The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A spellel viszont az illusion szkill, minden spellnél le van írva hogy melyik mágia iskolához tartozik (Destruction, Illusion, Restoration stb) ha használod õket akkor a hozzájuk tartozó szkill nõ.
splinter cell rulez <#hehe>#hehe>
Árpádvezér
Árpádvezér
Inventory -> feltoltott soul gemre rakattintasz -> kivalasztod melyik targyadat akarod megtolteni.
B verzio
Jopar varosban a Mages Guildekben van ember, aki feltolti neked jopenzert a fegyvereket, mikor beszlegetsz vele, alul megjelenik egy specko ikon, ha arra kattintasz, ugyanugy feltoltheted a fegyvereket.
Together we'll fly someday...
Ha már bevettek, akkor már lesz egy pár küldetésed, amit csinálva fejlõdhetsz (Recommendation).
Áv
Árpádvezér
GameStar - áprilisi szám
Illusion: Folyton Starlightot használsz
Mysticism: Folyton Detect Life-ot használsz
Conjuration: Folyton idézgetsz valamit (pl.: tõr)
Alteration: Folyton Open Easy Lockot lövöldözöl
Érdemes egy tíz percet rászánni a fejlesztésükre, fõleg alacsony szinten.
Úgy érdemes csinálni, hogy keresel egy ágyat, annyi varázslatot nyomsz amíg elfogy a mana, majd alszol egy órát, és így tovább...
Én az Illusion, a Conjuration, a Mysticism és az Alteration skillemet vittem fel ezzel a módszerrel 0-ról 25-re.
Remélem segítettem valamit.
Áv
Árpádvezér
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Azonkivul tolvaj es brotherhood kuldikben jol jon az invisibility/chameleon.
Trainer se art, penz ugyis lesz boven, +5 fejlesztes egy szinten meg jol johet.
Trainerekkel:
Infó itt
Vagy veszel gyenge világitó varázslatot és használod sokat. De jó erre a night eye varázslat is, meg sok egyéb más. Ide tartoznak a legjobb varázslatok (command, elûzés, láthatatlanság, chameleon, éjjeli látás, stb). Választék van bõven. Keresd fel az erre szakosodott mágus céhet és vásárolj be náluk.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az ingame-et hogy ertetted?
Jatekon kivul is tudod fejleszteni? 😊
Egy apró megjegyzés, alacsonyabb szinten szerintem nem éri meg ezzel a küldivel szarakodni, ugyanis elég szar a jutalom, pl a védelemként kapott piák is sokkal többet érnek. Magasabb szinten 3-4-szer annyi pénzt kaptam, és a piákat is el tudtam adni, mert nem volt rájuk szükségem. (A Frost Atronach-ot 1 komolyabb tûzlabda elintézte, utána meg folyamatosan gyógyítva magamat körberohantam a kupac körül, felszedtem a szajrét, és iszkiri.)
Repatarurgyán
Csak 5 könny van, nem 6.
Nem szintfüggõ csak random. Vagy eleve lesz a Market Districtben a ládákban és hordókban vagy nem. Érdemes még megnézni az aréna körüli dobozokat is. Vagy lenn a csatornákat végigtúrni. De szintén jó fellelési hely lehet a könyvesbolttal szembeni mindenes bolt (szintén MD-ben).
legalabbis ezt irtak nemreg
korulotte?
meg nezem ujra
ha nincs meg akkor !$@#!!@#!
aztan unistall 😞
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nem neked kell 700 aranyat kapnod, hanem össze kell lopnod annyi cuccot és eladnod a célszemélynek, hogy 700 arany legyen bejegyezve a nevedre, mint általad klopott és késõbb eladott árú. Errõl szól a tolvaj céh küldetéseinek konkrétan a fele. Ezek az összekötõ kapcsok, az átvezetõ küldetések és ezen mérik le, mennyire vagy jó tolvaj. A program nézi az eddig eladott cuccokat és azok is beleszámítanak a 700-as limitbe. Szóval ha már a játék elején az elsõ átvevõnek leadsz 1000 arany értékû árút (ennyit kell hogy fizessen érte), akkor onnantól neked már nem lesz gondod. Csak mész egyik konkrét küldetésrõl a másikra, meg alszol valamelyik fogadóban miután elvégezted az aktuális melót. A küldetés úgyis felkeres (jön valaki aki szól hova menjél felvenni a feladatot).
Az a manus nem is fog veled nagyon szóba állni, õ csak a kereskedõ, akinek el tudod adni a lopott árút. No meg egy küldetésben lesz szerepe még. Ha nem találod a helyén, akkor vagy a szobájában alszik, vagy éppen a közös ebdlõben ebédel.
allandoan szetfagyok, ki-be rohangaltam
nem talaltam tobbet
utana mondom mentes, Tamas Gaspar Miklos 😊 egyaltalan mit keresek
na meg talaltam 3-mat azt is cc. fel ora alatt
centirol-centire atnezve a talajt
Ha mégsincs ott semmi, az csak azért lehet, mert már lerugdostad onnan, én ugyanis két különbözõ karakterrel is jártam ott, és mindig ugyanott voltak a könnyek.
kb ez a sorrend, a mithrill 12 szinten már gyakori drop