The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az amulettel semmi.
A spellel viszont az illusion szkill, minden spellnél le van írva hogy melyik mágia iskolához tartozik (Destruction, Illusion, Restoration stb) ha használod õket akkor a hozzájuk tartozó szkill nõ.

grebber
Ezt eddig is tudtam, de mid fejlödik ha ezt használod?

Next PC upgrade: 2022

Elõtte és utána:

grebber
Mire jó a Night Eye áruld el légyszíves?

Next PC upgrade: 2022

arpad vezer
Igen.

Árpádvezér

starlight speel is növeli az illuson major skillemet???
Én a legelsõ Sigil stone-al enchantoltam magamnak egy night-eye amulettet és az 1.-es gombra raktam a quickmenüben mert már rohattul untam hogy mindig a legrosszabb pillanatban múlt el a spell hatása így meg akkor és annyi ideig használom amíg csak akarom (persze az illusion skill közben nem fejlõdik dehát ez van)

splinter cell rulez <#hehe>

Kvatch-ban a countot meg lehet menteni vagy mindenkép halott lesz mire odaérek? <#help>

arpad vezer
Soul Trap (remélem jól tudom) nevû varázslatot kell elsütni, mielõtt megölnéd azt, akinek a lelkét el akarod fogni. Érdemes, ha minden fajta Soul Gemed van, mert a léleknek nem mindegyik jó, és akkor ki tudja választani, hogy melyik jó neki.

Árpádvezér

eggyik soul golemem van csak feltölteve azt hogy kell tölteni? bocsi ha hülyéket kérdezek de most tanulok még csak bele😄
arpad vezer
Mindegyik Mages Guildban van. Legalábbis én mindegyikben találtam ilyen embert.

Árpádvezér

arpad vezer
A Mages Guildekben keresel valakit, akivel ha beszélsz, akkor alul (ahol a kereskedés gomb, meg a hozzállás módosító gomb van) egy olyan gombot látsz, amin egy penge megcsillan vagy kettétörik. Nem tudom a gomb képét pontosan elmagyarázni próbáld ki, aztán rájössz. <#idiota>

Árpádvezér

Me0w
A verzio

Inventory -> feltoltott soul gemre rakattintasz -> kivalasztod melyik targyadat akarod megtolteni.

B verzio

Jopar varosban a Mages Guildekben van ember, aki feltolti neked jopenzert a fegyvereket, mikor beszlegetsz vele, alul megjelenik egy specko ikon, ha arra kattintasz, ugyanugy feltoltheted a fegyvereket.

Together we'll fly someday...

sziajsztok egy kérdés az enhanted itemet hogy lehet feltölteni tudjátok valami charge
arpad vezer
Ha érdekel a mágia, akkor egy városban (ne a fõvárosban, mert ott nincs) lépj be egy Mages Guildbe, ott kérdezõsködj, és bevesznek a Guildbe.
Ha már bevettek, akkor már lesz egy pár küldetésed, amit csinálva fejlõdhetsz (Recommendation).

Áv

Árpádvezér

arpad vezer
Skillek egyszerû fejlesztése:

GameStar - áprilisi szám

Illusion: Folyton Starlightot használsz
Mysticism: Folyton Detect Life-ot használsz
Conjuration: Folyton idézgetsz valamit (pl.: tõr)
Alteration: Folyton Open Easy Lockot lövöldözöl

Érdemes egy tíz percet rászánni a fejlesztésükre, fõleg alacsony szinten.
Úgy érdemes csinálni, hogy keresel egy ágyat, annyi varázslatot nyomsz amíg elfogy a mana, majd alszol egy órát, és így tovább...
Én az Illusion, a Conjuration, a Mysticism és az Alteration skillemet vittem fel ezzel a módszerrel 0-ról 25-re.

Remélem segítettem valamit.

Áv

Árpádvezér

Rambo 20
Oké köszi bocsi a pontatlan leírás miatt😊

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Kandurex
Nighteye csak az a gond, hogy ilyen kékben látsz mindent, olyan illuzióromboló :/ valahogy nem jönnek ki a barlangok, romok hangulatai.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ati2002
Night-eye... francba, már régóta van olyanom, és én nem használtam! (mindegy, ezt betudom annak, hogy kezdõ rpg-s vagyok, majd belejövök)<#szomoru1> amúgy thx

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ZaJanga
Köszönöm

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
köszi!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

tibor16
Bár csak a 9. szinten vagyok, de nekem a karakter az elsõ szintet lépte meg a legnehezebben.. - akár kalandozz, nézz körül, menj le barlangokba, beszélgess, lépj be neked szimpatikus guild-ekbe - a többi jön magától...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Igazából teljesen elakadtam a városban, azt se tudom, mit kéne csinálni, mindenkinél csak a városról lehet beszélni, meg némi pletyka, aztán ennyi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Night-eye eleg jol fejleszti, raadasul ezt minden barlangban erdemes hasznalni.
Azonkivul tolvaj es brotherhood kuldikben jol jon az invisibility/chameleon.
Trainer se art, penz ugyis lesz boven, +5 fejlesztes egy szinten meg jol johet.

Srácok, én ma kezdtem el a játékot, a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet az elején 1-2 szintet gyorsan meglépni a karival? Mert elég gyengus szegényem.

ati2002
Arra gondoltam, hogy valós, konkrét esetekben, mert én eddíg érdemben sose tudtam használni. Viszont kicsit rá kellene gyúrni, mert major skill, és a blade, block, heavy armor már az egekben, 90 körül vannak, félek megállok a fejlõdésben (?) Mégcsak lvl 14 vagyok.

ati2002
THx, de a trainer nem érdekel, a tippekért köszi.

Szia!

Trainerekkel:
Infó itt

Vagy veszel gyenge világitó varázslatot és használod sokat. De jó erre a night eye varázslat is, meg sok egyéb más. Ide tartoznak a legjobb varázslatok (command, elûzés, láthatatlanság, chameleon, éjjeli látás, stb). Választék van bõven. Keresd fel az erre szakosodott mágus céhet és vásárolj be náluk.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Termeszetesen illusion varazslatok elmondasaval lehet fejleszteni.
Az ingame-et hogy ertetted?
Jatekon kivul is tudod fejleszteni? 😊

ati2002
Illusion skill-t hogy lehet fejlszteni ingame?

Még annyit, hogy ha megtalálod az ötödiket, akkor ki is írja, hogy megvan mind, lehet vinni a Khajitnak, aki a küldit adta.

Egy apró megjegyzés, alacsonyabb szinten szerintem nem éri meg ezzel a küldivel szarakodni, ugyanis elég szar a jutalom, pl a védelemként kapott piák is sokkal többet érnek. Magasabb szinten 3-4-szer annyi pénzt kaptam, és a piákat is el tudtam adni, mert nem volt rájuk szükségem. (A Frost Atronach-ot 1 komolyabb tûzlabda elintézte, utána meg folyamatosan gyógyítva magamat körberohantam a kupac körül, felszedtem a szajrét, és iszkiri.)

Crokin
Én is sokat keresgéltem, de tényleg ott vannak közel a közepéhez 😄 Csak kicsit nehéz észrevenni õket.

Repatarurgyán

Szia!

Csak 5 könny van, nem 6.

Én korábban is azt írtam, hogy 5 van. 😊 Valaki írt 6-ot, arra válaszoltam, javítva, hogy csak 5 van.

Hali!

Nem szintfüggõ csak random. Vagy eleve lesz a Market Districtben a ládákban és hordókban vagy nem. Érdemes még megnézni az aréna körüli dobozokat is. Vagy lenn a csatornákat végigtúrni. De szintén jó fellelési hely lehet a könyvesbolttal szembeni mindenes bolt (szintén MD-ben).

Mike
nade 6 van, nem?
legalabbis ezt irtak nemreg
korulotte?
meg nezem ujra
ha nincs meg akkor !$@#!!@#!
aztan unistall 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Pedig nem olyan nehéz, középen van a nagy jégtömb, benne a fagyott harcosokkal, és 4 könny közvetlenül a tömb körül van, kb. egyenlõ távolságra, a kupactól max 2-3 méterre. Az ötödik pedig fent van a kupacon, ahogy azt lentebb is írtam.

Hali!

Nem neked kell 700 aranyat kapnod, hanem össze kell lopnod annyi cuccot és eladnod a célszemélynek, hogy 700 arany legyen bejegyezve a nevedre, mint általad klopott és késõbb eladott árú. Errõl szól a tolvaj céh küldetéseinek konkrétan a fele. Ezek az összekötõ kapcsok, az átvezetõ küldetések és ezen mérik le, mennyire vagy jó tolvaj. A program nézi az eddig eladott cuccokat és azok is beleszámítanak a 700-as limitbe. Szóval ha már a játék elején az elsõ átvevõnek leadsz 1000 arany értékû árút (ennyit kell hogy fizessen érte), akkor onnantól neked már nem lesz gondod. Csak mész egyik konkrét küldetésrõl a másikra, meg alszol valamelyik fogadóban miután elvégezted az aktuális melót. A küldetés úgyis felkeres (jön valaki aki szól hova menjél felvenni a feladatot).

Az a manus nem is fog veled nagyon szóba állni, õ csak a kereskedõ, akinek el tudod adni a lopott árút. No meg egy küldetésben lesz szerepe még. Ha nem találod a helyén, akkor vagy a szobájában alszik, vagy éppen a közös ebdlõben ebédel.

A fordítás majdnem jó, nem elhanyagolt ház, hanem beszakadt tetejû ház, és ha azt a házat meglátod, akkor túlmentél. Azt nem írja az üzenet, hogy hova kell kopogni, de nincs is jelentõsége, mivel nincs a levélben kiindulási pont. Hiába fordulnál jobbra-balra, ha nem tudod honnan kell elindulni.

Mike
fent csak 1-et talaltam, lent 3-mat
allandoan szetfagyok, ki-be rohangaltam
nem talaltam tobbet
utana mondom mentes, Tamas Gaspar Miklos 😊 egyaltalan mit keresek
na meg talaltam 3-mat azt is cc. fel ora alatt
centirol-centire atnezve a talajt

Igen, a jégtömbbe fagyott Garridanra és ellenfelére gondoltam, õk alkotják a szóban forgó kupacot. Nem kell a halom legtetejére felmászni, hanem csak annyira, hogy egy szinten legyél a küzdõ felekkel. Emlékeim szerint akkor állsz a jó oldalon, ha Garridan van tõled balra, és az Atronach jobbra.

Ha mégsincs ott semmi, az csak azért lehet, mert már lerugdostad onnan, én ugyanis két különbözõ karakterrel is jártam ott, és mindig ugyanott voltak a könnyek.

Mike
akkor ez vlaszeg szintfuggo, mert en IC market d.-ben nem talaltam sehol

A silvers és daedric alapból sebzi õket illetve minden ami enchanted, a többi "sima" nem

Ládákban, hordókban szokot sokszor lenni, IC market districtben rengeteg van sztem nézd át azokat, boltban még nem láttam <#nemtudom>

Na ja, már vártam is nagyon! De a glass lswordnek nagyon örültem. Ez már akár "végleges" fegyver is lehet, szal lehet enchantolni. Egyébként érdekes, hogy a will-o-wispet ezzel sem tudtam sebezni. A normál fegyvereknek ellenállókat csak a silver bizgerálja meg? Mer akkor visszaveszem a régi kardom.
Ja lemaradt hogy 12 szinten a glass cuccok a dungeonok végi ládákban már kezdenek megjelenni, kicsi esélyel de a banditok is szoktak dobni már ilyenkor.

fur, leather, chain mail, mithrill, elven, glass

kb ez a sorrend, a mithrill 12 szinten már gyakori drop

Hm... Azért én lvl 12-ön vagy 13-on már találtam egy glass lswordöt meg egy teljes mithrill páncélt. Egy brumai küldiben asszem, ahol egy állítólagos vámpírvadász kinyír egy alattvalót, és utána kell nyomozni. Na rajta volt ez a szett (kivéve sisak), meg a kard. Nekem pont jól jött, mert light armorban szoktam császkálni fel s alá.
Mike
nem tudja veletlenul valaki, mokaszint hol arulnak?