The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Árpádvezér
Nem pirossal írja ki a karakterlapon?
A zombi meg csak jön és jön 😄 Asszem ha részánok 5-6 orátegy ilyen zombi csapkodásásra akkor jó lesz a Blunk szintem 😄
Next PC upgrade: 2022
Árpádvezér
Senkinek se okozott gondot Arch-Mágussá válni?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Nagyon-nagyon szükségem lenne a segítségetekre! Ennél a küldetésnél azt a varázslót miként lehet megölni??? Ha megölöm, akkor az Intelligencém lemegy olyan 20-ra, a manám pedig 40-re. Ez a küldetés az, amelyik az Arch-Mage szint eléréséhez szükséges az akadémián. De az a Traven még ezután ad egy küldetést, amit hoghy vigyek ki 40 manával???
Mindenkinek köszönöm elõre is a segítséget.
És itt vannak a képek:
Légyszi írjatok valamit, mert azzal nagyon sokat segítetek!
Köszönöm!
(Ja és ha kell 9-es szintû vagyok)
Árpád vezér
Árpádvezér
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Sõt data files-ba amikor inditod a gamet megadhatod, hogy most úgy akarsz nyomulni avagy nem.
http://www.panoramio.com/user/518310
Télleg a mace-nek mi lehet a magyar megfelelõje? Pöröly? <#vigyor5>#vigyor5>
Azt tudom, hogy zúzó fegyver. De régen csatákban csak nem azt mondták, hogy na add ide azt a zúzófegyvert. 😊
Sokat gyorsíthatsz a szintlépéseden, ha keresl egy oktatót és valamelyik Major skilledet fentebb tolatod vele. Mint írtad pénzed az van, tehát ez nem lehet gond. Szerintem kezdd az alacsonyan álló Illusion vagy blunt skillel.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Pontosítanék:
+25% sebzés és védelem, nem +25. A kettõ között azért elég izmos a különbség. :-)
Grebber:
A tolvajos küldetéseknél ha a végén eltûnik 1000 aranyad, akkor az egyszerûen azért van, emrt megszegted az egyik legfontosabb alaptételt a céh törvényében. Nem szabad gyilkolni a küldetések alatt (meg igazándiból megtámadni sem szabad senkit). Ha nem kapsz külön felhatalmazást a megbízáskor a gyilkolásra akkor bizony minden halál után egy ezrest levonnak tõled.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
haxoror: Én javítom a cuccaimat kivéve a mágikusakat mert azt nem tudom még 😞
Én attól félek, hogy mivel én harcos beállítottságú vagyok, és már 90 a blade-em 14-es szinten, majd megállok a fejlõdésben. Grebber: neked nem lassult be a szintlépésed, mióta 100 a blade-ed?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Mintha írtad volna régebben hogy lassan lépsz szintet, ne használj kardokat mert abból 100-on vagy ezért hiába ölsz vele már nem nõ a szkill így a szintlépéshez se segít hozzá, térj át baltákra.
Minél alacsonyabb egy szkill értéke annál gyorsabban fejleszthetõ, hamarabb lehet 25-rõl 26-ra fejlõdni mint 95-rõl 96-ra, az Illusiont szinte nem is használtad azzal pillanatok alatt tudsz szintet lépni csak arra kell figyelni hogy a minor szkillek is fejlõdjenek hogy szorzókat kaphass.