The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
#762 - Oblivion Karakterek témában.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ati2002
Végignyomtam a fõszálat, és két hét múlva kapok egy Dragon armort. Milyen az? Van róla képe vkinek?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Szeva! <#vigyor>

#19241 plz
Neked most egy Restore Intelligence spell kell, vegyél ilyen italt vagy menj a templomba, nem végleg ment le az intelligenciád hanem egy varázslat miatt.

arpad vezer
Na majd megpróbálom. Köszi

Árpádvezér

Lacee
hát pedig ha pirosan írja ki, akkor vagy a tamplom, vagy egy restore intelligence varázslat vissza kell hogy állítsa!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
de igen, elértem az arch-mage rangot. csak azt mondom, hogy én simán kinyírtam Falcart és nem volt semmi problémám. de továbbra is valósíznûnek tartom hogy valamilyen varázslat vagy tárgy szívta le az intelligenciát

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

arpad vezer
De igen. Pirossal írja ki, hogy 20-as az intelligenciám és a max manám ennek következtébe 40!

Árpádvezér

Én itt még nem tartok de hogy érted hogy lemegy az intelligencia 20-ra?
Nem pirossal írja ki a karakterlapon?

arpad vezer
Te nem vagy mágus?

Akkor remélem valaki más tud segíteni, csak nagy itt a pangás...

Árpádvezér

grebber
Elkezdtem fejszével hadakozni legközelebii bralangban kezdtem.Egy zombi jött felém amit én csak halhatatlannak hivok.Beletörtem már a fejszémet felödtem nõt is a blunt szintem 5-öt 😄
A zombi meg csak jön és jön 😄 Asszem ha részánok 5-6 orátegy ilyen zombi csapkodásásra akkor jó lesz a Blunk szintem 😄

Next PC upgrade: 2022

Lacee
sajnos a templomos gyógyuláson kívül nem, mivel velem nem történt semmi ilyesmi 😞

arpad vezer
Nem figyel...

De a #19227-re nem tudsz megoldást?

Árpádvezér

arpad vezer
Légyszi itt mit kell csinálni?? Templom nem ér semmit.

Árpádvezér

a "Cure Vampirism" feladatnál meg kell keresni egy vámpirt, hol találom meg?? mert az egész pályát bebarangolni kicsit nagyon hosszú...
sry, amikor írtam még a te kommentedet nem láttam 😊

Templomban nemadja vissza az oltár?

Lacee
nekem nem volt ilyen gondom, de szerintem ez nem lehet maradandó hatás: templomban sem gyógyítanak ki belõle?

PiszkosFred
Hehh.. 😄 Igaz, a Dark UI+BT mod miatt. Egészen más képet néztem, nem láttam Mike válaszának elõzményét, azt hittem Árpád apánk képeire reagál.

Looserke
hmmm feltettem a Call of Dutyt és azóta az Oblivionban olyan a hang mintha visszhangzana...mintha valami EAX effekt lenne rajta, de más gaméban nem olyan és pl. winamp is jól játszik le...

arpad vezer
Én is ezt szeretném!
Köszönöm!

Árpádvezér

tibor16
Légyszi segítsetek!
Senkinek se okozott gondot Arch-Mágussá válni?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Lacee
a hivatkozott képnél meg a menü sötétsége a BTmodnak köszönhetõ, ha jól tudom 😊

PiszkosFred
Morrowind betegség. A játék hülyén kezeli a gammát egyes szituációkban/beállításoknál ;] Gondolom most is hasonló az ok, de csak tipp.

Mike
nalatok mitol ilyen sotetek a kepek?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

arpad vezer
Sziasztok!

Nagyon-nagyon szükségem lenne a segítségetekre! Ennél a küldetésnél azt a varázslót miként lehet megölni??? Ha megölöm, akkor az Intelligencém lemegy olyan 20-ra, a manám pedig 40-re. Ez a küldetés az, amelyik az Arch-Mage szint eléréséhez szükséges az akadémián. De az a Traven még ezután ad egy küldetést, amit hoghy vigyek ki 40 manával???

Mindenkinek köszönöm elõre is a segítséget.

És itt vannak a képek:

Légyszi írjatok valamit, mert azzal nagyon sokat segítetek!
Köszönöm!

(Ja és ha kell 9-es szintû vagyok)

Árpád vezér

Árpádvezér

CSõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ
dronkZero
Mage Guildben, ha már benn vagyok az egyetemen, hol vannak a további küldetések?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Érdekesek ezek az összeállítható varázslatok. Most csináltam egy igencsak cheat "szagút". Tisztán rárak vagy 50 pontot a viszonyra mindenféle illusion követelmény nélkül, igaz csak 6 másodpercig hat de az ebben az esetben nem is számít. Ezekután értelmét veszti 1-2 dolog úgy gondolom. Remélem majd javítják.

ok thx

Elvileg nem.

Sõt data files-ba amikor inditod a gamet megadhatod, hogy most úgy akarsz nyomulni avagy nem.

Fejes021
többségüknél nem. Ki ír valamit load elõtt ezért érdemes lementeni elõtte a mentéseidet (hehe). De nekem nem volt vele problémám

http://www.panoramio.com/user/518310

azt szeretném kérdezni a ferlrakok egy modot akkor avval a mentéseim is elvesznek?

Hehh. Megnéztem és még rendelni is lehet. 😊

Ok. Thx. Szégyen de tényleg nem tudtam...

Ron Ragm
Az a láncos buzogány.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hát de a buzogány az szerintem az amin lánc van meg egy szöges gömb. Ilyennel meg még nem találkoztam a gameben (pedig kircsi lenne). Azt lehet tévedek...

grebber
Mace - buzogány azt nem csipik a csontvázak!

grebber
Akkor elkezdek csapkodni mindenkit baltával azt hagy szoljol, szegény pacikámon ugyis van vagy 20 db belóle 😄

Axe, mace.

Télleg a mace-nek mi lehet a magyar megfelelõje? Pöröly? <#vigyor5>
Azt tudom, hogy zúzó fegyver. De régen csatákban csak nem azt mondták, hogy na add ide azt a zúzófegyvert. 😊

grebber
Szánalmas de nembaj.

Nemtom mi az a blunt 😞

Hali!

Sokat gyorsíthatsz a szintlépéseden, ha keresl egy oktatót és valamelyik Major skilledet fentebb tolatod vele. Mint írtad pénzed az van, tehát ez nem lehet gond. Szerintem kezdd az alacsonyan álló Illusion vagy blunt skillel.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Dr4gonlord
Az király, thx.

Hali!

Pontosítanék:
+25% sebzés és védelem, nem +25. A kettõ között azért elég izmos a különbség. :-)

Grebber:
A tolvajos küldetéseknél ha a végén eltûnik 1000 aranyad, akkor az egyszerûen azért van, emrt megszegted az egyik legfontosabb alaptételt a céh törvényében. Nem szabad gyilkolni a küldetések alatt (meg igazándiból megtámadni sem szabad senkit). Ha nem kapsz külön felhatalmazást a megbízáskor a gyilkolásra akkor bizony minden halál után egy ezrest levonnak tõled.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

grebber
Kb 3 óra 1 szint nagyon lassú a szintlépés 😞

haxoror: Én javítom a cuccaimat kivéve a mágikusakat mert azt nem tudom még 😞

PiszkosFred
Hamarosan, már a nagyja kész van.

ati2002
Huhh, akkor kb megnyugodtam, nagyon hasonló a karakterünk.

Én attól félek, hogy mivel én harcos beállítottságú vagyok, és már 90 a blade-em 14-es szinten, majd megállok a fejlõdésben. Grebber: neked nem lassult be a szintlépésed, mióta 100 a blade-ed?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Tényleg az utolsó beszólás <#idiota>

Mintha írtad volna régebben hogy lassan lépsz szintet, ne használj kardokat mert abból 100-on vagy ezért hiába ölsz vele már nem nõ a szkill így a szintlépéshez se segít hozzá, térj át baltákra.
Minél alacsonyabb egy szkill értéke annál gyorsabban fejleszthetõ, hamarabb lehet 25-rõl 26-ra fejlõdni mint 95-rõl 96-ra, az Illusiont szinte nem is használtad azzal pillanatok alatt tudsz szintet lépni csak arra kell figyelni hogy a minor szkillek is fejlõdjenek hogy szorzókat kaphass.

BEAST
aha...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."