhelyükre" ;] Nem egy Surani bordély, az kétségtelen, de azért jelen vannak itt is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A küldetés hogy aktiválhasd, 4 vagy 5 dwemer ketyere begyûjtése gonosz banditákból a Colovian Fennsítkon. Kettessével és hármassával lopjak a napot sátrak mellett. Utána vissza az egyetemre, és kész is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Why so serious?
Mivel az enemy íjászoknál végtelen nyílvesszõ van így akármennyit be tudsz gyûjteni (elég unalmas szórakozás de fejleszti a reflexeket) a játék elején megéri csinálni amikor még szinte semmi loot nincs mert minden nyílvesszõ legalább 1 aranyat ér, 100 nyílvesszõ 100 arany stb.
Páncélfejlesztésre is az ellenséges íjász a legjobb mert kicsit sebez de minden "ütése" fejleszti a páncélt, amikor lemegy a HP-d simán félrelépkedve a lövések elõl felgyógyíthatod magad aztán mehet tovább a móka, a végén a belédragadt nyílvesszõk meg extra haszon.
Ez is nagyon unalmas de pl Ha már csak egy kicsi páncélfejlõdés kell a szintlépéshez akkor megéri az íjászt utolsónak hagyni és engedni hogy párszor eltaláljon.
Repatarurgyán
Ja és nem mindegyik mert a játék találatkor 50% esélyt ad a nyílvesszõnek hogy egyben marad-e, ha igen akkor beteszi az inventoryba.
Ez az 50% csak olyan esetekre vonatkozik ha "beleragad" a célpontba, pl a csontvázakról lepattanó nyilak mind megmaradnak a földön.
érdemesebb fejben tartani és inkább kalandozás közben fejleszteni, vagy akár trainer, de otthagyni nem jó a karaktert.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A sneak kapcsán valóban nem csak a láthatóságot veszi alapul a gép, hanem arra is figyel, hogy hallani meghallják a karaktert sunnyogás közepette vagy sem. Ezért tud fejlõdni a sneak egy olyan ellenféllel szembeni rejtõzködés és mozgás közben, aki teszemazt egy fal vagy ajtó mögött tartózkodik.
A páncél viselése nem a csörgés miatt nehezítõ tényezõ, hanem a csillogása és a tömege miatt. A csillogás értelemszerûen nem vonatkozik a bõr és szörme páncélokra, ott inkább az össz tömeg fog befolyásolni. A talaj tényleg jobban recseg egy súlyosabb vértezetet viselõ személy alatt (legjobban ezt egy fa hídon járva lehet tesztelni vagy valami kemény kövön sétálgatva, ahol ha nehezebb a páncélzat össz tömege, akkor jobban hallatszik a léptek zaja ugyanazok cipõben járva is).
A mozgásnál meg a lábbeli azért olyan fontos dolog, mert az tud csak igazán kopogni. A mokaszinok, szandálok nem kopognak, nyikorognak, így amíg eléri az ember az 50-es skillt addig inkább ebben lopakodjon és nem fog hamar lebukni emiatt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Attronach karakteremre eddig enchantoltam 2x15 spell absorption-t, meg 2x50 fortify magickát. De úgy nézem nem is nagyon van más, amit érdemes lenne...
Mivel el akarom érni minden stattal a 100at, sok értelme nincs olyat enchantolni, ami attribot növel. Intelligenciát sem éri meg növelni sigil stonennal, az csak +24 magickát ad, ami meg direktbe magickát növel, az +50-et. Még az erõ, a feather, light 75ft, nighteye, detect life 180ft esetleg érdekes lehet.
Így most 80 s.a., 550max magicka. Még várom a Spelleater Amulettet, csak nem tudom, ki adja, és mikor...
Ha teletûzdeltek nyílvesszõkkel, csak menj be az inventoryba és a fegyvereknél nézd meg a nyilakat. Aktiváld majd deaktiváld õket és viola, kevesebb lesz benned a nyíl. Ami nem tûnik el ezzel, az meg pár perc múlve kihullik. No meg persze nem árt ha azokat a vesszõket aktiválod, amivel lõttek rád (szóval ha alapból hordozol acél vesszõket de vas vesszõkkel lõõnek tele, akkor ne az acélt aktiváld, mert nem lesz semmi változás).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spread De Love!
Annyi volt az egész difficulty bajom hogy végsõsoron kiderült defaulthoz képest 200%-os beállításon (teljesen felhúzott csuszkával, a fiam vert át mert õ úgy tekintette hogy az én beállításom 50%) mentem a karival és persze hogy lehallt, a diffi-csuszka most a teljes vezérelhetõ terjedelmének kb. 0.6-én áll (értelmezésemben ez 120%-a a Beth. ajánlatának?) és ez így kényelmes és nem is csapnak le a dögök egyben 100 HP-t 14-es szintemen (azt néztem hogy lejebbszedni ennél már tényleg gyerekség mer egy csontihero 2-3 25-ös firetouchtól kinyúvadna😊). Arra gondoltam hogy a legnagyobb problémát mégis csak a "power leveling" (tehát az 5-5-5 vagy 5-5-1 jellegü attr. növelés) teljes hiánya okozza, azaz a kari fizikai és mentál-asztrál kondiciója nagyon lemaradt a szintjéhez képest (mivel mindig teszek a luck-ra is a legjobb szintlépéseim 4-2-1 szerüek). A másik hátrányom lehet hogy igazán Brumán meg Cheydinhalon kívül csak az IC-ben jártam (lehet hogy nem kellene ennyit dungeonoznom, csak úgy vagyok vele hogy ha már útba esik bekukkantok és találtam már olyan óelf templomromot is amit 3 napig pucolgattam😊) a lóvém még csak most indult meg és így egyáltalán nem rendelkezek hatékony illúziós mágiákkal és enchantolt cucossal sem. Emléxem én a Morro-ból eféle befürdésekre és persze alkalmazom majd ha lesz elég chameleon meg invisibility, de addig azzal fõzök ami van. Igazán nem is szeretném magam állandóan nagyhatalmu enchantokkal agyonturbózni (nem vitatom hogy lehetnek a gamának olyan részei ahol ezek elkerülhetetlenek), az alkalmazott fortify-okat kézbõl(fejbõl?) nyomom és megpróbálom a pure magic gyilkolászást (hiszen még tanulós a kari, mondhatnám "kispöcsnek" is csakhogy egy filigrán breton kisasszony a drága és persze kérdés hogy egy eféle nõcske miféle bûnök miatt is került az IC börtönébe, talán csak nem ÜK??, merthogy az IC-ben valahol már találkoztam hivatásos kélyhölgy NPC-vel aki ezt nem is tagadta😊).
Következõrõl van szó: Ha egy íjjász ellenfél egy olyan helyszínen ahol te épp egy ajtó elõtt állsz (ajtónyitásnál nincs töltésesre értve term.), akkor nyitod-csukod az ajtót és az felfogja a lövedékeket. Majd miután elintézted az íjjászt, visszamész az ajtóhoz és kiszeded a vesszõket belõle 😊
Egy nem elegáns, de jó megoldás: egy barlangban, mondjuk egy patkány háta mögött a fal felé fordulsz, és lenyomod a folyamatos elõrehaladást ( talán defaultból a tab ), kb. percenkét fejlõdik a skill egy szintet....
szép dolog ez?<#wink>#wink>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mizujs?
Nálam hasonló problémára az elsõ körben megoldást adott a videókártya cseréje (nem támogatott az 5000-es sorozat) és feltétlen a DVD-n található directx 9c-t tedd fel (valószinü eltérõ build mint amit jelenleg használsz). A FAQ-ban lévõ tanácsok jók és a .ini túrkálásához is ad segítséget ha a gugliban rákeresel az "oblivion tweak" frázisra.
LOOOOL! Hát most sikerült megint megnevettetnie a játéknak. 75 fölé fejlõdött a destructonom. Megyek Skingradba megvenni a fincsi kis varázslatokat. Természetesen miután kiléptem az ajtón elõször az õrségen teszteltem. Megfeküdt vagy 5 jön nekem mindenki támadnak a lakosok, õrök. Ezért is látom meglepve, hogy egyszer csak az egyik ember ököllel üti az õrt. Látom ám, hogy a paranoiás csávó az. 😊)) Segítek neki leütni és amint meghalt az õr már veszi is el a kardját és halálordítással ront rá a lakosokra!!! 😊)) Eljött az õ ideje, azért meg kell hagyni van a készítõknek humorérzéke!
Spread De Love!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
- Mynotaurus
- Mynotaurus Lord
- Will o Wishp
- Patkányok
- Az a négylábú csáps akármi nevét nemtom hirtelen.
És ha ez még mindig nem elég egy szinte togában lévõ nagydarab monstrum emberszerõ mintha õsember lett volna nevét nemtudom mert mire hozzá elértem kb 20 an voltak rajtam és game over 😞
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)