The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké, már megnéztem az oblivion hq-ban...már tom
Tepet
kivan irva hogy meik idõpontban kell, akkor klikk a szoborra és kész...

hello, a will-o-the-wisp genyáit hogyan kell odaadni annak az istennõszobornak???
Ja az lemaradt hogy ott már 4-5 szinten is tömegével lehet találni varázs cuccokat, a fõküldivel vigyázz mert én csak Martin akartam begyûjteni de most meg nem bírom abbahagyni <#idiota>

Hírtelen olyan bazi fontosnak tûnik a Birodalom jövõje hogy minden mást félreraktam <#wow1>

Mike
csak egy baj van:

a sajat gyartasuakat ebben nem talalom

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

cenobite
Köszi az infot, most pont azt a területet készülök felderíteni. Csak elõbb még megveszem a viskót Skingrad-ban. 😄

Ja! A fõszálba még mindig bele se' szagoltam. Imádom ezt a játékot!

gamertag: kenobita

A térképen kb ott ahol a Kvatch felirat "h" betûje van lesz egy olyan hely hogy "sandstone cavern" ott a ládák szinte mindig enchantos cuccokat dobnak

Mike
igen, te irtad le, koszi szepen

Mike
ok, megtalaltam, hogy talalaom meg az ID-t

CS@

Mike
na jo, de hogy jovok ra mi az ID-ja?

Mike
hat ezzel sokra nem mentem
fogalmam sincs hol van az a lista, ami a nalam levo spelleket mutatja 😞

cenobite
Egy kicsi spoiler azoknak akik pénzszûkében vannak. Lehet, hogy már sokan ismeritek, de azért leírom. A lentebbi linken található barlangba bekukkantva és végigdarálva kb. 15.000 arannyal lettem gazdagabb (a cuccokkal kellett egy párat fordulni míg mindet kihordtam.<#vigyor3>) 15. szinten estem be, ork barbárral vagyok, különösebb nehézségek nélkül végig lehetett nyomni. Sok mithrill páncél, néhány kisebb glass, dwarven, elven cucc, elég sok mágiával turbózva.

"Na, itt a kert...." Izé... a barlang. 😄

gamertag: kenobita

Meglévõt a legjobb tudásom szerint levenni vagy módosítani nem lehet.

Morroban shift + bal klikkel lehetett törölni, itt most a konzolos megoldás van csak talán majd a patchben javítják

Egyébként elég lett volna a lap alján a keresõt használnod 😊

tibor16
ez a soulgame tisztító mod, ez hogy mûködik - ez mod, vagy alapból benne van a játékban?
Tudom nem szállok re a témáról: vki árulja már el, hogy meglévõ enchantot le lehet-e venni, lehet e módosítani a tárgyon? -esetleg lehet másikat hozzárakni a már meglévõhöz... (elnézést az ismétlésért, de nem hagy nyugodni a téma, és nem találok errõl infót)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Fejes021
Ha van HP nyomtatód akkor nem elég egyszer kilõni a hp-s cuccokat, mert (legalább is nekem) minden újra indításnál , visszapakolja a cuccait.

egyébként különös ,hogy ha simán kilépek a gamebõl fél perc mire kipakolja a memóriából, de ha nem lövöm ki a hp nyomtatómat akkor egy pillanat alatt kilép.

http://www.panoramio.com/user/518310

<#hehe>

Fejes021
Gamestarra csinálod?

Ha valaki még nem tudná akkor a gamestar magazin Chuck Norris hasonmás versenyt hirdetett Oblivion karakterekbõl.
Ha valaki összehozott valamit akkor betolhatná nekünk ide

Mike
akkor te legyozhetetlen vagy :o

kössz!! most éppen egy chuck norris klónt alakítok
Quki
tököm ki van már ,hogy állandóan kilép a játék....a faq-ba leírtakkal semmire se megyek...vki tudna segíteni?

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Mike
Q: I'm clueless on this one... how can a person use the console to delete spells out of the spellbook? After visiting all of the guilds and making my own, it's more like a fraggin' phone book. Anyone?

A: ya, this has been a problem in every elder scrolls game... on the xbox you coul delete morrowing spells, but it is a pain on pc for both morrowind and oblivion...

you can delete it if you look up its code in the construction set and type:

player.removespell

koszontem...

Fejes021
Valaki próbálta a Hidden Castle modot?
Ott valami Questet kell megoldani, hogy a miénk legyen? Vagy alapból szabad bejárásunk van oda?
Mert ha rögtön az enyém akkor föl se rakom elég illúzió romboló, hogy van egy lvl 2 karakter és saját különbejártú kastélyjal rendelkezik, csak úgy.

Mike
<#ejnye1>

Mike
az elrontott varazslatokat miert ne lenne ertelme?

legalabb lenne egy lista az utoljara hasznaltakrol, vagy favorit lista, hogy ne kelljen annyit kotoraszni

Bocs, pontatlan voltam. Nem tripla, csak dupla az esély. 10%, de még így is jobbak a pusztakezes küzdõk a spéci manõverekben.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hali!

nem szintfüggõ, mint ahogy semmilyen sebzés sem a szintedtõl függ a játékban. Skillfüggõ a dolog. 60-as strength esetén 100-as skillel 10-et sebzett a Kahjiit karakterem. Mondjuk orkkal 100-as erõ és skill esetén is asszem 13 volt a max.
Ez kevéske ugyebár, ráadásul nincs is kesztyû sem ami növelné a sebzést. De a hand to hand harc elõnye, hogy alapból tripla eséllyel jönnek be a különleges manõverek (lefegyverzés, KO, paralizálás). Ez fixen 5% a blunt és blade fegyverek esetében a skilledtõl függetlenül 8illetve skillfüggõ, hogy miko tudod végrehajtani a manõvert). Hand to hand esetében 15% az alapesély. Némi elõny, ha már gyengén sebzel.

Hali!

A válasz ott van a FAQ-ban (Mielõtt kérdeznél kattints ide a bannerben) gyakorlatilag legalul. Ne csak write only módban tessék már üzemelni kérem szépen!

Vámpír meg akkor leszel, ha elkaptad a betegséget és alszol utána. Ha aludtál, onnantól már nem lehetséges templomban gyógyítani és mindenképp vámpír leszel. Egyébként sem kell templomba menni ha megkaptad a betegséget. Ha van betegséget gyógyító varázstekercs, ital vagy varázslat nálad, akkor csak használod és kész. Ja és ha nagyjából egy napnyit visszaolvasol, akkor itt elég jól ki is volt fejtve minden a fórumon.

Elõnyei vannak (nagyon dúrvák), majd kitapasztalod.
Hátrányai meg alig akadnak (na jó, bûn ronda leszel egy idõ után, nehezebb lesz a társadalomban normálisan létezni, de mindez kiküszöbölhetõ a kapott elõnyökkel, meg ugye még a nap is sebezget bár baromi gyengén).

Fejes021
valahogy így néz ki a szobám 😄

Fejes021
Ha már a harapás után eltelt 3 nap, vagy aludtál akkor már nem csak fertõzés, hanem betegség amit hosszas procedúra gyógyítani, de ez a F.A.Q.-ban és a Gamestarban is le van írva, meg persze néhány ezerszer itt is elhangzott.

valaki volt már 15-ös ütésû hand to hand-es ember?????????Ha volt akkor hanyas szinten??
malter
szép munka😊)
LegionarR
Lakberendezés egy kicsit más szemmel... 😊 kép

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Sziasztok!Kéne egy kis segitség,egy vámpir megharapott,a leirtak alapján elmentem egy templomba(Bruma katedrális) és az oltár elött megcsináltam amit kellett,de semmi nem történik.Kezdek durván átváltozni!Mit lehet tenni?Melyik templomba menjek?Van elõnye ha vámpir maradok?Elõre is köszönöm a segitséget!

ZaJanga
FAQ
Inventory
Tárgyon Shift+klikk

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Gunner
Aki figyelmetlen az megérdemli

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Rambo 20
Ez állati vicces volt te meg crazy nézd már meg a MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE-t!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Gunner
Ja, ha végigjátszottad szóljál! <#eplus2>

Gunner
Sehogy, próbálj csak olyat felvenni amire szükséged van, ha túlsokat pakoltál magadra, akkor kezdj új karaktert.

Hogy lehet eldobni a tárgyakat?

Rambo 20
Na akkor a two sides of the coint hol lehet felvenni?

Rambo 20
Szerintem nem lenne értelme törölni és ráadásul az épkézláb játékos amúgy is rájön hogy van ilyen lehetõség😊.Most ráadásul még azt sem hozhatják fel magyarázatnak a lustaságra (hogy nem olvassák el a kiskönyvet) hogy angol nyelvû mint a wownál amivel szívtam sokat.Ill nem én de hozzám jöttek sokszor hogy mondd meg mi hogy van má közbe ottvan a kiskönyvben.<#falbav><#falbav><#violent><#ticking>

Mike
Hali

ma ledobbentem 😊
most szembesultem vele, hogy eleg az alap varazslatokat megvenni, aztan az egyetemen olyat csinalok, amilyet jolesik
akar tobb varazslatot is egybe tehetek

ez tokjo <#smile><#eljen>

mindjart csinaltam is egy vilagitos eletdetektalosat, meg egy tuzes teruletrehatos-erintost 😊))

errol a lehetosegrol irhatnatok a faq-ban, vagy mindenki jojjon ra maga?

(valaki nem tudja veletlenul, hogy a felresikerult varazslatokat hogy lehet a listabol torolni?)

CS@
Azt vettem észre, hogy a könyvekbõl nem csak egyszer lehet tanulni mint a Morroban.
Azt nem tudom, hogy ez szándékos volt e a készítõktõl vagy talán bug.
Mivel ez nekem csak most tûnt fel így azt sem tudom, hogy milyen idõközönként van lehetõség ugyanabból a könyvbõl újra tanulni, de majd a következõ szintlépésnél belesasolok megint.

tibor16
tán nem kéne ide - hogy a stílusnál maradjak - keress ezzel megfelelõ fórumot

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

VRSDM
bocs hogy offtopic, de tom hogy ide jó arcok járnak, és megosztom velük. UJ SZALACSI SZÜLETIK 😄 legényagáton

u dont have to listen anybody else but me

Rambo 20
Aha bár én nem láttam sok hasznát mert varázsló vok':S Nem kell páncél.Amúgy a two sides of the coin küldit hol lehet felvenni?A gamestarba írták hogy ott sok könyv van.Ja és egy tipp.A mythic dawnos könyveket (1-4) nézzetek bele mert skillet ad.

Ja majd be lehet, a fõküldetés során felajánlják.

Why so serious?

heló azt szeretném kérdezni hogy a "BLADE" a királyi testõrség-be belehet kerülni vagy csak az valami külödleges dolog?