41716
  • PiszkosFred
    Mester, csak kérned kell ;]

KATT

Hookers of Oblivion
    Did that last run in the oblivion gate get you all tense? Thanks to Thefunkyone the imperial city now has 3 girls that would only be happy to help you relax....for a price.

Nem próbáltam még, de a visszajelzések szerint akik igen, azt mondják használható. Azért csodára nem kell számítani ;]
  • Mike
    akkor amig nincs partner, marokmatyizás is részegen :)
  • Mike
    most hogy mondjátok
    kitalálok vmi napirendet a karimnak
    reggel 10-ig alvás
    aztán úszás
    napközben egy kis küldetés, de délben feljövök a romokból ebédelni, aztán még egy kicsit, este meg kocsmázás éjfélig, aztán részegen hazatántorgás
    és mostantól ülve eszem, reggeli, ebéd, vacsora, szarás hátul a bokorba
  • Sipocz
    Korrekt! Lásd csak Mike-ot zavarja a fantázia piknikelés meg strandolás. Ezek a dolgok mindenek felett egészséges(őrület)ek:)!
  • Sipocz
    Tényleg! valami kupis mod jó lenne. Úgyis megváltoztatták a prüdök a korosztályos besorolást akkor meg innen kezdve szabad a szabad. (Én magam tényleg egy hűséges pancser vagyok és ezen nem is fogok soha változtatni. Ugyanakkor a fantázia világában szívesen eljátszanék egy csélcsap szoknyavadászt vagy akár egy kupijáró p...bubust. Itt írtatok az Ariana T. modról és igencsak gondolkodom az installálásáról:)))!)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, én ezért szoktam fürdőztetni/napoztatni a karikat nyári melegben a vízparton bikinben, ha nincsenek közelben NPC-k, akkor anélkül. Gondoljunk csak bele, milyen felszabadító érzés ez a lányoknak egy-egy stresszes/páncélbarohadós/vérfröcskölős/tűzlabdarobbanós/patibányászós dungeonküldi utána! Hmmm. Sőt, néha felszabadult nimfaként rohangálnak az erdőben az őzikék után...
  • Sipocz
    Ez vitán felül igaz!!:)))
  • PiszkosFred
    Az örömlányokat meg gondolom a cenzúra miatt hagyta ki, ha az itteni erdő volt a példa ;]
  • Mike
    te nem vagy normális Sipöcz :)))))
  • sleepwalker77
    Magasabb szinten kevesebb manaba kerulnek a varazslatok, az aruk meg a manaigeny alapjan van kiszamitva : manaigeny * 0.24 kb a screenshotod alapjan, ezen meg mercantile modosithat sztem, igy lesznek olcsobbak. :)
  • Sipocz
    Persze, persze, de gondolj a rosszkevegőjü romokban meg mérgesgázos helyeken és persze a gyilkos atmoszféráju oblivioni környezetben dolgozó karakteredre, neki milyen jól eshet egy nagyerdei séta (lehet hogy a Beth. a Great Forrest-et a debreceni parkerdőről mintázta, vagy elgalább innen vette a nevét?:))).
  • Mike
    én disznek, meg tartaléknak
  • Mike
    nem tom a friss levegőt egy real erdőben jobban élvezem :))))
  • Kandurex
    Dehogynem:

várdakeserű
    vodka - martini

külön - külön, 4 - 5dl és kész is vagyunk
  • ChevyG work
    fizikailag nem fér belém annyi alkohol
  • PiszkosFred
    A titok nyitja, mint mindig, most is a megfelelő mennyiségű alkohol elfogyasztása ;]
  • Sir Quno Jedi
    Namost fiúnak sem vok szép, ha elképzelem nőben...brrr... :D
  • CS@
    Most, hogy ezt megemlítetted el is csodálkoztam rajta, hogy a két karakteremmel összességében lassan túl vagyok a 200órán, de még egyikük sem sütött el soha egyetlen scrollt sem.
  • Sipocz
    Erről meg juteszembe: a scrollokat Ti mennyire használjátok? Csak amit találtok vagy vásároltok is hozzá? Lehet, hogy rossz beidegződés, de én minden scrollt eladok amit találok. Igaz jobbára olyat találok ami vagy nem kell vagy nem illik a kari jellegébe (pl. a jelenlegi karim "vallása" tiltja a destr. mágiák alkalmazását:).
  • PiszkosFred
    Ugyanmár ;] Inkább kétszer legyen egy mod belinkelve, mint egyszer sem. Az a biztos.
  • ChevyG work
    akkor mennék, ha nem csak a karaktered lenne nö
  • tibor16
    nnna, én meg pont ezt unom (azé' lefogadom, hogy te se Atronach vagy - mer kedvtelésböö az egész más) Arról nem is beszélve, hogy van nállam időnként úgy 50 és 100 közötti lötyi, no meg a ketyere amivel csinálom (a nehezebb cuccokból érdemes rögtön legyártani a lötyit) meg vagy félszáz árkus papír a varázslatokkal, meg vagy 5 féle fegyver meg a teljes páncélzatom, meg a lopakodós ruhám... no megvagy 15 kalapintó a javításhoz, meg vagy 5 féle könyv meg ékszer meg vagy 20 féle növény meg a lófaszjancsi kislábújjának a körme hegye - mer abból is lehet gyártani vmit. Kétkerekű kordé minyimum van mögé kötve - vagy hogyanyavajába teszem el ezt a isssszonyat mennyiséget - arról ne is beszéljünk ha kiürítek 1 dungit....
  • CS@
    HUH most szégyellem magam, mert 3napja nem néztem fel a HQra így elkerülte a figyelmem Többet ilyen nem fordul elő
  • Sir Quno Jedi
    Énmeg bemék a tyotyóboltokba, felvásárlok mindent pár perc alatt, legyártom a tyotyókat pár perc alatt, eladom pár perc alatt soxorosáért! :D
  • PiszkosFred
    Jaja, aranyos kis mod, azonnal ment a HQ hírei közé tegnap ;] Örülök, hogy a sok balance és retexture mellett születnek ilyen kis apróságok, kellenek ezek is.
  • Sipocz
    Ó, ez nem lehet kidobott idő, kellemes erdei környezet, friss levegő, madárdal, pillangók, trollhuhogás, vadkanröfögés, brummabrummárum....,egyszerűen pompás!!!:)))
  • Sir Quno Jedi
    Nagy a szád, de jössz te még a mi utcánkba... :D
  • tibor16
    de hát azt írom - 1-2 óra alkalmanként amíg a megfelelő alkatrészekeet összeszedem meg legyártom a lötyiket (azér rég 110 az alchemiám)
  • Sipocz
    Miért nem Te magad szeded össze a manalötyihez a cuccost? Mult szombaton kissé hosszabban nyomtam a gamát és arra használtam fel az időt hogy az új karim mágusházbéli ajánlásait szedtem össze: Skingrad és Anvil között csak az út mentém lomoltam 120 valahány flax-ot, aztán Choroll és Bruma között az úton valami 60-70 kékacél gombát vagy akár Cheydinhall és Leyawin környékén a vizijácint hegyek, a Nagyerdőben a levendula és az IC-ben annyi légyölő galóca hogy vmi iszonyat és máris kész a health lötyő.
  • CS@
    EJjjnyee Chevy ne légy genya!
  • CS@
    Próbáltad már a cache tartalmát üríteni?
  • ChevyG work
    ird be a pc vs konzol tápikba, a sok láma had okoskodjon.

PC rulez
  • tibor16
    Nálam ez a odalopakodom - yóol hátbavágom vagy még rá is nyomok 1 varázslatot - yaa és mindezt sima ruhába ami fel van enchantolva, + 110 % Chameleon - annyira megkönnyítette a játékot, hogy szépen abba is hagytam 1 részét a trükköknek. Mert nem fejlődtem 1 csomó mindenben, meg akkor legalábbis túl könnyűvé vált. Mindenesetre soha többé nem leszek Atronach csillagjegyű. Láttam 1 barátom aki nem az, ezerszer könnyebb neki - fizikai értelemben is - neeem köll azt a tetves manát töltögetnie. Nekem szinte állandó a para mikor fogy ki a magicka, másból se állok ki - csak töltögetem. A lötyi meg amit viszek, a teher legalább 1/3-a. Amikor meg otthon vakarózom hogy összeszedjem magam a következő meccsre, legalább 1-2 óra amíg beszerzem a cuccost meg legyártom a szükséges löttyöt. Így már 15-ös szint körül 100 volt az alchemiám. Egy Gate alatt elhasználok vagy 15 magicka italt + healt potiont - mert azt is varázslattal kellene visszanyomnui de nem lehet mert az is zavbálja a magickat. Mostanában meg szeretek kézből áldást osztani - az is magicka zabáló...
  • Mike
    kell a sneak, mert csak úgy kapsz 6x szorzót
  • torma1985
    Sziasztok! Nem tudom jo helyre irok-e, de megprobalom.

Az a problemam, h vettem egy X360-at, meg hozza egy Obliviont. Egesz jo parositas lenne, csak hat nem lvastam el a boritojan a figyelmeztetest, h CSAK OLYAN TV-N FUT, AMI TAMOGATJA A PAL60-AT!!!!
    Aha...hat hazavittem beraktam, elindult a jatek, de a hang picit akadozott a menu elott. Mondom nem baj ha megy a jatek.
    Ment is, 4 napig. Aztan hirtelen legkozelebb mikor el akartam inditani, kurva lassan toltott be es sokat lassult a jatek, toltogetett jatek kozben. Mostmar el sem indul. Olvastam neten olyan hozaszolast vmi forumon, h akinek a tv-je nem tamogatja a PAL60-at, az rafaragott. Az X-et atalitottam Pal60-ra. Utana ua volt. VISZONT, az Outfit demoja is pAL60-AT igenyel, es az ment miutan az x-et atallitottam. Tehat, vegkepp nem tudom mi a gond. Valaki, akinek van halvany fogalma a dologrol, kerem irjon, mert mar nagyon tepem a serom, h mi lehet a gond!

Elore is koszonom a segito valaszokat!
  • Sipocz
    De itt nincs láthatatlanság, minden összevetés csak akkor korrekt ha azonos mennyiségeket mérünk össze. Az invis. teljesen feleslegessé tesz bármiféle lopakodást, sőt én magam arra használom hogy a tag az invis. segítségével gyorsan mozoghasson, az hogy zörög-börög a vas arra az inteligens marauderek azt szokták közölni hogy "Biztosan csak a szél!", ami ugye akkor már egészen röhejes amikor egyébkén az ipséből 3 db. nyilvessző áll ki (biztos csak a szél fújta a hátába:))).
  • Mike
    most nem azért, de én páncélban csörögve sem szoktam lebukni láthatatlansággal
  • Sipocz
    A luck über stat.! Tegnap 62-es luck+48-as sneak-kel sikerült 2-szer is vadállatok mögé settenkednem nehézpáncélos (na jó a cipellő csak huntsman mokaszin!) módon, minden jel arra mutat hogy itt is van egy lopakodás-lelepleződés tesztelés amiben a luck szvsz. igencsak meghatározó lehet. Sajnálni meg egy-egy jobb leosztásu fejlesztési sanszot nem szoktam, igaz a 3*5 nálam igencsak ritkaság, nem is számolgatom: ami lesz az lesz és a "szerepet" nem áldozom fel a "hatékonyság" miatt.
  • CS@
    Ezután már csak a lóverseny hiányzik remélem nem sokáig.
  • CS@
    Csigaverseny
    Kicsit még kezdetleges, de a megvalósítás szerintem tök jó lett.