The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Feltettem a CallSteed modot és semmi nem történik nem jelenik meg a gyûrû és a spellek aminek kellenének.
Mitõl van ez?

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Esetleg nagyhatótávolságú tûzlabdákat durrogtatni (ez ott eszembe se jutott anno, pedig ettõl minden elkezd repkedni).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Érdemes a felbontást nagyon felhúzni, AA-t levenni, benyomni egy night-eye-t és az actor/object/item látótávolságát maxra állítani a video beállításokban, majd pedig néhány magaslati helyre felkapaszkodni a medence körül és jól körülnézni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tibor16
Köszi 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Valóban nem fül, hanem fagyott könnycsepp, és nem 6 van, hanem csak 5, az utolsó pedig fent van a jégbefagyott Garridan mellett. fel kell mászni a középen lévõ kupacra.

Sir Quno Jedi
Sõt, ha kilõsz egy látványosabb varit, pl. egy tûzlabdát, akkor pl. a storm atronach-ok azonnal odadübörögnek, ahonnan kilõtted!

Sir Quno Jedi
Az ellenfelek általában próbálják kidodgeolni a lövéseidet, varázslataidat, gyógyítják magukat, varázsolnak magukra és a többiekre is, idéznek lényeket, páncélt magukra, felvesznek fegyvereket, tárgyakat a földrõl, vagy mások hullájáról, néha elfutnak, ha te menekülsz üldöznek téged hegyen völgyön át, kinyitogatják a kapukat stb.-stb.!

AI-val kapcs én is meglepõdtem. Pedig a készítõk egy interjúban elmondták ezt, csak valahogy azóta kiment a fejembõl. A helyzet az, hogy ha íjjal meglövünk valakit, úgy hogy lopakodó módban vagyunk, és utána még nem vesz észre az ellenfél, akkor a találat után, pont arra a helyre fog jönni, ahonnan lõttünk. Tehát azt tudja, milyen irányból és honnan lõttünk.

De ha amíg odaér sikerül elmenni úgy, hogy ne vegyen észre, akkor ismét nyert ügyünk van, mert nem talál ott semmit és szépen visszamegy a helyére, ahol eredetileg is volt. Eközben megint lehet egy támadást csinálni, és a többi...
CallSteed Ezzel a moddal magadhoz hívhatod a lovad. Sajna egyenlõre a hivatalos lópáncél moddal nem mûködik együtt de igérik, hogy a köv. verzióban már azzal is mûködni fog.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

b-type
custom az enyém, és rémlik is hogy volt egy Combat-Mage-Thief panel, de ezt hirtelen átkattintottam, sztem meg sem néztem alaposabban. 😞 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

<#eljen>

Más: Tegnap meghalt Mazuga. Nem tudok napirendre térni. Ez van sajnos.

Visszaolvasva: Látom a vérpistik ismét elõjöttek a barlangból 😊
CS@
Bemész a boltba és veszel(nálam a skingradi alkimista is árulja).

CS@
Mások irományai alapján : kipucolhatod a tanyát az oltár akkor is mûködik viszont csak grand kõvel és gondolom abból is csak üressel.

CS@
Gondolom elõre generált classt játszol és ott nem tûnik fel annyira mintha customot készítettél volna.

dronkZero
Ja, ehhez már csak annyit, hogy ha pl a Spider Daedra észreveszi, hogy target jellegû varázslatokkal lõdözök rá, akkor elkezd veszettül oldalazni jobbra-balra. Szerintem már ez is elég kemény.

Szal szerintem az ismert hülyeségei ellenére nagyon fasza AI-t brikkentettek a játéknak...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

visszaallitja, ha valami gonosz hatas folytan lecsokkent a kepesseged.

dronkZero
Az inkább arra való, hogy a pirosra, maradandóan leszedett statjaidat gyógyítja vissza alapértékre.

Lenne egy kérdésem:
a restore-os potionok mire jók? Azt vágom, hogy megnöveli a cuccom pár másodpercre, de ezzel miree megyek?

dronkZero
Tegnap ismét villantott nekem olyat az Oblivion, hogy azóta is csak az államat keresgélem.

Adva volt egy Oblivion-torony középsõ része, még nem a Sigillum Sanguis, de már nem az alja. Teleportok vittek egyik szintrõl a másikra. Felmentem az egyikkel, volt fenn két harcos Dremora, meg egy varázsló. A két harcos a szokásos módon elhalálozott, amikor is a varázsló:
Idézett egy flame attronachot, aztán beugrott a teleportba. Na jó, megöltem az attronachot. Megállok a teleport elõtt. Hirtelen varázsló beteleportál, elsüt egy varázslatot, kiteleportál. Pislogok kettõt. Megint bejön, varázsol rám, kimenekül... Amikor legközelebb jött, persze meghalt, de ezen nagyon meglepõdtem. Olyan RPG-knél, ahol mg az ellenfelek nem tudtak szektorok közt mozogni, ezzel a módszerrel lehetett szivatni az AI-t. Itt, Oblivionban meg az AI szivat engem ezzel...

Nagyon, nagyon durvának találom...

"Megvettem a viskót, és egy palihoz küldenek (jel is rá mutat) hogy tõle kérjek bele cuccot. Semmi olyat nem lehet neki mondani, hogy adjon."

A házad belsõ berendezését lehet megvásárolni a boltban. Olyan, mintha egy tárgyat vennél, de valami tekercs vagy számla kinézetû dolgot keress a listájában... Elég drága a lakberendezés, kb. 1-2000 pénz darabja, és ha nagyobb a ház, akkor ez helyiségenként értendõ.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Sheltem
Lehet, már nem emlékszem pontosan.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

grebber
Nincs vagy nem lesz valami lójelzõ mód? Et most komolyan kérdezem.

Mert olyan van nekem ott állok fél centire a lóvamtól azt egyszer csak eltünik.
Hova tünik ilyenkor vagy miezmost?Kurvára idegesit mert ez a csukjás adta ló és tele van jo cucokkal.

Next PC upgrade: 2022

Muszáj kinyírni az egyiket ? Más úton nem lehet glowdust-hoz jutni?
Amúgy annál a résznél az idegeid megkímélése érdekében szerintem használj qsave ill. qload.

Én inkább fagyott könnycsepre tippelnék. 😊) Azt lehet fagyott fül is, azt a küldit még nem csináltam.

tibor16
Dark Fissure - ahol a Black Soulgame készül(het), valamilyen küldinek a része? Azért érdekelne, mert mögötte van 1 barlang, gondoltam, kipucolom, - csak ekkor is mûködik az oltár? Vagyis elõtte a nekronak kell megcsinálnia az elsõ alkalommal, vagy ez nem számít? Az oltárba több is helyezhetõ - üres kövek jöhetnek csak szóba??? hogy mekkora a soulgame - az számít? köszi a választ elõre is...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sheltem
Egy nagy jég van azon a helyen(ha egyre gondolunk), alaposan körbe kell nézni rajta mert mind a 6 fül(füleket keresel ugye?) ott van.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
"Még az elején járok... 1 hídon állok amelynek mind a 2 vége 1-1 várhoz vezet. Mi itt a teendõ?"

Válasz: Rakd fel a Diablo2t.

Ez mehet faq-ba is, köszi <#wilting>

b-type
nohát, ezt nem is tudtam...komolyan 😊)
valszeg annál a résznél pont pislogtam <#zavart1>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike at home
fasza ez a jeges volgy
fel oraja kovájgok, de csak 4 bizvaszt talaltam
a hab a tortan, hogy van egy pont ket szikla kozott, ahonnan se jobbra se balra (beszorul)

fuck 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A Whisp-eket mágikus fegyver (tehát nem vas, acél, meg ilyen common cuccok)meg mágia sebzi, ha jól tudom.
Me0w
En azon rohogtem, hogy hany hid es hany var lesz meg a jatekban, amikor ide be fog irni 😄D

- Elottem egy to van, mogottem 2 bokor, itt mi a teendo? 😄D

Together we'll fly someday...

rage
Szeretném megkérdezni, hogy mikor a fõküldetés során egy Will-o-Wisp -et kell az Azura shrine-hoz elhelyezni (ha jól gondolom, akkor ez kell neki) akkor hogy tudom ezt megtenni? Mert az ok, hogy elég sok van a shrine-tól nem is túl messze esténként, de nem tudok velük semmit sem kezdeni, sem megfogni, sem egyéb interakcióba kezdeni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Lynx_TWL
az a jó, amikor az ilyen kaliberû kérdésekre nem válaszol senki és akkor felháborodik😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Mike at home
inkabb nevessel 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PiszkosFred
"félre érthetõ, de ne kelljen már minden egyes szót a sok lámának a szájába rágni😊"

rá 10 percre... (hwswn is megkérdezte;])

"Még az elején járok... 1 hídon állok amelynek mind a 2 vége 1-1 várhoz vezet. Mi itt a teendõ?"

Azt hiszem Hmuda módszerét követném már a (warez)premier estéjétõl, ha nem lenne itt pár olyan emberke is, akik kommentjeibõl lehet tanulni. Ezeket nem akarom kihagyni, ezért aztán csak fogom a fejem, és rimánkodok az Úrhoz, hogy elõbb vagy utóbb lecsendesedik az õrület, és eltûnnek a süllyesztõben a srácok. Jöhetne már valami nagyobb név a játékpiacon, hátha elvonulna az óvoda abba a topikba...

Soksok éve már hogy az internet egykét sarkában rontom a levegõt, sok sz*rt megéltem már, de valahogy nap mint nap meg tudnak lepni. Most pl az idézett kérdéssel... Kész, ez lecsapta nálam a biztosítékot. És tudom, hogy nem viccel...

#szerk: Lynx, neked ment volna, csak a válasz gombot elfelejtettem megnyomni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CS@
Olvasd el a HQ –n a leírást.

CS@
2. Igen csak egy lehet, legalábbis nekem még nem sikerült többet csinálni.

CS@
Nem hagytál ki semmit a special az általad felsoroltak közül a másodikban van.
Amennyiben elõre generált classt választasz, akkor az meg van neki határozva, hogy a három lehetõségbõl(combat,magic,stealth) melyik alá esik. Ha customot akkor te határozod meg melyik legyen. Ez +10 még jó néhány skillre attól függõen melyik osztályba tartozik.

"Egyre durvábban nyomom" behasalok komolyan! 😊

Lécci írjál már le nekem még pár élményedet. Más játékokkal nem játszol? Az is érdekelne! 😊

De a játékot élvezi! Komolyan mondom szétröhögöm az agyam! <#nevetes2> sry...

õ az igazi szerepjátékos 😄DDDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Az a poén, hogy volt egy-két nap teljes csönd a fórumon, alig jött pár hozzászólás. Azt szinte varázsütésre beindult a lámainvázió. 😊
Gondolom kisunyták, hogy ez a game vezeti az eladási toplistákat... Elég veszélyes! 😊

tibor16
Egy kis Spoiler (véletlen találtam):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
50 db lockpick - Cheydinhal mágus guildjében, az alagsor alvótermében az egyik ládában találtam. A legszebb, hogy vszínû újratermelõdik. Amíg nincs meg varázslatban, yóól jöhet 😊
.
Más: a tarhálásaim során, vhol begyûjtöttem 1 nyakláncot, most néztem meg rendesebben, vizenjárás tulajdonsága van - suppper 😊

Mike at home
koszi

Kandurex
Te beteg vagy <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mike at home
na mar olvasom, szal nem kell valaszolni, htx

Lacee
az, hogy meddig töltõdik fel a soul gem, a leölt lény erõsségétõl függ: ha goblint, medvét, ilyesmit ölsz, ne várj lesser/common szintnél többet.

a második kérdésre nem tudom a válszta: nekem eddig csak egyet sikerült, de a game-ben sok több-enchantos cucc van, gondolom ilyeneket is lehet valahogy csinálni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"